trendyoldan aldım kuzum ama bi kere e bebek mağazasında dolanırken görmüştüm bundan fiyatı daha yukarıdaydı bir tanıdığımızda kraftın leon modelini kullanıyormuş çok methetti onun rengi bir kırmızı vardı o yüzden araştırıp bunu aldık biz
trendyoldan aldım kuzum ama bi kere e bebek mağazasında dolanırken görmüştüm bundan fiyatı daha yukarıdaydı bir tanıdığımızda kraftın leon modelini kullanıyormuş çok methetti onun rengi bir kırmızı vardı o yüzden araştırıp bunu aldık biz
Tesekkur ederiz bende bakayim inceleyim dun civil de gordum bende ama modelini cok bilmiuorim hareket sistemi hosuma gitti , mamas papas bakiyordum krafti gorunce hosuma gitti daha uygun hem
Tesekkur ederiz bende bakayim inceleyim dun civil de gordum bende ama modelini cok bilmiuorim hareket sistemi hosuma gitti , mamas papas bakiyordum krafti gorunce hosuma gitti daha uygun hem
aynı aynı mamas papastaydı gözümüz çok pahalıydı ama , bir arkadaşıma sordum mamas papas kullanan karşılaştırsın diye tek fark tutma kısmı ayarlanmıyor kraftta dedi ama onu hiç kullanmamış mesela kendisi ve mamas aşırı ağır çok yer kaplıyordu bu öyle değil sizd ei nceleyin lima ve bunun arasında çok kalmıştık youtubedaki tüm videoları izledik, baya yorumda okudum aklıma yattı karar verirseniz haberdar edin beni de ya
Kasılma varsa iyi geliyor,kasılma çoksa adalat veriliyor, hatta kanama alanı olunca progestan iğnesi iyi geliyor. O yüzden dedim başka bi doktora danışmakta fayda var
Kasılma varsa iyi geliyor,kasılma çoksa adalat veriliyor, hatta kanama alanı olunca progestan iğnesi iyi geliyor. O yüzden dedim başka bi doktora danışmakta fayda var
Aynı senin kısımdaki heyecanı yaşıyoruz şuan ilk bebeklerimiz olacak inşallah.yada üç beş birşey aldım ama açıp katlamaltan eskiyicektabi canım beni dusundugunden sagol Dr dedimde günlük yarım saat falan öyle dolasabilirsin dedi.zaten dolasamiyorum belim hemen ağrıyor.evet indirimli oluyor güvendiğim ve yorumları iyi olan sitelerden yapıcam bende artık.
Aahhahaha aynen. Decavit, gyneferon, marincap, magosit bir de yanında devit-3. Tadından yenmiyor
Hamilelik bitince en sevineceğim şey şu demir hapını içmemek olacak
Ben Trendyol ve hepsi burada bünyesindeki bebek magazlarindan yapmayı düşünüyorum.daha netten almadım bebek için birşey ama kalitesine güvendiğim markalardan alacağım mesela hastane çıkışı miniword bebitof gibi.
Uraz Beyin ilk büyük eşyası alındı kızlar
Kraft time x 3300 e geldi umarım kudurmaz da oturur içinde, bel desteği falan çok hoşuma gitti yatış kısımları konforluydu kapanınca da yer çok kaplamıyor diğer traveller gibi kraft genelde ağır oluyor bu hafifti de diğerlerine göre tek eksi tutma kısmı uzamıyor kısalmıyor çok elzem değil heralde o da yani inş değildir bakalım büyük indirimler geldiğinde ne kadar kazıklanmış olcaz