- 5 Mayıs 2021
- 751
- 1.092
- 63
- 27
14 ama kesin değildi bende kız hissettiğim için başka ihtimal vermiyordumAa kaçıncı haftada kız demişlerdi peki.saglikla kucağınıza alın inşallah
valla gün içinde ara ara oluyordu uzandım artık arttı gaz spazmı desem değil böyle dğeişik bir şey kramp gibi soda içeyim bakayım psikolojiktir belki ilaç içmiyorum diyeÇok fazlaysa git, dinlenince geçiyorsa biley olmuyor heralde. Bağırsak sancısı mı
Ya anketi bile değiştirmiş kıyamam kızKIZLAR BENİM CİNSİYET DEĞİŞTİErkekim geliyormuşş aldığım kıyafetleri geri vercez mecbur
Canım hamikeyken olmuyor tetanoz aşısı@_Ravzaa_ A azaria @EzoezomGurbetKusuEsra kızlar size birsey danışıcam. Ben daha önce tetanoz aşısı olduğumda baygınlık, crp yüksekliği vs alerjik tepkiler yasamıştım. Bünyem normalde de alerjik, bundan kaynaklı. Yoksa basit bir inaktif aşı. Doktorum çocugun da korunması için tetanoz aşısı öneriyor ama ben yine vücudumda alerjik tepkime olur diye korkuyorum. Almanyada sizler tetanoz oluyor musunuz? Merak ettim. Tesekkürler
Maşallah subhanallah daim olsun inşallah.İyiyim çok şükür, serklaj iyi geldi bana, inşallah 38 haftaya kadar tutar. Evde yatıyorum. Benim randevu 21 haftalıkken detaylıya inşallah.
Pazartesi güni hayırlı haberlerle dönersin inşallah
Senin ki nasıl gidiyor?
Hangi ilaçları kullanıyordun
Yiyemiyoruz. Ama ben arada yiyorum. Nadiren de olsa.yine yeni bir soruyla geldim. ton balığı yiyebiliyo muyuz, doktoruna soran var mı?googlellayınca yenebilir diyen siteler de çıkıyo, cıva nedeniyle hamilelikte tüketmeyin diyenler de.
kuzum benim yasak listemde vardı ton balığıyine yeni bir soruyla geldim. ton balığı yiyebiliyo muyuz, doktoruna soran var mı?googlellayınca yenebilir diyen siteler de çıkıyo, cıva nedeniyle hamilelikte tüketmeyin diyenler de.
oh çok sevindim valla gözümüz aydınn
Sorma eşimin morali bozuldu ama ben sebepsizce çok heycanlanıp mutlu oldumYa anketi bile değiştirmiş kıyamam kızoğluşun hayırlı olsun o zamann şok olmuşsunduur düşünemiyorum ahhaha
Maşallah ne güzel. Pazartesi günü başlaması için ben de ev işi ve yemek için birini buldum, inşallah iyi çıkar.Maşallah subhanallah daim olsun inşallah.
Ben de iyiyim. Kızım için bakıcı bir abla buldum. Ev de ufak tefek islerimizi de yapiyor. Cok sevdik.
Ama yinede 9-12 ve 15-19 saatler arasi yatamiyorum. En fazla oturarak oynuyoruz. Inşallah bir zarari olmamıştır. Kendimi iyi his ediyorum. Tabi ki arada bir batma gibi birseyler oluyor gibi geliyor.
Hastane serklajtan bir gün önce ve bir gün sonra sancı gelmesin diye adalat ta benzer bir hat verdiler. Günde 5 tane almam gerekiyordu.4 saate bir. Onun dışında serklaj olmadan antibiyotik Serum ve serklaj tan sonra antibiyotik Serum verdiler. Şimdi birsey kullanmiyorim.
Sadece vitaminler ve magnezyum aliyorum.
Magnezyum yüksek dozda aliyorum. Bir kaç haftaya dozu da yükseltmeyi düşünüyorum.
Su an günde 800mg alıyorum.
Inşallah sağlıcakla tamamlarriz cümlemiz.
