Kızlar sabahın 4:30 unda sebepsiz yere uyandım dön dön bi türlü tekrar yatamadım

Konular birikmiş yine evdeyken elime çok alamıyorum telefonu iş yerinde daha rahatım

Ay ev arayanlara sabır ve kolaylık diliyorum. Biz de 1650 lira kiraya giriş kat balkonsuz ve güneş görmeyen bi evde oturuyoruz pandemide depresyona girdim resmen. Hamilelik netleşince hem aileme yakın olmak için hem de güneş gören daha ferah bi ev olsun diye Sultangazi'den ev bakmaya başladık ama ne mümkün sadece 2-3 ilan oluyor sahibinden.com da onlar da fahiş fiyata. Normalde o bölgede kiralar benim oturduğum yere göre çok uygundu çok şaşırdım kiralara, meğer benim oturduğum bölgede de 3500 ün altına ev yokmuş artık bedavaya oturuyomuşum. Sonra emlakçıyla ev ev gezerken hiç aklımızda yokken satılık bi bahçe katı ev denk geldi o dönem daha inşaat halindeydi ve 335 bin lira fiyat. Dedik kiralara bu kadar saçma fiyatlar vereceğimize ev alalım daha mantıklı ama elimizde yalnızca 30 bin nakit var

Sağ olsun aileler ufak tefek yardımcı oldu ihtiyaç kredisi+ev kredisi görümcemden bilezik borç aldık derken parayı denkleştirdik hiç aklımızda yokken yüksek kiralar sayesinde! ev sahibi olduk. Birkaç hafta içinde de taşınacağız kısmetse. Bade kuşumuz kısmetiyle geliyor sanırım darısı tüüm ev arayanların başına. Bizim tabi semt avantajımız da oldu Sultangazi nispeten daha uygun ev konusunda. Şimdi 80 m² küçük dediğim evden 68 m² bir eve geçiyor olucam ama en azından kendi evim olacak, kızımın oynayabileceği bir bahçesi olacak hiç değilse

Öyle işte...