- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Aynen ya sanki evin her işini her zaman o yapiyor gibi söyleniyor birde bağırarak söyleniyor, bende yüksek ses konuşmasından hoşlanmıyorum. Dün temizlik yapacagiz uyudu belki sese uyanır dedim uyandi ama ben 3 odayı evin yarısını yapmıştım. Süpürdü vileda yap oooo yapıyor. Banyo temizlencek oooo diyor yandım diyorum ben temizledim bezle yerleri kurula dedim çok yoruldum offf dediAynı dertten muzdaripiz canim. Hatta bugün eşimle tartıştık ev işleri konusunda. Benim de ilk başlarda gebeliğim sikintiliydi doktor iş filan yapmasın dedi. O gün bugündür eşim yapar sağolsun. Buraya kadar tamam da ne zaman ise başlasa hep biseylere söyleniyor sanki yıllardır o evi o temizlemis te batıran kişi benmişim gibi laflar söylüyor bana. Sonra pişman oluyor geliyor özür diliyor filan ama zaten hassas bir dönemden geçiyorum. Ağla ağla helak oldum tüm gün. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok zor. Bir dahaki kontrolde doktoruma sorcam artık tehlike geçti mi diye. Bir de bebeğimin hareketleri de kesildi bugün bir korku kapladı içimi herşeyden korkar oldum artık hayırlısıyla su 4 ay da bir bitseydi
Bebekler hergun hareket etmez dimi, bişey olmamıştır dimi kafayı yemek üzereyim. Üzüntü stres filan etkilemez inşallah
Sagol Allah razı olsun canim. Bizde kayinvalide olacağız biz nasıl olacağız. Felin nasıl olacak Allah bilirAynen zaten o susup içine atmak yoruyor insanı. Ben de kendi annem dese sitem ederim. Kırgınlığımı belli ederim. Yeri gelir şakayla karışık lafımı sokarım
Ama şimdi o 5 dkka bitti yaşandı gitti benim dışımda herkes için
Başınız sağolsun canım
biz de anne olacağız, kayınvalide olacağız. Korkuyorum valla kendimden bazen
Kızlar çok kötüyümDün eşimle dışarı çıktık soğuk aldım heralde sırtımın sağ tarafı berbat bir şekilde tutuldu nefes alamadım bütün gece uyuyamadım ağrısından ve hala geçmedi . Kas sıkışması falan oldu heralde gevşetici krem de süremiyorum . Sıcak duş aldım ama hiçbir işe yaramadı belim sırtım her yerim berbat halde
Gecmis olsun, magnezyum içebilirsin o da kaslari rahatlatiyorKızlar çok kötüyümDün eşimle dışarı çıktık soğuk aldım heralde sırtımın sağ tarafı berbat bir şekilde tutuldu nefes alamadım bütün gece uyuyamadım ağrısından ve hala geçmedi . Kas sıkışması falan oldu heralde gevşetici krem de süremiyorum . Sıcak duş aldım ama hiçbir işe yaramadı belim sırtım her yerim berbat halde
Cok sukur hersey yolundaymis kuzum cok sevindiimSelam kızlar
Kontrolden geldik şimdi. Herşey yolunda çok şükür603 gr, 28 cm olmuşuz hastane kapısında bir korkuttu bizi. Tam hastaneye giriyoruz vajinamda batma hissettim peş peşe geçmeyen. Evden de ilk defa çıktık operasyondan sonra. Baya korktuk. Doktora çıktık hemen. Meğer bizim bey minnak ayaklarıyla egzersiz yapıyormuş dikişin üstüne üstüne
Bugun gitmeyi dusunuyordum bende canim bi bakayim bakayimBugün babymall mağazasına gitmiştim bence e bebekten daha uygun fiyata ürünler varr gitmediyseniz bakmanizi öneririm
Yoyko Bebek telsizi ve Kanz Zuzu bebek uyku takımı aldım fikir olması için görsellerinide ekliyorum
