Nedense 11.11 den çok ümitliyimAvent çok güzeldi.Lansinoh hiç bakmadım.Tommee tippee bi bakıyım bende.Ebebek şubat indirimleri oluyor.O zamanı mi beklesem diyorum.
Bak o da olabilir.Ben onu unutmusum.Nedense 11.11 den çok ümitliyim
lansinoh ve avent arasındayım ya geçen bi de instamomlardan birinde tommee tippee diye bir şey duydum ama araştırmadım
Bebekle kendileri karar veriyor. Benim ki ne aventi ne nuk istedi.Kızlar biberon için oğlumda wee baby nin plastik olanı vardı nerdeyse hiç kullanmadı onu.Philips avent in bi 125lik bi de 300luk almıştık.Onu kullandı.Hangisinden almalı bilemedim.Yoksa daha erken mi?
Ohh ne guzel yaa ınsallah hepsını keyıfle okursunuz oda gulucuklerıyle sıze karsılık verırYaaa böyle mesajalrı gördükçe daha da sevinip hevesleniyorummaşallah çocuğunuza bende hemen başlamak istiyorum okumaya şimdiden o kadar çok kitabı oldu ki onu bekliyorlar
Selam ya bir sorum olacak ben henüz aşı olmadım. Gebelikte aşı sorun olur mu diye çok tereddütteyim. Acaba buna nasıl karar verdiniz. Doktorunuz nasıl bir öneride bulundu?18+6’dan tünaydın kızlar
Yarın hem aşım, hem de randevum var. Bebegimizi görecegiz. Bu hafta biraz alışveriş yaptım bebek için, ondan mı bilmiyorum ama içimde bi tedirginlik, iç daralması var. Yarın bebegi görünce çok rahatlayacağım.
Onun haricinde, sürekli acıkmam dışında maşallah dipcik gibiyimaklım fikrim sürekli yemek yemekte, iştahım öyle bi açıldı ki önüne geçemiyoruz
Yaa ben işteyim yakınımda bim yok ama sen baksana müsaitsen anca akşama bakabilcem
Kızlar sanırım temmuz sonu gelmiş ellerinde kaldıysa alan olmadıysa indirim yapıp satıyorlardır benim gittiğim bim de epey vardı Çarşamba günü de şoka ağız mendili vs gelmişti bütün şokları gezdim hiç birinde bir şey yoktu sorduğumda da gelmedi dediler olabiliyor böyle şeyler sanırımAktüel ürünlere vs baktım göremedim ne zaman geldiğini
Ben anlamıyorum bu mağazaları bazende bi hafta öncesi indirimli ürünleri satışa çıkarıyolar. Nasibiniz varmış demek kiKızlar sanırım temmuz sonu gelmiş ellerinde kaldıysa alan olmadıysa indirim yapıp satıyorlardır benim gittiğim bim de epey vardı Çarşamba günü de şoka ağız mendili vs gelmişti bütün şokları gezdim hiç birinde bir şey yoktu sorduğumda da gelmedi dediler olabiliyor böyle şeyler sanırım
Bugün ben de bim e gittim iki tane çıtçıtlı bady gördüm ikisini de aldım 7,90 tl idi, hem de pamuklu, kaliteliKızlar sanırım temmuz sonu gelmiş ellerinde kaldıysa alan olmadıysa indirim yapıp satıyorlardır benim gittiğim bim de epey vardı Çarşamba günü de şoka ağız mendili vs gelmişti bütün şokları gezdim hiç birinde bir şey yoktu sorduğumda da gelmedi dediler olabiliyor böyle şeyler sanırım
yerim yeriiim minişii oğlanlar böyle çok çıkıyor ya kesinn karar verdim ondan böyle karnımız erkendenn çok güzel maşallahhh sizeselam herkese, bu hafta hiç giremedim. yazmasam da takip ediyorum hep ama bu sefer fazla birikmiş umarım herkes iyidir. covid aşısı derken ben de grip aşısı sorayım, olan var mı? grip de çok duyar oldum etrafta ve o da ağır geçebildiği için grip aşısı da olsam mı diyorum. henüz doktora sormadım. soran var mı? biontechle arasında belli bir süre geçmesi gerekiyor mu falan diye düşündüm.. bir de karın güncellemesi dünden (17+4) ve alınan kilo 6 şimdiden malesef.
yerim yeriiim minişii oğlanlar böyle çok çıkıyor ya kesinn karar verdim ondan böyle karnımız erkendenn çok güzel maşallahhh size
olmadım grip aşısı olmaı düşünmemiştim ama ocak grubunda birisi olmuş bugün okudum
olcaaay diye biri sabah 10.13te yazmış galiba unuttum bak sayfayı kapatıp sana diyene kadaryapıya göre değişiyo sanırım ya bi tanıdık dedi geçen gün, oğlunda 5 aylıkken bile hiç karnı yokmuş kimse anlamıyomuş 6. aya doğru biraz kendini belli etmeye başlamış. ocak grubuna da göz atıyım hemen ^^
Göbiş çok tatlı olmuş, benim de baya belli saklanacak gibi değil artıkselam herkese, bu hafta hiç giremedim. yazmasam da takip ediyorum hep ama bu sefer fazla birikmiş umarım herkes iyidir. covid aşısı derken ben de grip aşısı sorayım, olan var mı? grip de çok duyar oldum etrafta ve o da ağır geçebildiği için grip aşısı da olsam mı diyorum. henüz doktora sormadım. soran var mı? biontechle arasında belli bir süre geçmesi gerekiyor mu falan diye düşündüm.. bir de karın güncellemesi dünden (17+4) ve alınan kilo 6 şimdiden malesef.
Yaa ne güzel bende göbek falan yok. Anca yemek yiyince biraz onda da hamile denmez yaniselam herkese, bu hafta hiç giremedim. yazmasam da takip ediyorum hep ama bu sefer fazla birikmiş umarım herkes iyidir. covid aşısı derken ben de grip aşısı sorayım, olan var mı? grip de çok duyar oldum etrafta ve o da ağır geçebildiği için grip aşısı da olsam mı diyorum. henüz doktora sormadım. soran var mı? biontechle arasında belli bir süre geçmesi gerekiyor mu falan diye düşündüm.. bir de karın güncellemesi dünden (17+4) ve alınan kilo 6 şimdiden malesef.
E benim oglusum hiç cikmadi ya aglicam şimdiyerim yeriiim minişii oğlanlar böyle çok çıkıyor ya kesinn karar verdim ondan böyle karnımız erkendenn çok güzel maşallahhh size
olmadım grip aşısı olmaı düşünmemiştim ama ocak grubunda birisi olmuş bugün okudum
sen biraz daha kumpir yedir çocuğa fırtlasınYaa ne güzel bende göbek falan yok. Anca yemek yiyince biraz onda da hamile denmez yanibi de ben olmadım ama doktorun kendi demisti aşı bulabilirsen ol diye ama olmicam ya yeter
E benim oglusum hiç cikmadi ya aglicam şimdi
Yaa sorma ya elim surekli göbeğimde tık yoken biraz daha kumpir yedir çocuğa fırtlasınhislerin noldu bu arada kımıl kımıllık var mı bende tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?