2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Biz detaylı konuşmadık ama emrivaki yaptı bana 20.hafta detaylıya git bana gelmene gerek yok whatsappdan atarsın dedi 24.hafta bana gelirsin şeker yüklemesini yaparız dedi

Hamilelik şekeri çok önemli olduğu için doktorum önerdi. Her zaman belirti vermiyor, önceden şekerinizin olup olmaması da önemli değil o yüzden testi istiyor doktorların çoğu.

Evet benimki de emrivaki gibiydi. Normalde öyle çok sert hatları olan, çok resmi konusan böyle direten bir doktor da hiç değildir. Ama “beraber devam etmek istiyorsak, şeker yüklemesi şart. Ben zorunlu tutuyorum” gibi bir şey dedi böyle deyince merak ettim acaba önermeyen doktorlar veya yaptırmak istemeyen gebeler çoğunlukta mı diye yumoş gibi kadın, bir anda ciddileşti şeker konusu açılınca hahaha

benim doktor da yapıcaz dedi detaylıdan sonra konuşuruz dedi hatta 28. hafta geç mi oluyor şeker yüklemesi için orada bir soru işaretim var sadece
Sorarım gittigimde ben yine, sanırım bana 24 dedi. Öyle hatırlıyorum. Bu arada senin şişli kolandaki yeni doktorla randevu ne zamandı? Bakalım sevicen mi kadını

Ya benim annem tutturdu şeker yüklemesi yaptırma diye bebeğe şeker yükleme diyor da benim yediğim çikolatadan daha fazla şeker yükleyemezler gibi geliyor bana bide bizim ailede şeker hastalığı var genetik yatkınlığımda var neden böyle diyor anlamıyorum. Bi keresinde yaptırmıştım şeker yüklemesi açken yüksek tokken düşük çıkmıştı şeker merak ediyorum ne çıkacak diye

Sorarım gittigimde ben yine, sanırım bana 24 dedi. Öyle hatırlıyorum. Bu arada senin şişli kolandaki yeni doktorla randevu ne zamandı? Bakalım sevicen mi kadını
16sı fındıkk ay rüyamda sevmemiştim ama inş severim tiktokçu kadın resmen ahahah hakkımdan gelir inşallah yoksa kös kös sibele döncem

Merhaba arkadaşlar pek aktif değilim ama mesajları hep okuyorum
Nar gebeler için zararlı değil bildiğim suyunu bilemem de.Ama hurma hamileliğin başlarında tehlikeli kasılmayı tetiklediği için.doğum yaklaşınca düzenli kullanmak doğumu kolaylaştırıyor

Z zahrada canım bu arada aşı olmadım.hamilelikten önce yaş tutmadı sonra da cesaret edemedim.isim de henüz kararsızız eşim ikizler burcu çok karasızbenim seçtikleri mi de beğenmiyor

Bende 21 de ayrintiliya 24de de seker yuklemesine gidicem kendi doktoruma. Ben yaptirmasak mi falan demedim doktor ne derse okeyim ben çok takılımiyorum. Ki şeker yuklemesi yapmayan doktor duymadım günümüzde. Benimde annemle kayinvalidem yaptırma dedi, onların zamaninda yokmuş ya ama ben yaptircam

Evet biraz iri dimi, diğerlerine de bakıyım ben de, kullanıcı yorumu duyarsam mıtlaka söylerimmm

Uraz Beyin ilk büyük eşyası alındı kızlar
Kraft time x 3300 e geldi umarım kudurmaz da oturur içinde, bel desteği falan çok hoşuma gitti yatış kısımları konforluydu kapanınca da yer çok kaplamıyor diğer traveller gibi kraft genelde ağır oluyor bu hafifti de diğerlerine göre tek eksi tutma kısmı uzamıyor kısalmıyor çok elzem değil heralde o da yani inş değildir bakalım büyük indirimler geldiğinde ne kadar kazıklanmış olcaz

Eklentiler

• 16337893074137184891397479575617.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:

Hayırlı olsun, inşallah krizsiz otursun gezsin Uraz Bey

Güzel gunlerde kullansın bal cocuk kuzu puset araba koltugu oluyo ve 6 ay mi kullaniliyo? Yani tum pusetler böyle mi?

Güzel gunlerde kullansın bal cocuk kuzu puset araba koltugu oluyo ve 6 ay mi kullaniliyo? Yani tum pusetler böyle mi?
galiba kanki hepsi öyle mi bilmiyorum ama arkadaş 9 aya kadar kullanmış bunu oto koltuğu olarak çocuğun ayakları taşıyo ama napıyım diyodu bizde 6 7 aydan sonra başka oto koltuğu alırız dedik bu ne akdar giderse artık

Ayyy evet ya neden oyle ki acaba. Oto koltuklari da o kadar pahalı ki bi bebek arabasi da o

Bencede mantıklı olan 6 7 aydan sonra oto koltuğu bide bana onlar çok büyük gibi geliyo yavrumun ne canı olcak da sığacak ona yaa

Geçmiş olsun canım hiç moralini bozma bende 2 hafta hiç kalkmadan yattım şu an kanama alanı yok ama progestan kullanıyorum hala bol bol dinlen tuvalet dışında ayağa kalkma

İnan düşündüğün mantikli. 50mg şekeri suyun içine katiyorlarmis. Bizim yediklerimizde daha çok şeker vsr

Ayrıntili ultrason 20-24. Hafta arası yapılmalı yazıyor çoğu kitap. 24e kadar yaptırılabilir yani.
Tetanoz için 20.hafta denmişti sağlık ocağında ama olmak gerekli mi çok emin değilim
Tetanoz da aşırı gerekli bir asiymis. Ben de neden yaptırılıyor diye merak edip araştırmıştım. Bebek her zaman hastanede dogmayabilir, kullanılan malzemelerden tetanoz gecebilirmis. O yüzden bebek de bağışıklık olsun diye yaptırılıyor. Hatta hamilelikte 2 doz, hamilelikten sonra da 3 doz yaptırılinca ömür boyu yaptırmaya gerek kalmıyormus.

Önerdi ama benim ilk hamilegimde olduğu için. Simdi yükleme yapmayacagim ama kendim aç ve yemekten bir ve iki saat sonra kontrol edeceğim. Yükleme yapmiyorsaniz mutlaka şeker ölçer aleti alıp kendiniz takip yapin. Eger az yediginiz halde sekeriniz yüksek cikiyorsa Insulin şart oluyor.

Zahradan nereden aldiniz acaba internet sitesindenmi yoksa direk magazadan mı , hayirli olsun buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…