2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar daha önce konuşulmuş olabilir ama unuttum kusura bakmayın . Sizce park yatak mı yoksa ahşap beşik mi ? Park yatakta plastik, polyester var bebeğe zararlı, ahşap sağlıklı dediler kafamı karıştırdılar. Park yatak benim için daha kullanışlı uzakta yaşadığım icin anneme gideceğim vakit toparlar götürürüm diye ondan alırım diyordum . Şimdi ne yapsam bilemedim

Kızlar kayınpederim taktı gidip yatak alalım deyip duruyor çok mu erken ya hem alasım var hem yok.
Heveslendiyse eğer ben olsam gidip alırdım beraber, nerdeyse yarıladık hamileliği artık Alışveriş icin detaylı ultrasonu bekleyenler de var ama insan heves de yapıyor ben sanırım ufak ufak başlayacağım hepsi birikmesin diye . Her geçen gün zam geliyo zaten

Doğru diyorsun zam gelecekmiş bebek ürünlerine Aralık da .
Ben zaten pembe mavi pek sevmiyorum.
Mor, krem, toprak tonları, yeşil tonları benim rengim

Ne zaman erkek demislerdi ayni doktormuydu ?? detayli ultrasonda daha net belli olur
21 ekimde gittim erkek dediler 3lü test için kan verdim bugün gittim farklı doktorlar oluyor genelde ankara şehir hastanesine gidiyorum bugünde doktor kız dedi anlamadım bende detaylı USG 1 aralıkta

ben kızımda park yatak kullanmıştım çok memnun kaldım aynı anda doğum yaptığımız akrabamız ahşap aldı ama çok kullanamadı sonra oda park yataga döndü ben 3 yaşına kadar kullandım park yatağı nerdeyse

Ben de park yatak alacağım cnm. Kullanan herkes memnun. Zaten çocuk 2 3 yaşına kadar yanında yatıyor genelde. O yaştan sonra da kendi zevkleri belirecek. Zevkine göre oda yaparım diye düşündüm.

Almayı düşündüğünüz bi model var mı peki kızlar? Kasım indiriminde aradan çıkarmayı düşünüyorum bi model belirleyip

Ben de park yatak alacağım cnm. Kullanan herkes memnun. Zaten çocuk 2 3 yaşına kadar yanında yatıyor genelde. O yaştan sonra da kendi zevkleri belirecek. Zevkine göre oda yaparım diye düşündüm.

Doğru diyorsun zam gelecekmiş bebek ürünlerine Aralık da .
Ben zaten pembe mavi pek sevmiyorum.
Mor, krem, toprak tonları, yeşil tonları benim rengim
Toprak tonlarından güzel başka renk var mı ya ben de pespembe masmavi sevmiyorum . Toprak tonları ya da düz beyaz mis gibi

Kızlar kayınpederim taktı gidip yatak alalım deyip duruyor çok mu erken ya hem alasım var hem yok.
Ben mobilyacima bu hafta olcu aldirdim siparisi verdim bile, gardrop ve besiklerin 3D cizimlerini atsin onaylayayim, onumuzdeki ay icinde imalat yapilir (1 ay yogunmus)... Ben ikiz gebeyim 27.haftada igneden iplige hazir olmus olmaliyim, 24. hafta sonrasinda hareket kisitlamasi baslayacak, kimsem de yok, her birseylerini almaya calisiyorum. 8-11 indiriminde bebek arabasi, puset, oto koltugunu da bitirecegim.
Geriye bir tek kozmetikleri biraktim, bir de yeni giysiler yikanip utulenecek. Abladan kalan giysiler yikandi utulendi, hurca konuldu

E bebek den gidip bakacağız bu akşam bakalım hangisinin özellikleri iyiyse.
Sallanır olması, tekerlekli olması ve anne yanına uygun olması ilk tercihim
Aklına yatan bi model olursa paylaşabilir misin canım ben de bakayım internetten ? Yurtdışında olduğum icin gözümle görüp alma olanağım yok su an

Aklına yatan bi model olursa paylaşabilir misin canım ben de bakayım internetten ? Yurtdışında olduğum icin gözümle görüp alma olanağım yok su an
Toprak6560 ben de bekliyorum fikirlerini benim de bulunduğum yerde çok fazla seçenek yok. Ya internetten alacağım ya da detaylı sonrası doktor izin verirse eşimin memleketine gideceğiz bir kaç günlüğüne orada halledeceğim. Ama çok sürem de olmayacağı için bir çok şeyi önceden belirlemiş olup gidip çok bakınmadan almam gerekiyor