Bende yok hala bu yastiktan hic gerek duymadim sanki kiz, alsam miHahaEşine bi süpriz yapıp yastık alabilirsin bak, rahat rahat uyursunuz Ya kullanmayanları da anlamıyorum gerçekten bu kadar konforlu bişey nasıl kullanılmaz Ben de daha 2 aylık hamileydim ilk aldığım şey bu yastık olmuştu
Kiz nerdesin seen cok merak ettim seni :) Daha dun aklimdaydin. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim hos geldinKızlar evimdeyim İnternet hiç çekmiyor burda kurulum falan derken anca vaktim oldu snra telefonum bozuldu baya uğraştım anlayacağınız1 aydır sukur çok iyim kızlar kilo almaya başladım artk mide koruyucu verdi doktor onu kullanıyorum yoksa bulanti kusma devam edecek ama buna da şükür
@3cicekannesi daha iyim canm sen nasılsın nasıl gidiyor ❤ gökçe miz geliyor kızımız olacak
Ay canim gecmis olsun sicak tut kendini sicak bi dus al istersen o da iyi gelirKızlar çok kötüyümDün eşimle dışarı çıktık soğuk aldım heralde sırtımın sağ tarafı berbat bir şekilde tutuldu nefes alamadım bütün gece uyuyamadım ağrısından ve hala geçmedi . Kas sıkışması falan oldu heralde gevşetici krem de süremiyorum . Sıcak duş aldım ama hiçbir işe yaramadı belim sırtım her yerim berbat halde
Cok gecmis olsun. Bende de benzer bir durum oldu sicak su torbasi ile hafiflettim. DeneyebilirsinKızlar çok kötüyümDün eşimle dışarı çıktık soğuk aldım heralde sırtımın sağ tarafı berbat bir şekilde tutuldu nefes alamadım bütün gece uyuyamadım ağrısından ve hala geçmedi . Kas sıkışması falan oldu heralde gevşetici krem de süremiyorum . Sıcak duş aldım ama hiçbir işe yaramadı belim sırtım her yerim berbat halde
Herkesin ilgi eşiği de farklı sanırımBiz anlıyoruz seni ama işte arada bebek olunca onu strese sokmanın bir faydası olmaz. Yeri geliyor kendi ailemize bile kızıyoruz ki bambaşka bir aileden bahsediyoruz. Kendi ailenden beklediklerini onlardan beklersen gereksiz üzülürsün. Ben de ailemden çok uzakta, eşimin ailesine yakınım. Bir kap yemek yapıp getiren yok. Yeri geldi tansiyonum düştü akşama kadar yattım. Yiyecek birşeyler hazırlarken elim ayağım titriyordu. Onun dışında süt yumurtam falan geliyor haklarını yiyemem ama bazen bir kap yemek daha çok işine yarıyor insanın. Yine de daha fazla beklentiye girmiyorum. Yapabildiğim kadarını yapıyorum. Eşim de iyi kötü yardım ediyor. Hallediyoruz bir şekilde.
İyi haftalariniz olsun güzel anneler
Yarın doktor günümmmsimdide hareketlerini hissetmeye başladım çok acayip bir his ya
Gecmis olsun canim ben sicak su torbasiyla agrilarimi hafiflettim. Bir de portakal ve limon sıkıp ictim bol bol. Valla cok dikkat ztmemiz gereken bi zaman. Havalar da bi degisik cabuk etkileniyoruz.Kızlar çok kötüyümDün eşimle dışarı çıktık soğuk aldım heralde sırtımın sağ tarafı berbat bir şekilde tutuldu nefes alamadım bütün gece uyuyamadım ağrısından ve hala geçmedi . Kas sıkışması falan oldu heralde gevşetici krem de süremiyorum . Sıcak duş aldım ama hiçbir işe yaramadı belim sırtım her yerim berbat halde
Daha önceki haftalarda nasıldı hareketi hergun hareket edermiydi yoksa aralikli olarak mi. Benim kızin da 2 gün önceye kadar hergun en az bir kaç kez hareketini hissederdim ama dünden beri tık yok. Korktum açıkçası normal mi acaba?İyi haftalar canım :)
Bende cuma günü gideceğim şimdiden sabırsızım.
