2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Geçmiş olsun canım. Benim yine düştü az önce Bu 3. oldu. 8/5 i gördüm yine. Çok düşük değil yazıyor internette gebelik için ama feleğim şaşıyor böyle olduğunda. Tuzlu ayranla kendime geldim azcık. Sırt üstü yatıyor musun hiç? Ben şunu farkettim hep aynı saatlerde oluyor. Dinlenirken, keyif yaparken azcık sırt üstü de yatıyorum sonra böyle oluyorum. Araştırdım azcık supin hipotansiyon diye birşey gördüm. Şimdi ona dikkat edeceğim biraz da

Her serde bi hayir var diye bosa dememisler. Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Minnaklarimiz sag saglim dunyaya gelsinler de gerisi bos ya.

Teşekkür ederim canım. Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah

İnşallah canım. Diğer kontrol yolunda gider de buraya rahatladığımı yazarım

Amin inşallah canım. Allah bebeklerimize sağlık versin. Teşekkür ederim

Öyle yapmaya karar verdim canım ben de. Sizlerle paylaşmak iyi geldi. Yoksa yine atacaktım içime

Aynen canım sağol valla desteğin için. Ben de doğru olanın bu olduğunu biliyordum içten içe ama yalnız olmadığımı hissetmek istemişim sanırım

O Obayram
Cnm çok haklısın kafaya takmakta.
Ama arkadaşların da söylediği gibi önemli olan sen ve bebeğinin konforu. Ayrıca senin ki özel bir durum tüp bebek. En baştan beri güvendiğin dr a kendini teslim etmen daha mantıklı geliyor bana sanki.
Annen ile baban da kısa süreli katlanırlar bence bu duruma seni üzmek istemezler.

Normalde hep sırt üstü yatardım cnm ama doktora son gittiğimde sırt üstü yatma sağa yada genellikle sola yat dedi bende artık hep yan dönerek yatıyorum benimki hastalıktan olabilir cnm alerjiyede düştüm diye sıkıntı stres yaptım sanırım ondanda olabilir

Yazılanları okuduğumda aklıma aşağıdaki video geldi. Belki biraz yüzünüzü güldürür

Guldum fakat sasirdim da. Hastaneye aileler gelse bile dogum odasina girmezler ki en azindan benim cevremde gordugum boyleydi. Sansliyim ki ne annem ne k.validem asla boyle istekte bulunmazlar.
Ayrica burada bazi topiclerde annem kesin yanimda olacak diyenlere de sasirdim. Acikcasi ben esimden baskasini istemem.

Sen haklısın her türlü canim ama malesef erkekler pek anlayışlı olamayabiliyor insallah tatlıya baglarsiniz

Çok şükür ki burda covidden dolayı refakatçi yasak hiçbir türlü eşten başka kimse alınmıyor odaya . Bi de serbest olsa kim bilir neler yaşardık :)

Ben şok

Valla benim kayınvalideye teklif edebileceği uygun ortamı sağlarsan en önden koşa koşa gelir
Benim annemde panik atak var. Geçen gün açıkça söyledi sen eşinle doğurursun ben sonra gelirim hastaneye dayanamam diye elinde olmayan sebeplerden gelemeyecek ama o yokken de eşimden başka kimsenin olmasını istemem gibi geliyor

Sen haklısın her türlü canim ama malesef erkekler pek anlayışlı olamayabiliyor insallah tatlıya baglarsiniz
İnşallah canım çok sağol

Annemin gelemeyeceğinden bahsettiği ksıım da yine senin dediğin gibi bekleme yapılan, daha sonra bebekle döneceğimiz oda.
Doğum anında kendi annemi de istemem valla

Bu beşikten almaya karar verdim, dört tekelerlekli olması da avantaj olacak benim için, hem de anne yanı olarak da kullanılabiliyormuş . İçine de yataştan beğenmiştim yatağını , inşallah memnun kalırız

Eklentiler

• A0F17E3A-7A91-463F-A8F7-66AB31FB9F58.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…