2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
İlk kizim Ayşe, en sevdigim isimlerden ilk basta cok bezmesin istedim isimler ayni olunca cok karışıyor diye ama serra nin da anlami guzel
Ben de çok severim Ayşe ismini , klasik isimlerin bence hiçbir zaman modası geçmiyor Allah bağışlasın kızlarını sağlıklı ömürleri olsun

Yaaa cok tatli Her randevumda ultrasona bakarken gozlerim doluyor, instagramda dogum videolari izlerken de oyle oluyorum. Ilk kucagima alacagim zamani dusunemiyorum bile

Yaaa cok tatli Her randevumda ultrasona bakarken gozlerim doluyor, instagramda dogum videolari izlerken de oyle oluyorum. Ilk kucagima alacagim zamani dusunemiyorum bile
Instagramda Dr Erson Aksu var , onun videolarını izleyip ağlayıp duruyorum ben de . İlk gördüğüm an çok ağlarım heralde , zaman hızla geçse de kavuşsak bir an önce bebişlerimize

Instagramda Dr Erson Aksu var , onun videolarını izleyip ağlayıp duruyorum ben de . İlk gördüğüm an çok ağlarım heralde , zaman hızla geçse de kavuşsak bir an önce bebişlerimize
İlk kizimda dogum oldugu an, ohh rahatladım dedim cok sukur tabi bebisi hemen göğsüme yatirmislardi ama normal doğumun yorgunluğu vardi üzerimde, ikinci kizim sezeryandi doktor çıkardı ağlama sesi yoktu korktum bi an, sonra doktor bi patlattı popoya bebis ağlayınca benimde gözümden yaş geldi sukur yasiyor dedim tabi hemen temizleyip yanıma getirdiler cok guzeldi, hemsireler doktorlar kontes dogdu demislerdi normal dogumda da kizimi İlk gördüğümde bi an korkmustum, niye kafası boyle dedim doktora, normal dogumda kanaldan geciyorken uzamisti biraz başı neyse ki sonra normale dönmüştü sizinde bilginiz olsun korkmayın sonra

Ben de bugün denedim ama duyamadım

Ay bende mi alsam ne güzel

Ben de bugün denedim ama duyamadım
Şimdi yine dinledik her akşam muayene ediyo bizi babamız ama bu haftalarda çok çok ince derinden geliyor sesi ve tam o an bebeğin bulunduğu noktayı iyi tutturmak gerekiyor yarım saat uğraştık tam bulunduğu noktayı bulabilmek için mesela . 2 hafta sonra daha net duyulur

Kalp atışı hariç her sesi duydum amniyon sıvısının sesi sanırım

Arkadaşlar bende gece terleme oluyor normalde hiç terlemem sizlerde de oluyor mu

Çok güzel bende isterim 4 hafta olacak bebişi görmeyeli çok merak ediyorum nereden temin edebiliriz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…