• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çocuğa çeyiz düzmüşüm resmen 😂

Eklentiler

• 4DA35AA7-E36A-46A7-91D5-C54A1C03765F.webp
    4DA35AA7-E36A-46A7-91D5-C54A1C03765F.webp
    182,9 KB · Görüntüleme: 100
  • 6B7C3D26-F22C-41E0-89D7-C329E3082253.webp
    6B7C3D26-F22C-41E0-89D7-C329E3082253.webp
    93,3 KB · Görüntüleme: 100
  • 2974F728-6B47-462E-B5B4-89C755EB63DB.webp
    2974F728-6B47-462E-B5B4-89C755EB63DB.webp
    81 KB · Görüntüleme: 100
  • 614717A7-8110-47A5-8EF7-2219B1143F9B.webp
    614717A7-8110-47A5-8EF7-2219B1143F9B.webp
    79,7 KB · Görüntüleme: 99
ayy bayıldım hepsine bayıldıııııımmmmmm annesi ne güzel şeyler onlar yaa
ağırlıklı olarak kaç aylık aldın ya

Çoraplar eldivenler standart zaten. Geneli 1-3 0-3 . Artık 3-6 alıcam bunlar fazla fazla yeter zaten. Daha çok 3-6 giyiliyor bebiş çok hızlı büyüdüğünden. Ben biraz fazla şeetmiş olabilirim😂 neyse ki arkadaşım da 2 ay sonra doğuracak ona paslarım her türlü iş görür

Bugün alışverişe çıktık oğluma mont falan alacaktık gap ten bebek kısmına gideyim dedim 3 lü çıtçıtlı badiler 400 tl idi😳 oğluma hep gap ten alırım kıyafetleri ama bu kez aşırı aşırı pahalı inanamadım.
aman allahım oğlum gapi sadece güneydoğu anadolu projesi olarak bilsin yeter jaksdhakjdhad

Çoraplar eldivenler standart zaten. Geneli 1-3 0-3 . Artık 3-6 alıcam bunlar fazla fazla yeter zaten. Daha çok 3-6 giyiliyor bebiş çok hızlı büyüdüğünden. Ben biraz fazla şeetmiş olabilirim😂 neyse ki arkadaşım da 2 ay sonra doğuracak ona paslarım her türlü iş görür
Çok fazla çıtçıtlı var, kusan bi bebek olursa anca yeter. Tabi inşallah kusmaz. Yada kakası dışına çıkarsa. Benim kız çok cıvık yapardı, çok kıyafet vardı ancak yeterdi ama makinede ayrı yıkadığım için tabi.
Zıbın almadın mı, mart ayı soğuk olur daha. Uzun kollu alt üst takım zıbınlarda lazım olur.
Ben 0-3 ay az, 3-6 ay zıbınlardan daha çok olmak üzere alırım sanırım.

İlk cocugunz heralde bende ılkınde hıc merak etmemıstım ama bunda merak edıyorum cunku bır kolı abısınden kalan kıyafetlerı ayırma ıslemım var😀
İlk canım hemde belki son bu yaştan sonra bilmiyorum
çok kıymetli şeylerh hevesler var tadilmamis hissetmek istediğim duygular 😌 belki geç kimine göre ama benim içimde bir enerji sanki yaş sanırsın 19🤍🤍🤍

Bugün alışverişe çıktık oğluma mont falan alacaktık gap ten bebek kısmına gideyim dedim 3 lü çıtçıtlı badiler 400 tl idi😳 oğluma hep gap ten alırım kıyafetleri ama bu kez aşırı aşırı pahalı inanamadım.
Yok artık çok pahalı 🙄

Çok fazla çıtçıtlı var, kusan bi bebek olursa anca yeter. Tabi inşallah kusmaz. Yada kakası dışına çıkarsa. Benim kız çok cıvık yapardı, çok kıyafet vardı ancak yeterdi ama makinede ayrı yıkadığım için tabi.
Zıbın almadın mı, mart ayı soğuk olur daha. Uzun kollu alt üst takım zıbınlarda lazım olur.
Ben 0-3 ay az, 3-6 ay zıbınlardan daha çok olmak üzere alırım sanırım.

4 tane tulum aldım, hastane çıkışlarında da oluyor 2 de öyle olacak. Uyku tulumu aldım bir de. Şuan için yeterli geliyor gözüme. 3-6 ayını full tulum almayı düşünüyorum en rahatı o bence de

4 tane tulum aldım, hastane çıkışlarında da oluyor 2 de öyle olacak. Uyku tulumu aldım bir de. Şuan için yeterli geliyor gözüme. 3-6 ayını full tulum almayı düşünüyorum en rahatı o bence de
3-6 ay tulum rahat olmuyor, alt üst daha iyi, sen bilirsin yine de. Ayaklarını ellerini ayrı oynattıkları dönem. Birde azcık boyu uzasa ayaktan kasıyor. Tulumlada çok şirin görünüyorlar o ayrı🥰

İlk canım hemde belki son bu yaştan sonra bilmiyorum
çok kıymetli şeylerh hevesler var tadilmamis hissetmek istediğim duygular 😌 belki geç kimine göre ama benim içimde bir enerji sanki yaş sanırsın 19🤍🤍🤍
Anneliğin yaşı yok, her yaşta Allah insaba o enerjiyi duyguyu veriyor, yeterki sağlığımız yerinde olsun

Cok tatlilar güle güle güzel günlerde kullanın.
Bence de bunlar 0-3 gayet yeterli.

3-6 ay tulum rahat olmuyor, alt üst daha iyi, sen bilirsin yine de. Ayaklarını ellerini ayrı oynattıkları dönem. Birde azcık boyu uzasa ayaktan kasıyor. Tulumlada çok şirin görünüyorlar o ayrı🥰

Bebeğin mizacına göre değişiyordur tabi. Yeğenlerim büyürken tulumla daha rahat ettiklerini gözlemledik hep ordan aklımda kaldı benim de😍 ayaksız ayaklı çeşitlendirerek deniyerek alacağız artık😊

Back
X