- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Çok güzel duruyor ,bebişiniz sağlıkla huzurla uyusun içindeKızlar beşiğimiz geldikurulumu eşimle beraber yaptık en fazla 1 saat sürdü. Bize de anı oldu fotoğraf falan çekildik kurarken rengi boyutu tam istediğim gibi. İçine örtüsü, koruyucusu, cibinliği falan gelince çok güzel olacak inşallah. Bi de bebişimiz yatınca içinde misss
Çok güzeeel güle güle kullanın canım2. asi sonrasi bi kac gun aktif olamadim beni mahvetti cunkuKorkutmamak icin yazmayayim etkilerini.
Bu arada ana kucagi almayi dusunmuyordum ben elektrikli olanlardan ama arkadasim hediye etti saolsun supriz yapmis. Arkadas cevremden en son ben evlenince hepsinin dugunune dogumuna dogum gunlerine gittim :) Arkadasim da zorla sectirdi bana ana kucagini bende bunu sectim kizlar
Ayaz çok hoşuma gidiyor benim oğlum olsa ayaz koyardım adınıKız için soran olursa hemen söylerim valla odesiriz
Bendeki düşünceler şöyle : çınar, araz,ayaz, mert, yiğit bu kadar şimdilik
Hayirli olsunn cok guzelmis canim :)
İçinde huzurla, sağlıkla uyuyacağı günleri de görürsünüz inşallah, çok şık olmuş
Çok güzel duruyor ,bebişiniz sağlıkla huzurla uyusun içinde
Görsen 7 aylık dersin daha 5 ay dolmadıKızlar karnınız büyüdü mü? Benim büyümüyo gibi enime doğru gidiyo karnım
Görsen 7 aylık dersin daha 5 ay dolmadı
İyi yapmışsın canım gitmekle, insanın aklına düştü mü duramıyor bende gidip duruyorum napayımGünaydın kızlar
Kuduruk ben duramadım yinedevlet hastanesi evime 400 metre benim. Normalde randevu bulmak imkansız. Malum 2-3 gündür düşük tansiyon, hareketini hissedememe diye diye yatıp kalkıyordum. Kendi doktoruma da haftaya gideceğim.
Sabah uyandım bi bakayım dedim. Saat 10daki bir randevu boşbiri iptal etmiş anlaşılan. Hemen aldım ve gittim
Çok şükür iyi sıpa, kendi çapında gayet hareketliymiş içeride. Suyu eşi güzel dedi. İç karnın geniş görünüyor, kilon da var. Erken daha hissetmen için dedi.
Tansiyon için de gebelerde düşük tansiyon istediğimiz birşey. Senin tansiyonunun düşmesi ne demek, bebeğe daha çok kan gidiyor demek dedi. Yine iyi bir doktora denk geldim şükür. Birgün biri kovacak beni 10günde bir doktorda görünüyorsun diye ama hayırlısı bakalım
Haftana göre bir iki haftaya büyüme atakları olucak çıkar muhtemelen. Hem herkesin karın yapısı farklı ama insan istiyor hemen büyüsün çıksın, büyüdükçe benimde çok hoşuma gidiyorKızlar karnınız büyüdü mü? Benim büyümüyo gibi enime doğru gidiyo karnım
Böyle yorumlar görünce rahatlıyorum benim karnımda o kadar fazla ki anlatamam 2. gebelik olduğu içinmidir bilmiyorum gerçi 85 kilo ile hamile kaldım boy desen yokGörsen 7 aylık dersin daha 5 ay dolmadı
Gayet bir gobus var orda ☺ herhalde cok dar giyinmiyorsun sana öyle geliyorBen kaldım böyle azıcık bi göbekinşallah her şey yolundadır epeydir doktora da gitmiyorum
Hahah dur dusunuyom eşimde sevdi ayaz ismini ama anlamı soğuk demek ne gerek var çocuğa soğuk demeye annesi gibi sıcak kanlı olsa yaAyaz ismi benim de aklimda var ama kuzenimin oglunun 2.ismi. Ayaz takarsam, karisi bizden kiskandi der o yuzden aklimdan cikarmaya calisiyorumBen takamiyorum sen tak bari
Valla ben şu isimleri çok seviyorum :Kız için alırım öneri
Herkes çok beğendi ikna olmak üzereyim başka var mı önerin canım senin?Ayaz çok hoşuma gidiyor benim oğlum olsa ayaz koyardım adını
Normalde de cok dar giymeyi sevmem ben kıyafete hizmet etmeyim kıyafet bana hizmet etsin, rahat ettirsinGayet bir gobus var orda ☺ herhalde cok dar giyinmiyorsun sana öyle geliyorbende kilolu hamile kaldim 4.ay doldu ama hala anlayan yok cok sukur bundan sonra daha buyuyor gobusler, bir de herkesin ki ayni büyümez, ablam uni ye gidiyordu hamileyken kimse anlamiyordu o da zayıftı, sweat giyerdi genelde, yanimizdan konuşarak gecerlerdi bazen, hamile mi acaba yok değildir filan diye :) ic karni geniş olanların cok fazla cikmiyor canim
Deniz var bi deHerkes çok beğendi ikna olmak üzereyim başka var mı önerin canım senin?
Klasik o işte aslında çok güzel ama çok sıradan oldu ondan böyle daha farklı bişey arıyorum bulamıyorumDeniz var bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?