• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
2de uyandı hala ayaktayım emiyor alt değişmiş gaz çıkmış hıçkırık giderilmiş yok yatiyor tekrar uyanıyor tekrar emzirme uyku yok

Canım çok geçmiş olsun, neden kusma oluyormuş, doktor bilgi verdi mi? Hastanede daha iyi bakarlar, evde kussa belki daha çok panik olursun. Allahın izniyle, saglıkla yuvanıza kavuşun. Dualarımız seninle
Sağol canım allah razı olsun,kanında enfeksiyon çıkmış antibiyotik başladım dedi doktor,bi kere kusmuş inşlh çabuk toparlar çünkü sürekli emzirme halindeyim sezeryanımın 1.gününden beri habire koşturuyorum ameliyatım mahvoldu çok sancı yapıyor
Rabbim kolaylık ve sabır ve boool sifa versin.
Allah razı olsun
Rabbim sifa versin canım. Tez vakit taburcu olun insaAllah
Sağol canım
Ah canım çok üzüldüm ya bir an önce sağlığına kavuşur inşallah bebiş
İnşlh kuzum sağol allah razı olsun

Sağol canım allah razı olsun,kanında enfeksiyon çıkmış antibiyotik başladım dedi doktor,bi kere kusmuş inşlh çabuk toparlar çünkü sürekli emzirme halindeyim sezeryanımın 1.gününden beri habire koşturuyorum ameliyatım mahvoldu çok sancı yapıyor

Allah razı olsun

Sağol canım

İnşlh kuzum sağol allah razı olsun
İnşallah şu mübarek günlerin suyu hürmetine en kısa zamanda bebeğin ve sen sağlığına kavuşur canım

Listeye baktım da daha 48 kişi var doğurmayan ama aktif yazan birkaç kişiyiz herhalde :KK53: benim gibi 21 martta sezeryan olacak var mı bacımsular?

Bnm 22snde günüm doluyr cnm. Şimdilik normal bekliyrz bakalım nasip
Ne güzel yaaa. Ben de imreniyorum normal doğuma ama hem çatı darlığım hem de vajinal bir rahatsızlığım var, o yüzden sezeryan olacak 😕 neyse, hayırlısı böyleymiş demek ki 🙂 benim de 21’inde 38+3 olacak. İnşallah her şey güzel ilerler

Ne güzel yaaa. Ben de imreniyorum normal doğuma ama hem çatı darlığım hem de vajinal bir rahatsızlığım var, o yüzden sezeryan olacak 😕 neyse, hayırlısı böyleymiş demek ki 🙂 benim de 21’inde 38+3 olacak. İnşallah her şey güzel ilerler
İnşllh canım sağlıkla kucağımıza alalım da 💕

Back
X