2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar çok kötüyüm Dün eşimle dışarı çıktık soğuk aldım heralde sırtımın sağ tarafı berbat bir şekilde tutuldu nefes alamadım bütün gece uyuyamadım ağrısından ve hala geçmedi . Kas sıkışması falan oldu heralde gevşetici krem de süremiyorum . Sıcak duş aldım ama hiçbir işe yaramadı belim sırtım her yerim berbat halde

Aynen ya sanki evin her işini her zaman o yapiyor gibi söyleniyor birde bağırarak söyleniyor, bende yüksek ses konuşmasından hoşlanmıyorum. Dün temizlik yapacagiz uyudu belki sese uyanır dedim uyandi ama ben 3 odayı evin yarısını yapmıştım. Süpürdü vileda yap oooo yapıyor. Banyo temizlencek oooo diyor yandım diyorum ben temizledim bezle yerleri kurula dedim çok yoruldum offf dedi uyma şeytana dedim.
Sagol Allah razı olsun canim. Bizde kayinvalide olacağız biz nasıl olacağız. Felin nasıl olacak Allah bilir

Çok geçmiş olsun pembemanolya :/
Havalar malum bende geçen hafta dışarı çıktım üşüttüm sanırsam grip halindeyim :/
Daha dikkatli olmalıyız kışın pek dışarı çıkmasak mı

Gecmis olsun, magnezyum içebilirsin o da kaslari rahatlatiyor

Cok sukur hersey yolundaymis kuzum cok sevindiim
Baya boyu kilosu artmis, bizim kiz kucuk mu kaldi diye endiselenmekten alamiyorum kendimi
Karnimda hala ayni oyle goren hamile demez yani
20 aralikta gidicem insallah ama cok korkuyorum gelisimi iyi degil diyecek diye

Bugun gitmeyi dusunuyordum bende canim bi bakayim bakayim
Bende yok hala bu yastiktan hic gerek duymadim sanki kiz, alsam mi
Kiz nerdesin seen cok merak ettim seni :) Daha dun aklimdaydin. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim hos geldin
Ay canim gecmis olsun sicak tut kendini sicak bi dus al istersen o da iyi gelir

Cok gecmis olsun. Bende de benzer bir durum oldu sicak su torbasi ile hafiflettim. Deneyebilirsin

Herkesin ilgi eşiği de farklı sanırım Benim de karşı sitemizde eşimin kuzeni var. İki aile de gurbetteyiz düşününce. Bir kere aradılar operasyonu söyledik daha tık yok. Kimsemiz yoktu bir hafta yanımızda biliyorlar. Eşimin ayağını biliyorlar. Düşünüyorum ben olsam hergün evimde ne pişiyorsa yollardım bir tabak da oraya. Elime yapışmazdı ya da ne bilim bi tabak fazla yapmakla fakirleşmezdim ya. Doğmamış bir bebe var ortada yani onun canı için yaprdım. Çünkü ben ailemden öyle gördüm.
He işte onlara amaaaan diyip geçebiliyorum.
Ama bakmaya diye gelen kişi yapınca bir dumura uğradım
Aile işin içine girince gerçekten bambaşka iki dünya oluyormuş her konuda.
Bir de sanırım benim şu dönem kendi annemin ilgisine ve bakımına ihtiyacım var. Hem fiziksel olarak hem de manevi olarak. Onu alamadığım için de hırçınlaşıyorum biraz

İyi haftalariniz olsun güzel anneler

Yarın doktor günümmm simdide hareketlerini hissetmeye başladım çok acayip bir his ya

İyi haftalar canım :)

Bende cuma günü gideceğim şimdiden sabırsızım.

Benim kızda geçen haftadan beri kıpır kıpır sürekli hareket halinde onu hissettikçe daha da mutlu oluyorum, doğsun istiyorum

Gecmis olsun canim ben sicak su torbasiyla agrilarimi hafiflettim. Bir de portakal ve limon sıkıp ictim bol bol. Valla cok dikkat ztmemiz gereken bi zaman. Havalar da bi degisik cabuk etkileniyoruz.

Daha önceki haftalarda nasıldı hareketi hergun hareket edermiydi yoksa aralikli olarak mi. Benim kızin da 2 gün önceye kadar hergun en az bir kaç kez hareketini hissederdim ama dünden beri tık yok. Korktum açıkçası normal mi acaba?

Ya ben de senin gibiyim... oglum seni cok ozledim dog hemen diyorum. Sonra dog derken zamaninda dog oglum zaman cabuk gecsin manasinda diye duzeltme yapiyorum.

Bu haftalarda her gün hareketini hissedememek yada az hareket hissetmek gibi şeyler normal diye biliyorum. Yarında bir dinle kendini, olmadı doktoruna mesaj atar sorarsın.
Zaten yarın detaylı ultrasonum var orda herşey belli olur ama, içimde korkuyla gitmek de istemezdim açıkçası. İnşallah gerçekten dediğin gibidir canım ya kafamda abuk sabuk düşünceler var Allah hayra çıkarsın. Daha şimdiden annelik ne zormuş diyorum valla.

Ben de cok hissetmiyorum. Hatta hissettigimin o olup olmadigindan da emin degilim. Ama kafaya takmamaya herseyin normal ilerledigini dusunup kendimi motive ediyorum. Bir de daha yeni yolu yariladik ya bence cok hissetmemiz normal. Hayirlisiyla yarin guzel haberler alacaksin.

Ya ben de senin gibiyim... oglum seni cok ozledim dog hemen diyorum. Sonra dog derken zamaninda dog oglum zaman cabuk gecsin manasinda diye duzeltme yapiyorum.

Bende öyle diyorum anneme falan herkes diyor ki zamanında çağır
Ama öyle tatlı oynuyor ki anne ben buradayım diyor kucağıma alasım geliyor hemen

Hayır canım korkma ilk gebeliklerde 26.haftaya kadar hissedilmemesi çok normal.
Bak dikkat et çikolata yada tatlı türü şeyler ye elini koy karnına hemen oynuyor.
Hatta doktorum da dedi yiyecekler, ışıklar, ses, annenin o anlık durumu hepsi etkiliyor diye.
Ben ne zaman oynuyor musun desem oynasa bile duruyor hemen :)

Stres yapma afili her şey yolundadır korkma sen sağ salim doğacak bebeklerimiz

Çörek otu yağı sür cnm azıcık çok iyi geliyor.

Canım çok geçmiş olsun çok sıcak da yapma yine o da zararlı malum. Bir de bi ihtimal üşüttüğünden gaz sıkışması yaşıyor olabilir misin? O da çok fena bele sırta vuruyor. 2-3 gün önce benim de başıma geldi. Önce sancı sandım, sonra tutulma sandım, en son biraz karnımı sırtımı örtüp sıcak tutunca gaz olduğunu anladım

Öyle cidden şimdiden panikliyoruz her şeye, bakalım onlar gelince nasıl olacak Detaylıda içini rahatlatır doktor, güzel geçer inşallah

Çok geçmiş olsun canım, magnezyum iyi geliyor kas sıkışmalarına, boynun falan ağrıyosa eşine bebe yağıyla masaj yaptırabilirsin. Sıcak tut kendini inşallah düzelirsin en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…