Benimde evde hep 10-6 falan çıkıyor, doktor yanında genelde 12-8 e yükseliyor galiba heyecandan. Ama geçen hastanede de 10-7 çıktı mesela normal dediler. Hamilelikte düşmesi normalmiş.Kızlar iki gündür durup dururken tansiyonum düşüyor birden. Gözüm kararıyor, elim ayağım boşalıyor. Çok şükür ikisinde de eşim yanımdaydı da yatırdı direk ayaklarımı yükseğe kaldırıp. Korkmaya başladım ama neden olur ki acaba
Normalde tansiyonum 12/8 -13/8 tir benim.
Hamilelikte 11/7 - 11/8 çıktı genelde.
Dün kötü olduğumda 10/6 idi, şimdi 9/6
Geçmiş olsun bol sıvı tüket mandalina portakal meyvelerden tüket c vitamini olsun. Portakal suyu falan iç. Güzel beslenirsen daha çabuk toparlanirsin.
Tinaztepe de hoca da Serkan güçlü var önceki gebeligimde doktorum ona göndermişti. Kanamalı riskli olmama rağmen 22 öncesi almadı değerler doğru çıkmaz dedi. Mllen de aynı doktora gebelik takibine gidiyor. Ben ege üniversitesinde gideceğim benim doktor orda randevu ayarladı.yemeye çalışıyorum
Valla canım yemeye çalışıyorum ama covitten şüpheleniyorumGeçmiş olsun bol sıvı tüket mandalina portakal meyvelerden tüket c vitamini olsun. Portakal suyu falan iç. Güzel beslenirsen daha çabuk toparlanirsin.
Tinaztepe de hoca da Serkan güçlü var önceki gebeligimde doktorum ona göndermişti. Kanamalı riskli olmama rağmen 22 öncesi almadı değerler doğru çıkmaz dedi. Mllen de aynı doktora gebelik takibine gidiyor. Ben ege üniversitesinde gideceğim benim doktor orda randevu ayarladı.
Ne saçma insanlar var ya, doktorsun sen ne alaka böyle şeyler söylüyorsun hayret bir şey, doktor olmasa bile kimin ne haddine. Yıllarca uğraşılıyor bunun için, ne zaman nasipse o zaman olacak zaten.Aaa o kadını hayatım boyunca unutmayacağım ben
Yıllardır çocuk sahibi olmak istiyorum ve olmuyordu. Yine bir klomenle yumurta takibi dönemimde İstanbul’a gitmem gerekti geçen sene. Son ilaç tedavim. Bu da olmazsa artık tüp bebeğe geçecektik. İster istemez gergindim ve yorgundum artık süreçten. Teyzeme yakın diye de o hastaneden aldım randevu. O kadına verdiler. Pandemi döneminde benim gibi hamile kalmak isteyenlere, hamile kalanlara demediğini bırakmadı. Bu çocuklara ne olacak kimse düşünmüyor. Bu hastalığın etkisi ne bilinmiyor. Her gelen hamile. Her gelen hamile kalmak istiyor. Aceleniz ne falan. O kadar sinirlenmiştim ki. Beni tanımıyor. Geçtiğim yolları bilmiyor ki kısaca bahsetmiştim kaç yıldır uğraştığımızdan, son ilaç tedavim olduğundan. Bir yandan muayane ediyor bir yandan söylenip duruyor. Hiç yumurtam oluşmadığını söyledi bana. Ki ileri derece polikistiğim ben. Yumurtam çok oluşuyordu ama büyümüyorlardı.
Yemin ederim bir kaç gün üstüne düşündükçe yumurtam vardı da söylemedi mi acaba diye düşünmeye başladım. O kadar şüphe ettirdi kendinden
Bence doktor madem içine sinmedi başka görüşte al, genel olarak doktorlar aşı olabilirsin diyor. Ama kişinin kendi kararı tabi ki bende etkilemek istemem.Bana da covid aşısına şimdilik sıcak bakmadığı tarzında şeyler söyledi yaptırcaksanda son 3 ay yaptırabilirsin dedi. Bende muayene sonrası aşı olacaktım öylece kaldı aşım. Detaylıdan sonramı yaptırsam diyorum acaba.Çıkarkende yine de kendin bilirsin istiyorsan yaptır dedi. Yani umursamaz bir tavrı var sanırım yılların yorgunluğu yansımış mesleğine.
Kızlar iki gündür durup dururken tansiyonum düşüyor birden. Gözüm kararıyor, elim ayağım boşalıyor. Çok şükür ikisinde de eşim yanımdaydı da yatırdı direk ayaklarımı yükseğe kaldırıp. Korkmaya başladım ama neden olur ki acaba
Normalde tansiyonum 12/8 -13/8 tir benim.