İstediğim bebek arabası da bir tık pahalı geliyor gözüme şu Kasım indirimlerinde yüzümüz güler inşallah
tabi önden bindirip sonra indirmezlerse

İstediğim bebek arabası da bir tık pahalı geliyor gözüme şu Kasım indirimlerinde yüzümüz güler inşallah
tabi önden bindirip sonra indirmezlerse
Ben de ondan çok çekiniyorum genelde öyle yapıyorlar hangi modeli beğendin ? Benim beğendiklerim de yüksek fiyatlı biraz

Kizlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırma yada yaptirmama konusunda
Birde testi nasıl yapıyorlar biliyor musunuz

Ben de ondan çok çekiniyorum genelde öyle yapıyorlar hangi modeli beğendin ? Benim beğendiklerim de yüksek fiyatlı biraz
ABC Design Salsa 4 canım. Diğer ihtiyaçları düşündükçe 6.500-7.000₺ çok geliyor. Bilsem çok memnun kalacağım yine veririm ama işte daha göremedim bile kendisini ikizken ikiz arabasını çok beğenmiştim. Sonra baktım aynı özelliklerde teklisi de var. Öyle beğendim yani. Benim huyum birşeyi beğendim mi üstüne ne göstersen göster aklım o ilk beğendiğimde kalıyor. O yüzden kafamda deli sorular ne kadar araştırmaya devam etsem de kopamıyorum bundan sen hangi modeli beğendin?

Kizlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırma yada yaptirmama konusunda
Canım dr lar yapmak istiyor sana pek bırakmıyorlar ama dozları var 50 75 ve 100 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Kızım da istememiştim ama Dr yapmamız lazım zaten en düşük olanı yapacağım dedi. Kutu içecek içiyorsun sonrasında kan veriyorsun eğer normalse sıkıntı yok. Yüksek çıkarsa bir üst şeker yüklemesi yapılıyor yine yüksekse diyete başlıyorlar. Ben o dönem çok araştırmıştım ve şekerli ürün tuketemiyordum yinede 4 gün önce si ve sonrası şekerli hiçbir şey yemedim vücudumda fazla şeker olmasın diye umarım yardımcı olabilmişimdir

O Obayram
pembemanolya

Bi bakıyım da bu akşam atarım sizlerede tabi ki.
Ben zaten pek bişey almayacağım. Kıyafet, kozmatik küçük şeyleri. Teyzemin kızı sağolsun herşeyi verdi. Hevesle bir sürü şey aldım kullanmadım bile dedi.
Bebek arabası, otomatik ana kucağı, puset, sterilizasyon makinası bunları verdi.

Ben doktorumun yönlendirmesine göre hareket edeceğim canım. Benim de şöyle bir hikayem var. 3-4 yıl önce başka bir sebeple yaptırdım ve çok kötü olmuştum. İkinci kanı verirken baygınlık geçirmiştim geçen gün sağlık ocağındaki ebeye bahsettim, muhtemelen yine aynı olursun dedi alternatifi sanırım gün içerisinde şeker ölçümü yapıp sürekli takip etmek. Eğer doktorum uygun görürse onu tercih edeceğim.
Ama bu tercihimin sebebi sadece önceki deneyimim Fayda zarar konusu değil.

Bende de var aynı huy, illa aklım kalıyor bir de insan söz konusu bebeği olunca en iyisi olsun istiyor. Bu araba da güzelmiş , Trendyolda varsa favorilerine ekle istersen , indirime girerse takip edersin fiyat farkını .
Benim listem biraz kabarık Pierre Cardin Harmony hoşuma gitti 6400 fiyatı ama geçen gün indirime girdi 5300 oldu fiyatı . Onun dışında Peg Perego new book travel sistem var 7000 civarı fiyatı . Çok dayanıklı ve uzun süre kullanılabilecek bi araba bu da. Mamas Papas Armadillo Flip Xt 3 ve Ocarro serileri var çok hoşuma gitti kaliteli görünüyor incelemelerinde . Onlar daha da yüksek 10 bin civarı ama indirimde 7-8 e düşerse düşünebilirim diye seçenek olarak tutuyorum. Bir de Inglesina Trilogy var ondan da eltim çok memnun kalmış yıllardır kullanıyor . Tabi o 4000 e almış su an fiyatı 10 indirimde hepsini değerlendiricez bakalım hangisini seçicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…