2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Zahradan nereden aldiniz acaba internet sitesindenmi yoksa direk magazadan mı , hayirli olsun buarada
trendyoldan aldım kuzum ama bi kere e bebek mağazasında dolanırken görmüştüm bundan fiyatı daha yukarıdaydı bir tanıdığımızda kraftın leon modelini kullanıyormuş çok methetti onun rengi bir kırmızı vardı o yüzden araştırıp bunu aldık biz

Tesekkur ederiz bende bakayim inceleyim dun civil de gordum bende ama modelini cok bilmiuorim hareket sistemi hosuma gitti , mamas papas bakiyordum krafti gorunce hosuma gitti daha uygun hem

Tesekkur ederiz bende bakayim inceleyim dun civil de gordum bende ama modelini cok bilmiuorim hareket sistemi hosuma gitti , mamas papas bakiyordum krafti gorunce hosuma gitti daha uygun hem
aynı aynı mamas papastaydı gözümüz çok pahalıydı ama , bir arkadaşıma sordum mamas papas kullanan karşılaştırsın diye tek fark tutma kısmı ayarlanmıyor kraftta dedi ama onu hiç kullanmamış mesela kendisi ve mamas aşırı ağır çok yer kaplıyordu bu öyle değil sizd ei nceleyin lima ve bunun arasında çok kalmıştık youtubedaki tüm videoları izledik, baya yorumda okudum aklıma yattı karar verirseniz haberdar edin beni de ya

Bana hic magnezyum vermedi doktorum demir ilaci da vermedi sadece progestan ve decavit kullaniyorum sadece
Kasılma varsa iyi geliyor,kasılma çoksa adalat veriliyor, hatta kanama alanı olunca progestan iğnesi iyi geliyor. O yüzden dedim başka bi doktora danışmakta fayda var

Kasılma varsa iyi geliyor,kasılma çoksa adalat veriliyor, hatta kanama alanı olunca progestan iğnesi iyi geliyor. O yüzden dedim başka bi doktora danışmakta fayda var
Valla bana kasilman oluyor mu dedi, dedim arada nadir, tamam dedi hemencik yazdı canım doktorum ilaca boğuyor beni

Arkadaş online alışverişi hangi sitelerden yapıyorsunuz?

Benim bi pazar arabası ilaç birikti hamileliğin başından beri
Aahhahaha aynen. Decavit, gyneferon, marincap, magosit bir de yanında devit-3. Tadından yenmiyor
Hamilelik bitince en sevineceğim şey şu demir hapını içmemek olacak

Arkadaş online alışverişi hangi sitelerden yapıyorsunuz?
Ben Trendyol ve hepsi burada bünyesindeki bebek magazlarindan yapmayı düşünüyorum.daha netten almadım bebek için birşey ama kalitesine güvendiğim markalardan alacağım mesela hastane çıkışı miniword bebitof gibi.

Hadi hayırlı olsun, güle güle kullansın uraz bey ilk büyük alışveriş yapıldı, en zor seçimdi bence. Kargon gelip kurulumu yapınca da foto bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…