Hamilelikte 11/7 - 11/8 çıktı genelde.
Dün kötü olduğumda 10/6 idi, şimdi 9/6
Iyi fiyata almissin bende takip edeyim bakalım. Teşekkür ederimEvet trendyol'dan aldım. 82'ye inmişti. Şimdi baktım 110 olmuş. Her türlü manuel veya elektrikliden daha uygun. Ama diğer web sitelerinden de araştırılabilir :))
Para almak için midir bilemiyorum ama olabilir gibi geliyor. Burada bir suru şehirden kişileriz ve farklı doktorlara gidiyoruz 21 -22 . Hafta diye randevu veriyorlar.Canım özellikle perinatolog olan doktpru arayıp onaylattım 19.haftada değerler yanlış ölçülür mü diye yoo dedi bana. Hemen para almak için mi yaptı ne yaptı anlamadım. Zaten ikinci bi doktora gidince bu doktora gitmem başka bi doktor görsün isterim. İnşallah büyüdükçe diğer böbreğini de görürüz oğlumun
Hemen aradım canım kendi doktorumu durumu anlattım.gel yanıma yüz yüze konuşalım dedi gittim ben böyle bi sonuç olacağını tahmin etmiyorum bunu da seni yatıştırmak için değil tamamen samimiyetimle söylüyorum falan dedi. Dua edin kızlar nolur sonucum bebeğim büyüdükçe değişsin
Ben ege den doçente özel olarak gidiyorum. O da bana perinatolog için ege üniversitesinden sıra aldı. Doktor adı falan yazmıyor 4-5 tane perinatolog varmis biri bakacak o anda belli olacakSen ege de kime gitceksin canım detaylıya
Hayır canım hiçbir şey demedi tekrar gel gibisinden2.gebeligimde kan tahlillerinde bi sonucum kotu cikmisti, doktor beni detayli ultrasona yonlendirmisti 18.haftaydi, doktor incelenmişti bakmıştı herseye ama demisti ki suan bazi seyleri kontrol etmek için erken 4 hafta sonra yine gel kontrole, 19.hafta detayli icin erken aslinda, doktorun yeniden cagirdimi?
Insallah covid degilsindir ama test yaptirabilirsin. Bol bol sıvı alman önemli su içmen önemliValla canım yemeye çalışıyorum ama covitten şüpheleniyorum
Hmm çok normal değil, insallah iyi bir doktora denk gelirsinHayır canım hiçbir şey demedi tekrar gel gibisinden
Benimde evde hep 10-6 falan çıkıyor, doktor yanında genelde 12-8 e yükseliyor galiba heyecandan. Ama geçen hastanede de 10-7 çıktı mesela normal dediler. Hamilelikte düşmesi normalmiş.
Ne saçma insanlar var ya, doktorsun sen ne alaka böyle şeyler söylüyorsun hayret bir şey, doktor olmasa bile kimin ne haddine. Yıllarca uğraşılıyor bunun için, ne zaman nasipse o zaman olacak zaten.
Bence doktor madem içine sinmedi başka görüşte al, genel olarak doktorlar aşı olabilirsin diyor. Ama kişinin kendi kararı tabi ki bende etkilemek istemem.
Gebelik boyunca yaşanan düşük tansiyon normal bir durumdur. Dalgalanan hormonlar ve değişen kan dolaşımı özellikle ilk ve ikinci üç ayda tansiyonun düşmesine sebep olur.
Gebelikteki düşük tansiyon çok ciddi bir sağlık sorunudur diyemeyiz.
Kan basıncı gebenin harcadığı enerjiye, stres durumuna, yaşam tarzına göre değişir. Ayrıca tansiyon günün bazı saatlerinde düşer bazılarında çıkar.
Gebeliğin ilk 24 haftasında tansiyon genelde düşüktür. Bu durum dolaşım sistemindeki uterusa kan akışını sağlamak için genişleyen kan hücreleriyle alakalıdır.
Tansiyonu etkileyen diğer geçici faktörler aniden ayağa kalkmak ya da sıcak banyoda uzun kalmak olabilir.
