Geçmiş olsun canım. Benim yine düştü az önceYa benimde 3 gündür tansiyonum düşüp duruyo bir defa ölçme fırsatım oldu cnm 8/5cikti valla 3 gün üst üste olunca korktum yarın doktoruma gidicem ben hastada oldum aynı zamanda bademciklerim şişti alerji döktüm gidip bunlarida silicem bakalım
Öyle yapcam canım 22yi bekliyorum artık. Dua edin bana da olur mu lüftencanım 19 hafta çok erken 22ye randevu verdiler bana biraz bekle başka birine daha git bence, içini ferah tut o zamana kadar da
Her serde bi hayir var diye bosa dememisler.Allah bozmasın canım keşke biz de böyle olabilseydik ama kısmeteşlerimizin arkamızda olması çok önemli ister istemez köprü oluyorlar çünkü . Benim hala yurt dışında olmamın sebebi bizzat kendileridir çok şükür kötü komşu insanı ev sahibi eder derler ya sağolsunlar düzenimi kurdum ben de sayelerinde güzel fırsatlar elde ettim burada o konuda istemeden iyilik yapmış oldular
Teşekkür ederim canım. Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallahNe bileyim bir derdi olabilir cenazesi olabilir kafasi dalgin olabilir vs ama en azindan tekrar kontrole cagirmasi ve kafa bulandirmamasi gerekirdi diye dusunuyorum. Sen de esin de gonlunuzu ferah tutmaya calisin canim bol bol dua okuben de dua ettim senin icin
İnşallah canım. Diğer kontrol yolunda gider de buraya rahatladığımı yazarımCanım inşallah tekrar gittiğinde bu korktuğun şeylerle karşılaşmazsın. Biraz ilgisiz bir doktor yazdıklarından anladığım kadarıyla. Tabi çok üzüldün, üzülme diyemem ama yıpratma kendini şuan net olmayan şeyler için. İnşallah diğer kontrolde her şey düzelmiş yolunda gidiyor olur :)
Amin inşallah canım. Allah bebeklerimize sağlık versin. Teşekkür ederimCanım sıkma canını Allah büyüktür korkma benimde 19 yaşında erkek kardeşim var dogustan tek böbreği var çok şükür saglikli bir sıkıntısı yok veren Allah sen gönlünü ferah tut insAllah hicbir sıkıntı olmaz
Ya önemli olan senin ve bebeğinizin konforu tabi ki. Kayınvalidede görmek ister tabi ama şartlar böyle gelişiyorsa yapacak bir şey yok. Eşininde önce seni düşünmesi lazım bence, ben olsam bende alınırdım. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap başka bir şey düşünmeden.
Aynen canım sağol valla desteğin için. Ben de doğru olanın bu olduğunu biliyordum içten içe ama yalnız olmadığımı hissetmek istemişim sanırımİkimize de az çektirmediler çünkü eşim de farkında neyin ne olduğunun . Ben tepki vermeden kendi cevabını verir normalde ama bu konu hassas olduğu için riske atmadan önden tepki verme gereği duydumbence de İstanbul’a ailenin yanına gitmen en mantıklısı , seninle evde tek kalırsa eminim ki canın sıkılacaktır , kırgınlıkların da varsa en ufak hareketi bile rahatsız eder çünkü ... zaten hassas bi dönem lohusalık dönemi o yüzden annenin yanında olman bana en doğrusu gibi geliyor karar sana ait tabiki
Avrupa yakası içinde önerisi olan var mı?Kızlar Üsküdar da detaylı ultrason için önereceğiniz hastane var mı
Normalde hep sırt üstü yatardım cnm ama doktora son gittiğimde sırt üstü yatma sağa yada genellikle sola yat dedi bende artık hep yan dönerek yatıyorum benimki hastalıktan olabilir cnm alerjiyede düştüm diye sıkıntı stres yaptım sanırım ondanda olabilirGeçmiş olsun canım. Benim yine düştü az önceBu 3. oldu. 8/5 i gördüm yine. Çok düşük değil yazıyor internette gebelik için ama feleğim şaşıyor böyle olduğunda. Tuzlu ayranla kendime geldim azcık. Sırt üstü yatıyor musun hiç? Ben şunu farkettim hep aynı saatlerde oluyor. Dinlenirken, keyif yaparken azcık sırt üstü de yatıyorum sonra böyle oluyorum. Araştırdım azcık supin hipotansiyon diye birşey gördüm. Şimdi ona dikkat edeceğim biraz da
Amin cnm inşallah sıkma canını dua etAmin inşallah canım. Allah bebeklerimize sağlık versin. Teşekkür ederim
Yazılanları okuduğumda aklıma aşağıdaki video geldi. Belki biraz yüzünüzü güldürürCanıım ben olsam annemin yanına giderdim orada kalırdım hem annen bu süreçte yanında olur hem de kayınvaliden gelir 1 hafta bebeği görür gider . Hormonlardan dolayı biz biraz fazladan kırılgan olabiliyoruz bu dönemde , her şey fazla gibi geliyor gözümüze.Etrafımızdakiler de sağolsunlar pek yardımcı olmuyorlar bu konuda bizlere. Bizde de var benzer problemler .. ben doğuma annemi çağırdım, kayınvalide diyor ki biz de gelicez babanla beraber. Ben davet bile etmedim üstelik . Eşime dedim ben babanla aynı evde rahat edemem lohusa halimle , ev zaten küçük . 40 ı çıksın yazın biz götürürüz severler torunlarını , bana emrivaki yapmasınlar dedim napim
