2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Yo senin kesen büyümemiş, büyüğünce yerleşecek belki. Asıl benimki fiyasko. 18mm kese içi boş

Canım diğer bilgileri de yazar mısın tahmini doğum, yaş, şehir , kaçıncı çocuk. Şehir rizeydi galiba
Beni de ekler misiniz.
Yaş 24, 1. Çocuk, kese görme 4+6 (Dr pek ilgili değildi emin değilim)
Tahmini doğum tarihi 21 Mayıs 2022..
Kalp atışı için yarına randevum var nasipse duyacağız insaAllah

Beni de ekler misiniz.
Yarin ki duruma göre güncelleme yaparız

İlk cocuk, Rize evet, 25 yaşım, 13 mayıs rabbim nasip ederse inşallah doğum...
Kuzu bak söylemiştim yine söylüyorum, sonuçta sen bebişi öğrendiğin hafta covid geçirdin bizi bile ne hale getiriyo covid belki o yüzden kese aheste aheste büyüdü. Bi sonraki randevuya kadar içini karartma biraz geç olsun güç olmasın o da covidin nazar boncuğu olsun

Beni de ekler misiniz.
Bir de şehir alabilirsem diğer bilgileri ekledim güncellemeyi bekliyorum

Hadi insaAllah öyle olsun. Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim isteyen herkese

Ben topigin son gebesiyim galiba. Sat 24 agustos tahmini dogum 31 mayis yas 30 kayseri 2. Bebek insallah. Henuz doktora gitmedim bekliyorum
Hemen hemen yakınız benim de sat 23 ağustos tahmini doğum 30 mayıs. Ne zaman gideceksiniz doktora? Ben yaırn gidip kese göreyim diyordum

Hemen hemen yakınız benim de sat 23 ağustos tahmini doğum 30 mayıs. Ne zaman gideceksiniz doktora? Ben yaırn gidip kese göreyim diyordum
Ben daha kan testi bile yaptirmadim hastaneye ilkinde cok gittim bunda daha az gitmeyi planliorum. 19 ekime randevu aldim. Yarin kan tahlilini yaptirip beklicem insallah. Ilkinde coook heycanliydim bunda bi garip.

Kızlar bugün gebeliği öğrendikten sonra 2.adet dönemi günümdü bi kalktım heryerimi sivilce basmış ve ellerim falan sismis sizdede boyle olan var mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…