2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bu cihaz çok iyi gerçekten biz de yıllar önce yeğenime almıştık çok memnun kalmıştık . Şimdi ben de braun bakıyorum . M mllen canım ben de omron bakıyordum ama bir şey okudum ondan dolayı vazgeçtim omrondan içime sinmedi . 3 kere ölçün en yüksek hangisiyse onu baz alın yazıyormuş açıklamasında, birkaç yerde kullanıcı yorumlarından okudum . Net olarak ölçen bir cihazsa neden 3 kere ölçüp yükseğini esas alıyoruz biraz soru işareti oldu bende

Genel olara kulaktan ates olcerlerin sorunu farkli olcum yapmasiymis diye okumustum. Bu da normalmis. Tabi braun kalitesi tartisilmaz. Arkadas 11 seneden bahsediyor 400kusur verip uzun vadeli bi yatirim yapmis olunuyor. Braun 6 serisinin yorumlari cok fazla baya tutulan bi seri sanirim. Mutlaka dusunecegim.

Doktoruna guven canim illa bi bildigi vardir. Ben hep kendime sunu diyorum annem hic ilac takviye kullanmadan 3 cocuk dogurmus ve hepimiz de saglikliyiz. Ben acikcasi cok ilac takviye kullanimindan yana degilim. Tabi doktorum uygun gorurse kullaniyorum. Esini de bosver erkekler hep diyecek bisey bulur

Önerileriniz yok mudur aldıklarınızida söyleyebilirsiniz
Canım ben Meltem smart ın kral modelinden aldım , sallanma özelliği var anne yanı da oluyor altında 4 tane tekerleği var çekerek başka odaya da götürebilirim diye düşündüm . Bir de cibinliğiyle falan gözüme çok şık göründü açıkçası görselliğini ayrı beğendim Araba olarak da Peg Perego New Book aldım lacivert rengini . Dayanıklı sağlam bi araba olduğu icin tercihimi bu markadan yana kullandım

Bize de haber ver olur mu belki de bu aldığından daha memnun kalıcaksın hiç belli olmaz

Önerileriniz yok mudur aldıklarınızida söyleyebilirsiniz
Bebek arabasi new book peg perego aldim. Cift yonlu kullaniliyor ve puset icin ekstra aparata gerek yok direk kasasina oturtuyosun birde valiz gibi suruklenmesi hosuma gitmisti. Gerci uzun boylular icin zor olabilir ben 160 oldugum icin kolay surukledim icime sinerek aldim.
Anne yani besigine gelince icime sindi ama o paraya degecek mi merak ediyorum. chicco baby hug 4in1 Sadece 6 ay kullanabilecek bi besik baya kucuk yani, yuksekligi ayarlaniyo ana kucagi ve mama sandalyesi gibi kullanilabiliyor. Muzikli isikli hos bisey Birde dogum izninden sonra işe devam edecegim icin evde benimle her yere gelir diye bu modeli sectim. Umarim parasinin hakkini verir yoksa cok uzulurum

Ben de öyle canım. Ama işte tüp bebek olunca malum herşeyim ilaçla benim en baştan yeterince de kullanıyorum hala. sadece bir buçuk aydaki düşüşü çok geldi ama normalmiş demekki. Ama unutkanlık gerçekten çok fazla bende, vay geldi halime daha doğrusu halimize
Bize de haber ver olur mu belki de bu aldığından daha memnun kalıcaksın hiç belli olmaz
Belki de haber veririm hemen bi deneyip

Devitamini besigin fotolarini da ekliyorum ne kadar kucuk oldugunu gor diye ay yine bi pismanlik sardi icimi.

Eklentiler

• IMG-20211121-WA0005.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG-20211121-WA0001.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG-20211121-WA0002.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20211121-WA0004.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 56
Canım beşiğin hayırlı olsun. Çok güzel bir beşik.Bebeğini sağlıkla içinde yatarken görmek de nasip olsun bizde dün aynı beşiğe baktık çok beğendik. yalnız bizim cinsiyet erkek. Kral modelinin uyku seti tüllü gibiydi ya acaba erkek bebeğe olur mu bilemedim sen ne düşünürsün peki yorumun nedir?

Devitamini besigin fotolarini da ekliyorum ne kadar kucuk oldugunu gor diye ay yine bi pismanlik sardi icimi.
Bu beşik çok güzel ve kullanışlı bence güzel günlerde kullanın inşallah. Bende sepet beşik aldım biliyorum altı aya kadar kullanılıyormuş ama çok hoşuma gidiyor o modeller içimde kalacağına kullanır satarım sonrasında

Kiwi sleppy aldim resmini eklemiştim. Katlanıp arabaya koy istediğin yere git duruşu da şık hoşuma gitti anne yani olarak salona bile götürürüm ana kucağı fisher price 2in1 aldik ister elektrik le kullan ister üstünü al istediğin yere götür üstünun pille titreşim özelliği var

Canim iste her gebelik ve her insan farkli o yuzden doktorumuza guvenmeliyiz. Ama dedigim gibi erkek bebekte unutkanlik olabiliyormus. Bazen bende de oluyor. Sen guzel canini sıkma doktorun ne diyosa onu uygula. Bizim burada dediklerimiz tamamen fikir alisverisi ama kesinligini doktorumuz onaylar.
Sagol canim insallah hepimiz guzel saglikli gunlerde kullanalim aldiklarimizi. Aynisini dusundum bi sure kullanirim ve satarim diye zaten bunun ikinci eline de cok baktim cunku kilifi falan fermuarli sokulup makinada yikanabiliyor. Sonra icim el vermedi. Ilk cocugun al gitsin icinde kalmasin dedim.

Çok teşekkür ederiim kral modelinin değişik renkte versiyonları da var onlara baktınız mı? Bence model olarak erkeği de kızı da kaldırır ama daha erkeksi olsun derseniz uyku seti mavili ya da grili olanları da var link vereyim alt alta hepsi görünüyor orada ama bence tüllü olması hiç de sorun olmaz büyüyünce daha farklı bi model alınıp oda yapılacak zaten,o vakte kadar ben yerinde olsam istediğim modeli alırdım

Çok çok güzel gerçekten benim de aklımda kaldı bu model hiç de pişman olma misler gibi kullanır beşik küçülürse mama sandalyesi olur koltuk olur güle güle kullanın

Göğüs pompası lansinoh marka alıcam galiba ama biberonu da mı lansinoh almam gerekir uyumlu olması için ? Çok kafam karışıyor detaylarda boğuluyorum bazen gerçekten

Son düzenleme:
Göğüs pompası lansinoh marka alıcam galiba ama biberonu da mı lansinoh almam gerekir uyumlu olması için ? Çok kafam karışıyor detaylarda boğuluyorum bazen gerçekten
Lansinoh marka biberon seti aldım ben ikili kullanan arkadaşım önermişti çokta memnun bebeği meme reddide yapmamış bu biberon sayesinde ve yorumlarıda çok güzeldi çevremde kullanan memnun kalan çok tavsiye ederim canım

Kesinlikle ilk çocuk olunca heveside çok oluyor insanın imkanlar dahilinde içime sinen herşeyi yapmaktan yanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…