Yok ya benim ilk kızım da da karnim hemen böyle oldu.yerim yeriiim minişii oğlanlar böyle çok çıkıyor ya kesinn karar verdim ondan böyle karnımız erkendenn çok güzel maşallahhh size
olmadım grip aşısı olmaı düşünmemiştim ama ocak grubunda birisi olmuş bugün okudum
Benim de öyle canım hiç geçmez akıntı . Bir sorun da yok. Şimdi de öyle bazen beyaz bazen hafif sarı. Kızımda da öyleydi. Yanma falan yoksa bi sorun yoktur diye düşünüyorum. İçini ferah tut
Bazi bimler indirime koyuyor kalan ürünleri görmüştüm denk gelmek lazımAynen canım ama yeni mi geldi bilmiyorum baya vardı biberon gözüme takıldı aldım, patiği de su şişelerinin üstüne koymuşlar şansa gördüm
Şansa gördüm bende gelen bir şey mi bilmiyorum biberon etiketinde 18 liraya çarpı atılmış 8 lira etiket düzenlemişler
Cam olsun da cam sağlıklıKızlar biberon için oğlumda wee baby nin plastik olanı vardı nerdeyse hiç kullanmadı onu.Philips avent in bi 125lik bi de 300luk almıştık.Onu kullandı.Hangisinden almalı bilemedim.Yoksa daha erken mi?
Ben e bebekten alışveriş yaparken çocuklu bir kadın subat indirimini bekle çok iyi oluyor demişti ama bizim için son ay olduğu için kalanları aliriz sanırımAvent çok güzeldi.Lansinoh hiç bakmadım.Tommee tippee bi bakıyım bende.Ebebek şubat indirimleri oluyor.O zamanı mi beklesem diyorum.
Almanya da hamileyken tetanoz aşısi olunmuyor arkadaşım._Ravzaa_ A azaria E Ezoezom GurbetKusuEsra kızlar size birsey danışıcam. Ben daha önce tetanoz aşısı olduğumda baygınlık, crp yüksekliği vs alerjik tepkiler yasamıştım. Bünyem normalde de alerjik, bundan kaynaklı. Yoksa basit bir inaktif aşı. Doktorum çocugun da korunması için tetanoz aşısı öneriyor ama ben yine vücudumda alerjik tepkime olur diye korkuyorum. Almanyada sizler tetanoz oluyor musunuz? Merak ettim. Tesekkürler
Geçen yıl hiç bişi yoktu sanki n11 de, robot süpürge alacaktım fiyatı 1000 tl yükseltip 500 geri indirmişler, indirim yerine bindirim. Ben de hepsiburada dan almıştımNedense 11.11 den çok ümitliyim
Ben Almanyada değilim ama olmuyorum, serklajlı olduğumdan kasılmayı artırıcı etkisi varmış, kasılmamam lazım. İlk hamilegimde de olmadım. Sezaryen e girmeden soruyorlar, ona göre dikkatli olsunlar. Küflü mikroplu alet kullanmazlar sanırım_Ravzaa_ A azaria E Ezoezom GurbetKusuEsra kızlar size birsey danışıcam. Ben daha önce tetanoz aşısı olduğumda baygınlık, crp yüksekliği vs alerjik tepkiler yasamıştım. Bünyem normalde de alerjik, bundan kaynaklı. Yoksa basit bir inaktif aşı. Doktorum çocugun da korunması için tetanoz aşısı öneriyor ama ben yine vücudumda alerjik tepkime olur diye korkuyorum. Almanyada sizler tetanoz oluyor musunuz? Merak ettim. Tesekkürler
Dönüşün için çok sağol canımAlmanya da hamileyken tetanoz aşısi olunmuyor arkadaşım.
Tipci değilim ama bence gerek yok. Daha önce tetanoz oldunuz mu hic ? Bu asilarin nerdeyse 10 yıl etkisi oluyor?
İlk dogumun sezeryan mıydı senin canım?Geçen yıl hiç bişi yoktu sanki n11 de, robot süpürge alacaktım fiyatı 1000 tl yükseltip 500 geri indirmişler, indirim yerine bindirim. Ben de hepsiburada dan almıştım
Ben Almanyada değilim ama olmuyorum, serklajlı olduğumdan kasılmayı artırıcı etkisi varmış, kasılmamam lazım. İlk hamilegimde de olmadım. Sezaryen e girmeden soruyorlar, ona göre dikkatli olsunlar. Küflü mikroplu alet kullanmazlar sanırım
Yaaa benim kızım da emzikte sadece mam ı kabul etmişti. Onun da emzikleri nasıl güzeldiBebekle kendileri karar veriyor. Benim ki ne aventi ne nuk istedi.
Sonunda Mam kabul etmisti.
ayyy keyifçi bir oğluşş dahaa var mı bu yakışıklının adıı düşündünüz müü ve covid aşısı olmuş muydunuzzSelam teyzeler biz geldik birazcık keyfimize düşkünüz galiba
Yaa ne güzel bizim burda kalmıyor sanırım bady tarzı şeylerBugün ben de bim e gittim iki tane çıtçıtlı bady gördüm ikisini de aldım 7,90 tl idi, hem de pamuklu, kaliteli
Aşıyı hamilelikten önce iki doz olmuştum canım ismimiz yok dahaayyy keyifçi bir oğluşş var mı bu yakışıklının adıı düşündünüz müü ve covid aşısı olmuş muydunuzz
Amin insallah, hepimiz saglıcakla kucagımıza alalım, buradan paylaşalım minnoşlarıSelam ya bir sorum olacak ben henüz aşı olmadım. Gebelikte aşı sorun olur mu diye çok tereddütteyim. Acaba buna nasıl karar verdiniz. Doktorunuz nasıl bir öneride bulundu?
Bu arada ben de aşırı iştahlandım :) Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
ohhh maşallahhh yarasııın ben 1 paketten yarım pakete düşmeye karar verdim
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum özellikle eşim tarafından ve aşırı sinirlerim bozuluyor, doktorumun bile kilo konusunda yorum yapmasını istemiyorum 1 kilo öndesin dedi en son oraya epey yiyip gittim ayrıca kabızlık yaşıyodum fazla çıktım eşimin yanında söyleyince sinirlerim bozuldu. Kiloyu çokta alsam ben vericem çocuğa ve bana bir zararı olmadıktan sonra kilo konusunda yorum yapılmasından hoşlanmıyorumBenim karnım cook büyüdü esin doğuma böyle geliyolar ne çabuk büyüdü diyor. Kimisi kilodur diyo sinir oluyorum halbuki oğullarımdada böyleydi kilo olsa hamile gibi sisermi sinir oluyorum yorumlara. Fiziksel bisey oncekilerdede böyleydi.
Bu arada dolap uygulamasindan baya bez aldim açılmamıs paket fazla depolayanlar saolsun cok uyguna geldi. Sleepy aldim
Zofran bulantida isime yaramadı prilama devam ediyorum.
MasaAllah bebekler nasıl buyumus benim haftaya randevum en son 14. Haftada gitmistim
Bebek için ne gerek var ki?Dönüşün için çok sağol canım3 yıl önce oldum ama doktorlar önceki oldugundan bagımsız olarak olmayı öneriyorlar. Hollanda da bir arkadasım da olmamış ama dogunca seyahat edecek diye bebegine tetanoz yaptırmış. Orada durum nasıl merak ettim.
Yaaa ama çok tatlıııYemek yemişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?