- 30 Haziran 2021
- 742
- 1.873
- 43
- 32
Çocuğa çeyiz düzmüşüm resmen 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bayıldım hepsine bayıldıııııımmmmmm annesi ne güzel şeyler onlar yaaÇocuğa çeyiz düzmüşüm resmen![]()
ayy bayıldım hepsine bayıldıııııımmmmmm annesi ne güzel şeyler onlar yaa
ağırlıklı olarak kaç aylık aldın ya
Amaaa o çoraplar nedirrrÇocuğa çeyiz düzmüşüm resmen![]()
Ya ne tatlı bunlarÇocuğa çeyiz düzmüşüm resmen![]()
Çok ama çoook tatlış şeyler bunlarÇocuğa çeyiz düzmüşüm resmen![]()
Kuzular ben doyma refleksimi kaybettimdünyaları yesem bile midem bomboş hissediyorum
aman allahım oğlum gapi sadece güneydoğu anadolu projesi olarak bilsin yeter jaksdhakjdhadBugün alışverişe çıktık oğluma mont falan alacaktık gap ten bebek kısmına gideyim dedim 3 lü çıtçıtlı badiler 400 tl idioğluma hep gap ten alırım kıyafetleri ama bu kez aşırı aşırı pahalı inanamadım.
Çok fazla çıtçıtlı var, kusan bi bebek olursa anca yeter. Tabi inşallah kusmaz. Yada kakası dışına çıkarsa. Benim kız çok cıvık yapardı, çok kıyafet vardı ancak yeterdi ama makinede ayrı yıkadığım için tabi.Çoraplar eldivenler standart zaten. Geneli 1-3 0-3 . Artık 3-6 alıcam bunlar fazla fazla yeter zaten. Daha çok 3-6 giyiliyor bebiş çok hızlı büyüdüğünden. Ben biraz fazla şeetmiş olabilirimneyse ki arkadaşım da 2 ay sonra doğuracak ona paslarım her türlü iş görür
Yaa sesli güldüm çok alemsinaman allahım oğlum gapi sadece güneydoğu anadolu projesi olarak bilsin yeter jaksdhakjdhad
İlk canım hemde belki son bu yaştan sonra bilmiyorumİlk cocugunz heralde bende ılkınde hıc merak etmemıstım ama bunda merak edıyorum cunku bır kolı abısınden kalan kıyafetlerı ayırma ıslemım var![]()
Yok artık çok pahalıBugün alışverişe çıktık oğluma mont falan alacaktık gap ten bebek kısmına gideyim dedim 3 lü çıtçıtlı badiler 400 tl idioğluma hep gap ten alırım kıyafetleri ama bu kez aşırı aşırı pahalı inanamadım.
Çok fazla çıtçıtlı var, kusan bi bebek olursa anca yeter. Tabi inşallah kusmaz. Yada kakası dışına çıkarsa. Benim kız çok cıvık yapardı, çok kıyafet vardı ancak yeterdi ama makinede ayrı yıkadığım için tabi.
Zıbın almadın mı, mart ayı soğuk olur daha. Uzun kollu alt üst takım zıbınlarda lazım olur.
Ben 0-3 ay az, 3-6 ay zıbınlardan daha çok olmak üzere alırım sanırım.
3-6 ay tulum rahat olmuyor, alt üst daha iyi, sen bilirsin yine de. Ayaklarını ellerini ayrı oynattıkları dönem. Birde azcık boyu uzasa ayaktan kasıyor. Tulumlada çok şirin görünüyorlar o ayrı4 tane tulum aldım, hastane çıkışlarında da oluyor 2 de öyle olacak. Uyku tulumu aldım bir de. Şuan için yeterli geliyor gözüme. 3-6 ayını full tulum almayı düşünüyorum en rahatı o bence de
Anneliğin yaşı yok, her yaşta Allah insaba o enerjiyi duyguyu veriyor, yeterki sağlığımız yerinde olsunİlk canım hemde belki son bu yaştan sonra bilmiyorum
çok kıymetli şeylerh hevesler var tadilmamis hissetmek istediğim duygularbelki geç kimine göre ama benim içimde bir enerji sanki yaş sanırsın 19
![]()
Cok tatlilar güle güle güzel günlerde kullanın.Çoraplar eldivenler standart zaten. Geneli 1-3 0-3 . Artık 3-6 alıcam bunlar fazla fazla yeter zaten. Daha çok 3-6 giyiliyor bebiş çok hızlı büyüdüğünden. Ben biraz fazla şeetmiş olabilirimneyse ki arkadaşım da 2 ay sonra doğuracak ona paslarım her türlü iş görür
3-6 ay tulum rahat olmuyor, alt üst daha iyi, sen bilirsin yine de. Ayaklarını ellerini ayrı oynattıkları dönem. Birde azcık boyu uzasa ayaktan kasıyor. Tulumlada çok şirin görünüyorlar o ayrı![]()