Benzer sanmistim ama yanilmisim.İlk kizim Ayşe, en sevdigim isimlerdenilk basta cok bezmesin istedim isimler ayni olunca cok karışıyor diye ama serra nin da anlami guzel
Ben de çok severim Ayşe ismini , klasik isimlerin bence hiçbir zaman modası geçmiyorİlk kizim Ayşe, en sevdigim isimlerdenilk basta cok bezmesin istedim isimler ayni olunca cok karışıyor diye ama serra nin da anlami guzel
Yaaa cok tatliKızlar dün eşimle steteskopla karnımı dinledik , tam o sıra bebeğim hareket etti çok net bir şekilde duyduk, karnımın sol alt tarafına doğru tutunca da pıt pıt çok inceden kalbini duydukzaten duygusalım bi de sesini duyunca gözyaşım pıt pıt oldu benim de
Instagramda Dr Erson Aksu var , onun videolarını izleyip ağlayıp duruyorum ben de . İlk gördüğüm an çok ağlarım heralde , zaman hızla geçse de kavuşsak bir an önce bebişlerimizeYaaa cok tatliHer randevumda ultrasona bakarken gozlerim doluyor, instagramda dogum videolari izlerken de oyle oluyorum. Ilk kucagima alacagim zamani dusunemiyorum bile
Amin cumlemizinkinin inşallahBen de çok severim Ayşe ismini , klasik isimlerin bence hiçbir zaman modası geçmiyorAllah bağışlasın kızlarını sağlıklı ömürleri olsun
İlk basta benzesin istemedim ama yine uyumluydu, Ayşe, Sare simdide serra hosuma gitti ama acaba isimler karışır mi diye düşünmüyor değilim ☺Benzer sanmistim ama yanilmisim.Klasik isimler de cok hos gercekten.
İlk kizimda dogum oldugu an, ohh rahatladım dedim cok sukur tabi bebisi hemen göğsüme yatirmislardi ama normal doğumun yorgunluğu vardi üzerimde, ikinci kizim sezeryandi doktor çıkardı ağlama sesi yoktu korktum bi an, sonra doktor bi patlattı popoya bebis ağlayınca benimde gözümden yaş geldi sukur yasiyor dedim tabiInstagramda Dr Erson Aksu var , onun videolarını izleyip ağlayıp duruyorum ben de . İlk gördüğüm an çok ağlarım heralde , zaman hızla geçse de kavuşsak bir an önce bebişlerimize
Ben de bugün denedim ama duyamadımKızlar dün eşimle steteskopla karnımı dinledik , tam o sıra bebeğim hareket etti çok net bir şekilde duyduk, karnımın sol alt tarafına doğru tutunca da pıt pıt çok inceden kalbini duydukzaten duygusalım bi de sesini duyunca gözyaşım pıt pıt oldu benim de
Ay bende mi alsam ne güzelKızlar dün eşimle steteskopla karnımı dinledik , tam o sıra bebeğim hareket etti çok net bir şekilde duyduk, karnımın sol alt tarafına doğru tutunca da pıt pıt çok inceden kalbini duydukzaten duygusalım bi de sesini duyunca gözyaşım pıt pıt oldu benim de
Şimdi yine dinledik her akşam muayene ediyo bizi babamızBen de bugün denedim ama duyamadım
Bi tane al istersenAy bende mi alsam ne güzel
Kalp atışı hariç her sesi duydumŞimdi yine dinledik her akşam muayene ediyo bizi babamızama bu haftalarda çok çok ince derinden geliyor sesi ve tam o an bebeğin bulunduğu noktayı iyi tutturmak gerekiyor yarım saat uğraştık tam bulunduğu noktayı bulabilmek için mesela . 2 hafta sonra daha net duyulur
Evet amniyon sıvısının sesi , önümüzdeki haftalarda daha net duyarsın su an duysan bile ses çok derinden geliyoKalp atışı hariç her sesi duydumamniyon sıvısının sesi sanırım
Çok güzel bende isterim 4 hafta olacak bebişi görmeyeli çok merak ediyorumBi tane al istersenilerleyen haftalarda çok daha net duyulur kalbi ama su an amniyon sıvısının sesleri içerde ayrı bi dünya olduğunu dinlemek bile iyi geliyor insana hele bi de bebeğin hareket ettiği bi ana denk gelirsen bariz duyuyorsun
Biz öğrencilik yıllarımızda almıştık eşimle şimdi baktım da internette de satılıyor , medikalcilerde de bulabilirsinizÇok güzel bende isterim 4 hafta olacak bebişi görmeyeli çok merak ediyorumnereden temin edebiliriz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?