Suanda cok sık degil ilerleyen zamanlarda daha sık hissederim arada pit pit hissediyorum . Kasiklarda doluluk nasil ? Bu ara sanki doguma hazirlik gibi kemiklerim cok agriyor .
Benim de kemiklerim ağrıyor, kalsiyum mu azaldı ki vücudumuzda.
Birde kız ve erkek bebeğin hareketleri farklı oluyormuş, kız öne tekma atarmış erkek kayar gibi hareket edermiş doğru mu?
Sanki benimki de kayıyor sağdan sola
Kuzum evet komisyon aliyolar ama magnezyum mesela gerekli. Ben bi kere bacagimin agrisindan agladim aksam icmiyodum o zaman. Magnezyum icince düzeldim. Eczaci da ayni seyi dedi. Tabiiki tercih senin
Canım benim çok şükür şuan bacak ağrım vs yok doktor bana kabızlık için önerdi daha öncesinde 1 ay tuvalete çıkamadım ve doktorum hiç magnezyum vermemişti ama bacaklarım da kasılma vardı bir dönem magnezyum kullanmıştım. Şuan bacak ağrım, kasılmam yok tabi ki olursa magnezyum kullanırım ama doktor bana kabızlık için önerince çok tuhafıma gitti görümcem sağlıkçı ona da sordum ilk kez duyuyorum magnezyumun kabızlığa iyi geldiğini dedi
Benim en çok korktugum durum bu. Ben kızımın abla olmasıni abla rolüne girmesini istemiyorum. Cocuklugunu doya doya yasasin. Abla kardes değil de. Kardeş kardes olsunlar. Abla rolüne giren cocuklar ilerde psikolojik sorunlar cok yaşıyor. Insallah bende kızıma sen ablasin yap getir oynat demem.
Iki kucukler zaten abla kardes gibi olamazlar 19 ay var aralarinda . Buyudukce daha cok kapaniyor aradaki fark. Hic sen ablasin demedim 2.kizima cunku onu anlamayacak kadar kucuktu . Cok guzel oynuyorlar , cok uyumlular . Ama 2.kizim karakter olarak olgun. Kendisi kardesini koruyor . Kucuk birsey gorse agzina atmasin diye hemen alirdi yerden mesela . O yuzden dedim tam abla gibi
Anne karnında hareketli olan hep oluyo dimi . İlk kızım çok hareketliydi doktor her ultrasona baktığında gülerdi jimnastikçi olcak bu diye diye doğdu eli ayağı hiç durmuyodu hala daha öyledir . Şimdiki miniğim de öyle kıpır kıpır. Geçen gece 3:30 da uyandım içerde oynuyodu dedim hayırdır gece nöbetine dikcek heralde beni
Senin minik ablasindan daha hareketli olacak galiba benim 3.kizim gece 12 de hep kipir kipir olurdu. Dogdugunda 12 de bir saat oynardi , aglardi . Sonra 1 de gece uykusuna gecerdi anne sakin oldukca bebek yavas yavas kendi duzenine geciyor . 7 yada 8 de gece uykusuna gecmeye baslamisti ama kendi kendine oyle bir duzen kurmustu. 1.de cok hata yapmistim. Her agizdan cikan sesi dinliyordum. Stres yapiyordum , oda stres oluyordu hic uyumuyordu
_Ravzaa_Aazaria@Ezoezom@GurbetKusuEsra kızlar size birsey danışıcam. Ben daha önce tetanoz aşısı olduğumda baygınlık, crp yüksekliği vs alerjik tepkiler yasamıştım. Bünyem normalde de alerjik, bundan kaynaklı. Yoksa basit bir inaktif aşı. Doktorum çocugun da korunması için tetanoz aşısı öneriyor ama ben yine vücudumda alerjik tepkime olur diye korkuyorum. Almanyada sizler tetanoz oluyor musunuz? Merak ettim. Tesekkürler
Almanya bu 3.hamileligim yapilmadi bana , yapilanida gormedim. Azaria daha iyi bilir tabi ben turkiyede 1.hamileligimde olmustum ama 1 kere olunmuyordu galiba , dogumdan sonrada gel demisti ebe ama gitmemistim
Birde kız ve erkek bebeğin hareketleri farklı oluyormuş, kız öne tekma atarmış erkek kayar gibi hareket edermiş doğru mu?
