2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Tamam canim saliyorum ozaman artik kiloya bakmaya devamm Oy masallah bidiga bak seen 11 yas giyiyor hee :))) Op yerimize bidigii

Aa canim ne guzel hemen incelicem sayfayi guvenilir tanidik bi yerden almak daha guzel Avizeler cok guzel ama erkek odasina olmaz gibime geldi

Bendede tatli yeme isteği cok birde kış öncesi kilo alımı artıyor neyseki doğumdan sonra hemen gidiyor kilolar

Tatlıyla aram neredeyse hiç olmadı.
Umarım gider çünkü hayatımın en şişman dönemindeyim

22 haftalığım ben şuan doğuracak gibi göbeğim var

Kizlar neler yiyosunuz bana da soyleyin yaaaa Az mi besleniyorum anlamadim. Yarin tam 20 hafta bitecek, +3 kilo. Ki sabah ac karnina +2kg. Cidden uzuluyorum yavrumu zayif mi doguracagim diye. Yarin kontrolum var bakalim kac gram yavrucak

Kizlar neler yiyosunuz bana da soyleyin yaaaa Az mi besleniyorum anlamadim. Yarin tam 20 hafta bitecek, +3 kilo. Ki sabah ac karnina +2kg. Cidden uzuluyorum yavrumu zayif mi doguracagim diye. Yarin kontrolum var bakalim kac gram yavrucak

Her gün muz, süt, yoğurt, kuruyemiş, ara öğünler de meyve yiyorum.
Nispet gibi olmasın da benim kız biraz önde gidiyor.
Geçen detaylıya girince 461 gram dedi doktor.

Önce gidiyor dedi bakalım nasıl doğacak.
Bu arada avokado, brokoli onları da tüket çok iyi geliyor.

Bugun menumde karnabahar ve brokoli var
Canim hergun 2-3 meyve yiyorum. Her gun ceviz ve cig kuruyemis yiyorum. Yemeklerimin yaninda ya salata ya yogurt oluyor. 2 gunde 1 kahvalti da yarim avokado yiyorum. E saydiklarinin hepsini yiyorum ama az mi yiyorum acaba . Birde her hafta tavuk et ve balik oluyor ama mesela azar azar. Oturup yarim kilo yiyemiyorum yani. 150gram falan max her hafta her birindenyiyebiliyorum. Hayir gobegim nereden baksan +5 gibi duruyor yani. Benim doktor da uzun boylu olacak dediydi ama beni mi kandiriyo acaba ben bi baska doktora da goruneyim ya icime bi suphe dustu.

Eklentiler

• 20211202_164246.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 89
Maşallah cnm bende ilk 2 ayda kilo almıştım sonra kilo verdim şuan normalin ama hep diyorum insAllah çok kilo almam beni gören suanlik hamile değilde biraz kilo almışım gibi algılar ben ilk kızımda 59 kilo ile hamile kaldım 57 kilo ile doğuma gittim cnm ikinci gebeligimde ikizi diye 78 kilo.ile doğuma gittim insAllah bunda çok.kilo almam

Canim
Canim ayni senin dedigin gibi besleniyorum bende ama aralarda yemem cogaldi ilk 3 ay hic kilo almadim cok guzel dengeli gidiyodum tatli istegim de yoktu, tatli istegim gelir gelmez kilo artisi basladi. Senin gobegin gayet guzel benimde suan boyle, ama sen sadece ne guzel gobekten almissin. Ben zaten bacaklardan aliyorum hemen sismeye basladilar Ben 7 kilo aldim ama bizim bidik haftasina gore kucuk yani kiloya bakmiyor canim hic endiselenme

Oyyy maşallah ya çok tatlı çıkmış göbeğin benimki öyle görünmüyo su an midemden rahatsizim yediklerini sindiremiyorum diye rahatsız oluyorum çok yememeye calisiyorum

Benimki de çok doğru değil 22.hafta da 6 kilo falan diyorlar ben 11 kilo aldım
Çok şükür az bulantım oldu oda geçince iştahımı kontrol edemiyorum yani bazen çok kaçıyor.

Umarım bende böyle kalırım yoksa doğumdan sonra nasıl gidecekse kilolar

Yok ya mllen seninkisi gayet normal bana doktor uçuyorsun kilo konusunda dedi.
Dedim ya 11 kilo şuan bu hafta da çok zaten seninkisi daha normal geldi bana.
Bebişte normal gidiyor bence niye kendini üzüyorsun ki

Oy fıstık o göbeği yerimm beeeen

Ya genelde doğumdan sonra kilo cabuk gidiyorda bünyeye bağlı galiba bende emzirme döneminde kilo alıyorum genelde

Tamam canim öperim.

Ben pinterestten araştırmalar yapayım baska birseyler bulayım kristal balon güzel ama erkek bebek odasına pek uymayacak haklısın. Eşime gorselle gelip yaptırdıkları oluyor bende öyle yapacağım
Tatlıyla aram neredeyse hiç olmadı.
Umarım gider çünkü hayatımın en şişman dönemindeyim

22 haftalığım ben şuan doğuracak gibi göbeğim var
Bende kendimi öyle hissediyorum ama doktor iyisin dedi.
Ayy ne güzel işte bosver.
Maşallah her şeyi yiyorsun ama almıyorsun ne güzel.

İşe geri döneceğim bende inşallah çabuk gider.
Bebeğim de emerse tabi.

Benim ilk gebelik ya çok tecrübesizim
Isede başlayacaksan cabuk gider kiloların cnm emziririm zamanda çok aşırı biseyler tüketmezsen çok daha kolay olur vermen benim annemler ve kayinvalidemler çok tepiyorlar bana doğumdan sonra 1 2 ay kilo alıyorum sonrasında tekrar kilo veriyorum cnm

Bizde 2 hafta önde halimizle 470grm çıktık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…