Benim kızda geçen haftadan beri kıpır kıpır sürekli hareket halinde onu hissettikçe daha da mutlu oluyorum, doğsun istiyorum
Ya ben de senin gibiyim... oglum seni cok ozledim dog hemen diyorum. Sonra dog derken zamaninda dog oglum zaman cabuk gecsin manasinda diye duzeltme yapiyorum.İyi haftalar canım :)
Bende cuma günü gideceğim şimdiden sabırsızım.
Benim kızda geçen haftadan beri kıpır kıpır sürekli hareket halinde onu hissettikçe daha da mutlu oluyorum, doğsun istiyorum
Zaten yarın detaylı ultrasonum var orda herşey belli olur ama, içimde korkuyla gitmek de istemezdim açıkçası. İnşallah gerçekten dediğin gibidir canım ya kafamda abuk sabuk düşünceler var Allah hayra çıkarsın. Daha şimdiden annelik ne zormuş diyorum valla.Bu haftalarda her gün hareketini hissedememek yada az hareket hissetmek gibi şeyler normal diye biliyorum. Yarında bir dinle kendini, olmadı doktoruna mesaj atar sorarsın.
Ben de cok hissetmiyorum. Hatta hissettigimin o olup olmadigindan da emin degilim. Ama kafaya takmamaya herseyin normal ilerledigini dusunup kendimi motive ediyorum. Bir de daha yeni yolu yariladik ya bence cok hissetmemiz normal. Hayirlisiyla yarin guzel haberler alacaksin.Zaten yarın detaylı ultrasonum var orda herşey belli olur ama, içimde korkuyla gitmek de istemezdim açıkçası. İnşallah gerçekten dediğin gibidir canım ya kafamda abuk sabuk düşünceler var Allah hayra çıkarsın. Daha şimdiden annelik ne zormuş diyorum valla.
Ya ben de senin gibiyim... oglum seni cok ozledim dog hemen diyorum. Sonra dog derken zamaninda dog oglum zaman cabuk gecsin manasinda diye duzeltme yapiyorum.
Daha önceki haftalarda nasıldı hareketi hergun hareket edermiydi yoksa aralikli olarak mi. Benim kızin da 2 gün önceye kadar hergun en az bir kaç kez hareketini hissederdim ama dünden beri tık yok. Korktum açıkçası normal mi acaba?
Çörek otu yağı sür cnm azıcık çok iyi geliyor.Kızlar çok kötüyümDün eşimle dışarı çıktık soğuk aldım heralde sırtımın sağ tarafı berbat bir şekilde tutuldu nefes alamadım bütün gece uyuyamadım ağrısından ve hala geçmedi . Kas sıkışması falan oldu heralde gevşetici krem de süremiyorum . Sıcak duş aldım ama hiçbir işe yaramadı belim sırtım her yerim berbat halde
Canım çok geçmiş olsunKızlar çok kötüyümDün eşimle dışarı çıktık soğuk aldım heralde sırtımın sağ tarafı berbat bir şekilde tutuldu nefes alamadım bütün gece uyuyamadım ağrısından ve hala geçmedi . Kas sıkışması falan oldu heralde gevşetici krem de süremiyorum . Sıcak duş aldım ama hiçbir işe yaramadı belim sırtım her yerim berbat halde
Öyle cidden şimdiden panikliyoruz her şeye, bakalım onlar gelince nasıl olacakZaten yarın detaylı ultrasonum var orda herşey belli olur ama, içimde korkuyla gitmek de istemezdim açıkçası. İnşallah gerçekten dediğin gibidir canım ya kafamda abuk sabuk düşünceler var Allah hayra çıkarsın. Daha şimdiden annelik ne zormuş diyorum valla.
Çok geçmiş olsun canım, magnezyum iyi geliyor kas sıkışmalarına, boynun falan ağrıyosa eşine bebe yağıyla masaj yaptırabilirsin. Sıcak tut kendini inşallah düzelirsin en kısa zamandaKızlar çok kötüyümDün eşimle dışarı çıktık soğuk aldım heralde sırtımın sağ tarafı berbat bir şekilde tutuldu nefes alamadım bütün gece uyuyamadım ağrısından ve hala geçmedi . Kas sıkışması falan oldu heralde gevşetici krem de süremiyorum . Sıcak duş aldım ama hiçbir işe yaramadı belim sırtım her yerim berbat halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?