Canım zaten 1 hafta sonra 20 haftalık olcak perinotolojiye gidecekmisin bilmiyorum ama bence korkmayalım 1 hafta sonra perinotolojiye godecegim ben dayanilmayacak olana kadar beklerim kanama felan olmadıkca gitmeyi düsünmüyorum bak yalniz degilsin haftayla alakali olabilir tabi genede sen bilirsin ☺☺Ayy evet evet aynı bir şey batıyor sanki sızlatıyor kriz giriyo sanki karnıma yeri de hep farklı geziyo sanki çok ilginç ya neden oluyo acaba
Ne çok sanki demişim
Boyle diyor baksana canim, ama tabi yine de sormalı. Ben iki gun once gittim greyfurtu söyledi işte az da olsa canim isterse yerim, abartmadanBen nar suyu içip üstüne hurma yiyorum vitamin olsun diye demiştim bana delirdin mi demiştiçocuk iyi duruyo dedi ama o ilk zamanlardaydı 2. Dönrmde serbest mi bilmiyorum sormak lazımm benim de canım istiyor bu aralar
Aynen kuzum, aksine hamilelikte yararlı diyor. Bende canim isterse yerim, abartmadanBen yiyorum valla canım tatlı ekşi sürekli canım istiyodoktora da sormadım ama bi zararı olacağını düşünmüyorum.
İki haftada bir gidiyorum canım.oncekinde farklı bı Dr gittim rahim uzunluğunu 35mm ölçtü korkmuştum hareket etmekten.bu gittiğim Dr 43mm dedi biraz daha rahatladım eskiden hiç kalkmıyor dün yerimden şimdi biraz daha hareketlendim.bebek mağazalarına falan gidiyorum yarım saatliğine.evet canım yorgunluk hep var hertarafim ağriyoAksam yatana kadar hic oturmadigim oluyor . Islerimi erken bitirip yatiyorum arada , uzun olmuyor tabi bu surelersende iki bebis var , yorgunlugun daha fazla olur tabi , ne sıklikla kontrole gidiyorsun ?
Benim de az az kaşınmaya başladı, bel bölgenede sür o zaman. Ben daha hiç bişey kullanmaya başlamadım. Lierac ı daha sık sürebilirsin arada bebe yağı sür istersen. Ben de lierac alıcam sanırımKızlar benim karnım çok kaşınıyo ya böyle olan var mı ? Lierac kullanıyorum ama yeterli mi gelmiyo acaba . Daha çok da bel taraflarım 2 tarafım da kaşınıyo. Kıyafetin üstünden tırnak geçirmeden kaşımaya çalışıyorum. İlave bişey daha mı kullansam bilemedim. Kızımda palmers da kullanmıştım ondan da mı alsam acaba ?
O güp bana da oluyor ama o bebek degil bence ya emin degilim ama sabah oldu mesela ben acikmama yordumYaaa bişi dicem arada böyle güp diye bişi oluyor ama bebiş mi bilemiyorum, bir kaç kez pıt pıt pıt sonra sessize alıyor yineacaba böyle mi hissediyorsunuz ?
Kuzum ben ilk 18. Haftada hissettim bikac gün önce. Sonrada hic hissetmedim. Şöyle hissediyorum sanki icerde kimildaniyor, dönüyor gibi ama tekme gibi bisey yok salı gününden beri. Benimde ilk hamileliğim bu arada. 20-21'e kadar çok sık ve net hissedilmiyormus zaten ilk hamilelikteBu arada benim ilk gebeliğim, ne zaman tekmeleri hissederim sizler hissediyor musunuz? Çok kilom yok, yani karnım çok yağlı değil,zaten kilo da almadim henüz hiç sanırım etkiliyormus kilo hissetmeyi. Ne derseniz bu aralar hisseder miyim
Bol bol dinlen hemen işlere girişme, ayakta durmaktan olmuştur.Kızlar dün nihayet taşındık ama yerleşmek çok zorÇok ayakta kaldım kalçamdan itibaren bir ağrı var. Bugün AFP testi için gidecektim sorarım magnezyum yazar muhtemelen. Demir ilacımı da değiştiröek istiyorum bi de sağlık ocağı vegaferon vermişti güvenemedim hiç SKT de bu aymış zaten.
bende genelde yemekten sonra oluyor, ama böyle bağırsak hareketi gibi değil sanki vuruyor gibi içerdenO güp bana da oluyor ama o bebek degil bence ya emin degilim ama sabah oldu mesela ben acikmama yordumben ilk hissettigimde elim ordaydı tam bir kere pıt diye dokundu, sonra akşam diger tarafta 3-4 kere pit pit diye dokundu. Ama elim yine o tarafta oldugu icin hissettim buyuk ihtimal.
