Benim eşimin ailesi evdeki beyaz eşyaları yenilemiş torunlarına çöp yok ne alıyosunuz demek bile yok ilk torun bari heves edin nerdeee onlar yapmayınca kendi aileme de kıyamıyorum şimdi almaya başlamazsak dediğin gibi çok çok masraf olacak sonlara doğru böyle bölünüyor en azındann niftydi detaylısıydı sigortasıydı anamız ağladı zatenBen de başlarda senin gibi düşünüyordum 7.aydan sonra alırım diye de, şimdi oturup hesap yapınca baya masraf çıkıyor. Bir de tek maaşız, ben çalışmıyorum baya sıkıntı olacak yük binmesin diye. Annem Bebek odasını alacak da ondan yırttık. Geçen tutturdu bebek arabasını da ben alayım. Anne dedim kayinvalide alsın onu da sana ne bırak
Ya bunları izleyip izleyip ağlıyorumm ekim annelerinr bakıyorum ara ara bir bir doğuruyolar sanki kendim doğurmuşum gibi hep bu sahneler gözümün önünde
Bende sizin gibi düşünüyorumBen de başlarda senin gibi düşünüyordum 7.aydan sonra alırım diye de, şimdi oturup hesap yapınca baya masraf çıkıyor. Bir de tek maaşız, ben çalışmıyorum baya sıkıntı olacak yük binmesin diye. Annem Bebek odasını alacak da ondan yırttık. Geçen tutturdu bebek arabasını da ben alayım. Anne dedim kayinvalide alsın onu da sana ne bırak
Kızlar bu kameralar için zararlı diye bişeyler okumuştum ben wifisız mı almak lazım. Arastırmadım henüz ama kamerada gerekli. Hersey de zararlı diyorlar, mecbur kullanıyosun.onu önerdi ama wifi olmadığı yerlerde napcaz hadi misafirliğe gittik falan diyelim odada uyudu bebek her gittiğimiz yerde wifi ile mi uğraşcaz diye bilemedim ama eşim de asker sürekli görev sepet nöbet oluyo ben oğlumu uyurken izleyemicek miyim telden diyorwifisiz olanlar haliyle telefondan takip edilmiyor bilemiyorum nasıl orta yol bulcaz hangisi mantıklı
xiaomi gece görüşü falan da çok güzelmiş ama wifi ile uğraşmak istemem
weewell beğendim ben hem telsiz hem kamera bir ama hevesi kırılmasın istediği gibi araştırsın diye susuyorum şimdilik
İlk toruna bir şey yapsınlar bir zahmet. Ben kvye, ilk özel hastaneye giderken doğum ücretini sen ödersin 4bin dedim de, oooo çokmuş dedi. Yok anam bu erkek anaları baya cimri oluyorBenim eşimin ailesi evdeki beyaz eşyaları yenilemiş torunlarına çöp yok ne alıyosunuz demek bile yok ilk torun bari heves edin nerdeee onlar yapmayınca kendi aileme de kıyamıyorum şimdi almaya başlamazsak dediğin gibi çok çok masraf olacak sonlara doğru böyle bölünüyor en azındann niftydi detaylısıydı sigortasıydı anamız ağladı zatenallah yardkm etsin valla hepimize çok zor artık daha 2 hafta önce aldığım emziğin fiyatı 20 lira artmış tövbeler olsun bekledikçe de indirim gelceğine iyice uçuyor fiyatlar ama maaşlar aynı
Kızlar ya sol tarafa yatmak zorunda mıyız hep arada sağa yatsak olmaz mı kiSol yanım ağrıdı aynı yere yatmaktan sağa yatınca da içim huzursuz oluyo
Bende sizin gibi düşünüyorum
Yaa çok teşekkür ederimBen bunu doktoruma özellikle sordum. 2 sene önce bir makale yayınlanmış. Ne tarafa yattığını zerre önemi yok dedi. Yüzüstü yatma yeter diyor. 24. Haftaya kadar sırt üstü de yatiliyormus.
