2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aa kaçıncı haftada kız demişlerdi peki.saglikla kucağınıza alın inşallah
14 ama kesin değildi bende kız hissettiğim için başka ihtimal vermiyordum o yüzden kendimi kıza ayarladım bugün erkek olduğunu öğrendim 18. Haftamdayım şuan hatta doktor kıyafet almayın bir dahaki ayı bekleyin dedi bugün , bir yandan da %99 erkek dedi

Çok fazlaysa git, dinlenince geçiyorsa biley olmuyor heralde. Bağırsak sancısı mı
valla gün içinde ara ara oluyordu uzandım artık arttı gaz spazmı desem değil böyle dğeişik bir şey kramp gibi soda içeyim bakayım psikolojiktir belki ilaç içmiyorum diye

yine yeni bir soruyla geldim. ton balığı yiyebiliyo muyuz, doktoruna soran var mı? googlellayınca yenebilir diyen siteler de çıkıyo, cıva nedeniyle hamilelikte tüketmeyin diyenler de.

Canım hamikeyken olmuyor tetanoz aşısı

Maşallah subhanallah daim olsun inşallah.
Ben de iyiyim. Kızım için bakıcı bir abla buldum. Ev de ufak tefek islerimizi de yapiyor. Cok sevdik.
Ama yinede 9-12 ve 15-19 saatler arasi yatamiyorum. En fazla oturarak oynuyoruz. Inşallah bir zarari olmamıştır. Kendimi iyi his ediyorum. Tabi ki arada bir batma gibi birseyler oluyor gibi geliyor.
Hastane serklajtan bir gün önce ve bir gün sonra sancı gelmesin diye adalat ta benzer bir hat verdiler. Günde 5 tane almam gerekiyordu.4 saate bir. Onun dışında serklaj olmadan antibiyotik Serum ve serklaj tan sonra antibiyotik Serum verdiler. Şimdi birsey kullanmiyorim.
Sadece vitaminler ve magnezyum aliyorum.
Magnezyum yüksek dozda aliyorum. Bir kaç haftaya dozu da yükseltmeyi düşünüyorum.
Su an günde 800mg alıyorum.
Inşallah sağlıcakla tamamlarriz cümlemiz.

Umut_bebek canım kasıklarımda doluluk demişsin dünden beri bende de ona benzer bi hissiyat var. Sağ kasığımda, hatta koltuktan kalkarken falan zorluyor beni inş kötü bisi yoktur vala bende bilemedim

yine yeni bir soruyla geldim. ton balığı yiyebiliyo muyuz, doktoruna soran var mı? googlellayınca yenebilir diyen siteler de çıkıyo, cıva nedeniyle hamilelikte tüketmeyin diyenler de.
kuzum benim yasak listemde vardı ton balığı
Z zahrada fetal dna test sonucum temiz çıktı bi skinti yok dedi doktor. Içim çok rahatladı valla.
oh çok sevindim valla gözümüz aydınn

Ya anketi bile değiştirmiş kıyamam kız oğluşun hayırlı olsun o zamann şok olmuşsunduur düşünemiyorum ahhaha
Sorma eşimin morali bozuldu ama ben sebepsizce çok heycanlanıp mutlu oldum çünkü kız olsa erkekte aklım kalıyodu, erkek olsa kızda ikisinide tattım hhahhdf

Maşallah ne güzel. Pazartesi günü başlaması için ben de ev işi ve yemek için birini buldum, inşallah iyi çıkar.
Adalat günde 2,magnezyumda aynı. Ama ben 1 tane alıyorum hata mı yapıyorum acaba, mide bulantısı tam geçmeyince ilaçta ağır geliyor. Haftada bir proluton iğnem var, bir de progestan var.
Amin

Umut_bebek canım kasıklarımda doluluk demişsin dünden beri bende de ona benzer bi hissiyat var. Sağ kasığımda, hatta koltuktan kalkarken falan zorluyor beni inş kötü bisi yoktur vala bende bilemedim
Aynen aynen canım bende hissettim bugünde normaldir belki bı sorayım dedim zaten hep dinleniyorum da bugün daha fazla dinlenmeye ağırlık verdim.daha önce hiç gebelik geçirmedim bilmiyorum geçiren arkadaslar yardımcı olur belki

%1ihtimal kızda olabilirmiş yani hayırlısı olsun aslında en net ayrıntılı beklemek gerek heran herşey olabilir

Ben sordum yeme dedi taze balık ye dedi çok severim ton balığını ama cıva nedeniyle zararlı dedi

Progestan ben kullanamiyorum bana alerji yapiyor. Akıntı fazlalasiyor ve inanilmaz kasinti yapiyor. Magnezyumu cogalta bilirsin aslında. Kasilmalari önlüyor. Kabızlık yapmiyor. Ben seviyorum Magnezyumu.
Adalati bizim burda sadece hastanede gözetim altindayken veriliyor.
Proluton iğne zaten hic yapmıyorlar.
Inşallah sizin yardımcınız da iyi olur.

Magnezyum sanki kabızlık yaoıyor gibi geldi, yoksa adalatmıydı yapan bilemiyorum. Prolutonu ilk hamileliğimde vermemişti doktor, bu doktorum verdi, kanama çok yaşamıştım önceki haftalarda, ondandır belki de. Hatta çok kasılmam var dememe rağmen adalatı da vermemişti o doktor.
Durumuma göre mi değişiyor doktora göre mi bilemedim

Ya ben de civa yüzünden tüketmiyorum. Ama pizza yapıp azıcık koysam bişey olur mu diye de düşündüm.

Offf gece uykusuzluğundan çok korkuyorum ilk kızım kıpır kıpırdı ama gece uykuları düzenliydi gündüz uyumazdı sadece. Bir de hareketli olmasına rağmen ağlayan bi bebek değildi. Bu minik de kıpır kıpır. Çok erken hissettim ve şimdi baya baya vuruyo bir de hep benim yatcağım vakitlerde daha hareketli oluyo. beni de bi korku dalgası sarıyo karnıma tıklatıp uyku saati pışş pışş diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…