Sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar bugün kontrolum vardı cinsiyetimiz belli oldu bir Erkek bebek geliyor inşallah
Doktoruna bir danış canım. Doğumda gelmesi gerekir ama önce de olabiliyor ama bunu doktoruna sorAyyy benim iki göğüs ucumdan da birer damla açık sarı sıvı geldi. Korktumnormal mi acaba
İnşallah canım evet kız hissedip erkek deyince doktor şaşırdımSağlıkla gelsin inşallah bir küçük prensimiz daha oluyor
Şehir İstanbul cinsiyet erkek tabloya ekleyebilirsin canım O Obayram seninle kaderdasligimizi unutmadım bak seninde erkek evladın olacakmış hayırlısıyla :))Sağlıkla gelsin inşallah
Kiwi sleeper ilk defa gördüm, ben de o mantıkta bir şey arıyordum. Ebebekte bulduğum "baby plus 6 Fonksiyon Bir Arada Ana Kucağı"nı gözüme kestirdim ama hala araştırmadayım. Hem sallayabileceğim hem uyutabileceğim uzun ömürlü bir şey arıyorumGöbek altında 2 haftadır hissediyorum ama 2. Gebeligim
Bu arada kiwi sleeper hakkında düşünceleriniz nedir kizlar
Canım ben Ankara'da özel bor hastaneye gidiyorum ama devletten direk perinatoloji randevusu alamiyorsun önce normal kadın doğum randevusu alıyorsun o yönlendirince randevu alabiliyorsun.Arkadaşlar merhaba, detaylı için Ankara'da perinatologa gitmeyi düşünüyorum. Özel olmayan bir hastanede bildiğiniz doktor var mı? Başka şehirden geleceğim süreç nasıl oluyor? Önce randevu alıp gideceğim sonra tekrar ultrason için randevu almam mı gerekiyor? Bilen arkadaşlar cevap yazarda çok sevinirim
Hadi bakalim hayirlisi olsun saglikla gelsin erkek annesi oldun sen deSelam kızlar bugün kontrolum vardı cinsiyetimiz belli oldu bir Erkek bebek geliyor inşallah
Gayet normal bır durum ılk hamılelıgımde dogumdan 2 3 ay once gelmıstı... Ama sıkma elleme zaten cogalmayacaktır. Benım 3 bebege yetecek sutum olmustu ınsallah senınde oyle olur :)Ayyy benim iki göğüs ucumdan da birer damla açık sarı sıvı geldi. Korktumnormal mi acaba
Ekledim bile cinsiyeti çoktan canım. Ben sinsi sinsi gördüğümü ekliyorum tabloya
Hayirli olsun saglikla gelsin insallahhSelam kızlar bugün kontrolum vardı cinsiyetimiz belli oldu bir Erkek bebek geliyor inşallah
Ayy inşallah. En çok istediğim şey doya doya emzirmek çok özeniyordum emziren annelere. Allah nasip eder inşallahGayet normal bır durum ılk hamılelıgımde dogumdan 2 3 ay once gelmıstı... Ama sıkma elleme zaten cogalmayacaktır. Benım 3 bebege yetecek sutum olmustu ınsallah senınde oyle olur :)
Seni o kadar iyi anlıyorum kiGünaydın kızlar
Kuduruk ben duramadım yinedevlet hastanesi evime 400 metre benim. Normalde randevu bulmak imkansız. Malum 2-3 gündür düşük tansiyon, hareketini hissedememe diye diye yatıp kalkıyordum. Kendi doktoruma da haftaya gideceğim.
Sabah uyandım bi bakayım dedim. Saat 10daki bir randevu boşbiri iptal etmiş anlaşılan. Hemen aldım ve gittim
Çok şükür iyi sıpa, kendi çapında gayet hareketliymiş içeride. Suyu eşi güzel dedi. İç karnın geniş görünüyor, kilon da var. Erken daha hissetmen için dedi.
Tansiyon için de gebelerde düşük tansiyon istediğimiz birşey. Senin tansiyonunun düşmesi ne demek, bebeğe daha çok kan gidiyor demek dedi. Yine iyi bir doktora denk geldim şükür. Birgün biri kovacak beni 10günde bir doktorda görünüyorsun diye ama hayırlısı bakalım
15 kg taşıma kapasitesi güzelmiş. Ben de aynı markanın otomatik comfort modelini düşünüyorum ama hem tam yatmıyor bunun gibi, hem de 9 kg kapasiteliKiwi sleeper ilk defa gördüm, ben de o mantıkta bir şey arıyordum. Ebebekte bulduğum "baby plus 6 Fonksiyon Bir Arada Ana Kucağı"nı gözüme kestirdim ama hala araştırmadayım. Hem sallayabileceğim hem uyutabileceğim uzun ömürlü bir şey arıyorum
baby plus 6 Fonksiyon Bir Arada Ana Kucağı
Özellikleri: baby+ 6 Fonksiyon Bir Arada Ana Kucağı ile tanışın! baby+ bir ebebek markasıdır. Sallanan sandalye ve beşik olarak kullanılabilir. Kullanım Fonksiyonları: 180 derece yatabilme özelliği sayesinde bebeğiniz keyifle|uyumasını sağlar. Sallanır sandalye konumunda sıkılmadan oturabilir...www.e-bebek.com
Benimki de öyleydi de artık kendi halime bıraktı beni. Sürekli onun başının etini yiyorum çünküSeni o kadar iyi anlıyorum ki
Ben de elimden gelse 2 gün de bir gideceğim.
Ama eşim frenliyor sürekli sakin ol diye
Evet canım hepimize hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebislerHadi bakalim hayirlisi olsun saglikla gelsin erkek annesi oldun sen de
SüpersinEkledim bile cinsiyeti çoktan canım. Ben sinsi sinsi gördüğümü ekliyorum tabloyamesaj kalabalığı olmasın diye ses çıkarmıyorum
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz ki sağlıkla doğsunHayirli olsun saglikla gelsin insallahh
Ayyy benim iki göğüs ucumdan da birer damla açık sarı sıvı geldi. Korktumnormal mi acaba
Gayet normal bır durum ılk hamılelıgımde dogumdan 2 3 ay once gelmıstı... Ama sıkma elleme zaten cogalmayacaktır. Benım 3 bebege yetecek sutum olmustu ınsallah senınde oyle olur :)
Çok sağol cevabın için canım. Ankara'da olsam problem değil ama uzak olunca birkaç kere gelmek zor benim için. Burada bir arkadaş yazmıştı sanki öyle hatırlıyorum inşallah görüp cevap yazar.Canım ben Ankara'da özel bor hastaneye gidiyorum ama devletten direk perinatoloji randevusu alamiyorsun önce normal kadın doğum randevusu alıyorsun o yönlendirince randevu alabiliyorsun.
Ben Doruk önerdim, Eşim de ÇınarEvet canım hepimize hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisler
Süpersinay bu arada ben dünden beri isim dusunuyordum ilk aklıma gelen çınar oldu bı baktim tabloya sen çınar koyacagim demişsin
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz ki sağlıkla doğsun
Ben Doruk önerdim, Eşim de Çınar
Ben %70 Doruk, %30 Çınar’ım. Eşim tam tersi. Şimdilik Çınar yazdım bakalım. Ama iki ihtimalimiz var aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?