2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gozun aydin canim Boyu kilosu icin ne dedii Ben 21 haftadayim + 7 kilodayim maleseffff
Benim haneye de +6,5 yazalım şu ara aynı şeyleri yememe rağmen aldım kilo göbek cıkmıyor demiştim o da çıkmaya başladı geçen hafta giydiğim pantolonun bu hafta düğmesi kapanmıyor bi de canım sıkıldı ya bebeğimin kilosu düşük mü sanki 304 gram dün 20+2 ydi , eşim normal diyo ama küçük gibi geldi bana sonradan

Maşallah canım benim ne güzel
Benim de kızım olacak
Bakan olmazsa zaten hem çocuklar hem işi zaten zor kadınlar her şeye yetişmek zorunda kalıyorlar :/

Benim adam tembel ya cidden tembel
Ya maşallah kız çocukları çok güzel valla tatlılar kendilerini sevdiriyorlarRabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm

Oh oh gelsin kilolaar Benimde baya baya karnim belli oluyor artik. Takilma sende canim doktor da bisey demediyse dusunmeyelim kilosu dusuk yada boyu kisa

Bana da 20+2 de 6 kg karbonhidrati azaltmaya karar verdim ins yapabilirsem esas bundan sonra kilo alinacak

Hem sen bebeginin kilosunu dusunme hafta hafta kilo alma oranlari degisiyor, durup durup aonradan alan bebekler de var saglikli olsun yeter zaten az da degil ki 304 gr

Canım ben şu 2 sticker setini çok beğendim uygun fiyatlı güzel renk katabilir hem çocuklar hayvanları takip etmeyi çok seviyor hem sulu boya efektli extra şirin görünüyor bana
Stikerlar çok güzel odamız küçük yer olur mu asmak için bilmiyorum araştırmaya devam... şimdi odası için dolap cizimi yaptım esime onu yaptıracağım.
Yeşil çok güzel böyle odaları çok seviyorum. Ev 3+1 ama bebeğin odası en küçük oda olacak en kullanışlı ve güzel şekilde tasarlamam lazim. Senin ev çok gri renkteymis ben sadece duvarda kullandım ondan seviyorum. Eşin mimar ooo neler neler yapar diyecegim ama insan kendine bazen kafası karisiyor
Canim benim 21+1di gittigimde 23 cm dedi kilosu da 365 gram. Haftasina gore kucukmus bidigim. Ona biraz moralim bozulmadi degil ama olsun saglikli olsun da kisa olsun Esimde bende 175 cm boyundayiz insallah bidis kisa olmaz :)
Bak küçük olmasına takılma benim kız 2 hafta geriden geliyordu doktor 3 kilo anca doğar dedi çocuk 3650 gr 54 cm kocaman dogdu. Küçük olan kıyafetleri 1 kere giydi. Saglikli olsun önemli olan o

oyyy masallah ne kadar buyuk dogmuss masallahh icimi ferahlattin canim cok saol

Kizlar ya ben 14 Aralık'ta gideceğim kontrole, doktorum o gün geldiğinde detaylı için görüşürüz gibi şeyler söyledi ama ben o tarihte 22 haftalık oluyorum, detaylı içinde bir süre bekleyeceksem eğer hafta geçmiş olmuyor mu kafama takıldı anlamadım hiç bişey (

18-23.haftalarda yapılıyor detaylı canım eğer sen 22 de gidince 23 e de detaylı icin çağırırsa bence geçmiş olmaz ama içinin rahat etmesi için bence gitmeden arayıp sor detaylı ultrasona tam hangi haftada alacağını

Benim de ev 3+1 ama odalarim kucuk sayilmaz ve kare olmasi avantaj. Dedigin gibi ama insanin kafasi karisabiliyor.

Merhaba yaşınız kac yas rıskımı cıktı bnımde dortlu rısk cktı cok kotuyum yuzde kac cktı risk

Ya masal gibi bende böyle seviyorum. Soft yumuşak. Ama erkek çocukta hep hayvanlı şeyler var istemiyorum gibi. Tasarım birseyler istiyorum biraz pinterest ten bakacagim oradan fikirler bulurum sanırım.
Benim de bu sabah detaylı usg vardı. Çok şükür iyi geçti.
3 hafta sonra şeker yükleme. İnşallah o da iyi çıkar. Bu arada ben çok kilo alıyorum ya var mı benim gibi olan.?
Maşallah ne güzel. Bende şimdi gideceğim eşimi bekliyorum. Bakalım şeker yüklemesi isteyecek mi doktor

Dediğim şifonyer de bu işte ikea-hemnes, zevklerimiz çok benziyo ben de bu tarz çok beğeniyorum
Evet canim cok benziyor Ben cok istiyordum bunu ama alamicam sanirim cunku buyuyen yatagin yaninda alt acma icin kisim var birde cekmeceleri, birde bundan alirsam oda cok kalabalik olcak gibi Bu arada size odanin resmini de gostereyim suan ikea dolaplari var ve yatagin kutulari oyuzden eski bir resmi gostereyim Yerde ki siyah bant izlerini cikardim ve dolabin ustune 3 hurc aldim. Yatagi kurulduktan sonra da cekerim

Eklentiler

• 3FE33552-F4A6-415C-8B05-D3FBF5CDEFEE.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 111
  • B34782C2-15B4-4342-8AF8-89FF7FAC3950.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 94
oyyy masallah ne kadar buyuk dogmuss masallahh icimi ferahlattin canim cok saol
Sen kendine keyfine bak bebeğin büyük olsun diye çok aşırı beslenme bebek ne kadar büyüyecekse o kadar senden alıyor ama kilolar sana kalıyor. Allahin izniyle yoluna girer yahu sağlıklı olsunlar yeter. Benim o doktorun minik dediği kızım 8 yaşında 11 yas kıyafet giyiyor hep iri bebek oldu, simdi de uzun bir kız oldu
Bu da benim istedigim tarzda bir oda Ama yatagi farkli oldu Aksesuarlari duvar stickerlari da tavsanli dusunuyorum
Cok guzel
Duvarlara dekoratif birseyler bulmak lazım.
Eşim tasarım bir uçak avize yapacakmış daha önce bir müşteri için yapmıştı. Nostaljik metal uçak çok güzel olmuştu.
Benim de ev 3+1 ama odalarim kucuk sayilmaz ve kare olmasi avantaj. Dedigin gibi ama insanin kafasi karisabiliyor.
Kare olması çok iyi bizim odanın eni 2 metre 10 cm uzunluk 3.5 m neredeyse. Dar uzun olunca pek alan yok dolap, beşik ve tek kişilik bir yatak koyacağım. Tek kişilik yatak hem gelen olursa yatar . 2 yaşından sonra da oğlan kullanır diye düşünüyorum. 1 duvar boşta kalacak oraya da dekoratif süs istiyorum

Dediğim şifonyer de bu işte ikea-hemnes, zevklerimiz çok benziyo ben de bu tarz çok beğeniyorum

Soft odaları çok severim naturel seyler tercihim aa bu kristal balon avizeye de bayılmistim çok sevmiştim ama erkek çocuk odasında olur mu ? Olmaz diye düşünüyorum. Kızım olsaydı bundan olacaktı kesin. Sizce nasil?
Bu da eşimin yaptığı ürün sayfamıza bakabilirsiniz. Şehir dışına gönderim yapıyor

Eklentiler

• Screenshot_20211202-140209_Chrome.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…