Benim kendi ailem ve eşimin aileside sizin gibi benim annem babam baya hevesliler hemde yardımcı olmak istiyorlar eksiği olsun benim içimde kalmasın diyorlar ama kv kp bi bebek arabası alırsınız dedik onda da fiyatına çok dediler ki istediğimiz 2bin olan bi set piyasaya göre çok değil aslında. Bak hatta eşim mesai yapıyor fazla para gelsin eksikleri alalım diye kp çalış çalış baba olmak kolay mı diyor benim ailem hallolur her şey bunaltmayın kendinizi diyorAllah yardımcımız olsun valla. Her şey gün geçtikçe pahalaniyor
Canım demir ilacı kullanırken bağırsak ve sindirim sistemimi benim kefir kendine getirdi çevremde herkese öneriyorum mutlaka kullanılmalı deneyin ve faydasını görün gercekten ne gaz ne kabızlık hicbirsey kalmadiFerrumdan sonra gyno ferro sanolda benı mahvettı sancıların ve sertlıklerın sebebı yıne demır ılacıymıs bende tuvalete cıkınca rahatladım resmen mıde bagırsak sıstemım altust oldu onları içince çalışmayı durduruyor kendıme uygun bır demır ılacı bılamıcam galıba eczacı ocean ın kını onerdı en son onu mu denesem bılmıyorum
Canım bende sade maden suyu icemiyordum şuan çörçıl yapıp içiyorum tuzunu çok az atiyorum gercekten tadı güzel ve miğdemi de rahatlatıyor öyle içmeyi dene bir de1haftadır başladı benim neredeyse her gün uykuda kramp tutuyo. Maden suyu hiç içmedim aslında sade olunca içemiyorum ama deneyecem
Cocuk bizim heves bizimBenim eşimin ailesi evdeki beyaz eşyaları yenilemiş torunlarına çöp yok ne alıyosunuz demek bile yok ilk torun bari heves edin nerdeee onlar yapmayınca kendi aileme de kıyamıyorum şimdi almaya başlamazsak dediğin gibi çok çok masraf olacak sonlara doğru böyle bölünüyor en azındann niftydi detaylısıydı sigortasıydı anamız ağladı zatenallah yardkm etsin valla hepimize çok zor artık daha 2 hafta önce aldığım emziğin fiyatı 20 lira artmış tövbeler olsun bekledikçe de indirim gelceğine iyice uçuyor fiyatlar ama maaşlar aynı
Valla benim eşim memur maalesef biz de ek mesaide yok. Maaşınızı yarışı zaten krediye gidiyor. Kalanı da kira, faturalar derken. Kv o kadar parayı napiyorsunuz diyor bir de? Hayır geçim kolay da biz mi bilmiyoruz acaba diyorum bazen. Rabbim bereketini verir derler bakalım inşallah :)Yaa çok teşekkür ederim
Benim kendi ailem ve eşimin aileside sizin gibi benim annem babam baya hevesliler hemde yardımcı olmak istiyorlar eksiği olsun benim içimde kalmasın diyorlar ama kv kp bi bebek arabası alırsınız dedik onda da fiyatına çok dediler ki istediğimiz 2bin olan bi set piyasaya göre çok değil aslında. Bak hatta eşim mesai yapıyor fazla para gelsin eksikleri alalım diye kp çalış çalış baba olmak kolay mı diyor benim ailem hallolur her şey bunaltmayın kendinizi diyor
Çok güzel güle güle kullaninöndeki parça mandallı iniyor yatak seviyesine geliyor. yorumlarını beğendim hepsiburada da
Sağ tarafada yatabilirsiniz , önemli olan son zamanlarda sırt üstü yatmamak diyi biliyorim kan dolaşımı açısından ben şuan sağ sol karışık yatiyorumKızlar ya sol tarafa yatmak zorunda mıyız hep arada sağa yatsak olmaz mı kiSol yanım ağrıdı aynı yere yatmaktan sağa yatınca da içim huzursuz oluyo
Yaa çokta faydalı kefır aslında ama ben tadını sevmıyorum olmadı ıcıne bırsey katıp bır deneyeyım cok saol canımCanım demir ilacı kullanırken bağırsak ve sindirim sistemimi benim kefir kendine getirdi çevremde herkese öneriyorum mutlaka kullanılmalı deneyin ve faydasını görün gercekten ne gaz ne kabızlık hicbirsey kalmadi
hediye geldi canım. 1500 civarı şuan indirimdeHayırlı olsun canım ben de buna benzer bi şey düşünüyorum ama Şubat indirimini bekliycem sanırım ebebeğin. Ne kadara aldınız?
