Ekrandn bende çok net gördüm Dr defalarca dolandı bastırdı baktı. Söylemedim bende kendim de gördüm çünkü. Birde 10mmdi kese. Zaten embriyo oluşumu için de küçük dedi. Ben araştırmıştım en erken 15mm kese varken embriyo vajina dan gözükür yazıyo. Her türlü fiyasko özetle benim durum ama Allahtan umut kesilmez
Beni de ekler misiniz.
Yaş 24, 1. Çocuk, kese görme 4+6 (Dr pek ilgili değildi emin değilim)
Tahmini doğum tarihi 21 Mayıs 2022..
Kalp atışı için yarına randevum var nasipse duyacağız insaAllah
Beni de ekler misiniz.
Kuzu bak söylemiştim yine söylüyorum, sonuçta sen bebişi öğrendiğin hafta covid geçirdin bizi bile ne hale getiriyo covid belki o yüzden kese aheste aheste büyüdü. Bi sonraki randevuya kadar içini karartma biraz geç olsun güç olmasın o da covidin nazar boncuğu olsun
Beni de ekler misiniz.
Kuzu bak söylemiştim yine söylüyorum, sonuçta sen bebişi öğrendiğin hafta covid geçirdin bizi bile ne hale getiriyo covid belki o yüzden kese aheste aheste büyüdü. Bi sonraki randevuya kadar içini karartma biraz geç olsun güç olmasın o da covidin nazar boncuğu olsun
Aynen çok şükür benim de içerde bişi yok tek olmasın arkadaşım kötü bişi insanın canı azıcık görse bile sıkılıyor ama fazlası olmadığına bebeklerimizin iyi olmasına sonsuz şükürler
Ben daha kan testi bile yaptirmadim hastaneye ilkinde cok gittim bunda daha az gitmeyi planliorum. 19 ekime randevu aldim. Yarin kan tahlilini yaptirip beklicem insallah. Ilkinde coook heycanliydim bunda bi garip.