2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ahandaaa kuvetten aliyo muyuz cok uygun bee. Ama filesi yok heralde onu nasil ayarlariz ki. File ayrica satiliyo mu e bebekte falan
Küvet setim var kızımdan kalma filesi ayrı sayılıyor canım ebebekte falan
Benim doktor vitamini bıraktırdı zaten Dvit ile kan hapı verdi inşallah yetiyordur onlar , ama magnezyum önemli ilk hamileligimde gece bacaklarim kitleniyordu çok acı oluyor valla doktor magnezyum yazmisti sonra

KIZLAR BENİM CİNSİYET DEĞİŞTİ Erkekim geliyormuşş aldığım kıyafetleri geri vercez mecbur
Ayyy en korktuğum hayırlısı olsun canımmm
Ya ben de civa yüzünden tüketmiyorum. Ama pizza yapıp azıcık koysam bişey olur mu diye de düşündüm.
O kadarcıktan birşey olmaz bence ya arada kaçamak olabilir
Valla ben iki kere yedim, birinde salata yaptım diğerinde makarnaya koydum
Aha kendimden buldum bende aynı şekilde iki kere yemis bulundum

Arkadaşım 3 orta boy poşet kıyafet götürmüş %15 indirim çeki vermişler canım
Kızlar kabız olan arkadaşlar için yazıyorum Malatyalıyım. Sabahları 2-3 tane gün kurusu kayısı deneyin mutlaka. Birde gün kutusundan hoşaf yapıp suyuyla beraber birkaç gün yiyin. Çok iyi geliyo.
Vay hemseride buldum kendime darendeliyim bende

Arabanız hayırlı olsun canimm siz gezerken içinde rahat rahat uyur inşallah biz alışveriş merkezine giderdik 3 saat uyurdu gezerdik yerdik içerdik oh mis

Benim bacak kasılma ve ağrı gibi bir şeyim yok şuanlık çok şükür olursa tabiki kullanacağım :)

Ben de ufaktan muslin ortuydu, minik minik şeyleri almaya başlayım diyorum. Geçen trendyolda denk geldi, battaniye ile çıtçıtlı zıbın aldim
Ufaktan küçükleri almak lazım şimdiden. Eşime kalsa son aya kadar beklicez yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…