Biz detaylı konuşmadık ama emrivaki yaptı bana 20.hafta detaylıya git bana gelmene gerek yok whatsappdan atarsın dedi 24.hafta bana gelirsin şeker yüklemesini yaparız dedi
Hamilelik şekeri çok önemli olduğu için doktorum önerdi. Her zaman belirti vermiyor, önceden şekerinizin olup olmaması da önemli değil o yüzden testi istiyor doktorların çoğu.
Sorarım gittigimde ben yine, sanırım bana 24 dedi. Öyle hatırlıyorum. Bu arada senin şişli kolandaki yeni doktorla randevu ne zamandı? Bakalım sevicen mi kadınıbenim doktor da yapıcaz dedi detaylıdan sonra konuşuruz dedi hatta 28. hafta geç mi oluyor şeker yüklemesi için orada bir soru işaretim var sadece
Ya benim annem tutturdu şeker yüklemesi yaptırma diye bebeğe şeker yükleme diyor da benim yediğim çikolatadan daha fazla şeker yükleyemezler gibi geliyor banaEvet benimki de emrivaki gibiydi. Normalde öyle çok sert hatları olan, çok resmi konusan böyle direten bir doktor da hiç değildir. Ama “beraber devam etmek istiyorsak, şeker yüklemesi şart. Ben zorunlu tutuyorum” gibi bir şey dediböyle deyince merak ettim acaba önermeyen doktorlar veya yaptırmak istemeyen gebeler çoğunlukta mı diye yumoş gibi kadın, bir anda ciddileşti şeker konusu açılınca hahaha
16sı fındıkk ay rüyamda sevmemiştim ama inş severimSorarım gittigimde ben yine, sanırım bana 24 dedi. Öyle hatırlıyorum. Bu arada senin şişli kolandaki yeni doktorla randevu ne zamandı? Bakalım sevicen mi kadını
Bende 21 de ayrintiliya 24de de seker yuklemesine gidicem kendi doktoruma. Ben yaptirmasak mi falan demedim doktor ne derse okeyim ben çok takılımiyorum. Ki şeker yuklemesi yapmayan doktor duymadım günümüzde. Benimde annemle kayinvalidem yaptırma dedi, onların zamaninda yokmuş ya ama ben yaptircamKızlar bir de 24.haftada şeker yüklemesi yapacağız dedi doktorum bugun.
Ayrıntılıdan 2 hafta sonra aç geleceksin, tam 24.haftanda, kan, idrar ve şeker yükleme tahlilleri yapılacak dedi. Şeker yüklemesini opsiyonel tutmuyorum, tartışmaya açık bir konu değil. Sen yine kendi araştırmanı yap tabi ama ben zorunlu görüyorum dedi. Hamilelikte şekerin risklerini falan anlattı uzun uzun.
Siz araştırdınız mı veya doktorunuz önerdi mi şeker yükşemesini?
Evet biraz iri dimi, diğerlerine de bakıyım ben de, kullanıcı yorumu duyarsam mıtlaka söylerimmmkuzum ben bugün baktım ama kapanınca çok yer kaplıyor gibi geldi kraft lima,time x daha bi nebze küçüktü
ama set halinde satılıyordu kiwi city way mi neydi favorilerime eklemişim videolarını ilzeyip vazgeçtikk sende bir şeyler duyar edersen bana haber ett
Güzel günlerde kullansın şekerUraz Beyin ilk büyük eşyası alındı kızlar
Kraft time x 3300 e geldi umarım kudurmaz da oturur içindebakalım büyük indirimler geldiğinde ne kadar kazıklanmış olcaz
Uraz Beyin ilk büyük eşyası alındı kızlar
Kraft time x 3300 e geldi umarım kudurmaz da oturur içinde, bel desteği falan çok hoşuma gitti yatış kısımları konforluydu kapanınca da yer çok kaplamıyor diğer traveller gibi kraft genelde ağır oluyor bu hafifti de diğerlerine göre tek eksi tutma kısmı uzamıyor kısalmıyor çok elzem değil heralde o da yani inş değildirbakalım büyük indirimler geldiğinde ne kadar kazıklanmış olcaz
Güzel gunlerde kullansın bal cocukUraz Beyin ilk büyük eşyası alındı kızlar
Kraft time x 3300 e geldi umarım kudurmaz da oturur içinde, bel desteği falan çok hoşuma gitti yatış kısımları konforluydu kapanınca da yer çok kaplamıyor diğer traveller gibi kraft genelde ağır oluyor bu hafifti de diğerlerine göre tek eksi tutma kısmı uzamıyor kısalmıyor çok elzem değil heralde o da yani inş değildirbakalım büyük indirimler geldiğinde ne kadar kazıklanmış olcaz
galiba kanki hepsi öyle mi bilmiyorum ama arkadaş 9 aya kadar kullanmış bunu oto koltuğu olarak çocuğun ayakları taşıyo ama napıyım diyoduGüzel gunlerde kullansın bal cocukkuzu puset araba koltugu oluyo ve 6 ay mi kullaniliyo? Yani tum pusetler böyle mi?
