- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Benim de bu sabah detaylı usg vardı. Çok şükür iyi geçti.
3 hafta sonra şeker yükleme. İnşallah o da iyi çıkar. Bu arada ben çok kilo alıyorum ya var mı benim gibi olan.?
Benim haneye de +6,5 yazalımGozun aydin canimBoyu kilosu icin ne dedii Ben 21 haftadayim + 7 kilodayim maleseffff
Ya maşallah kız çocukları çok güzel valla tatlılar kendilerini sevdiriyorlarMaşallah canım benim ne güzel
Benim de kızım olacak
Bakan olmazsa zaten hem çocuklar hem işi zaten zor kadınlar her şeye yetişmek zorunda kalıyorlar :/
Benim adam tembel ya cidden tembel
Ya maşallah kız çocukları çok güzel valla tatlılar kendilerini sevdiriyorlarRabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm
Oh oh gelsin kilolaarBenim haneye de +6,5 yazalımşu ara aynı şeyleri yememe rağmen aldım kilo göbek cıkmıyor demiştim o da çıkmaya başladı geçen hafta giydiğim pantolonun bu hafta düğmesi kapanmıyor bi de canım sıkıldı ya bebeğimin kilosu düşük mü sanki 304 gram dün 20+2 ydi , eşim normal diyo ama küçük gibi geldi bana sonradan
Bana da 20+2 de 6 kgBenim haneye de +6,5 yazalımşu ara aynı şeyleri yememe rağmen aldım kilo göbek cıkmıyor demiştim o da çıkmaya başladı geçen hafta giydiğim pantolonun bu hafta düğmesi kapanmıyor bi de canım sıkıldı ya bebeğimin kilosu düşük mü sanki 304 gram dün 20+2 ydi , eşim normal diyo ama küçük gibi geldi bana sonradan
Bende +7 kiloyla devam ediyorum. Karbonhidratı azaltsam iyi olucakGozun aydin canimBoyu kilosu icin ne dedii Ben 21 haftadayim + 7 kilodayim maleseffff
Stikerlar çok güzel odamız küçük yer olur mu asmak için bilmiyorum araştırmaya devam... şimdi odası için dolap cizimi yaptım esime onu yaptıracağım.Canım ben şu 2 sticker setini çok beğendim uygun fiyatlı güzel renk katabilirhem çocuklar hayvanları takip etmeyi çok seviyor hem sulu boya efektli extra şirin görünüyor bana
Yeşil çok güzel böyle odaları çok seviyorum. Ev 3+1 ama bebeğin odası en küçük oda olacak en kullanışlı ve güzel şekilde tasarlamam lazim. Senin ev çok gri renkteymis ben sadece duvarda kullandım ondan seviyorum. Eşin mimar ooo neler neler yapar diyecegim ama insan kendine bazen kafası karisiyorCanim ben simdi odasini yapamayacagim ama aklimda nedense haki yesili ve beyaz ekru var. Fotograftakinin tam tersi alt taraf haki yesili ust taraf beyaz ekru dusunuyorum. Bi duvari da 2.ekteki duvar kagidindan safari dusunuyorum. Ama kedinlikle kucuk bi alana, kapidan girilince gozukmeyen duvara dusundum.
Gri tonlarina bayiliyorum ama evim hep gri siyah tonlarda. Koltuklar gri, tv unitesi siyah. Mutfak dolaplarim gri, buzdolabim bile siyah dusun o yuzden artik gina geldi. Hatta yatak odamdaki gardrop bile siyah camDusun ne kadar gri ve siyahtan bezdigimi. Benim esim mimar cizdi etti ona viraktim guvendim, cok guzel dedim ama temizlik kismini hic dusunememisim O yuzden cocuguma gri icermeyen bisey yapacagim kesinlikle. Bu yesile de bayiliyorum.