Beslenmeye, su içmeye dikkat etmek gerekiyor
Anladım canım inşallah senin sonuçların normal gelir. Ben mecbur bir doktor daha gezcem ve bu sefer 22.haftayı doldurup gitcemPara almak için midir bilemiyorum ama olabilir gibi geliyor. Burada bir suru şehirden kişileriz ve farklı doktorlara gidiyoruz 21 -22 . Hafta diye randevu veriyorlar.
sakin ol isallah yoluna girecek hersey ama tek böbrek bile olsa insanlar yaşıyor. Arkadaşımın oğlu ince bağırsak olmadan dogdu ve şimdi kocaman 9 yaşında bir çocuk. Ya tabi çok bilgim yok ama bence yanlış baktı göremedi doktor.
Ben ege den doçente özel olarak gidiyorum. O da bana perinatolog için ege üniversitesinden sıra aldı. Doktor adı falan yazmıyor 4-5 tane perinatolog varmis biri bakacak o anda belli olacak
İnşallah canım. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsınHmm çok normal değil, insallah iyi bir doktora denk gelirsin
Keşke 21 veya 22.haftada tekrar cagirip emin olarak konussaymis, bos yere 2 haftanizi dusunceler icinde gecirmenize sebep oldu. Benim uzman doktor bir arkadasim var uzmanligi kadin dogum degil fakat suanda hamile kendisi. Detaylinin zamanini konustugumuzda perinataloglar 21 22 olmasini istiyorlar kucukken eksik ve hatali yorumlama ihtimali oluyor demisti. Suyu da normal bence hersey normal cikacak Allahim izniyleAynen canım emin de değildi. Ğozisyonda kaynaklı olabilir diyo. Böbrek karında başka bir yerde olabilir diyo ya da hiç olmayabilir diyo. İnsanda kuşku bırakıyor. İnşallah bu 2 haftaya diğer böbreğini de görmüş olurum ya
İnşallah canım allah duysun sesiniKeşke 21 veya 22.haftada tekrar cagirip emin olarak konussaymis, bos yere 2 haftanizi dusunceler icinde gecirmenize sebep oldu. Benim uzman doktor bir arkadasim var uzmanligi kadin dogum degil fakat suanda hamile kendisi. Detaylinin zamanini konustugumuzda perinataloglar 21 22 olmasini istiyorlar kucukken eksik ve hatali yorumlama ihtimali oluyor demisti. Suyu da normal bence hersey normal cikacak Allahim izniyle
Bence cok buyuk agir bi bebek arabasi. Bana kullanisli gelmemisti. E bebekte bakmistim.Kizlar stokke bebek arabası kullanan yada inceleyen varmi size nasıl kullanışlı mi?
Doktorun adını nette yaz ve doktor yorumları yapılan siteye doktorla olan bu durumunu yaz. Öncelikle şu detaylı ultrasonu başka jir doktorda da yaptir da ama doktor yorumlarında yaşadıklarını yaz senin doktorla ilgili çok pozitif yorumlar var detaycı olduğu ilgili olduğu falan seninle nasıl ilgilendi sende yaz. Kendilerine çeki düzen vermeleri için olumsuz yorumlar da ,olumlularda yazılmalı benceİnşallah canım allah duysun sesiniValla canım hiç ikinciye çağırmadı. Hatta biz bebek ile ilgili soru sormasak onları bile yanıtlamıyordu. Eşim sordu hep hocam bu elimi ayağımı falan diye hı hı deyip geçiştirdi. Hatta yüzü tamamen dönüktü hiç yüzünü göstermedi bebek onu da bir kere eliyle döndürmeye çalıştı çok üstelemeden bitirdi. En son da bu böbrek olayını söyledi elimize sonuç kağıdını tutuşturdu bu kadar.
Bi cafede otururken yan masamıza bi anne gelmişti stokke arabasıyla . Orda bakmıştım da hem çok büyük hem de arabayı yönlendirmekte sıkıntı yaşamışlardı bana pek kullanışlı gelmedi açıkçasıKizlar stokke bebek arabası kullanan yada inceleyen varmi size nasıl kullanışlı mi?
Sende okudun değil mi canım yorumları. Bende o yorumlara bakarak gittim işte. Önce bi başka doktora gideyim 22.haftada güzel bir sonuç alayım allahın izniyle. sonra güzel bi yorum yazarım. Tüm durumu anlatırım detaylıcaDoktorun adını nette yaz ve doktor yorumları yapılan siteye doktorla olan bu durumunu yaz. Öncelikle şu detaylı ultrasonu başka jir doktorda da yaptir da ama doktor yorumlarında yaşadıklarını yaz senin doktorla ilgili çok pozitif yorumlar var detaycı olduğu ilgili olduğu falan seninle nasıl ilgilendi sende yaz. Kendilerine çeki düzen vermeleri için olumsuz yorumlar da ,olumlularda yazılmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?