Aynen aynen canım bende hissettim bugünde normaldir belki bı sorayım dedim zaten hep dinleniyorum da bugün daha fazla dinlenmeye ağırlık verdim.daha önce hiç gebelik geçirmedim bilmiyorum geçiren arkadaslar yardımcı olur belkiUmut_bebek canım kasıklarımda doluluk demişsin dünden beri bende de ona benzer bi hissiyat var. Sağ kasığımda, hatta koltuktan kalkarken falan zorluyor beni inş kötü bisi yoktur vala bende bilemedim
%1ihtimal kızda olabilirmiş yani14 ama kesin değildi bende kız hissettiğim için başka ihtimal vermiyordumo yüzden kendimi kıza ayarladım bugün erkek olduğunu öğrendim 18. Haftamdayım şuan hatta doktor kıyafet almayın bir dahaki ayı bekleyin dedi bugün , bir yandan da %99 erkek dedi
Ben sordum yeme dedi taze balık ye dedi çok severim ton balığını ama cıva nedeniyle zararlı dediyine yeni bir soruyla geldim. ton balığı yiyebiliyo muyuz, doktoruna soran var mı?googlellayınca yenebilir diyen siteler de çıkıyo, cıva nedeniyle hamilelikte tüketmeyin diyenler de.
Progestan ben kullanamiyorum bana alerji yapiyor. Akıntı fazlalasiyor ve inanilmaz kasinti yapiyor. Magnezyumu cogalta bilirsin aslında. Kasilmalari önlüyor. Kabızlık yapmiyor. Ben seviyorum MagnezyumuMaşallah ne güzel. Pazartesi günü başlaması için ben de ev işi ve yemek için birini buldum, inşallah iyi çıkar.
Adalat günde 2,magnezyumda aynı. Ama ben 1 tane alıyorum hata mı yapıyorum acaba, mide bulantısı tam geçmeyince ilaçta ağır geliyor. Haftada bir proluton iğnem var, bir de progestan var.
Amin
Magnezyum sanki kabızlık yaoıyor gibi geldi, yoksa adalatmıydı yapan bilemiyorum. Prolutonu ilk hamileliğimde vermemişti doktor, bu doktorum verdi, kanama çok yaşamıştım önceki haftalarda, ondandır belki de. Hatta çok kasılmam var dememe rağmen adalatı da vermemişti o doktor.Progestan ben kullanamiyorum bana alerji yapiyor. Akıntı fazlalasiyor ve inanilmaz kasinti yapiyor. Magnezyumu cogalta bilirsin aslında. Kasilmalari önlüyor. Kabızlık yapmiyor. Ben seviyorum Magnezyumu.
Adalati bizim burda sadece hastanede gözetim altindayken veriliyor.
Proluton iğne zaten hic yapmıyorlar.
Inşallah sizin yardımcınız da iyi olur.
Ya ben de civa yüzünden tüketmiyorum. Ama pizza yapıp azıcık koysam bişey olur mu diye de düşündüm.yine yeni bir soruyla geldim. ton balığı yiyebiliyo muyuz, doktoruna soran var mı?googlellayınca yenebilir diyen siteler de çıkıyo, cıva nedeniyle hamilelikte tüketmeyin diyenler de.
Ya ben de civa yüzünden tüketmiyorum. Ama pizza yapıp azıcık koysam bişey olur mu diye de düşündüm.
Offf gece uykusuzluğundan çok korkuyorumSenin minik ablasindan daha hareketli olacak galibabenim 3.kizim gece 12 de hep kipir kipir olurdu. Dogdugunda 12 de bir saat oynardi , aglardi . Sonra 1 de gece uykusuna gecerdi anne sakin oldukca bebek yavas yavas kendi duzenine geciyor . 7 yada 8 de gece uykusuna gecmeye baslamisti ama kendi kendine oyle bir duzen kurmustu. 1.de cok hata yapmistim. Her agizdan cikan sesi dinliyordum. Stres yapiyordum , oda stres oluyordu hic uyumuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?