Çok şükür ki burda covidden dolayı refakatçi yasak hiçbir türlü eşten başka kimse alınmıyor odaya . Bi de serbest olsa kim bilir neler yaşardık :)
Kizlar benim kayinvalide cok robot gibi, yalvarsam da gelmez. Sizin kayinvalidelerin iclerindeki enerjiye, hevese masallah. Biraksaniz doguma girecekler.Valla benim kayınvalideye teklif edebileceği uygun ortamı sağlarsan en önden koşa koşa gelir
Benim annemde panik atak var. Geçen gün açıkça söyledi sen eşinle doğurursun ben sonra gelirim hastaneye dayanamam diyeelinde olmayan sebeplerden gelemeyecek ama o yokken de eşimden başka kimsenin olmasını istemem gibi geliyor
Cok guzel hayalimdeki ahsap besik.Bu beşikten almaya karar verdim, dört tekelerlekli olması da avantaj olacak benim için, hem de anne yanı olarak da kullanılabiliyormuş . İçine de yataştan beğenmiştim yatağını , inşallah memnun kalırız
Yok yok ben o kadar yakınımda tutmam kaynanamı :) onun içinde enerji heyecan olabilir ama beni ilgilendirmez . Öteme asla geçirmem durması gereken yeri unutursa da hatırlatmaktan çekinmemKizlar benim kayinvalide cok robot gibi, yalvarsam da gelmez. Sizin kayinvalidelerin iclerindeki enerjiye, hevese masallah. Biraksaniz doguma girecekler.
Saka maka bi yana esimin olmasini isterim cunku bu hayati eslerimizle paylasiyoruz. Bu cocuk bizimse birlikte herseye gogus germek gerekir. Banyosunu da birlikte yaptiricaz, altini da birlikte degistirecegiz. Tabi anneler de yardimci olur ama genel sorumlulugun bizde olmasi tercihim. Tabi insqllah o guc olur.Sonra kadinlar kulubunde esim hicbir seye yardimci olmuyor diye sizlanmak istemiyorum. Ama doguma girip girmeme tercihini esime birakiyorum. Asla zorlamiyorum. Ama girmesini, o aciyi,heyecani hisetmesini istiyorum. Tabi sonra psikolojik olarak iliskimizi etkiler mi bilmiyorum. Bu da derin bi konu.
Teşekkür ederiizzz canımCok guzel hayalimdeki ahsap besik.Karyola cebi bariyer ince yastiklar cibinlik falan da eklersin tam prenses yatagi olur. guzel saglikli gunlerde kullanin canim.
Evet yalniz kalmak isteyen de kadin sayisi da epey cok. Kuzenim kesinlikle istememisti. Igrenc bi haldeydim ne gerek vardi gormesine demisti.Yok yok ben o kadar yakınımda tutmam kaynanamı :) onun içinde enerji heyecan olabilir ama beni ilgilendirmez . Öteme asla geçirmem durması gereken yeri unutursa da hatırlatmaktan çekinmem
Ben eşimin doğuma girmesini istemiyorumdoktor olduğu icin kendi girmek istiyor ama ben nedense o anı yaşarken tek başıma olmak istiyorum
Ben istabulda evimde olsaydim kesin boyle bisey alirdim. Bi nisan annesi daha bu tarz besik almisti onu da cok begenmistim.Teşekkür ederiizzz canımevet evet iç dizaynıyla oynarım ben onun biraz En içime sinen model bu oldu
Arabayla seyahat ediyorsan park yatak çok kullanışlı oluyor canm. Ben iki kızımda da aynı park yatağı kullanıyorm. İki numara çok deli yatıyor. Yatağı olmadan bi yerde kalamıyorz. Hem gündüz uykusu da oluyor. Ben çok memnunum park yataktan.Bilmiyorum düşünücem biraz daha canım , biz uçakla gitmiyoruz hiç her zaman arabayla gidiyoruz hemen sınır ülkesinde olduğumuz icin onca eşyayla uçakla seyahat etmek delilik olur bizim içinama yine de her şeye rağmen park yatak alcam galiba her açıdan pratik.
Ben de inşallah park yatak almayı düşünüyorum bir kaç sonra oda alırım diye düşünüyorum tatillerde de park yatak çanta gibi katlanıp götürülüyor o yüzden tercihim park yatak olacakArabayla seyahat ediyorsan park yatak çok kullanışlı oluyor canm. Ben iki kızımda da aynı park yatağı kullanıyorm. İki numara çok deli yatıyor. Yatağı olmadan bi yerde kalamıyorz. Hem gündüz uykusu da oluyor. Ben çok memnunum park yataktan.
Ben de park yatak düşünüyordum , eşim ahşap olanı alalım evde sabit dursun seyahat icin bi tane park yatak alırız onu getirir götürürüz diyince tamam dedim. Devamlı seyahat ettiğimiz için yatağı sök katla erken deforme olur o yüzden sabit bi yatağı olsun evde diye düşündükArabayla seyahat ediyorsan park yatak çok kullanışlı oluyor canm. Ben iki kızımda da aynı park yatağı kullanıyorm. İki numara çok deli yatıyor. Yatağı olmadan bi yerde kalamıyorz. Hem gündüz uykusu da oluyor. Ben çok memnunum park yataktan.
Güle güle, sağlıklı günlerde kullanın canımBu beşikten almaya karar verdim, dört tekelerlekli olması da avantaj olacak benim için, hem de anne yanı olarak da kullanılabiliyormuş . İçine de yataştan beğenmiştim yatağını , inşallah memnun kalırız
Teşekkür ederiz canımGüle güle, sağlıklı günlerde kullanın canım
Çok beğendimm hem sade hem şık, güle güle kullansın inşallah minnoşBu beşikten almaya karar verdim, dört tekelerlekli olması da avantaj olacak benim için, hem de anne yanı olarak da kullanılabiliyormuş . İçine de yataştan beğenmiştim yatağını , inşallah memnun kalırız
Teşekkür ederizÇok beğendimm hem sade hem şık, güle güle kullansın inşallah minnoş
Ben hala hissedemiyorumKızlar bebeğin hareketleri ilk tam olarak nerede hissediliyor ? Alt karın mı yoksa göbek deliği tarafında mı ?
Göbek altında 2 haftadır hissediyorum ama 2. GebeligimKızlar bebeğin hareketleri ilk tam olarak nerede hissediliyor ? Alt karın mı yoksa göbek deliği tarafında mı ?
Ben de şüpheliyim acaba bebeğin hareketler mi diyeBen hala hissedemiyorumkilomdan dolayı sanırım
Sağlıkla gelsin inşallah bir küçük prensimiz daha oluyorSelam kızlar bugün kontrolum vardı cinsiyetimiz belli oldu bir Erkek bebek geliyor inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?