2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
lansinoh ve avent arasındayım ya geçen bi de instamomlardan birinde tommee tippee diye bir şey duydum ama araştırmadım

Tommee yi arkadaşım alıştırma bardağını almış bana biberonlarını bilmiyorum. Kiinde direkt süt poşetiyle verilebiliyor onu da seviyor bazı anneler. Ben hava yutmasın diye anti kolik aparatlı olanlara bakacağım.

Kızlar biberon için oğlumda wee baby nin plastik olanı vardı nerdeyse hiç kullanmadı onu.Philips avent in bi 125lik bi de 300luk almıştık.Onu kullandı.Hangisinden almalı bilemedim.Yoksa daha erken mi?
Bebekle kendileri karar veriyor. Benim ki ne aventi ne nuk istedi.
Sonunda Mam kabul etmisti.

Benımde bebegıme ılk aldıgım seyın bebek bezı vs organızerı olması gercekten komıkama malzemelerı evın her bı yanından arama stresıde guzel degıl kremı bezı alt acması mendılı herseyı bır arada olsun ohh mıss

Eklentiler

• B02107CC-423D-45D1-B924-AFD29A37189F.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 70
Yaaa böyle mesajalrı gördükçe daha da sevinip hevesleniyorummaşallah çocuğunuza bende hemen başlamak istiyorum okumaya şimdiden o kadar çok kitabı oldu ki onu bekliyorlar
Ohh ne guzel yaa ınsallah hepsını keyıfle okursunuz oda gulucuklerıyle sıze karsılık verır dunyada en guzel sey bır kıtabın bır ınsana arkadas olması suan okullarda dıjıtal kıtap alıskanlıgı kazandırmaya calısıyolar cok sacma buluyorum kagıt kokusu kagıt cevırme hıssı gıbısı varmı

Selam ya bir sorum olacak ben henüz aşı olmadım. Gebelikte aşı sorun olur mu diye çok tereddütteyim. Acaba buna nasıl karar verdiniz. Doktorunuz nasıl bir öneride bulundu?
Bu arada ben de aşırı iştahlandım :) Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.

Yaa ben işteyim yakınımda bim yok ama sen baksana müsaitsen anca akşama bakabilcem

Aktüel ürünlere vs baktım göremedim ne zaman geldiğini
Kızlar sanırım temmuz sonu gelmiş ellerinde kaldıysa alan olmadıysa indirim yapıp satıyorlardır benim gittiğim bim de epey vardı Çarşamba günü de şoka ağız mendili vs gelmişti bütün şokları gezdim hiç birinde bir şey yoktu sorduğumda da gelmedi dediler olabiliyor böyle şeyler sanırım

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-08-14-12-37-655_com.android.chrome.webp
    33 KB · Görüntüleme: 55
Ben anlamıyorum bu mağazaları bazende bi hafta öncesi indirimli ürünleri satışa çıkarıyolar. Nasibiniz varmış demek ki

Bugün ben de bim e gittim iki tane çıtçıtlı bady gördüm ikisini de aldım 7,90 tl idi, hem de pamuklu, kaliteli

selam herkese, bu hafta hiç giremedim. yazmasam da takip ediyorum hep ama bu sefer fazla birikmiş umarım herkes iyidir. covid aşısı derken ben de grip aşısı sorayım, olan var mı? grip de çok duyar oldum etrafta ve o da ağır geçebildiği için grip aşısı da olsam mı diyorum. henüz doktora sormadım. soran var mı? biontechle arasında belli bir süre geçmesi gerekiyor mu falan diye düşündüm.. bir de karın güncellemesi dünden (17+4) ve alınan kilo 6 şimdiden malesef.

Eklentiler

• IMG-20211007-WA0107.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 84
yerim yeriiim minişii oğlanlar böyle çok çıkıyor ya kesinn karar verdim ondan böyle karnımız erkendenn çok güzel maşallahhh size

olmadım grip aşısı olmaı düşünmemiştim ama ocak grubunda birisi olmuş bugün okudum

yapıya göre değişiyo sanırım ya bi tanıdık dedi geçen gün, oğlunda 5 aylıkken bile hiç karnı yokmuş kimse anlamıyomuş 6. aya doğru biraz kendini belli etmeye başlamış. ocak grubuna da göz atıyım hemen ^^

olcaaay diye biri sabah 10.13te yazmış galiba unuttum bak sayfayı kapatıp sana diyene kadar

Göbiş çok tatlı olmuş, benim de baya belli saklanacak gibi değil artık Tetanoz aşısını konuşurken bahsetti doktorum grip aşısından tetanozu mutlaka olmanı istiyorum ama grip aşısı sana kalmış ister ol ister olma demişti. Ben bu zamana kadar olmadım o yüzden şimdi de olmayı düşünmüyorum.

Yaa ne güzel bende göbek falan yok. Anca yemek yiyince biraz onda da hamile denmez yani bi de ben olmadım ama doktorun kendi demisti aşı bulabilirsen ol diye ama olmicam ya yeter
E benim oglusum hiç cikmadi ya aglicam şimdi

Yaa ne güzel bende göbek falan yok. Anca yemek yiyince biraz onda da hamile denmez yani bi de ben olmadım ama doktorun kendi demisti aşı bulabilirsen ol diye ama olmicam ya yeter

E benim oglusum hiç cikmadi ya aglicam şimdi
sen biraz daha kumpir yedir çocuğa fırtlasın hislerin noldu bu arada kımıl kımıllık var mı bende tık yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…