Benim hayatımda ilk defa ikinci kizimda kocaman bir kalcam oldu, görenler sasiriyordu gercekten neyse ki dogumdan sonra gittiNormalde de cok dar giymeyi sevmem ben kıyafete hizmet etmeyim kıyafet bana hizmet etsin, rahat ettirsinbenim kızım basenlerime kalçama çalışıyor o bölgeler genişliyor gibi göbekten daha çok önümüzdeki ay biraz daha belirginleşir heralde artık
İkinci kizim sare 3.icinde serra dusunuyorum bakalim
Daha epey zaman var mutlaka bulursun içine sinen bir isimKlasik o işte aslında çok güzel ama çok sıradan oldu ondan böyle daha farklı bişey arıyorum bulamıyorum
İkinci kizim sare 3.icinde serra dusunuyorum bakalim
Detaylı için devlet hastanesi bir yönlendirme yapıyormu?Sağolun kızlar hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Bu arada şimdi randevudan çıktım. İlk defa devlet hastanesine geldim çekiniyordum ama doktor çok ilgili ve güler yüzlüydü. Bebişim büyümüş 25 cm 400 gram olmuşyine uyuyordu inşallah doğduktan sonra da böyle uyur 1 aydır görmüyordum biraz içim rahatladı. Sırada detaylı ultrason var bakalım inşallah o da güzel geçer de rahatlarım. Doktordan çıkınca da 2. Doz biontech oldum. 1. Beni biraz kötü yapmıştı inşallah bu yapmaz
Ahmet efe,Benim ilk oğlum Yiğit hamza ikinci oğluşum Ali mirza 3.oğluşa hala bi isim bulamadık bende isim önerilerini takipteyim :)
Evet perinatalog için kayıt açtı bende hastaneden çıkar çıkmaz baktım randevu var mı diye. 10 gün sonra vardı. Araştırma hastanesine randevu aldım akşam 7de vardı eşimle gidebilirim diye onu aldım hemen.Detaylı için devlet hastanesi bir yönlendirme yapıyormu?
Hmm o zaman önce kadın doğuma gidiyoruz yani. Ay bendr kaç gündür nasıl randevu alınacak diye uğraşıyorum. Çok sağol canım.Evet perinatalog için kayıt açtı bende hastaneden çıkar çıkmaz baktım randevu var mı diye. 10 gün sonra vardı. Araştırma hastanesine randevu aldım akşam 7de vardı eşimle gidebilirim diye onu aldım hemen.
Evet kadın doğuma gitmeden alınmıyormuş. Rica ederim canımHmm o zaman önce kadın doğuma gidiyoruz yani. Ay bendr kaç gündür nasıl randevu alınacak diye uğraşıyorum. Çok sağol canım.
İyi yapmışsın canım gitmekle, insanın aklına düştü mü duramıyor bende gidip duruyorum napayımEşim benden de beter, biyerim ağrıyor dediğim an doktora gidelim istersen diyor hemen, frenleyende yok
Ne güzel iyi doktora denk gelmişsin hemde
Ilk kizinin ismi ne pekiİkinci kizim sare 3.icinde serra dusunuyorum bakalim
Varsa ayakta alkışlarım randevu bulunmuyor çünküKızlar İstanbul Zeynep Kamil Hastanesi'nde detaylı ultrason yaptıran var mı
Benim de ayni bu kadar. Bol giyinip soylemesek anlasilmaz. Daha yeni yeni anlasilmaya baslayacak benceBen kaldım böyle azıcık bi göbekinşallah her şey yolundadır epeydir doktora da gitmiyorum
Perinatoloji randevusu arttığında randevu çıkıyor fakat hepsinde detaylı ultrason bakılmaz yazıyorVarsa ayakta alkışlarım randevu bulunmuyor çünkü
İlk kizim Ayşe, en sevdigim isimlerdenIlk kizinin ismi ne pekiSon ikisinin uyumu super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?