@Umut_bebek canım kasıklarımda doluluk demişsin dünden beri bende de ona benzer bi hissiyat var. Sağ kasığımda, hatta koltuktan kalkarken falan zorluyor beni inş kötü bisi yoktur vala bende bilemedim
Yürürken falan kasıklarımda doluluk hissediyorum ben bebek yukarı çıktı bebek olamaz heralde diye endişelendim genelde dinlenerek mi gecoriyorsunuz zamanınızı?
Aksam yatana kadar hic oturmadigim oluyor . Islerimi erken bitirip yatiyorum arada , uzun olmuyor tabi bu sureler sende iki bebis var , yorgunlugun daha fazla olur tabi , ne sıklikla kontrole gidiyorsun ?
Offf gece uykusuzluğundan çok korkuyorum ilk kızım kıpır kıpırdı ama gece uykuları düzenliydi gündüz uyumazdı sadece. Bir de hareketli olmasına rağmen ağlayan bi bebek değildi. Bu minik de kıpır kıpır. Çok erken hissettim ve şimdi baya baya vuruyo bir de hep benim yatcağım vakitlerde daha hareketli oluyo. beni de bi korku dalgası sarıyo karnıma tıklatıp uyku saati pışş pışş diyorum
Magnezyum sanki kabızlık yaoıyor gibi geldi, yoksa adalatmıydı yapan bilemiyorum. Prolutonu ilk hamileliğimde vermemişti doktor, bu doktorum verdi, kanama çok yaşamıştım önceki haftalarda, ondandır belki de. Hatta çok kasılmam var dememe rağmen adalatı da vermemişti o doktor.
Durumuma göre mi değişiyor doktora göre mi bilemedim
Aslında magnezyum daha çok Ishal yapiyor. Vücut ihtiyacı olani aliyor. Gerisini bagirsaklar dışarıya atiyormus. Adalati ilk hamilegimde 5 hafta kullandım hastanede.
Proluton iğnesi de ilk bebek te kullandım 12. Haftaya kadar. Tüp bebek ti. Almanya da yapacak ne doktor ne hemsire bulamamistim. Yapmıyorlar burda iğne.
Tüp bebek doktorum fuat ali hocam da eşime öğretmisti nasil yapilacagini. Esim bana yapıyordu 3 gün de bir. Ama o iğne beni çok uyutuyordu.
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum özellikle eşim tarafından ve aşırı sinirlerim bozuluyor, doktorumun bile kilo konusunda yorum yapmasını istemiyorum 1 kilo öndesin dedi en son oraya epey yiyip gittim ayrıca kabızlık yaşıyodum fazla çıktım eşimin yanında söyleyince sinirlerim bozuldu. Kiloyu çokta alsam ben vericem çocuğa ve bana bir zararı olmadıktan sonra kilo konusunda yorum yapılmasından hoşlanmıyorum
Aynen bende rahatsız oluyorum. Elimde olsa almam ki benim karnim diger gebeliklerimdede böyleydi hemen büyüyor. InsaAllah bol sütümüz olur keyifle emzirerek veririx.
üşüttük mü acaba minnoşlar iyidir umarım sabah yine böyle olursa bir acile görüncem iltihap falan batıyorsa ilaç versinler diye hiç olmamıştı daha önce şaştım kaldım
üşüttük mü acaba minnoşlar iyidir umarım sabah yine böyle olursa bir acile görüncem iltihap falan batıyorsa ilaç versinler diye hiç olmamıştı daha önce şaştım kaldım
Bilmiyorum ki canım üşümediğim halde çorap giyiyorum evde hırkayla geziyorum üşüttüğümü düşünmüyorum ama gaz sancısı gibi de degil böyle birseyler batıyor gibi benimki ara ara geliyor ama şiddeti oluyor genelde sabah cok hissediyorum
Bilmiyorum ki canım üşümediğim halde çorap giyiyorum evde hırkayla geziyorum üşüttüğümü düşünmüyorum ama gaz sancısı gibi de degil böyle birseyler batıyor gibi benimki ara ara geliyor ama şiddeti oluyor genelde sabah cok hissediyorum
Ayy evet evet aynı bir şey batıyor sanki sızlatıyor kriz giriyo sanki karnıma yeri de hep farklı geziyo sanki çok ilginç ya neden oluyo acaba
Ne çok sanki demişim
Yaaa bişi dicem arada böyle güp diye bişi oluyor ama bebiş mi bilemiyorum, bir kaç kez pıt pıt pıt sonra sessize alıyor yine acaba böyle mi hissediyorsunuz ?
Aa oyle yazinca baktim da hamilelikte sorun olmaz aksine yararlı, günde bir tane bile yenir yazıyor
Doktoruma sorduğumda sadece greyfurt yeme demişti yoksa söylerdi narı diye düşündüm.
Teşekkürler
Aa oyle yazinca baktim da hamilelikte sorun olmaz aksine yararlı, günde bir tane bile yenir yazıyor
Doktoruma sorduğumda sadece greyfurt yeme demişti yoksa söylerdi narı diye düşündüm.
Teşekkürler
Ben nar suyu içip üstüne hurma yiyorum vitamin olsun diye demiştim bana delirdin mi demişti çocuk iyi duruyo dedi ama o ilk zamanlardaydı 2. Dönrmde serbest mi bilmiyorum sormak lazımm benim de canım istiyor bu aralar
Yaaa bişi dicem arada böyle güp diye bişi oluyor ama bebiş mi bilemiyorum, bir kaç kez pıt pıt pıt sonra sessize alıyor yine acaba böyle mi hissediyorsunuz ?
Benim kımıldanma gibi oluyor ama dıştan değil içten hissediyorum elimi koyunca değilde içerden nasıl tarif etsem bilemedim ama pıt pıt olarak 16.haftada hissetmişti ama onlar çok nadir ve kısaydı
Hepinize hayırlı geceler kızlar. Ben aranızdan ayrılıyorum. Benim elif kızım melek olarak kalmayı tercih etti. Kucağıma alamadan o küçücük bedeni toprakla buluştu Rabbim sizlerin yavrularını hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol duanıza ihtiyacım var