InsallahÇok çok güzel gerçekten benim de aklımda kaldı bu modelhiç de pişman olma misler gibi kullanır beşik küçülürse mama sandalyesi olur koltuk olur güle güle kullanın
Ay çok teşekkür ederim ben de bakıp ondan alayım o zamanLansinoh marka biberon seti aldım ben ikili kullanan arkadaşım önermişti çokta memnun bebeği meme reddide yapmamış bu biberon sayesinde ve yorumlarıda çok güzeldi çevremde kullanan memnun kalan çok tavsiye ederim canım
Haha ben de yapıyorum aynısınıInsallahBeyfendi mizmizlik yaparsa ayagini isiricam kizicam neden boyle yapiyosun o kadar severek aldim diye
Bu arada ne alsam karnimi ovalayarak ona anlatiyorum "oglum bu senin besigin, burada yakinimda uyuyacaksin" gibi. Esim guluyor deli misin diyorAma umursamiyorum oglumla hep konusuyorum. Bu sabah dusa girerken "dus alicaz mis gibi olacagiz sonra disari cikip yuruyus yapacagiz" dedim. Ve karnimda bi degisik his hissettim. sanki anlayip tepki verdi
Rica ederim plastik benim aldığım canım çok hafif ve 3 adet biberon emziği var ek olarak yavaş orta hızlı akışAy çok teşekkür ederim ben de bakıp ondan alayım o zamanCam mı plastik mi aldın peki canım ?
Yok ya bence pişman olma hoşuna gitmiş almışsın iyi yapmışsın ben de izinden sonra çalışma düşüncem olsa böyle pratik şeyleri alırdım hak veriyorum sanaDevitamini besigin fotolarini da ekliyorum ne kadar kucuk oldugunu gor diye ay yine bi pismanlik sardi icimi.
Çok iyi oldu bunu öğrendiğimRica ederim plastik benim aldığım canım çok hafif ve 3 adet biberon emziği var ek olarak yavaş orta hızlı akış
Lansinoh Hoşgeldin Bebek Biberon Seti buydu indirimde almıştım
Evet göğüs pompasına direk bağlayabiliyorsun aynı zamanda çok kullanışlıÇok iyi oldu bunu öğrendiğimpompaya da direk uyum sağlar , gerçekten çok teşekkürler kararsızlıktan kurtuldum sayende canım Bundan alıcam ben de
Günaydın canım, fisher price 2in1 aldığın model aşağıdaki mi? Ben de çok araştırmıştım da bu markanın modellerini. 2in1 modelini firma geri çağırıyor güvenlik sıkıntılarından dolayı. Kendi sitesinden inceleyebilirsin.Kiwi sleppy aldim resmini eklemiştim. Katlanıp arabaya koy istediğin yere git duruşu da şık hoşuma gitti anne yani olarak salona bile götürürüm ana kucağı fisher price 2in1 aldik ister elektrik le kullan ister üstünü al istediğin yere götür üstünun pille titreşim özelliği var
GünaydınlarGünaydın kızlar.
Hatay İskenderun da onerebileceginiz bir yer var mı acaba? Birkaç günlüğüne geldim belki güzel bir yer varsa bebişi görürüm
İlk defa gelmiyorum kuzum yaklasik 10 yıldır hep buralara gelip giderim, dün deniz kenari petek de kahvaltidaydimAnnem orada yaşıyormutlaka İskenderun çarşıda belediye nin karşısında Petek Pastanesinde tatlı yiyin şiddetle tavsiye ediyorum Türkiye’de nadir bulunan lezzete sahiptir kendisi
Harika !İlk defa gelmiyorum kuzum yaklasik 10 yıldır hep buralara gelip giderim, dün deniz kenari petek de kahvaltidaydim
Gunaydin canim cok mu yogun oluyor isin ? Gecen dusmustum doktorum rapor yazacakti dedim gerek yok evden calisiyorum zaten daha ihtiyacim olacak zaman isterimGünaydın güzel haftalarimiz olsun kızlar, ben pazartesi sendromundayim uyanamadim ama iş yüzünden bilgisayar başındayımne zaman gelecek 32.haftada ayrılacağım su tempolu işten
Günaydın canım sayfaya baktimda Bir sey anlayamadim sadece ABD ve Kanada için geri çağrılmış diyor sankiGünaydın canım, fisher price 2in1 aldığın model aşağıdaki mi? Ben de çok araştırmıştım da bu markanın modellerini. 2in1 modelini firma geri çağırıyor güvenlik sıkıntılarından dolayı. Kendi sitesinden inceleyebilirsin.
Ya aslında yoğun değilde ben nasılsa doğumdan sonra istifa edicem kafasına girdiğim için motivasyon düşüklüğü yaşıyorum yoksa full evden çalışıp bazen uzanıyorum vs aslinda rahat ama 32 den önce rapor alsam mı nasılsa doğum sonrasındaki 8 hafta izinli olmak farketmeyecek çıkacağım için o konuda kafam karışıkGunaydin canim cok mu yogun oluyor isin ? Gecen dusmustum doktorum rapor yazacakti dedim gerek yok evden calisiyorum zaten daha ihtiyacim olacak zaman isterimSimdi bana oradan sinirlenmissindir deli kiz niye almadin raporu keyfine bakmadin diye
Ocakta 1 haftaligina istanbula gidicez o zaman rica edip rapor isticem o yuzden gecen gun rapor istemedim. Tabi insallah verir de. Yorgun hissediyorum biraz dinlenmeye ihtiyacim var dersem verir bence.Ya aslında yoğun değilde ben nasılsa doğumdan sonra istifa edicem kafasına girdiğim için motivasyon düşüklüğü yaşıyorum yoksa full evden çalışıp bazen uzanıyorum vs aslinda rahat ama 32 den önce rapor alsam mı nasılsa doğum sonrasındaki 8 hafta izinli olmak farketmeyecek çıkacağım için o konuda kafam karışık
Bu arada rapor alınca ücretin kesilmiyo sanıyorum alsaydın dinleneydin diye kızarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?