- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Tamam canim saliyorum ozaman artik kiloya bakmaya devammSen kendine keyfine bak bebeğin büyük olsun diye çok aşırı beslenme bebek ne kadar büyüyecekse o kadar senden alıyor ama kilolar sana kalıyor. Allahin izniyle yoluna girer yahu sağlıklı olsunlar yeter. Benim o doktorun minik dediği kızım 8 yaşında 11 yas kıyafet giyiyorhep iri bebek oldu, simdi de uzun bir kız oldu
Cok guzel
Duvarlara dekoratif birseyler bulmak lazım.
Eşim tasarım bir uçak avize yapacakmış daha önce bir müşteri için yapmıştı. Nostaljik metal uçak çok güzel olmuştu.
Kare olması çok iyi bizim odanın eni 2 metre 10 cm uzunluk 3.5 m neredeyse. Dar uzun olunca pek alan yok dolap, beşik ve tek kişilik bir yatak koyacağım. Tek kişilik yatak hem gelen olursa yatar . 2 yaşından sonra da oğlan kullanır diye düşünüyorum. 1 duvar boşta kalacak oraya da dekoratif süs istiyorum
Aa canim ne guzel hemen incelicem sayfayi guvenilir tanidik bi yerden almak daha guzelSoft odaları çok severim naturel seyler tercihim aa bu kristal balon avizeye de bayılmistim çok sevmiştim ama erkek çocuk odasında olur mu ? Olmaz diye düşünüyorum. Kızım olsaydı bundan olacaktı kesin. Sizce nasil?konsept aydınlatma, Instagram: "#cocukodasiavizesi #cocukodasiaydinlatmasi #cocukodasidekorasyon #bebekodasiavize #gençkızodası #gencodasiavizesi #gençodasıdekorasyonu #avize #aydinlatma #abajur #lambader #aplik #sarkıtavize #dışcepheaydınlatma #masa
23 likes, 0 comments - konseptaydinlatma, December 1, 2021: "#cocukodasiavizesi #cocukodasiaydinlatmasi #cocukodasidekorasyon #bebekodasiavize #gençkızodası #gencodasiavizesi #gençodasıdekorasyonu #avize #aydinlatma #abajur #lambader #aplik #sarkıtavize #dışcepheaydınlatma #masalambası...www.instagram.com
Bu da eşimin yaptığı ürün sayfamıza bakabilirsiniz. Şehir dışına gönderim yapıyor
Bende 9 kilo aldımGel sarılalım toprak :)
22.haftadayım 11 kilo aldım
Bende 9 kilo aldım
Bendede tatli yeme isteği cok birde kış öncesi kilo alımı artıyor neyseki doğumdan sonra hemen gidiyor kilolarHamur işiyle aram çok iyi bir de iştahım çok açık
Bendede tatli yeme isteği cok birde kış öncesi kilo alımı artıyor neyseki doğumdan sonra hemen gidiyor kilolar
Kizlar neler yiyosunuz bana da soyleyin yaaaaAz mi besleniyorum anlamadim. Yarin tam 20 hafta bitecek, +3 kilo. Ki sabah ac karnina +2kg. Cidden uzuluyorum yavrumu zayif mi doguracagim diye. Yarin kontrolum var bakalim kac gram yavrucak
Bugun menumde karnabahar ve brokoli varHer gün muz, süt, yoğurt, kuruyemiş, ara öğünler de meyve yiyorum.
Nispet gibi olmasın da benim kız biraz önde gidiyor.
Geçen detaylıya girince 461 gram dedi doktor.
Önce gidiyor dedi bakalım nasıl doğacak.
Bu arada avokado, brokoli onları da tüket çok iyi geliyor.
Maşallah cnm bende ilk 2 ayda kilo almıştım sonra kilo verdim şuan normalin ama hep diyorum insAllah çok kilo almam beni gören suanlik hamile değilde biraz kilo almışım gibi algılar ben ilk kızımda 59 kilo ile hamile kaldım 57 kilo ile doğuma gittim cnm ikinci gebeligimde ikizi diye 78 kilo.ile doğuma gittim insAllah bunda çok.kilo almamHer gün muz, süt, yoğurt, kuruyemiş, ara öğünler de meyve yiyorum.
Nispet gibi olmasın da benim kız biraz önde gidiyor.
Geçen detaylıya girince 461 gram dedi doktor.
Önce gidiyor dedi bakalım nasıl doğacak.
Bu arada avokado, brokoli onları da tüket çok iyi geliyor.