Bak küçük olmasına takılma benim kız 2 hafta geriden geliyordu doktor 3 kilo anca doğar dedi çocuk 3650 gr 54 cm kocaman dogdu. Küçük olan kıyafetleri 1 kere giydi. Saglikli olsun önemli olan oCanim benim 21+1di gittigimde 23 cm dedi kilosu da 365 gram. Haftasina gore kucukmus bidigim. Ona biraz moralim bozulmadi degil ama olsun saglikli olsun da kisa olsunEsimde bende 175 cm boyundayiz insallah bidis kisa olmaz :)
oyyy masallah ne kadar buyuk dogmuss masallahhStikerlar çok güzel odamız küçük yer olur mu asmak için bilmiyorum araştırmaya devam... şimdi odası için dolap cizimi yaptım esime onu yaptıracağım.
Yeşil çok güzel böyle odaları çok seviyorum. Ev 3+1 ama bebeğin odası en küçük oda olacak en kullanışlı ve güzel şekilde tasarlamam lazim. Senin ev çok gri renkteymis ben sadece duvarda kullandım ondan seviyorum. Eşin mimar ooo neler neler yapar diyecegim ama insan kendine bazen kafası karisiyor
Bak küçük olmasına takılma benim kız 2 hafta geriden geliyordu doktor 3 kilo anca doğar dedi çocuk 3650 gr 54 cm kocaman dogdu. Küçük olan kıyafetleri 1 kere giydi. Saglikli olsun önemli olan o
18-23.haftalarda yapılıyor detaylı canım eğer sen 22 de gidince 23 e de detaylı icin çağırırsa bence geçmiş olmaz ama içinin rahat etmesi için bence gitmeden arayıp sor detaylı ultrasona tam hangi haftada alacağınıKizlar ya ben 14 Aralık'ta gideceğim kontrole, doktorum o gün geldiğinde detaylı için görüşürüz gibi şeyler söyledi ama ben o tarihte 22 haftalık oluyorum, detaylı içinde bir süre bekleyeceksem eğer hafta geçmiş olmuyor mu kafama takıldı anlamadım hiç bişey(
Dediğim şifonyer de bu işte ikea-hemnes, zevklerimiz çok benziyoBu da benim istedigim tarzda bir odaAma yatagi farkli oldu Aksesuarlari duvar stickerlari da tavsanli dusunuyorum
Benim de ev 3+1 ama odalarim kucuk sayilmaz ve kare olmasi avantaj. Dedigin gibi ama insanin kafasi karisabiliyor.Stikerlar çok güzel odamız küçük yer olur mu asmak için bilmiyorum araştırmaya devam... şimdi odası için dolap cizimi yaptım esime onu yaptıracağım.
Yeşil çok güzel böyle odaları çok seviyorum. Ev 3+1 ama bebeğin odası en küçük oda olacak en kullanışlı ve güzel şekilde tasarlamam lazim. Senin ev çok gri renkteymis ben sadece duvarda kullandım ondan seviyorum. Eşin mimar ooo neler neler yapar diyecegim ama insan kendine bazen kafası karisiyor
Bak küçük olmasına takılma benim kız 2 hafta geriden geliyordu doktor 3 kilo anca doğar dedi çocuk 3650 gr 54 cm kocaman dogdu. Küçük olan kıyafetleri 1 kere giydi. Saglikli olsun önemli olan o
Merhaba yaşınız kac yas rıskımı cıktı bnımde dortlu rısk cktı cok kotuyum yuzde kac cktı riskBugun ikili test sonucum çıktı ve malesef trizomi 18 riskli çıktıDoktor kesin tanı için amniyosentez veya fetal dna testi önerdi. Burda birkaç kişinin nifty testi yaptırdığını okumuştum. Hangi firmalarda yaptırdınız acaba? Pazartesi günü perinatolojiden randevu aldım detaylı ultrason bakacak sanırım umarım ikili test sonucu doğru değildir. Niftt yaptıranlar biraz bilgi verebilir mi acaba
