Bu cihaz çok iyi gerçekten biz de yıllar önce yeğenime almıştık çok memnun kalmıştık . Şimdi ben de braun bakıyorum . M mllen canım ben de omron bakıyordum ama bir şey okudum ondan dolayı vazgeçtim omrondan içime sinmedi . 3 kere ölçün en yüksek hangisiyse onu baz alın yazıyormuş açıklamasında, birkaç yerde kullanıcı yorumlarından okudum . Net olarak ölçen bir cihazsa neden 3 kere ölçüp yükseğini esas alıyoruz biraz soru işareti oldu bendeEki Görüntüle 2956633 bunun beyazı bizdeki
Genel olara kulaktan ates olcerlerin sorunu farkli olcum yapmasiymis diye okumustum. Bu da normalmis. Tabi braun kalitesi tartisilmaz. Arkadas 11 seneden bahsediyor 400kusur verip uzun vadeli bi yatirim yapmis olunuyor. Braun 6 serisinin yorumlari cok fazla baya tutulan bi seri sanirim. Mutlaka dusunecegim.Bu cihaz çok iyi gerçekten biz de yıllar önce yeğenime almıştık çok memnun kalmıştık . Şimdi ben de braun bakıyorum . M mllen canım ben de omron bakıyordum ama bir şey okudum ondan dolayı vazgeçtim omrondan içime sinmedi . 3 kere ölçün en yüksek hangisiyse onu baz alın yazıyormuş açıklamasında, birkaç yerde kullanıcı yorumlarından okudum . Net olarak ölçen bir cihazsa neden 3 kere ölçüp yükseğini esas alıyoruz biraz soru işareti oldu bende
https://www.hepsiburada.com/braun-3...?magaza=EliteSepet&url_src=and-product-detail Ben bunu aldım tavsiye ederim marka olarak da güvenilir bir marka.Ateş ölçer olarak ne alıyorsunuz kızlar? Kulaktan mı yoksa koltukaltı ölçen yeterli olur mu?
Doktoruna guven canim illa bi bildigi vardir. Ben hep kendime sunu diyorum annem hic ilac takviye kullanmadan 3 cocuk dogurmus ve hepimiz de saglikliyiz. Ben acikcasi cok ilac takviye kullanimindan yana degilim. Tabi doktorum uygun gorurse kullaniyorum. Esini de bosver erkekler hep diyecek bisey bulurBen çok zorlanıyorum artık bu unutkanlıklaeşimle de çok karşı karşıya geliyoruz bu yüzden. Çünkü iki dkka önce elime verdiği birşeyi iki dkka sonra nereye koyduğumu unutabiliyorum
B12 im 12. Hafta 234 iken geçen hafta 90lara düşmüştü.
Doktora sordum gebelikte normal düşmesi. Aldığın vitaminlerin içinde var zaten. Ekstra bir destek önermiyorum gebelikte dedi
Önerileriniz yok mudur aldıklarınızida söyleyebilirsinizKızlar selamm, anne yanı yatak ve araba arıyorum Elele madre ve Elele all road 2 düşünüyorum siz hangi markaları aldınız öneriniz var mı?
Canım ben Meltem smart ın kral modelinden aldım , sallanma özelliği var anne yanı da oluyor altında 4 tane tekerleği var çekerek başka odaya da götürebilirim diye düşündüm . Bir de cibinliğiyle falan gözüme çok şık göründü açıkçası görselliğini ayrı beğendimÖnerileriniz yok mudur aldıklarınızida söyleyebilirsiniz
Bize de haber ver olur mu belki de bu aldığından daha memnun kalıcaksın hiç belli olmazValla ya şaşkınım halaiptal edeyim dedik hemen. Şaka gibi ama bugün pazar ve kargoya verilmiş görünüyor. Kargomsende diye bir firma varmış. Ebebek d&r falan kullanıyormuş. Aldığın ürün bulunduğun ildeki bir mağazalarında varsa aynı gün kargolanıp yollanıyormuş. Yarın teslimat görünüyor hayırlısı bakalım
Ben çok zorlanıyorum artık bu unutkanlıklaeşimle de çok karşı karşıya geliyoruz bu yüzden. Çünkü iki dkka önce elime verdiği birşeyi iki dkka sonra nereye koyduğumu unutabiliyorum
B12 im 12. Hafta 234 iken geçen hafta 90lara düşmüştü.
Doktora sordum gebelikte normal düşmesi. Aldığın vitaminlerin içinde var zaten. Ekstra bir destek önermiyorum gebelikte dedi
Bebek arabasi new book peg perego aldim. Cift yonlu kullaniliyor ve puset icin ekstra aparata gerek yok direk kasasina oturtuyosun birde valiz gibi suruklenmesi hosuma gitmisti. Gerci uzun boylular icin zor olabilir ben 160 oldugum icin kolay surukledimÖnerileriniz yok mudur aldıklarınızida söyleyebilirsiniz
Ben de öyle canım. Ama işte tüp bebek olunca malum herşeyim ilaçla benim en baştanDoktoruna guven canim illa bi bildigi vardir. Ben hep kendime sunu diyorum annem hic ilac takviye kullanmadan 3 cocuk dogurmus ve hepimiz de saglikliyiz. Ben acikcasi cok ilac takviye kullanimindan yana degilim. Tabi doktorum uygun gorurse kullaniyorum. Esini de bosver erkekler hep diyecek bisey bulur
Belki deBize de haber ver olur mu belki de bu aldığından daha memnun kalıcaksın hiç belli olmaz
Bebek arabasi new book peg perego aldim. Cift yonlu kullaniliyor ve puset icin ekstra aparata gerek yok direk kasasina oturtuyosun birde valiz gibi suruklenmesi hosuma gitmisti. Gerci uzun boylular icin zor olabilir ben 160 oldugum icin kolay surukledimicime sinerek aldim.
