2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Siz de haklisiniz. Ama bebek odasi alirsaniz nacizhane fikrim odayı doldurmayin. Aslında bebek oda dolabı değilde normal bir dolap alsaniz daha kullanisli ve isinize yarayacaktir. Oda oynamak için cok lazim oluyor.

Bende yavaş yavaş almaya basladım biseyler

Eklentiler

• 20211001_195602.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 67
  • 20211001_195346.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 20211001_195818.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 63
  • 20211001_195200.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 68
  • 20211001_195709.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 20211001_195629.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 20211008_150132.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 61
  • 20211008_150214.webp
    116 KB · Görüntüleme: 69
  • 20211008_150155.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 63
  • 20211001_195746.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 64
öndeki parça mandallı iniyor yatak seviyesine geliyor. yorumlarını beğendim hepsiburada da
Bende bu beşiğe bakıyorum geçen haftalarda 1100 civarıydı eşim alalım dedi daha indirime girer acele etmeyelim dedim 1400 küsür olmuş

Bende de var o takıntı bebekten sonra daha da artar sanırım. Umarım vaktimiz olur da yapabiliriz her şeyi
Tek çocuk ve çalışmıyosanız bır sure yaparsınız ınsallah dominosa brokoli goturup cocuga brokoli yedirmişliğim var hala herkes dalga gecıyo benımleya bu bı huy aslında bende bazen daha rahat olmak ısterdım

Kendi bilinçli bi şekilde başka şeyler yemek isteyene kadar müdahale ederim ben de. Şimdiden abur cuburdan ekrandan nasıl uzak tutarım onun araştırmasını yapıyorum. Etrafındaki çocuklarla bir araya gelince mecbır yiyecek müdahale etmek de doğru değil ama ev içine sokmamaya kararlıyım en azından :) Kaç yaşında şu an büyük :)

Aynen dedıgınız gıbı o zamanlar bebektı pızzanın ne oldugunu bıle bılmıyodu avm ye corbalar tasıyodum sureklı ama cok sukur suan abur cubura dayalı bır yeme alıskanlıgı yok ama artık kesınlıklede katı degılım sekerde cıkolatada yıyor bırınde gordugu zaman yemek ıstıyosan ye dıyorum zaten ogunlerını yıyen cocuk abur cuburuda bellı bır mıktar yıyor ama yemekten once abur cubur yerse yemek yemez zaten beslenme alıskanlıgıda olusmaz eve almamak en onemlı sey zaten yada sınırlı seyler almak ilerleyen zamanda

Aynen bekle benim eşimde tutturdu xiomi baktı durdu sonunda mağazaya 3.girisimiz al tamam dedim kurduk rahatladık

Ne güzel kendim gibi birileri daha benim oğlum da öyle çok çabaladım ek gıda sürecinde ve ufakken ama çok şükür insan emeklerinin karşılığını alıyor. Karnı toksa en sevdiği çikolatayı da versem yemez ama çiğ çiğ brokoli yemeye bayılır evde abur cubur sepeti var içi de dolu olur ama önünden geçer bakmaz çoğu zaman. Y yakisiklikadin bence anne isteyince çocuk da buna alışıyor. Şu an gözleri bozuldu online derslerle doktor tablete en çok 20 dk bakabilirsin dedi, maşallah diyim lafımızı ikiletmez hemen kapatır. Kontrollü olmakta fayda var her zaman.

kıyafet alışverişi konusunda kafam karışık. şimdi yeni doğan ve 0-1 ay diye geçenlerden çok almamalı sanırım bende alt üst 6 tane takım olmuş hepsi uzun kollu, bide zıbın atletler aldım içlerine. bir de uyurken giydirmek için daha kalınca tulum ya da uyku tulumu kundaklardan alıp ve 3 aylıklara mı geçmeli artık yeterli mi? ben biraz daha kıyafet, örtü, battaniye, ıvır zıvır tarzı şeyleri tamamlayıp büyük parçalara 6. aydan sonra başlamayı düşünüyorum

Ben de hala 3 6 aylıkları yazlık mı almak lazım kışlık mı onun kararsızlığındayım, 2. Aylarında bu aralıktan giyiniyosa bebek kışlık daha iyi sanki ama kafamda deli sorular yeni doğanı 2 hafta giyiyormuş heralde sonra 0 3 aylık giyiyolarmış

bence kışlık da kesin olmalı nisan mayıs hatta haziran bile akşamları serin olabiliyo tabi yaşanan yere göre. yeni doğanı fazla mı abartmışım acaba 2 haftaysa gerçi çok kirleniyodur değiştirmek gerekiyodur. yoksa az mı? hahaha tam bir tecrübesizlik

Ben deli dana gibi aldım bir sürü ya en kötü dağıtırım dedim sonuçta 3 4 kere üstü pislense nasıl olcak o işler az almışız galiba biraz daha sipariş vereyim bugün panik oldum ama 0 3 aya daha yoğunluk verdim ya iri çocuk olursa yenidoğana da sığmıyomuş kutumuzdan ne çıkacak o da önemli

o da doğru ben kendim çok küçük doğduğum için sanki benimki de kesin öyle olur gibi bişeye girmiştim ama ne alakası var tabi evet en kötü dağıtıcaz

Ne guzel yaa oğlunuza maşallahya zaten cogu seyı kontrollu vermek lazım helekı erkek cocugunda bunu saglamak kolay degıl ama oglunuz cok uyumluymus gercekten

Günde ne kadar su içiyorsunuz ben çok içemiyorum neden bilmiyorum zoraki yani karnımda batma olsa ona bağlıyorum içmiyorum diye vesvese biri değilim ama oda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…