Siz de haklisiniz. Ama bebek odasi alirsaniz nacizhane fikrim odayı doldurmayin. Aslında bebek oda dolabı değilde normal bir dolap alsaniz daha kullanisli ve isinize yarayacaktir. Oda oynamak için cok lazim oluyor.Ben de başlarda senin gibi düşünüyordum 7.aydan sonra alırım diye de, şimdi oturup hesap yapınca baya masraf çıkıyor. Bir de tek maaşız, ben çalışmıyorum baya sıkıntı olacak yük binmesin diye. Annem Bebek odasını alacak da ondan yırttık. Geçen tutturdu bebek arabasını da ben alayım. Anne dedim kayinvalide alsın onu da sana ne bırak
Ama çok tatlı bunlarBende yavaş yavaş almaya basladım biseyler
Çok güzeller güle güle giydirinBende yavaş yavaş almaya basladım biseyler
Bende bu beşiğe bakıyorum geçen haftalarda 1100 civarıydı eşim alalım dedi daha indirime girer acele etmeyelim dedim 1400 küsür olmuşöndeki parça mandallı iniyor yatak seviyesine geliyor. yorumlarını beğendim hepsiburada da
Tek çocuk ve çalışmıyosanız bır sure yaparsınız ınsallah dominosa brokoli goturup cocuga brokoli yedirmişliğim var hala herkes dalga gecıyo benımleBende de var o takıntı bebekten sonra daha da artar sanırım. Umarım vaktimiz olur da yapabiliriz her şeyi
Kendi bilinçli bi şekilde başka şeyler yemek isteyene kadar müdahale ederim ben de. Şimdiden abur cuburdan ekrandan nasıl uzak tutarım onun araştırmasını yapıyorum. Etrafındaki çocuklarla bir araya gelince mecbır yiyecek müdahale etmek de doğru değil ama ev içine sokmamaya kararlıyım en azından :) Kaç yaşında şu an büyük :)Tek çocuk ve çalışmıyosanız bır sure yaparsınız ınsallah dominosa brokoli goturup cocuga brokoli yedirmişliğim var hala herkes dalga gecıyo benımleya bu bı huy aslında bende bazen daha rahat olmak ısterdım
Tesekkur ederimÇok güzeller güle güle giydirin
Aynen dedıgınız gıbı o zamanlar bebektı pızzanın ne oldugunu bıle bılmıyodu avm ye corbalar tasıyodum sureklı ama cok sukur suan abur cubura dayalı bır yeme alıskanlıgı yok ama artık kesınlıklede katı degılım sekerde cıkolatada yıyor bırınde gordugu zaman yemek ıstıyosan ye dıyorum zaten ogunlerını yıyen cocuk abur cuburuda bellı bır mıktar yıyor ama yemekten once abur cubur yerse yemek yemez zaten beslenme alıskanlıgıda olusmaz eve almamak en onemlı sey zaten yada sınırlı seyler almak ilerleyen zamandaKendi bilinçli bi şekilde başka şeyler yemek isteyene kadar müdahale ederim ben de. Şimdiden abur cuburdan ekrandan nasıl uzak tutarım onun araştırmasını yapıyorum. Etrafındaki çocuklarla bir araya gelince mecbır yiyecek müdahale etmek de doğru değil ama ev içine sokmamaya kararlıyım en azından :) Kaç yaşında şu an büyük :)
Aynen bekle benim eşimde tutturdu xiomi baktı durdu sonunda mağazaya 3.girisimiz al tamam dedim kurduk rahatladıkonu önerdi ama wifi olmadığı yerlerde napcaz hadi misafirliğe gittik falan diyelim odada uyudu bebek her gittiğimiz yerde wifi ile mi uğraşcaz diye bilemedim ama eşim de asker sürekli görev sepet nöbet oluyo ben oğlumu uyurken izleyemicek miyim telden diyorwifisiz olanlar haliyle telefondan takip edilmiyor bilemiyorum nasıl orta yol bulcaz hangisi mantıklı
xiaomi gece görüşü falan da çok güzelmiş ama wifi ile uğraşmak istemem
weewell beğendim ben hem telsiz hem kamera bir ama hevesi kırılmasın istediği gibi araştırsın diye susuyorum şimdilik