Anne yani besigine gelince icime sindi ama o paraya degecek mi merak ediyorum.chicco baby hug 4in1 Sadece 6 ay kullanabilecek bi besik baya kucuk yani, yuksekligi ayarlaniyo ana kucagi ve mama sandalyesi gibi kullanilabiliyor. Muzikli isikli hos bisey Birde dogum izninden sonra işe devam edecegim icin evde benimle her yere gelir diye bu modeli sectim. Umarim parasinin hakkini verir yoksa cok uzulurum
Canım beşiğin hayırlı olsun. Çok güzel bir beşik.Bebeğini sağlıkla içinde yatarken görmek de nasip olsunCanım ben Meltem smart ın kral modelinden aldım , sallanma özelliği var anne yanı da oluyor altında 4 tane tekerleği var çekerek başka odaya da götürebilirim diye düşündüm . Bir de cibinliğiyle falan gözüme çok şık göründü açıkçası görselliğini ayrı beğendimAraba olarak da Peg Perego New Book aldım lacivert rengini . Dayanıklı sağlam bi araba olduğu icin tercihimi bu markadan yana kullandım
Bu beşik çok güzel ve kullanışlı bence güzel günlerde kullanın inşallah. Bende sepet beşik aldım biliyorum altı aya kadar kullanılıyormuş ama çok hoşuma gidiyor o modeller içimde kalacağına kullanır satarım sonrasındaDevitamini besigin fotolarini da ekliyorum ne kadar kucuk oldugunu gor diye ay yine bi pismanlik sardi icimi.
Canim iste her gebelik ve her insan farkli o yuzden doktorumuza guvenmeliyiz. Ama dedigim gibi erkek bebekte unutkanlik olabiliyormus. Bazen bende de oluyor. Sen guzel canini sıkma doktorun ne diyosa onu uygula. Bizim burada dediklerimiz tamamen fikir alisverisi ama kesinligini doktorumuz onaylar.Ben de öyle canım. Ama işte tüp bebek olunca malum herşeyim ilaçla benim en baştanyeterince de kullanıyorum hala. sadece bir buçuk aydaki düşüşü çok geldi ama normalmiş demekki. Ama unutkanlık gerçekten çok fazla bende, vay geldi halime daha doğrusu halimize
Sagol canim insallah hepimiz guzel saglikli gunlerde kullanalim aldiklarimizi.Bu beşik çok güzel ve kullanışlı bence güzel günlerde kullanın inşallah. Bende sepet beşik aldım biliyorum altı aya kadar kullanılıyormuş ama çok hoşuma gidiyor o modeller içimde kalacağına kullanır satarım sonrasında
Çok teşekkür ederiimCanım beşiğin hayırlı olsun. Çok güzel bir beşik.Bebeğini sağlıkla içinde yatarken görmek de nasip olsunbizde dün aynı beşiğe baktık çok beğendik. yalnız bizim cinsiyet erkek. Kral modelinin uyku seti tüllü gibiydi ya acaba erkek bebeğe olur mu bilemedim sen ne düşünürsün peki yorumun nedir?
Çok çok güzel gerçekten benim de aklımda kaldı bu modelDevitamini besigin fotolarini da ekliyorum ne kadar kucuk oldugunu gor diye ay yine bi pismanlik sardi icimi.
Lansinoh marka biberon seti aldım ben ikili kullanan arkadaşım önermişti çokta memnun bebeği meme reddide yapmamış bu biberon sayesinde ve yorumlarıda çok güzeldi çevremde kullanan memnun kalan çok tavsiye ederim canımGöğüs pompası lansinoh marka alıcam galiba ama biberonu da mı lansinoh almam gerekir uyumlu olması için ? Çok kafam karışıyor detaylarda boğuluyorum bazen gerçekten
Kesinlikle ilk çocuk olunca heveside çok oluyor insanın imkanlar dahilinde içime sinen herşeyi yapmaktan yanayımCanim iste her gebelik ve her insan farkli o yuzden doktorumuza guvenmeliyiz. Ama dedigim gibi erkek bebekte unutkanlik olabiliyormus. Bazen bende de oluyor. Sen guzel canini sıkma doktorun ne diyosa onu uygula. Bizim burada dediklerimiz tamamen fikir alisverisi ama kesinligini doktorumuz onaylar.
Sagol canim insallah hepimiz guzel saglikli gunlerde kullanalim aldiklarimizi.Aynisini dusundum bi sure kullanirim ve satarim diye zaten bunun ikinci eline de cok baktim cunku kilifi falan fermuarli sokulup makinada yikanabiliyor. Sonra icim el vermedi. Ilk cocugun al gitsin icinde kalmasin dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?