CanimKizlar neler yiyosunuz bana da soyleyin yaaaaAz mi besleniyorum anlamadim. Yarin tam 20 hafta bitecek, +3 kilo. Ki sabah ac karnina +2kg. Cidden uzuluyorum yavrumu zayif mi doguracagim diye. Yarin kontrolum var bakalim kac gram yavrucak
Canim ayni senin dedigin gibi besleniyorum bende ama aralarda yemem cogaldiBugun menumde karnabahar ve brokoli var
Canim hergun 2-3 meyve yiyorum. Her gun ceviz ve cig kuruyemis yiyorum. Yemeklerimin yaninda ya salata ya yogurt oluyor. 2 gunde 1 kahvalti da yarim avokado yiyorum. E saydiklarinin hepsini yiyorum ama az mi yiyorum acaba. Birde her hafta tavuk et ve balik oluyor ama mesela azar azar. Oturup yarim kilo yiyemiyorum yani. 150gram falan max her hafta her birindenyiyebiliyorum. Hayir gobegim nereden baksan +5 gibi duruyor yani. Benim doktor da uzun boylu olacak dediydi ama beni mi kandiriyo acaba ben bi baska doktora da goruneyim ya icime bi suphe dustu.
Neredeyse ayniyiz canim cakkkk88 kilo olmusum küçük çapta bir şok geçirdim100 u görmem dimi dimi...
Oyyy maşallah ya çok tatlı çıkmış göbeğin benimki öyle görünmüyo su an midemden rahatsizim yediklerini sindiremiyorum diye rahatsız oluyorum çok yememeye calisiyorumBugun menumde karnabahar ve brokoli var
Canim hergun 2-3 meyve yiyorum. Her gun ceviz ve cig kuruyemis yiyorum. Yemeklerimin yaninda ya salata ya yogurt oluyor. 2 gunde 1 kahvalti da yarim avokado yiyorum. E saydiklarinin hepsini yiyorum ama az mi yiyorum acaba. Birde her hafta tavuk et ve balik oluyor ama mesela azar azar. Oturup yarim kilo yiyemiyorum yani. 150gram falan max her hafta her birindenyiyebiliyorum. Hayir gobegim nereden baksan +5 gibi duruyor yani. Benim doktor da uzun boylu olacak dediydi ama beni mi kandiriyo acaba ben bi baska doktora da goruneyim ya icime bi suphe dustu.
Maşallah cnm bende ilk 2 ayda kilo almıştım sonra kilo verdim şuan normalin ama hep diyorum insAllah çok kilo almam beni gören suanlik hamile değilde biraz kilo almışım gibi algılar ben ilk kızımda 59 kilo ile hamile kaldım 57 kilo ile doğuma gittim cnm ikinci gebeligimde ikizi diye 78 kilo.ile doğuma gittim insAllah bunda çok.kilo almam
Bugun menumde karnabahar ve brokoli var
Ya genelde doğumdan sonra kilo cabuk gidiyorda bünyeye bağlı galiba bende emzirme döneminde kilo alıyorum geneldeBenimki de çok doğru değil 22.hafta da 6 kilo falan diyorlar ben 11 kilo aldım
Çok şükür az bulantım oldu oda geçince iştahımı kontrol edemiyorum yani bazen çok kaçıyor.
Umarım bende böyle kalırım yoksa doğumdan sonra nasıl gidecekse kilolar
Tamam canim öperim.Tamam canim saliyorum ozaman artik kiloya bakmaya devammOy masallah bidiga bak seen 11 yas giyiyor hee :))) Op yerimize bidigii
Aa canim ne guzel hemen incelicem sayfayi guvenilir tanidik bi yerden almak daha guzelAvizeler cok guzel ama erkek odasina olmaz gibime geldi
Bende kendimi öyle hissediyorum ama doktor iyisin dedi.Tatlıyla aram neredeyse hiç olmadı.
Umarım gider çünkü hayatımın en şişman dönemindeyim
22 haftalığım ben şuan doğuracak gibi göbeğim var
Ayy ne güzel işte bosver.Kizlar neler yiyosunuz bana da soyleyin yaaaaAz mi besleniyorum anlamadim. Yarin tam 20 hafta bitecek, +3 kilo. Ki sabah ac karnina +2kg. Cidden uzuluyorum yavrumu zayif mi doguracagim diye. Yarin kontrolum var bakalim kac gram yavrucak
Maşallah her şeyi yiyorsun ama almıyorsun ne güzel.Bugun menumde karnabahar ve brokoli var
Ya genelde doğumdan sonra kilo cabuk gidiyorda bünyeye bağlı galiba bende emzirme döneminde kilo alıyorum genelde
Isede başlayacaksan cabuk gider kiloların cnm emziririm zamanda çok aşırı biseyler tüketmezsen çok daha kolay olur vermen benim annemler ve kayinvalidemler çok tepiyorlar bana doğumdan sonra 1 2 ay kilo alıyorum sonrasında tekrar kilo veriyorum cnmİşe geri döneceğim bende inşallah çabuk gider.
Bebeğim de emerse tabi.
Benim ilk gebelik ya çok tecrübesizim
Bizde 2 hafta önde halimizle 470grm çıktık :)O ObayramMissPeaceful bende agirliklarini ve boylarını merak ediyorum sizlerinki kaç çıktı.
Bizim boy yazmamışlar ama 21+0 447gr haftasiyla uyumlu çıkmış.
Bugun kendi doktorumla randevum var salı günü olan randevuyu doktorun ameliyati ve kızımın da gelmesi için bugüne aldık. İsallah güzel yüzünü gösterir de renkli görüntü alabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?