Kendi bilinçli bi şekilde başka şeyler yemek isteyene kadar müdahale ederim ben de. Şimdiden abur cuburdan ekrandan nasıl uzak tutarım onun araştırmasını yapıyorum. Etrafındaki çocuklarla bir araya gelince mecbır yiyecek müdahale etmek de doğru değil ama ev içine sokmamaya kararlıyım en azından :) Kaç yaşında şu an büyük :)
Ne güzel kendim gibi birileri dahaAynen dedıgınız gıbı o zamanlar bebektı pızzanın ne oldugunu bıle bılmıyodu avm ye corbalar tasıyodum sureklı ama cok sukur suan abur cubura dayalı bır yeme alıskanlıgı yok ama artık kesınlıklede katı degılım sekerde cıkolatada yıyor bırınde gordugu zaman yemek ıstıyosan ye dıyorum zaten ogunlerını yıyen cocuk abur cuburuda bellı bır mıktar yıyor ama yemekten once abur cubur yerse yemek yemez zaten beslenme alıskanlıgıda olusmaz eve almamak en onemlı sey zaten yada sınırlı seyler almak ilerleyen zamanda
Hepsi çok güzel güle güle kullanınBende yavaş yavaş almaya basladım biseyler
Beyaz çıtcitlıyi pembe sari olani bide tulumu waikikiden aldım canım diğerlerini bebek mağazasından aldim markalarina bakmadım hiçHepsi çok güzel güle güle kullanınhepsine ne kadar verdin nerden aldın onuda yaz ki fikir olsun
Ben de hala 3 6 aylıkları yazlık mı almak lazım kışlık mı onun kararsızlığındayım, 2. Aylarında bu aralıktan giyiniyosa bebek kışlık daha iyi sanki ama kafamda deli sorularkıyafet alışverişi konusunda kafam karışık. şimdi yeni doğan ve 0-1 ay diye geçenlerden çok almamalı sanırım bende alt üst 6 tane takım olmuş hepsi uzun kollu, bide zıbın atletler aldım içlerine. bir de uyurken giydirmek için daha kalınca tulum ya da uyku tulumu kundaklardan alıp ve 3 aylıklara mı geçmeli artık yeterli mi? ben biraz daha kıyafet, örtü, battaniye, ıvır zıvır tarzı şeyleri tamamlayıp büyük parçalara 6. aydan sonra başlamayı düşünüyorum
bence kışlık da kesin olmalı nisan mayıs hatta haziran bile akşamları serin olabiliyo tabi yaşanan yere göre. yeni doğanı fazla mı abartmışım acaba 2 haftaysaBen de hala 3 6 aylıkları yazlık mı almak lazım kışlık mı onun kararsızlığındayım, 2. Aylarında bu aralıktan giyiniyosa bebek kışlık daha iyi sanki ama kafamda deli sorularyeni doğanı 2 hafta giyiyormuş heralde sonra 0 3 aylık giyiyolarmış
Ben deli dana gibi aldım bir sürü ya en kötü dağıtırım dedimbence kışlık da kesin olmalı nisan mayıs hatta haziran bile akşamları serin olabiliyo tabi yaşanan yere göre. yeni doğanı fazla mı abartmışım acaba 2 haftaysagerçi çok kirleniyodur değiştirmek gerekiyodur. yoksa az mı? hahaha tam bir tecrübesizlik
o da doğru ben kendim çok küçük doğduğum için sanki benimki de kesin öyle olur gibi bişeye girmiştim ama ne alakası var tabiBen deli dana gibi aldım bir sürü ya en kötü dağıtırım dedimsonuçta 3 4 kere üstü pislense nasıl olcak o işler az almışız galiba biraz daha sipariş vereyim bugün panik oldum ama 0 3 aya daha yoğunluk verdim ya iri çocuk olursa yenidoğana da sığmıyomuş kutumuzdan ne çıkacak o da önemli
Ne guzel yaa oğlunuza maşallahNe güzel kendim gibi birileri dahabenim oğlum da öyle çok çabaladım ek gıda sürecinde ve ufakken ama çok şükür insan emeklerinin karşılığını alıyor. Karnı toksa en sevdiği çikolatayı da versem yemez ama çiğ çiğ brokoli yemeye bayılır evde abur cubur sepeti var içi de dolu olur ama önünden geçer bakmaz çoğu zaman. Y yakisiklikadin bence anne isteyince çocuk da buna alışıyor. Şu an gözleri bozuldu online derslerle doktor tablete en çok 20 dk bakabilirsin dedi, maşallah diyim lafımızı ikiletmez hemen kapatır. Kontrollü olmakta fayda var her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?