Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım allah razı olsun,kanında enfeksiyon çıkmış antibiyotik başladım dedi doktor,bi kere kusmuş inşlh çabuk toparlar çünkü sürekli emzirme halindeyim sezeryanımın 1.gününden beri habire koşturuyorum ameliyatım mahvoldu çok sancı yapıyorCanım çok geçmiş olsun, neden kusma oluyormuş, doktor bilgi verdi mi? Hastanede daha iyi bakarlar, evde kussa belki daha çok panik olursun. Allahın izniyle, saglıkla yuvanıza kavuşun. Dualarımız seninle
Allah razı olsunRabbim kolaylık ve sabır ve boool sifa versin.
Sağol canımRabbim sifa versin canım. Tez vakit taburcu olun insaAllah
İnşlh kuzum sağol allah razı olsunAh canım çok üzüldüm ya bir an önce sağlığına kavuşur inşallah bebiş
Canım gözün aydınÇok şükür kızlar saat 23.10 da doğdu oğlum normal doğum oldu dua eden herkese teşekkür ediyorum![]()
Bnde varimmBi senle ben mi kaldık![]()
İnşallah şu mübarek günlerin suyu hürmetine en kısa zamanda bebeğin ve sen sağlığına kavuşur canımSağol canım allah razı olsun,kanında enfeksiyon çıkmış antibiyotik başladım dedi doktor,bi kere kusmuş inşlh çabuk toparlar çünkü sürekli emzirme halindeyim sezeryanımın 1.gününden beri habire koşturuyorum ameliyatım mahvoldu çok sancı yapıyor
Allah razı olsun
Sağol canım
İnşlh kuzum sağol allah razı olsun
Gözün aydın canım .Allah analı babalı büyütsünÇok şükür kızlar saat 23.10 da doğdu oğlum normal doğum oldu dua eden herkese teşekkür ediyorum![]()
Ben de ben deBnde varimm![]()
Bende varım :)Bnde varimm![]()
Bnm 22snde günüm doluyr cnm. Şimdilik normal bekliyrz bakalım nasipListeye baktım da daha 48 kişi var doğurmayan ama aktif yazan birkaç kişiyiz herhaldebenim gibi 21 martta sezeryan olacak var mı bacımsular?
Ne güzel yaaa. Ben de imreniyorum normal doğuma ama hem çatı darlığım hem de vajinal bir rahatsızlığım var, o yüzden sezeryan olacakBnm 22snde günüm doluyr cnm. Şimdilik normal bekliyrz bakalım nasip
Yok canim benimde 24deListeye baktım da daha 48 kişi var doğurmayan ama aktif yazan birkaç kişiyiz herhaldebenim gibi 21 martta sezeryan olacak var mı bacımsular?
Yok canim benimde 24de
Normal bekliyoruz bizde
Beni unutmanız da çok normal, bende varımbugün de doğurmadım anneeee
İnşllh canım sağlıkla kucağımıza alalım daNe güzel yaaa. Ben de imreniyorum normal doğuma ama hem çatı darlığım hem de vajinal bir rahatsızlığım var, o yüzden sezeryan olacakneyse, hayırlısı böyleymiş demek ki
benim de 21’inde 38+3 olacak. İnşallah her şey güzel ilerler
Belim ağrıyor iki gündür iyice şaştım canım ben stresten mi nedir anlamadımYaklaştıkça stres oluyorum benbu zamana kadar iyi geldim de Dün gece bir heyecan yaptım kalbim çarpıp durdu heyecanla
![]()