2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaaa böyle mesajalrı gördükçe daha da sevinip hevesleniyorummaşallah çocuğunuza bende hemen başlamak istiyorum okumaya şimdiden o kadar çok kitabı oldu ki onu bekliyorlar

Teşekkür ederim inşaallah ben hepsiburada dan 4 kitap 50 lira kampayasından almıştım dışarı da biraz yüksek oluyor fiyatları onlara da bakabilirsin

ayy umutlanıyorum yaa inşallah benimki de ultrasondaki gibi paso uyur doğunca baya yükseldim şu an

Yaaa ne güzel bir sürü kitap seven anne varmış çok mutlu oldum inşaallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp bol bol okuyalım

Canım benim hep öyle sürekli akıntı var doktor normal diyo. İlk kızımda da öyleydi hep olurdu
Canım rengi hafifçe sarı onun için sordum en çokda bende hemilelik öncesi de akıntı olurdu öyle. İnşallah birşey olmaz diyelim.. sağlık ocağı önümüzdeki hafta idrar kan tahlil yapicak onda da çıkar birşey varsa diyorum rutin kontrol yapıyorlar..
Sonraki hafta doktora gidicem onada sorayım tekrar

Canım çok geçmiş olsun ben de ilk kuzumu uğurladım çok zor bir durum seni kalben anlıyorum ama bizler hamd olsum ahirete inançlı insanlarız yavrun tertemiz göçtü inşallah onlar bize cennettte şefaatçi olacaklar üzülme diyemem ama Rabbimden geldiğini unutma olur mu Rabbim acılarını dindirdirsin inşallah bundan sonraki imtihanlarını hafifletsin en kısa sürede şafi ismi ile şifa bul inşallah Rabbim yuvanı çocuk sesleriyle doldurdursun elifim deyip kokusunu çekerek uyuyacağin bir kız evladı nasip etsin sana insallah bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine Aminn Allaha emanet ol

ayy umutlanıyorum yaa inşallah benimki de ultrasondaki gibi paso uyur doğunca baya yükseldim şu an
Ayyy inşallah canım uykusu güzel bebek hepimizin dileği bi de dışarı çıkınca içerde çok yattık bi de kalkalım öyle deneyelim derse ki senin bebeden ben beklerm

Benim de öyle canım hiç geçmez akıntı . Bir sorun da yok. Şimdi de öyle bazen beyaz bazen hafif sarı. Kızımda da öyleydi. Yanma falan yoksa bi sorun yoktur diye düşünüyorum. İçini ferah tut

Canım ikiside çok ucuz yeni mi gelmiş bime
Aynen canım ama yeni mi geldi bilmiyorum baya vardı biberon gözüme takıldı aldım, patiği de su şişelerinin üstüne koymuşlar şansa gördüm
Bizim Bim e niye gelmiyo yaa her gittiğimde bişey göremiyorum
Şansa gördüm bende gelen bir şey mi bilmiyorum biberon etiketinde 18 liraya çarpı atılmış 8 lira etiket düzenlemişler

Ayyy inşallah canım uykusu güzel bebek hepimizin dileği bi de dışarı çıkınca içerde çok yattık bi de kalkalım öyle deneyelim derse ki senin bebeden ben beklerm
kimse bebek fotosu atmıyo ultrasondan sonra ptesi atar mısın gözüm gönlüm açılsın normal bebek göreyim
C chloen venusssss sizden de bekliyorum yarın kaçta randevularr

Kızlar biberon için oğlumda wee baby nin plastik olanı vardı nerdeyse hiç kullanmadı onu.Philips avent in bi 125lik bi de 300luk almıştık.Onu kullandı.Hangisinden almalı bilemedim.Yoksa daha erken mi?

Kızlar biberon için oğlumda wee baby nin plastik olanı vardı nerdeyse hiç kullanmadı onu.Philips avent in bi 125lik bi de 300luk almıştık.Onu kullandı.Hangisinden almalı bilemedim.Yoksa daha erken mi?
lansinoh ve avent arasındayım ya geçen bi de instamomlardan birinde tommee tippee diye bir şey duydum ama araştırmadım

lansinoh ve avent arasındayım ya geçen bi de instamomlardan birinde tommee tippee diye bir şey duydum ama araştırmadım
Avent çok güzeldi.Lansinoh hiç bakmadım.Tommee tippee bi bakıyım bende.Ebebek şubat indirimleri oluyor.O zamanı mi beklesem diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…