2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yok ya benim ilk kızım da da karnim hemen böyle oldu.
Bence anatomik yapi ile alakali. Benim rahim arkaya dogruymus. Yani arkada hic yer yok. Mecbur öne doğru cikiyor. Simdi de kocaman göbekli oldum. Kilooooo cok zor ya simdiden cok zorlaniyorum ben.

_Ravzaa_ A azaria E Ezoezom GurbetKusuEsra kızlar size birsey danışıcam. Ben daha önce tetanoz aşısı olduğumda baygınlık, crp yüksekliği vs alerjik tepkiler yasamıştım. Bünyem normalde de alerjik, bundan kaynaklı. Yoksa basit bir inaktif aşı. Doktorum çocugun da korunması için tetanoz aşısı öneriyor ama ben yine vücudumda alerjik tepkime olur diye korkuyorum. Almanyada sizler tetanoz oluyor musunuz? Merak ettim. Tesekkürler

Benim de öyle canım hiç geçmez akıntı . Bir sorun da yok. Şimdi de öyle bazen beyaz bazen hafif sarı. Kızımda da öyleydi. Yanma falan yoksa bi sorun yoktur diye düşünüyorum. İçini ferah tut

Bazi bimler indirime koyuyor kalan ürünleri görmüştüm denk gelmek lazım
Kızlar biberon için oğlumda wee baby nin plastik olanı vardı nerdeyse hiç kullanmadı onu.Philips avent in bi 125lik bi de 300luk almıştık.Onu kullandı.Hangisinden almalı bilemedim.Yoksa daha erken mi?
Cam olsun da cam sağlıklı
Avent çok güzeldi.Lansinoh hiç bakmadım.Tommee tippee bi bakıyım bende.Ebebek şubat indirimleri oluyor.O zamanı mi beklesem diyorum.
Ben e bebekten alışveriş yaparken çocuklu bir kadın subat indirimini bekle çok iyi oluyor demişti ama bizim için son ay olduğu için kalanları aliriz sanırım

Almanya da hamileyken tetanoz aşısi olunmuyor arkadaşım.
Tipci değilim ama bence gerek yok. Daha önce tetanoz oldunuz mu hic ? Bu asilarin nerdeyse 10 yıl etkisi oluyor?

Nedense 11.11 den çok ümitliyim
Geçen yıl hiç bişi yoktu sanki n11 de, robot süpürge alacaktım fiyatı 1000 tl yükseltip 500 geri indirmişler, indirim yerine bindirim. Ben de hepsiburada dan almıştım
Ben Almanyada değilim ama olmuyorum, serklajlı olduğumdan kasılmayı artırıcı etkisi varmış, kasılmamam lazım. İlk hamilegimde de olmadım. Sezaryen e girmeden soruyorlar, ona göre dikkatli olsunlar. Küflü mikroplu alet kullanmazlar sanırım

Almanya da hamileyken tetanoz aşısi olunmuyor arkadaşım.
Tipci değilim ama bence gerek yok. Daha önce tetanoz oldunuz mu hic ? Bu asilarin nerdeyse 10 yıl etkisi oluyor?
Dönüşün için çok sağol canım 3 yıl önce oldum ama doktorlar önceki oldugundan bagımsız olarak olmayı öneriyorlar. Hollanda da bir arkadasım da olmamış ama dogunca seyahat edecek diye bebegine tetanoz yaptırmış. Orada durum nasıl merak ettim.

İlk dogumun sezeryan mıydı senin canım?

Bebekle kendileri karar veriyor. Benim ki ne aventi ne nuk istedi.
Sonunda Mam kabul etmisti.
Yaaa benim kızım da emzikte sadece mam ı kabul etmişti. Onun da emzikleri nasıl güzeldi özleniyo o günler. Allah tekrarını nasip etti inşallah sağlıkla görürüz o günleri tekrardan

Benim karnım cook büyüdü esin doğuma böyle geliyolar ne çabuk büyüdü diyor. Kimisi kilodur diyo sinir oluyorum halbuki oğullarımdada böyleydi kilo olsa hamile gibi sisermi sinir oluyorum yorumlara. Fiziksel bisey oncekilerdede böyleydi.
Bu arada dolap uygulamasindan baya bez aldim açılmamıs paket fazla depolayanlar saolsun cok uyguna geldi. Sleepy aldim
Zofran bulantida isime yaramadı prilama devam ediyorum.
MasaAllah bebekler nasıl buyumus benim haftaya randevum en son 14. Haftada gitmistim

Amin insallah, hepimiz saglıcakla kucagımıza alalım, buradan paylaşalım minnoşları

Doktorum en başından beri, 12.haftan dolsun hemen aşını ol dedi bana. Yine cok güvendiğim, eski tüp bebek doktoruma da sormuştum, o da aynı yorumu yaptı. Kendi araştırmalarımı da yaptım, yurtdısında nasıl oluyor, hangi ülkeler gebelere aşı yapıyor, bilimsel makaleler nedir diye cok uzun araştırdım. 1.dozu 16.haftamda oldum, 2.dozu da yarın olacağım kısmetse. Bir de inanın cok etkilendim haberlerde cıkan gebelerin covid hikayelerinden, onların da etkisi büyük.

İlk sayfada Z zahrada tablomuza aşı durumlarını eklemişti, sanırım bir çoğumuz aşımızı olduk. Umarım uzun zamanda da kötü bir etkisini görmeyiz, covid olmadan bu süreci atlatırız

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum özellikle eşim tarafından ve aşırı sinirlerim bozuluyor, doktorumun bile kilo konusunda yorum yapmasını istemiyorum 1 kilo öndesin dedi en son oraya epey yiyip gittim ayrıca kabızlık yaşıyodum fazla çıktım eşimin yanında söyleyince sinirlerim bozuldu. Kiloyu çokta alsam ben vericem çocuğa ve bana bir zararı olmadıktan sonra kilo konusunda yorum yapılmasından hoşlanmıyorum

Bebek için ne gerek var ki?
Tetanoz genelde pasli şeylerden acik yara olunca gecen birsey değil mi?
Bebelerimizi zaten herseyden koruyoruz. Kundakta ki bebe de bahcede toz da toprakta oynatmiyoruz. Cok gerwkli olsaydi almanlar yapardi herhalde diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…