Ben de ufaktan muslin ortuydu, minik minik şeyleri almaya başlayım diyorum. Geçen trendyolda denk geldi, battaniye ile çıtçıtlı zıbın aldim
Ufaktan küçükleri almak lazım şimdiden. Eşime kalsa son aya kadar beklicez yoksa
ay erkekler niye böyle eşime diyorum oğluna bişeyler bak seç diye para tanımlıyım karta sen al diyo erken değil mi diyo
bugün sırf hıncımdan arabayı erkenden aldırdım aa bak bu indirim bir daha gelmez diye halbuki ne indirim günleri var akjsdhkaj
kıyafet alıyorum sürekli kendi kendime
ay erkekler niye böyle eşime diyorum oğluna bişeyler bak seç diye para tanımlıyım karta sen al diyo erken değil mi diyo
bugün sırf hıncımdan arabayı erkenden aldırdım aa bak bu indirim bir daha gelmez diye halbuki ne indirim günleri var akjsdhkaj
kızlar benim minnağında artık bir yatağı var .eşimin arkadaşı beğendiğimiz yatağı aldı. yoyko marka.açıp kurduk .epey kaliteli. hem anne yanı hem beşik hem park yatak.krem rengi çok kibar
Herkes hızlı değildir sabırla bekle eşimde çocuk istemem derdi şimdi herşeyi hızlı kamera alındı bile xiomi güzel memnun kaldım bebek odasına değil salona taktık o ayrı mesele
Kuzu alırken sor mutlaka hepsi olmuyo. Bizim bebek arabasının otrma kısmı da takılıp çıkarılabiliyodu ama oto koltuğu olacak şekilde ya da taşınacak şekilde değildi.Ayrı ana kucağı almıştık arabada kullanmak ve taşımak için. O zaman baya masraflı oluyo
Herkes hızlı değildir sabırla bekle eşimde çocuk istemem derdi şimdi herşeyi hızlı kamera alındı bile xiomi güzel memnun kaldım bebek odasına değil salona taktık o ayrı mesele
onu önerdi ama wifi olmadığı yerlerde napcaz hadi misafirliğe gittik falan diyelim odada uyudu bebek her gittiğimiz yerde wifi ile mi uğraşcaz diye bilemedim ama eşim de asker sürekli görev sepet nöbet oluyo ben oğlumu uyurken izleyemicek miyim telden diyor wifisiz olanlar haliyle telefondan takip edilmiyor bilemiyorum nasıl orta yol bulcaz hangisi mantıklı
xiaomi gece görüşü falan da çok güzelmiş ama wifi ile uğraşmak istemem
weewell beğendim ben hem telsiz hem kamera bir ama hevesi kırılmasın istediği gibi araştırsın diye susuyorum şimdilik
Acikcasi bana da birseyler almak için cok erken geliyor. Bakıp araştırmak evet ama şimdiden almak bilmiyorum.
Belki bu konuda cok dikkatli olduğum icindir.
Rabbim aldiklarimizi sağlıkla sıhhatle giydirmeyi nasip etsin inşallah.
Ben normalde de serbetli tatlı hic yiyemem. Ama hamile kaldıgımdan beri sütlü tatli, çörek kek vs hic birsey yiyemiyorum. Aklima fikri gelince bile midem kötü oluyor hatta o yuzden kesin kiz dediler ama erkek :))
Ben normalde de serbetli tatlı hic yiyemem. Ama hamile kaldıgımdan beri sütlü tatli, çörek kek vs hic birsey yiyemiyorum. Aklima fikri gelince bile midem kötü oluyor hatta o yuzden kesin kiz dediler ama erkek :))
Yok o teorileri çürüttük zaten de merak ettim tatlıyla aranız yok diye mi öyle acaba diye bi arkadaşımda normalde severdi hamileyken tiksinti gelmiş tatlıya karşı o zorlanmış şeker yüklemesinde
Yok o teorileri çürüttük zaten de merak ettim tatlıyla aranız yok diye mi öyle acaba diye bi arkadaşımda normalde severdi hamileyken tiksinti gelmiş tatlıya karşı o zorlanmış şeker yüklemesinde
Ahahhah aynen ya. Daha erken diyor. İçimden diyorum zaten 7.aydan sonra kartları patlaticaz. Bugün şey dedim annenle konuşurken bebek arabasını da nasıl alicaz falan de kulağına su kaçır, bak annem Bebek odasını alıyor. Ben diyemem diyor. Ben mi yuzsuzluk yapayım alsın bir zahmet dedim
Ben geçen sene philipsin avent biberon setini almıştım 2li. 40liraya. İyi ki almışım diyorum şimdi. 200den aşağı değil şimdi. Aslında ufak ufak almaya başlamak lazım. Ben öyle çok kıyafet almicam zaten baya gelecek. Bebek bezini de son aya bırakmayı düşünüyorum. Kilosuna bağlı alırım. Büyük şeyleri almak lazım şimdiden şu 11.11 gelsin de
Acikcasi bana da birseyler almak için cok erken geliyor. Bakıp araştırmak evet ama şimdiden almak bilmiyorum.
Belki bu konuda cok dikkatli olduğum icindir.
Rabbim aldiklarimizi sağlıkla sıhhatle giydirmeyi nasip etsin inşallah.
Ben de başlarda senin gibi düşünüyordum 7.aydan sonra alırım diye de, şimdi oturup hesap yapınca baya masraf çıkıyor. Bir de tek maaşız, ben çalışmıyorum baya sıkıntı olacak yük binmesin diye. Annem Bebek odasını alacak da ondan yırttık. Geçen tutturdu bebek arabasını da ben alayım. Anne dedim kayinvalide alsın onu da sana ne bırak