Herseyin yolunda olmasina cok sevindim canim.Merhaba kızlar
Detaylıyı atlattık çok şükür. Kalbi, böbreği, akciğeri, beyni, omurgası, kol bacak burun kemiği hepsine tek tek baktı doktor. Herşey yolunda dedi. Ultrasonda göremediğimiz hastalıklar (sma, down vs) olabiliyor dedi. Onun için istersen rahimden sıvı alıp test yapıyorum ben hastanede ücretsiz dedi ama ben istemedim. Her doktorda uyuyan yavrum bu sefer hareketliydi. Doktor bile dedi vuruyo şuan hissediyo musun diye evet dedimbi de şöyle bir şey oldu baya güldük. Daha ultrasonu koyar koymaz bacaklarını açmış bizimki pipisi meydanda doktor dedi cinsiyet erkek kesin. Arada bakarken yine açıktı bacakları dedi bu utanmaz olcak herhalde açık yatıyo 2 boyutluda elleri ayakları ağzı burnu görünüyordu ama 4 boyutluda görüntü alamadık yüzünü göstermedi yine en güzeli de kalbinin atışını görmekti baya net kalbinin hareketini gördüm çok etkileyiciydi yarım kilo olmuş bile çok şükür güzel geçti içimiz rahatladı darısı bekleyenlere olsun
Ama ne güzel yatmış öyle yüzü görünse güzel olurdu ama bu da çok keyifli çıkmış.Merhabalar cumartesi kontrolüm vardı gittik ama yüz üstü yattığı için bir türlü görmedik sağa dön dedi doktor sola döndürdü karnıma hafifçe vurdu ama yok hiç kipirdamadi bile poposunu bacaklarını görüp geldikama her şey yolundaymış 300 gram olmuş çok mutlu olduk yakında detaylı gireceğiz inşallah
Ooo masallah ne güzel herşey yolundaymış şükür. Keyfe düşkün olacak desene rahat ÇocuğumMerhaba kızlar
Detaylıyı atlattık çok şükür. Kalbi, böbreği, akciğeri, beyni, omurgası, kol bacak burun kemiği hepsine tek tek baktı doktor. Herşey yolunda dedi. Ultrasonda göremediğimiz hastalıklar (sma, down vs) olabiliyor dedi. Onun için istersen rahimden sıvı alıp test yapıyorum ben hastanede ücretsiz dedi ama ben istemedim. Her doktorda uyuyan yavrum bu sefer hareketliydi. Doktor bile dedi vuruyo şuan hissediyo musun diye evet dedimbi de şöyle bir şey oldu baya güldük. Daha ultrasonu koyar koymaz bacaklarını açmış bizimki pipisi meydanda doktor dedi cinsiyet erkek kesin. Arada bakarken yine açıktı bacakları dedi bu utanmaz olcak herhalde açık yatıyo 2 boyutluda elleri ayakları ağzı burnu görünüyordu ama 4 boyutluda görüntü alamadık yüzünü göstermedi yine en güzeli de kalbinin atışını görmekti baya net kalbinin hareketini gördüm çok etkileyiciydi yarım kilo olmuş bile çok şükür güzel geçti içimiz rahatladı darısı bekleyenlere olsun
Olsun canim illa ki eksiklerimiz cikar, bu seferde isme ozel nevresim takimlariyla falan ugrasiriz belkiBak tabi canim. Bi yandan bu duruma uzuluyorum, hamimelikte son 3 ay cok uzun geliyormus, en azindan alisverisle oyalanirdik.