Magnorm verdi bugün başladım henüz
Ay ne kadar sinir bozucu ya inşallah yakın değilsinizdir mesafe olarak. Hayır bi de ilk torun insan biraz heveslenir, heyecanlanır. Bizim tarafın ilk torunu annemin zaten ayakları yere basmıyor uzun zamandır çok istiyordu torun şimdi ev aldık diye emekli maaşını bize verdi direkt kendi de kıt kanaat geçiniyo temizlik işinde çalışıyo bi de çok yoruluyo çok üzülüyorumBenim eşimin ailesi evdeki beyaz eşyaları yenilemiş torunlarına çöp yok ne alıyosunuz demek bile yok ilk torun bari heves edin nerdeee onlar yapmayınca kendi aileme de kıyamıyorum şimdi almaya başlamazsak dediğin gibi çok çok masraf olacak sonlara doğru böyle bölünüyor en azındann niftydi detaylısıydı sigortasıydı anamız ağladı zatenallah yardkm etsin valla hepimize çok zor artık daha 2 hafta önce aldığım emziğin fiyatı 20 lira artmış tövbeler olsun bekledikçe de indirim gelceğine iyice uçuyor fiyatlar ama maaşlar aynı
Telefonlar da zararlı ona bakarsak ama nasıl çıkarabiliriz ki hayatımızdanKızlar bu kameralar için zararlı diye bişeyler okumuştum ben wifisız mı almak lazım. Arastırmadım henüz ama kamerada gerekli. Hersey de zararlı diyorlar, mecbur kullanıyosun.
Benim doktorum hiç takılmıyor bu tarz şeylere. Kendini zorlama bence yatamıyorsanKızlar ya sol tarafa yatmak zorunda mıyız hep arada sağa yatsak olmaz mı kiSol yanım ağrıdı aynı yere yatmaktan sağa yatınca da içim huzursuz oluyo
Hazır olanların tadını ben de hiç sevmem ama mayasını bulup evde yapabilirsen çok lezzetli oluyor tavsiye ederim çok farklı markette satılanlardanYaa çokta faydalı kefır aslında ama ben tadını sevmıyorum olmadı ıcıne bırsey katıp bır deneyeyım cok saol canım
Oğluma kucukken mayalıyordum aslındada cok usenıyorum sımdı baslamaya bır bakayım olmadı deneyeyım ben gıda muhendısıyım aslında bıraz takıntılı bır ek gıda surecı yuruttum peynır kefır yogurt bebe bıskuvısı herseyı kendım yapıyordum hala cok takıntılarım varda bıraz aştımAy ne kadar sinir bozucu ya inşallah yakın değilsinizdir mesafe olarak. Hayır bi de ilk torun insan biraz heveslenir, heyecanlanır. Bizim tarafın ilk torunu annemin zaten ayakları yere basmıyor uzun zamandır çok istiyordu torun şimdi ev aldık diye emekli maaşını bize verdi direkt kendi de kıt kanaat geçiniyo temizlik işinde çalışıyo bi de çok yoruluyo çok üzülüyorumEşimin ailesi de ekonomik olarak iyi değil KV çalışmıyor kp nin 2000 lira maaşı var onunla geçiniyorlar ona rağmen ev alırken destek oldular her konuştuğumuzda sorar ihtiyaç var mı diye hiç var demem ama desem eminin bulur buluşturur alır. 4. Torun olacak bi de ama eşim en büyük çocuk hep bekliyolardı onlar da o yüzden çok hevesliler sağ olsunlar. Tabi eşim de evin büyük çocuğu olarak çok çalışmış eve çok destek olmuş 3 kardeşini de okutmuş vs. Erkek kardeşinin oturduğu evin peşinatında bile hakkı var onca yıl çalışmış neyse öyle işte bizimkiler.
Telefonlar da zararlı ona bakarsak ama nasıl çıkarabiliriz ki hayatımızdanÇok takılmamak lazım bunlara düşünürsek o kadar zararlı şeyin, radyasyonun içinde yaşıyoruz ki hepimiz.
Benim doktorum hiç takılmıyor bu tarz şeylere. Kendini zorlama bence yatamıyorsan
Hazır olanların tadını ben de hiç sevmem ama mayasını bulup evde yapabilirsen çok lezzetli oluyor tavsiye ederim çok farklı markette satılanlardan
Bende de var o takıntı bebekten sonra daha da artar sanırım. Umarım vaktimiz olur da yapabiliriz her şeyiOğluma kucukken mayalıyordum aslındada cok usenıyorum sımdı baslamaya bır bakayım olmadı deneyeyım ben gıda muhendısıyım aslında bıraz takıntılı bır ek gıda surecı yuruttum peynır kefır yogurt bebe bıskuvısı herseyı kendım yapıyordum hala cok takıntılarım varda bıraz aştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?