2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben daha kan testi bile yaptirmadim hastaneye ilkinde cok gittim bunda daha az gitmeyi planliorum. 19 ekime randevu aldim. Yarin kan tahlilini yaptirip beklicem insallah. Ilkinde coook heycanliydim bunda bi garip.
Maaşallah aslında bana da hemen gitme dediler ama dış gebelik vb ihtimallerin stresini atmak istiyorum, keseyi göreyim de rahatlayayım diye

Maaşallah aslında bana da hemen gitme dediler ama dış gebelik vb ihtimallerin stresini atmak istiyorum, keseyi göreyim de rahatlayayım diye
Ben de dis gebelik mi acaba diye dusunuyorum ara ara ama degildir ya diyip oyalaniyorum. Hastanelere de cok gitmek istemiyorum acikcasi.

Ben de dis gebelik mi acaba diye dusunuyorum ara ara ama degildir ya diyip oyalaniyorum. Hastanelere de cok gitmek istemiyorum acikcasi.
İlk gittiğim doktor beni dış gebelik diye korkuttu daha adetime 6 gün vardı, beta değerim 60tı. Daha sonra değerlerim düzenli arttı, başka bir doktor değildir dış gebelik dedi ama içimde hep bir şüphe. Sol yumurtalığım da ağrıyor zaman zaman tuzu biberi oluyor

Ilk bebekte takip ettigim uygulama ve burdaki imzadaki bilgiler ayniydi sanirim ayni uygulamaydi. Smdi uygulamayi hatirlayamiyorum. Var mi bilen

Kızlar bugün gebeliği öğrendikten sonra 2.adet dönemi günümdü bi kalktım heryerimi sivilce basmış ve ellerim falan sismis sizdede boyle olan var mı ya
Ya benim adet gününü bile beklemeden her yerimi bastı sivilceler yüzüm fena sanki yediğim bi şey dokunmuş gibi kabarık falan hatta kaderin bir oyunuu böyle olunca kız diyolar ama ben erkek hissediyorum

O zaman mutlaka gitmelisiniz. Doktor secimi cok onemli yaa

Ya benim adet gününü bile beklemeden her yerimi bastı sivilceler yüzüm fena sanki yediğim bi şey dokunmuş gibi kabarık falan hatta kaderin bir oyunuu böyle olunca kız diyolar ama ben erkek hissediyorum
Kiz mi oluyomus ay hadi insallah allahim sen konuyu biliosun amin

L Larissa kuzu senin keseni 4+2 de vajinal mi gördüler karından mı? Benim yarın 5+1 oluyor. Gitsem görürler mi karından, vajinal istemiyorum açıkçası

Bende de 1 haftadır affedersiniz geğirme var baya normalde nadir olur

Oglumda olmamisti hic boyle bisey benimde alnim da fisirtilar var belkide kiz bebektir bakalim 1.5 2 ay sonra anlariz ne olacak cinsiyetleri bende hep 2 oglum olacak dye hissederdim esimle oglum kiz diyorlar cok hissiyatsizim suan bakalim kutumuzda ne cikacak

L Larissa kuzu senin keseni 4+2 de vajinal mi gördüler karından mı? Benim yarın 5+1 oluyor. Gitsem görürler mi karından, vajinal istemiyorum açıkçası
Kuzu vajinal gördüler 4+2 de ama 4 gün sonra 4+6 olduğumda 1 damla kahve lekelenmem oldu hemen doktora gittim o zaman karından gördü. Ama 5+5 de de yine önce karından baktı kalp atışı için yine vajinal baktı öyle duyuldu daha erken olduğundan. Vajinalden korkma hiçbi zararı yok hiç acımıyoda. Yani doktorun vajinal bakmak isterse stres olma diye söylüyorum

Kiz mi oluyomus ay hadi insallah allahim sen konuyu biliosun amin
Ay öyle diyolar da ben de aynı şekilde amin diyorum
o zmaan bir kez daha amin diyorum sağlıkla gelsinler de şu cinsiyet haftalarına gelsek bi an önce çok heyecanlıı

o zmaan bir kez daha amin diyorum sağlıkla gelsinler de şu cinsiyet haftalarına gelsek bi an önce çok heyecanlıı
Ben oncelikle tek mi cift mi onu ogrenmek istiyorum. Oglum surekleri annemin karninda kardeslerim var hem de 2 tane diye geziniyo. Bakkala markete hetkese anlatti ilkinde de cok istemistim ikiz belki bunda olur

Evet ya bende cok heyecanla bekliyorum oglumda 11.haftada buyuk ihtimalle erkek demislerdi insallah bir sonraki muaynede bir tahmin alirim 11.haftada olacagim yine ozaman

Kızlar bence psikolojinizi böyle kötü etkilemeyin. Kötüyü de çağırmayın. Ben kalp atışını duyana kadar en ufak bir belirti yaşamadım. Nasipse olacak. Kendinizi strese sokup bebeği üzmeyin. Sizinleyse ve hayirliysa zaten olacak. Zor bir sürec biliyorum ben de bir kayip yasadim. Ama eger bebeginiz sizinle değilse zaten o zaman yeterince üzüleceksiniz. Şimdiden üzülüp en mutlu olmanız gereken zamanda bunu yapmayın hem size hem bebişlere

Ben oncelikle tek mi cift mi onu ogrenmek istiyorum. Oglum surekleri annemin karninda kardeslerim var hem de 2 tane diye geziniyo. Bakkala markete hetkese anlatti ilkinde de cok istemistim ikiz belki bunda olur
ikiz olsa anlaşılmaz mıydı ? ikizse ne zaman belli oluyor ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…