2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
@Umut_bebek canım kasıklarımda doluluk demişsin dünden beri bende de ona benzer bi hissiyat var. Sağ kasığımda, hatta koltuktan kalkarken falan zorluyor beni inş kötü bisi yoktur vala bende bilemedim
Bende de var ya . Kızımda olmuş muydu hiç hatırlamıyorum bu aylarda ama çok ağır gibiyim. Kasıklarım dolu dolu

Yürürken falan kasıklarımda doluluk hissediyorum ben bebek yukarı çıktı bebek olamaz heralde diye endişelendim genelde dinlenerek mi gecoriyorsunuz zamanınızı?
Aksam yatana kadar hic oturmadigim oluyor . Islerimi erken bitirip yatiyorum arada , uzun olmuyor tabi bu sureler sende iki bebis var , yorgunlugun daha fazla olur tabi , ne sıklikla kontrole gidiyorsun ?

Uyur annesi sen yattigin icin belki daha rahat hareket ediyordur gece uykusu oldugu zaman anne daha mutlu , daha dinc oluyor. Uykusuzluk stres yapiyor

Aslında magnezyum daha çok Ishal yapiyor. Vücut ihtiyacı olani aliyor. Gerisini bagirsaklar dışarıya atiyormus. Adalati ilk hamilegimde 5 hafta kullandım hastanede.
Proluton iğnesi de ilk bebek te kullandım 12. Haftaya kadar. Tüp bebek ti. Almanya da yapacak ne doktor ne hemsire bulamamistim. Yapmıyorlar burda iğne.
Tüp bebek doktorum fuat ali hocam da eşime öğretmisti nasil yapilacagini. Esim bana yapıyordu 3 gün de bir. Ama o iğne beni çok uyutuyordu.

Aynen bende rahatsız oluyorum. Elimde olsa almam ki benim karnim diger gebeliklerimdede böyleydi hemen büyüyor. InsaAllah bol sütümüz olur keyifle emzirerek veririx.

bugün bende de karın ağrısı sancısı çok fazla ya nedense soda içiyorum karın sancısından doktora gidilir mi normal mi ara ara böyle şeyler
Canım bende de batma ve sancı var haftamız aynı inşallah normaldir

Canım bende de batma ve sancı var haftamız aynı inşallah normaldir
üşüttük mü acaba minnoşlar iyidir umarım sabah yine böyle olursa bir acile görüncem iltihap falan batıyorsa ilaç versinler diye hiç olmamıştı daha önce şaştım kaldım

üşüttük mü acaba minnoşlar iyidir umarım sabah yine böyle olursa bir acile görüncem iltihap falan batıyorsa ilaç versinler diye hiç olmamıştı daha önce şaştım kaldım
Bilmiyorum ki canım üşümediğim halde çorap giyiyorum evde hırkayla geziyorum üşüttüğümü düşünmüyorum ama gaz sancısı gibi de degil böyle birseyler batıyor gibi benimki ara ara geliyor ama şiddeti oluyor genelde sabah cok hissediyorum

Ayy evet evet aynı bir şey batıyor sanki sızlatıyor kriz giriyo sanki karnıma yeri de hep farklı geziyo sanki çok ilginç ya neden oluyo acaba
Ne çok sanki demişim

Yaaa bişi dicem arada böyle güp diye bişi oluyor ama bebiş mi bilemiyorum, bir kaç kez pıt pıt pıt sonra sessize alıyor yine acaba böyle mi hissediyorsunuz ?

Narın kan sulandırıcı özelliği var kadınlara özel günlerinde hiç önerilmiyor ama canım abartıya kaçmadan yiyebilirsin bence
Aa oyle yazinca baktim da hamilelikte sorun olmaz aksine yararlı, günde bir tane bile yenir yazıyor
Doktoruma sorduğumda sadece greyfurt yeme demişti yoksa söylerdi narı diye düşündüm.
Teşekkürler

Aa oyle yazinca baktim da hamilelikte sorun olmaz aksine yararlı, günde bir tane bile yenir yazıyor
Doktoruma sorduğumda sadece greyfurt yeme demişti yoksa söylerdi narı diye düşündüm.
Teşekkürler
Ben nar suyu içip üstüne hurma yiyorum vitamin olsun diye demiştim bana delirdin mi demişti çocuk iyi duruyo dedi ama o ilk zamanlardaydı 2. Dönrmde serbest mi bilmiyorum sormak lazımm benim de canım istiyor bu aralar

Yaaa bişi dicem arada böyle güp diye bişi oluyor ama bebiş mi bilemiyorum, bir kaç kez pıt pıt pıt sonra sessize alıyor yine acaba böyle mi hissediyorsunuz ?
Benim kımıldanma gibi oluyor ama dıştan değil içten hissediyorum elimi koyunca değilde içerden nasıl tarif etsem bilemedim ama pıt pıt olarak 16.haftada hissetmişti ama onlar çok nadir ve kısaydı

Canım Rabbim sabır versin benimde iki meleğim var seni çok iyi anlıyorum.. .Inşallah Rabbim yüzünü güldürecek bu gunlerin geride kalacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…