Ben yaptirdim canim 45 dk falan surdu, butun organlarina yani anatomik bir sknti varmi yokmu diye bakiyor.Detaylı ultrason yaptıran var mı kızlar? Ne kadar sürdü nelere bakıyorlar gitmeden öğrenmek istedim :)
Oy ne guzel bir yorum boyleOyy maşallah ne tatlı çıkmış yavrum benim. Ayy gözlerim doldu ne kadar güzel bir duygu değil mi, daha düne kadar bir susam tanesi kadarken şimdi herşeyiyle çok güzel bir bebek olmuş. Rabbim sağ salim kucagina almanı nasip etsin inşallah
Baya meydanda yiğidimHerseyin yolunda olmasina cok sevindim canim.Beyfendi yigidin mali meydanda diyerek bacaklari aca aca yatiyor demek ki Iyiki de doktorun amniyosentez teklifini red etmissin. Cunku bu test ikili tarama testi riskli cikanlara yapiliyor diye biliyorum. Seninki normal degerlerde cikti diye hatirliyorum, niye yaptirasin ki
Iyi günlerde kullansin cnm çok cicilerKızlar eşimin halası (2. Annesi gibidir) bize böyle bir sürpriz yaptı. Hastane çıkışı almış tam takım ve isimli. O kadar beğendim ki hemen beşiğine serdim hepsini görmek içinRabbim giyindiği günleri de göstersin inşallah ayıcık eşimin bana hediyesiydi. Battaniyeyi de ben ördüm❤
Sağol canımIyi günlerde kullansin cnm çok cicilerbattaniye ye kac yumak gitti cnm bende örmek istiyorum da
Ay ne guzel dusunulmus bir hediye boyleKızlar eşimin halası (2. Annesi gibidir) bize böyle bir sürpriz yaptı. Hastane çıkışı almış tam takım ve isimli. O kadar beğendim ki hemen beşiğine serdim hepsini görmek içinRabbim giyindiği günleri de göstersin inşallah ayıcık eşimin bana hediyesiydi. Battaniyeyi de ben ördüm❤
Gözün aydııın canııım hep böyle sağlıklı hareketli olsun inşallah minik erkeğimizMerhaba kızlar
Ay çok güzeller , ne kadar ince ve güzel bi düşünce böyleKızlar eşimin halası (2. Annesi gibidir) bize böyle bir sürpriz yaptı. Hastane çıkışı almış tam takım ve isimli. O kadar beğendim ki hemen beşiğine serdim hepsini görmek içinRabbim giyindiği günleri de göstersin inşallah ayıcık eşimin bana hediyesiydi. Battaniyeyi de ben ördüm❤
Detayli ultrasonda da bi anomali gorulmemisse hic gerek yok. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Baya meydanda yiğidim
Ben hiç test yaptırmadım canım ikili üçlü dörtlü falan. Detaylı önemliydi benim için ailemde kalp, böbrek, omurga rahatsızlığı olanlar var o yüzden özellikle onlara baktırmak istemiştim. Herşeyi sağlıklı dediği için o testi de istemedim
Cok guzel dusunulmus bir hediye , halaya tesekkurlerKızlar eşimin halası (2. Annesi gibidir) bize böyle bir sürpriz yaptı. Hastane çıkışı almış tam takım ve isimli. O kadar beğendim ki hemen beşiğine serdim hepsini görmek içinRabbim giyindiği günleri de göstersin inşallah ayıcık eşimin bana hediyesiydi. Battaniyeyi de ben ördüm❤
Benimde o bölgede ağrı oluyor bazen bir iki gündür hazımsızlık mı başka birşey mi anlayamadım
Bende kullanayım inşallah teşekkürlerben bebe yağı bazen de vazelin sürmüştüm onlar rahatlattı beni .
Cok guzeller ellerine sağlık. Nevresim takımı ayrı güzel, örgüler ayrı güzelKızlar eşimin halası (2. Annesi gibidir) bize böyle bir sürpriz yaptı. Hastane çıkışı almış tam takım ve isimli. O kadar beğendim ki hemen beşiğine serdim hepsini görmek içinRabbim giyindiği günleri de göstersin inşallah ayıcık eşimin bana hediyesiydi. Battaniyeyi de ben ördüm❤
Hirkan bitince paylaşır mısın. Bende amigurumi geyik örüyorum örgüleri de paylaşalımEllerine sağlık cnm çok güzel olmuşlar aklımda benimde battaniye yapicam simdi kapsonlu hırka oruyorum o bitsin başlıyım buna
Ben gittim canim benim 1 buçuk saat kadar sürdü. Sen gittin mi kontrole nasıl geçti.Kızlar selamüniversite hastanesinde detaylı yaptıran kimlerdi? Ne kadar sürdü sizinkiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?