Satılıyor canım e bebekte ayrı ben almayacağım eşim görümcemden isteyecek
Bu arada kızlar ben artık vitamin kullanmayı düşünmüyorum salı günü kan vericem eğer vitamin değerlerim normal çıkarsa kullanmak istemiyorum bana çok gereksiz geliyor doktor anlaşmış bir markayla sattıkça komisyon alıyor sanırım önerdiği vitamin de magnezyum da aynı markaya ait para tuzağından başka bir şey değil
Benim doktor vitamini bıraktırdı zaten Dvit ile kan hapı verdi inşallah yetiyordur onlar , ama magnezyum önemli ilk hamileligimde gece bacaklarim kitleniyordu çok acı oluyor valla doktor magnezyum yazmisti sonra
kızlar benim minnağında artık bir yatağı var .eşimin arkadaşı beğendiğimiz yatağı aldı. yoyko marka.açıp kurduk .epey kaliteli. hem anne yanı hem beşik hem park yatak.krem rengi çok kibar
Kasılma varsa iyi geliyor,kasılma çoksa adalat veriliyor, hatta kanama alanı olunca progestan iğnesi iyi geliyor. O yüzden dedim başka bi doktora danışmakta fayda var
Geçmiş olsun canım hiç moralini bozma bende 2 hafta hiç kalkmadan yattım şu an kanama alanı yok ama progestan kullanıyorum hala bol bol dinlen tuvalet dışında ayağa kalkma
kızlar benim minnağında artık bir yatağı var .eşimin arkadaşı beğendiğimiz yatağı aldı. yoyko marka.açıp kurduk .epey kaliteli. hem anne yanı hem beşik hem park yatak.krem rengi çok kibar
Ben Trendyol ve hepsi burada bünyesindeki bebek magazlarindan yapmayı düşünüyorum.daha netten almadım bebek için birşey ama kalitesine güvendiğim markalardan alacağım mesela hastane çıkışı miniword bebitof gibi.
Kızlar AFP için geldim ben de. Demir ve B12 de baktırıcam. Ölçüm yaparken fotoğraf da istedim yine :) Kan da verdim sonuç pazartesi çıkacak bakalım. Geçen hafta tartışmayı unuttum şimdi tartıldım 750 gram almışım hamileliğin başından beri. Normal dedi doktorum kilo vermiş de olabilirdin bebek de sen de sağlıklısınız sorun yok dedi.
Bir de size bir şey danışmak istiyorum. Aranızda H&M e kıyafet götürüp indirim alan oldu mu acaba? Prosedürleri nasıl? Yerleşirken epey kıyafet ayırdım önceden birilerine verirdim ama şimdi bebişe bi şeyler alırım belki dedim indirim işime yarayabilir :)
Kızlar kabız olan arkadaşlar için yazıyorum Malatyalıyım. Sabahları 2-3 tane gün kurusu kayısı deneyin mutlaka. Birde gün kutusundan hoşaf yapıp suyuyla beraber birkaç gün yiyin. Çok iyi geliyo.
galiba kanki hepsi öyle mi bilmiyorum ama arkadaş 9 aya kadar kullanmış bunu oto koltuğu olarak çocuğun ayakları taşıyo ama napıyım diyodu bizde 6 7 aydan sonra başka oto koltuğu alırız dedik bu ne akdar giderse artık
Arabanız hayırlı olsun canimm siz gezerken içinde rahat rahat uyur inşallah biz alışveriş merkezine giderdik 3 saat uyurdu gezerdik yerdik içerdik oh mis
Kızlarrrr ben de ana dizi aldım bebeme indirimde göründü gözüme 280e aldım şimdi bitmiş, bi yerden başlayalım ddk ufak ufak alırız diyeEki Görüntüle 2930538
Küvet setim var kızımdan kalma filesi ayrı sayılıyor canım ebebekte falan
Benim doktor vitamini bıraktırdı zaten Dvit ile kan hapı verdi inşallah yetiyordur onlar , ama magnezyum önemli ilk hamileligimde gece bacaklarim kitleniyordu çok acı oluyor valla doktor magnezyum yazmisti sonra
Ben de ufaktan muslin ortuydu, minik minik şeyleri almaya başlayım diyorum. Geçen trendyolda denk geldi, battaniye ile çıtçıtlı zıbın aldim
Ufaktan küçükleri almak lazım şimdiden. Eşime kalsa son aya kadar beklicez yoksa