2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar tabloya şehir de ekledim, beni ekleyerek şehir bildirin isterseniz. Doktor vs danışırken ihtiyacımız olabilir
Benide eklermisin
Yas 32 2. cocuk 5+4 suan 25/05 tahmini dogum 11 ekimde ilk randevu o yuzden bilmiyorum kese durumunu sehir oslo tum sevgili annelere basarilar dilerim

7. Haftada gittiniz mi yoksa daha gidecek misiniz? Bende göremedim bebeğimi 6.haftada
Biliyorum canım, bir sen, bir ben, bir de nasipolsunn var göremeyen. Malesef 10 gün sonraya verdi randevuyu. 2 ekimde randevum. O zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. Yerleşme ağrısı falan da yaşamıyorum. Resmen boş olduğuna inandırdım kendimi sen ağrı yaşıyor musun? Nasıl başediyorsun beklemekle? Nasıl hissediyorsun?

Doktor geldi sordu kanaman var mı diye yok dedim arada akıntının içinde pembemsi gibi oluyor dedim bugün de yat bakalım dedi tüp bebek diye biraz titizleniyorlar sanırım ama çok sıkıldım perşembe gecesinden beri neyse sabır

Merhaba
Siz 4. ayda doğum yapacaksınız ama arkadaşlar 5. aya kadar devam edecekler. Siz Nisan annesi olarak devam etmelisiniz. Lütfen bunları da düşünmeyin şimdi gebeliğin en güzel dönemindesiniz. Hepinize sağlıklı günler

Kötü hissediyorum. Zaten bulantı yok bende. Gögüs hassasiyeti var. 2 gündür de belim çok ağrıyo ama sebebi başka şeyler de olabilir. Umudum yok içimde yıkıldım resmen. Ama beklemekten başka ne yapacağız ki? 29una başka doktordan randevu aldım 30 da kendi doktoruma gideceğim. 2 ayrı görüş olmadan olumsuz Bi şeye karar veremem diye düşündüm. Sürekli okuyorum bakıyorum. Bizim gibi olan insanlardan sonradan görende var.

Canım benim şehir Bursa ekleyebilirsin

Evet sayfanın başında 7. haftada görenler var. Ama 5. haftadan sonra 2 hafta sonrasına mı randevu aldılar yoksa 6 da gidip göremeyip, 7 de tekrar mı gittiler bilmiyorum. Sana vajinal ultrasonla bakıldı mı? Bir de yaşın kaç canım?

Günaydın annişler, dünden beri mide bulantısından gözümü açamadım, mahvoldum önereceğiniz bir şey var mı

25 yaşım. Hiç vajinal bakmadı. Ama ben zayıfım. Kiloyla alakalı sanırım o karından ve vajinal farkı yanlış mı biliyorum?

25 yaşım. Hiç vajinal bakmadı. Ama ben zayıfım. Kiloyla alakalı sanırım o karından ve vajinal farkı yanlış mı biliyorum?
Yok canım kiloyla alakalı değil. Karından görülemeyen şeyler vajinadan bakılıyor. Keşke baktırsaydın belki de görürdün. Ben 2 sefer de iki ayrı doktora vajinadan baktırdım, tam kesenin üstüne gelip bakıyorlar.

Benide eklermisin
Yas 32 2. cocuk 5+4 suan 25/05 tahmini dogum 11 ekimde ilk randevu o yuzden bilmiyorum kese durumunu sehir oslo tum sevgili annelere basarilar dilerim
O zaman kese kalp atışı hariç tüm bilgileri yazdım, diğerlerini öğrenince güncelleriz

Ekrandn bende çok net gördüm Dr defalarca dolandı bastırdı baktı. Söylemedim bende kendim de gördüm çünkü. Birde 10mmdi kese. Zaten embriyo oluşumu için de küçük dedi. Ben araştırmıştım en erken 15mm kese varken embriyo vajina dan gözükür yazıyo. Her türlü fiyasko özetle benim durum ama Allahtan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…