Ya masal gibi bende böyle seviyorum. Soft yumuşak. Ama erkek çocukta hep hayvanlı şeyler var istemiyorum gibi. Tasarım birseyler istiyorum biraz pinterest ten bakacagim oradan fikirler bulurum sanırım.Ben normalde oda yapmayacaktım ama sonradan kullanmadığım odamı bu şekilde yapma fikrine ısındım. Duvarın bir tarafını puantiye gibi açık bir renk duvar kağıdı ile kaplamayı düşünüyorum . Ikea nın hemnes modeli şifonyeri var çok kullanışlı, kulplarını ahşap yaparak ondan almayı düşünüyorum bir de dolap koyarım yanına . Evimin tamamı ahşap ve beyaz renkler o yüzden bu tarz bi aydınlatma bakıyorum . Raf ve çerçeve ile de hareketlendirebilirim odayı aynı böyle. Onun dışında beşiğimiz böyle beyaz , emzirme koltuğu da mutlaka alacağım aklımdakiler bir araya gelince fotoğraftaki gibi bir şey oluyor zatensu an odada duran tek kişilik yatağım var onu çıkarmayacağım bebek odasında faydalı olduğunu söylemişlerdi . Kapı süsü alıcam bi de duvarına asabilirim yine açık renklerde olur o da , hatta bi tane beğendim onun da fotoğrafını yükleyim
Maşallah ne güzel. Bende şimdi gideceğim eşimi bekliyorum. Bakalım şeker yüklemesi isteyecek mi doktorBenim de bu sabah detaylı usg vardı. Çok şükür iyi geçti.
3 hafta sonra şeker yükleme. İnşallah o da iyi çıkar. Bu arada ben çok kilo alıyorum ya var mı benim gibi olan.?
Evet canim cok benziyorDediğim şifonyer de bu işte ikea-hemnes, zevklerimiz çok benziyoben de bu tarz çok beğeniyorum
Sen kendine keyfine bak bebeğin büyük olsun diye çok aşırı beslenme bebek ne kadar büyüyecekse o kadar senden alıyor ama kilolar sana kalıyor. Allahin izniyle yoluna girer yahu sağlıklı olsunlar yeter. Benim o doktorun minik dediği kızım 8 yaşında 11 yas kıyafet giyiyoroyyy masallah ne kadar buyuk dogmuss masallahhicimi ferahlattin canim cok saol
Cok guzelBu da benim istedigim tarzda bir odaAma yatagi farkli oldu Aksesuarlari duvar stickerlari da tavsanli dusunuyorum
Kare olması çok iyi bizim odanın eni 2 metre 10 cm uzunluk 3.5 m neredeyse. Dar uzun olunca pek alan yok dolap, beşik ve tek kişilik bir yatak koyacağım. Tek kişilik yatak hem gelen olursa yatar . 2 yaşından sonra da oğlan kullanır diye düşünüyorum. 1 duvar boşta kalacak oraya da dekoratif süs istiyorumBenim de ev 3+1 ama odalarim kucuk sayilmaz ve kare olmasi avantaj. Dedigin gibi ama insanin kafasi karisabiliyor.
Dediğim şifonyer de bu işte ikea-hemnes, zevklerimiz çok benziyoben de bu tarz çok beğeniyorum
Benim de ev 3+1 ama odalarim kucuk sayilmaz ve kare olmasi avantaj. Dedigin gibi ama insanin kafasi karisabiliyor.
Evet canim cok benziyorBen cok istiyordum bunu ama alamicam sanirim cunku buyuyen yatagin yaninda alt acma icin kisim var birde cekmeceleri, birde bundan alirsam oda cok kalabalik olcak gibi Bu arada size odanin resmini de gostereyim suan ikea dolaplari var ve yatagin kutulari oyuzden eski bir resmi gostereyim Yerde ki siyah bant izlerini cikardim ve dolabin ustune 3 hurc aldim. Yatagi kurulduktan sonra da cekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?