Kuzum ben ilk 18. Haftada hissettim bikac gün önce. Sonrada hic hissetmedim. Şöyle hissediyorum sanki icerde kimildaniyor, dönüyor gibi ama tekme gibi bisey yok salı gününden beri. Benimde ilk hamileliğim bu arada. 20-21'e kadar çok sık ve net hissedilmiyormus zaten ilk hamilelikte
benim de ayni yanlarım kasiniyo acaba oralari pek yaglamadigim için mi diyorum. mustela yağ kullaniyorum ben henuz lierac almadimKızlar benim karnım çok kaşınıyo ya böyle olan var mı ? Lierac kullanıyorum ama yeterli mi gelmiyo acaba . Daha çok da bel taraflarım 2 tarafım da kaşınıyo. Kıyafetin üstünden tırnak geçirmeden kaşımaya çalışıyorum. İlave bişey daha mı kullansam bilemedim. Kızımda palmers da kullanmıştım ondan da mı alsam acaba ?
olabilir canim ilk gebeligimde 16da hissettim ben ama 20ye kadar hissetmezsen üzülmeBu arada benim ilk gebeliğim, ne zaman tekmeleri hissederim sizler hissediyor musunuz? Çok kilom yok, yani karnım çok yağlı değil,zaten kilo da almadim henüz hiç sanırım etkiliyormus kilo hissetmeyi. Ne derseniz bu aralar hisseder miyim
O zaman korkma , doktor devamli kontrol ediyormus. Agrilar oluyor cunku bebekler yer aciyor kendineİki haftada bir gidiyorum canım.oncekinde farklı bı Dr gittim rahim uzunluğunu 35mm ölçtü korkmuştum hareket etmekten.bu gittiğim Dr 43mm dedi biraz daha rahatladım eskiden hiç kalkmıyor dün yerimden şimdi biraz daha hareketlendim.bebek mağazalarına falan gidiyorum yarım saatliğine.evet canım yorgunluk hep var hertarafim ağriyo
Çalışmıyorum ev hanımıyım bolca vaktim var dinlenmek için sağolsun eşim kaldırmıyor yerimdenO zaman korkma , doktor devamli kontrol ediyormus. Agrilar oluyor cunku bebekler yer aciyor kendineölcümlerde farklilik olabiliyor , aletlerden kaynakli galiba . Siz yine işiniz yoksa dinlenin , online bakin bebek kiyafetlerine filan
Lcw taytı defacto ve lcw pantolonları var şu an bende memnunum hepsindenn kuzuu 2 haftadır hep kullanıyorum ev için dışarıda vs yıkandılar da bişey olmadı 2. El olmalarına rağmenKızlar ucuza aldığım hamile taytı 1 yıkamada pijamaya döndübacakları kat, kat toplanıyor. Şalvara bağladı Baska da hiçbişeyim yok göbege uygun. Bu sefer bir tane olsun düzgün olsun diyorum, bacakları fit, göbüşü rahat, hamileyim ama kendimi de salmadım kocacım mesajı verecek şöyle güzel bir tayt önerisi olan var mı? H&M, Penti, Defacto,LC W. deneyen memnun kalan
22+2de gitcem perinatolojiye ya ama haftaya başka doktora gitcem ona derim dün progestan içtim evde vardı o rahatlattı biraz beniCanım zaten 1 hafta sonra 20 haftalık olcak perinotolojiye gidecekmisin bilmiyorum ama bence korkmayalım 1 hafta sonra perinotolojiye godecegim ben dayanilmayacak olana kadar beklerim kanama felan olmadıkca gitmeyi düsünmüyorum bak yalniz degilsin haftayla alakali olabilir tabi genede sen bilirsin ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?