2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok güzel duruyor ,bebişiniz sağlıkla huzurla uyusun içinde

Çok güzeeel güle güle kullanın canım böyle arkadaşların olması çok güzel bişey gerçekten ailesi gibi oluyorlar insanın

Hayirli olsunn cok guzelmis canim :)

İçinde huzurla, sağlıkla uyuyacağı günleri de görürsünüz inşallah, çok şık olmuş

Çok güzel duruyor ,bebişiniz sağlıkla huzurla uyusun içinde

Sağolun kızlar hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Bu arada şimdi randevudan çıktım. İlk defa devlet hastanesine geldim çekiniyordum ama doktor çok ilgili ve güler yüzlüydü. Bebişim büyümüş 25 cm 400 gram olmuş yine uyuyordu inşallah doğduktan sonra da böyle uyur 1 aydır görmüyordum biraz içim rahatladı. Sırada detaylı ultrason var bakalım inşallah o da güzel geçer de rahatlarım. Doktordan çıkınca da 2. Doz biontech oldum. 1. Beni biraz kötü yapmıştı inşallah bu yapmaz

Benımde kızımın adı Bade oğluşada buğra yada bora dusunuyoruz.... Alakasız bır yere baglıcam ama kızlar malzeme listenize gögüs koruyucu kalkan vs mutlaka alın... göğüs agrısı çok zorluyor maalesef hıcbıryere temas ettıremıyor ınsan ....

İyi yapmışsın canım gitmekle, insanın aklına düştü mü duramıyor bende gidip duruyorum napayım Eşim benden de beter, biyerim ağrıyor dediğim an doktora gidelim istersen diyor hemen, frenleyende yok
Ne güzel iyi doktora denk gelmişsin hemde

Kızlar karnınız büyüdü mü? Benim büyümüyo gibi enime doğru gidiyo karnım
Haftana göre bir iki haftaya büyüme atakları olucak çıkar muhtemelen. Hem herkesin karın yapısı farklı ama insan istiyor hemen büyüsün çıksın, büyüdükçe benimde çok hoşuma gidiyor

Ben kaldım böyle azıcık bi göbek inşallah her şey yolundadır epeydir doktora da gitmiyorum
Gayet bir gobus var orda ☺ herhalde cok dar giyinmiyorsun sana öyle geliyor bende kilolu hamile kaldim 4.ay doldu ama hala anlayan yok cok sukur bundan sonra daha buyuyor gobusler, bir de herkesin ki ayni büyümez, ablam uni ye gidiyordu hamileyken kimse anlamiyordu o da zayıftı, sweat giyerdi genelde, yanimizdan konuşarak gecerlerdi bazen, hamile mi acaba yok değildir filan diye :) ic karni geniş olanların cok fazla cikmiyor canim

Ayaz ismi benim de aklimda var ama kuzenimin oglunun 2.ismi. Ayaz takarsam, karisi bizden kiskandi der o yuzden aklimdan cikarmaya calisiyorum Ben takamiyorum sen tak bari
Hahah dur dusunuyom eşimde sevdi ayaz ismini ama anlamı soğuk demek ne gerek var çocuğa soğuk demeye annesi gibi sıcak kanlı olsa ya

Normalde de cok dar giymeyi sevmem ben kıyafete hizmet etmeyim kıyafet bana hizmet etsin, rahat ettirsin benim kızım basenlerime kalçama çalışıyor o bölgeler genişliyor gibi göbekten daha çok önümüzdeki ay biraz daha belirginleşir heralde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…