Hepinize hayırlı geceler kızlar. Ben aranızdan ayrılıyorum. Benim elif kızım melek olarak kalmayı tercih etti. Kucağıma alamadan o küçücük bedeni toprakla buluştu Rabbim sizlerin yavrularını hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol duanıza ihtiyacım var
Evet olabilir gercekten , cunku bir ara butun vitaminleri duzenli iciyordum hic sıkıntim yoktu . Simdi sadece b12 iciyorum digerlerini aksattim , devamli da disarilardayim. Ondan diye dusundum. Sabah 7.30 da kizimi krese birakip 7.40 da evden buyugunu gondermem gerekiyor. O yuzden kostur kostur eve geliyorum ondan mi acaba dedim
Ilk baslarda bende kayar gibi hissettim ama simdi ayni digerleri gibi pit pit basladi . Buyudukce bakalim nasil olacak
Evet canım, 10 saat aktif sancı ve 9 cm açılmayla sezaryene girmiştim, bunda da sordum normal doğumu, doktorum tavsiye etmedi. Allah izin verirse 38 haftalıkken alırız diyor
Evet canım, 10 saat aktif sancı ve 9 cm açılmayla sezaryene girmiştim, bunda da sordum normal doğumu, doktorum tavsiye etmedi. Allah izin verirse 38 haftalıkken alırız diyor
Canım benim çok şükür şuan bacak ağrım vs yok doktor bana kabızlık için önerdi daha öncesinde 1 ay tuvalete çıkamadım ve doktorum hiç magnezyum vermemişti ama bacaklarım da kasılma vardı bir dönem magnezyum kullanmıştım. Şuan bacak ağrım, kasılmam yok tabi ki olursa magnezyum kullanırım ama doktor bana kabızlık için önerince çok tuhafıma gitti görümcem sağlıkçı ona da sordum ilk kez duyuyorum magnezyumun kabızlığa iyi geldiğini dedi
Bu arada dr bana magnezyum için her gün içmene gerek yok dedi. Arada içebilirsin dedi, ben de kafama göre içiyorum. Bacak agrım çok oluyor gece uykuda o nedenle verdi zaten. Haftada 2 içiyorum. Belki sen de o şekilde kullanırsın
Bu arada dr bana magnezyum için her gün içmene gerek yok dedi. Arada içebilirsin dedi, ben de kafama göre içiyorum. Bacak agrım çok oluyor gece uykuda o nedenle verdi zaten. Haftada 2 içiyorum. Belki sen de o şekilde kullanırsın
Bacak ağrım olsa kullanırdım ama yok ki Bana kabızlık için önerdi şuanlık içmeyi düşünmüyorum yediğime içtiğime biraz daha dikkat edeceğim bacak ağrım olursa kullanırım çok çok teşekkür ederim
Suanda cok sık degil ilerleyen zamanlarda daha sık hissederim arada pit pit hissediyorum . Kasiklarda doluluk nasil ? Bu ara sanki doguma hazirlik gibi kemiklerim cok agriyor .
Yürürken falan kasıklarımda doluluk hissediyorum ben bebek yukarı çıktı bebek olamaz heralde diye endişelendim genelde dinlenerek mi gecoriyorsunuz zamanınızı?
İyiyim çok şükür, serklaj iyi geldi bana, inşallah 38 haftaya kadar tutar. Evde yatıyorum. Benim randevu 21 haftalıkken detaylıya inşallah.
Pazartesi güni hayırlı haberlerle dönersin inşallah
Senin ki nasıl gidiyor?
Hangi ilaçları kullanıyordun