Ayyy evet ya neden oyle ki acaba. Oto koltuklari da o kadar pahalı ki bi bebek arabasi da ogaliba kanki hepsi öyle mi bilmiyorum ama arkadaş 9 aya kadar kullanmış bunu oto koltuğu olarak çocuğun ayakları taşıyo ama napıyım diyodubizde 6 7 aydan sonra başka oto koltuğu alırız dedik bu ne akdar giderse artık
Ayyy evet ya neden oyle ki acaba. Oto koltuklari da o kadar pahalı ki bi bebek arabasi da o
Bencede mantıklı olan 6 7 aydan sonra oto koltuğu bide bana onlar çok büyük gibi geliyo yavrumun ne canı olcak da sığacak ona yaagaliba kanki hepsi öyle mi bilmiyorum ama arkadaş 9 aya kadar kullanmış bunu oto koltuğu olarak çocuğun ayakları taşıyo ama napıyım diyodubizde 6 7 aydan sonra başka oto koltuğu alırız dedik bu ne akdar giderse artık
Geçmiş olsun canım hiç moralini bozma bende 2 hafta hiç kalkmadan yattım şu an kanama alanı yok ama progestan kullanıyorum hala bol bol dinlen tuvalet dışında ayağa kalkmaKizlar 2 haftadır sürekli yatiyorum doktora gittim bebek baş aşağı duruyo ve plesantada kanama alanı var dedi sürekli istirahat verdi dün gittiğimde bebek normal duruyordu ama hala birazcık ayağa kalksam ağrım oluyor moralim çok bozuk
İnan düşündüğün mantikli. 50mg şekeri suyun içine katiyorlarmis. Bizim yediklerimizde daha çok şeker vsrYa benim annem tutturdu şeker yüklemesi yaptırma diye bebeğe şeker yükleme diyor da benim yediğim çikolatadan daha fazla şeker yükleyemezler gibi geliyor banabide bizim ailede şeker hastalığı var genetik yatkınlığımda var neden böyle diyor anlamıyorum. Bi keresinde yaptırmıştım şeker yüklemesi açken yüksek tokken düşük çıkmıştı şeker merak ediyorum ne çıkacak diye
Ayrıntili ultrason 20-24. Hafta arası yapılmalı yazıyor çoğu kitap. 24e kadar yaptırılabilir yani.Benim ayrintili ultrason tarihim 4 Kasım. O zaman acaba ben kac haftalik oluyorum hic hesap etmedim. Ama hastanede ki baş hekim o şekilde randevu mu verdi.
Sanırım o zaman 23 haftaya doğru oluyor.
Acaba ikiz mi ama daha yeni olunca belli olmuyor. 8. Haftayı bekleyin derim. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Tetanoz da aşırı gerekli bir asiymis. Ben de neden yaptırılıyor diye merak edip araştırmıştım. Bebek her zaman hastanede dogmayabilir, kullanılan malzemelerden tetanoz gecebilirmis. O yüzden bebek de bağışıklık olsun diye yaptırılıyor. Hatta hamilelikte 2 doz, hamilelikten sonra da 3 doz yaptırılinca ömür boyu yaptırmaya gerek kalmıyormus.Tetanoz için 20.hafta denmişti sağlık ocağında ama olmak gerekli mi çok emin değilim
Önerdi ama benim ilk hamilegimde olduğu için. Simdi yükleme yapmayacagim ama kendim aç ve yemekten bir ve iki saat sonra kontrol edeceğim. Yükleme yapmiyorsaniz mutlaka şeker ölçer aleti alıp kendiniz takip yapin. Eger az yediginiz halde sekeriniz yüksek cikiyorsa Insulin şart oluyor.Kızlar bir de 24.haftada şeker yüklemesi yapacağız dedi doktorum bugun.
Ayrıntılıdan 2 hafta sonra aç geleceksin, tam 24.haftanda, kan, idrar ve şeker yükleme tahlilleri yapılacak dedi. Şeker yüklemesini opsiyonel tutmuyorum, tartışmaya açık bir konu değil. Sen yine kendi araştırmanı yap tabi ama ben zorunlu görüyorum dedi. Hamilelikte şekerin risklerini falan anlattı uzun uzun.
Siz araştırdınız mı veya doktorunuz önerdi mi şeker yükşemesini?
Zahradan nereden aldiniz acaba internet sitesindenmi yoksa direk magazadan mı , hayirli olsun buaradaUraz Beyin ilk büyük eşyası alındı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?