Guldum fakat sasirdim da. Hastaneye aileler gelse bile dogum odasina girmezler ki en azindan benim cevremde gordugum boyleydi. Sansliyim ki ne annem ne k.validem asla boyle istekte bulunmazlar.Yazılanları okuduğumda aklıma aşağıdaki video geldi. Belki biraz yüzünüzü güldürür
Op.Dr Yusuf Olgaç on Instagram: "⠀ ⠀ 🗣 Bugün konumuz Kaynanalar 😅⠀⠀ ⠀⠀ Sevgili gebelerimiz için kötü polis oluyoruz.⠀ ⠀ ⠀⠀ ✍️Yorumlarınızı ve fikirlerinizi yazmayı unutmayın!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ İyi Seyirler!⠀⠀ ⠀⠀ Op.Dr. Yusuf Olgaç ve uzman ekibi ile siz
1,046 likes, 57 comments - dryusufolgac on October 9, 2021: "⠀ ⠀ 🗣 Bugün konumuz Kaynanalar 😅⠀⠀ ⠀⠀ Sevgili gebelerimiz için kötü polis oluyoruz.⠀ ⠀ ⠀⠀ ✍️Yorumlarınızı ve fikirlerinizi yazmayı unutmayın!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ İyi Seyirler!⠀⠀ ⠀⠀ Op.Dr. Yusuf Olgaç ve uzman ekibi ile sizleri...www.instagram.com
Sen haklısın her türlü canim ama malesef erkekler pek anlayışlı olamayabiliyor insallah tatlıya baglarsinizBiraz daha konuştuk da şimdi o da daha mülakatı kazanmadan neleri düşünüyorsun diye kendince kızmış bana. O yüzden konuşmaya devam etmemiş sanırım.
Ama mülakattan geçmesi çok yüksek ihtimal, zaten yazılı sınavı alım sayısından daha az kişi geçmiş. E sonuç Aralık 15’te açıklanacak. Kalıyor bana 15 gün sadece planlama ve toplanma için. Nasıl düşünmeyeyim şimdiden
Benim annem de damatçıdır o yönden iyiler çok şükür
Ama kayınvalidem 67 yaşında. Elinden gelse o da yapar eminim ama işte biraz da eğri oturup doğru konuşmak lazım bu dönemde. Kendi rahatımı düşünmeden edemem bu sefer
Bunun için en müsait zaman ne yazık kiİyi gibi görünüp fena olanlardan benimki en tehlikeli türü . Zehirli sarmaşık gibi adeta , doğum zamanı sarmaşığa dolanmasak bari :))
Çok şükür ki burda covidden dolayı refakatçi yasak hiçbir türlü eşten başka kimse alınmıyor odaya . Bi de serbest olsa kim bilir neler yaşardık :)Guldum fakat sasirdim da. Hastaneye aileler gelse bile dogum odasina girmezler ki en azindan benim cevremde gordugum boyleydi. Sansliyim ki ne annem ne k.validem asla boyle istekte bulunmazlar.
Ayrica burada bazi topiclerde annem kesin yanimda olacak diyenlere de sasirdim. Acikcasi ben esimden baskasini istemem.
Yazılanları okuduğumda aklıma aşağıdaki video geldi. Belki biraz yüzünüzü güldürür
Op.Dr Yusuf Olgaç on Instagram: "⠀ ⠀ 🗣 Bugün konumuz Kaynanalar 😅⠀⠀ ⠀⠀ Sevgili gebelerimiz için kötü polis oluyoruz.⠀ ⠀ ⠀⠀ ✍️Yorumlarınızı ve fikirlerinizi yazmayı unutmayın!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ İyi Seyirler!⠀⠀ ⠀⠀ Op.Dr. Yusuf Olgaç ve uzman ekibi ile siz
1,046 likes, 57 comments - dryusufolgac on October 9, 2021: "⠀ ⠀ 🗣 Bugün konumuz Kaynanalar 😅⠀⠀ ⠀⠀ Sevgili gebelerimiz için kötü polis oluyoruz.⠀ ⠀ ⠀⠀ ✍️Yorumlarınızı ve fikirlerinizi yazmayı unutmayın!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ İyi Seyirler!⠀⠀ ⠀⠀ Op.Dr. Yusuf Olgaç ve uzman ekibi ile sizleri...www.instagram.com
Guldum fakat sasirdim da. Hastaneye aileler gelse bile dogum odasina girmezler ki en azindan benim cevremde gordugum boyleydi. Sansliyim ki ne annem ne k.validem asla boyle istekte bulunmazlar.
Ayrica burada bazi topiclerde annem kesin yanimda olacak diyenlere de sasirdim. Acikcasi ben esimden baskasini istemem.
İnşallah canım çok sağolSen haklısın her türlü canim ama malesef erkekler pek anlayışlı olamayabiliyor insallah tatlıya baglarsiniz
Annemin gelemeyeceğinden bahsettiği ksıım da yine senin dediğin gibi bekleme yapılan, daha sonra bebekle döneceğimiz oda.Guldum fakat sasirdim da. Hastaneye aileler gelse bile dogum odasina girmezler ki en azindan benim cevremde gordugum boyleydi. Sansliyim ki ne annem ne k.validem asla boyle istekte bulunmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?