2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba kızlar uzun bir süredir yazmiyordum. Benim 3. Oğlan geliyor. Sağlıkla gelsin de. Öyle çok koşturuyor um ki hamileligimi unutuyorum. Sonra da pişmanlık duyuyorum iyidir ins diye. Bu arada 2. Doz oldum birinci dozdan 1 ay sonra çok şükür hafif geçti.

Benim hayatımda ilk defa ikinci kizimda kocaman bir kalcam oldu, görenler sasiriyordu gercekten neyse ki dogumdan sonra gitti

Detaylı için devlet hastanesi bir yönlendirme yapıyormu?

Detaylı için devlet hastanesi bir yönlendirme yapıyormu?
Evet perinatalog için kayıt açtı bende hastaneden çıkar çıkmaz baktım randevu var mı diye. 10 gün sonra vardı. Araştırma hastanesine randevu aldım akşam 7de vardı eşimle gidebilirim diye onu aldım hemen.

Hmm o zaman önce kadın doğuma gidiyoruz yani. Ay bendr kaç gündür nasıl randevu alınacak diye uğraşıyorum. Çok sağol canım.

Rahatladım valla devlet hastanelerine karşı çok önyargılıydım ama ikidir baya ilgili doktora denk geldim valla çok şükür

Gunaydinlar. Acaba bu babynest'ler kac aya kadar kullaniliyodur. Kimisi alt kismi acilinca buyuyor yazmis. Alan veya daha once kullanan var mi ?

Eklentiler

• Screenshot_20211120-084501_Samsung Internet.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…