2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yedi kat yabancı yapıyor bazen ama yakın dediklerin fos çıkıyor. Allah sağlık sıhhat versin, kimseye muhtaç etmesin bizleri. İnşallah en yakın zamanda annen gelir canım. O gelene kadar da usulunce söylemeye çalış yasak olanları.

wenebe selam canım nerelerdesin ne yapıyorsun? Sanki bayadır yazmadığını gördümde merak ettim. Kontrollere gidiyor musun? İnşallah her şey yolundadır :)

Güzel dedin valla canım
Hepimiz psikolojik olarak da en az hasarla tamamlayalım şu gebeliklerimizi inşallah

MissPeaceful Polyannaa M mllen O Obayram pembemanolya sosmivida hosbulduk kızlar ❤❤❤ nasılsıniz nasıl gidiyor sizlerin ve etiketleyemedigim diger kizlar durumlar nasıl bebisler nasil
Esim çok sevindi ya gökçe kız diye evin içinde geziniyor karnıma falan dokunmaya korkuyor ama onun kolu bacagi incecik kırılacak diye

Bizimde cok guzel gidiyor bu hafta detayli ultrasonum var heyecanla bekliyorum
Bide uzuluyordun esin erkek istiyor diye dogsun bak daha da çok sevecek

Şu an da yerleri çok geniş yukari çıkınca hissetmezsin ilk çocukta az hissettirir hareketini

Ayni dertten muzdaribiz bende cuma üşüttüm sanırım hastaneden çıkınca

Bende iyiyim caniim Bidisimizla yuvarlanip gidiyoruz, detayli ultrasonda hersey yolundaydi cok sukur ama haftasina gore 4-5 gun kucukmus bakalim 20 aralikta ne diyecek doktor gelisimi nasilmis Onun disinda alisverislere devam ediyoruz iste fiyatlar artmadan herseyini almaya devam ediyoruz Siz nasilsiniz bakalim cekirdek aile

Amin inşallah bebeğe yansıyor duygu halin doğduğunda ağladıysan çok ağlayan sakin huzurlu isen öyle olan çocuk doğuyor

Kizlarr babymalla gittim Begendigim bebek arabasi trendyolda fiyati yuksek oldugu icin almayi dusunmuyordum baska bi model secmistim ama magazada 3000 tl daha uygun olunca hemen aldim Esim yoktu ama sen daha hakimsin begendiysen alalim dedi Portbebe olandan almadim satici da pek onermedi ayaklari bi sure sonra sigmiyormus. Fikir olsun diye paylasiyorum henuz almamis olanlar icin

Eklentiler

• FC1C47CE-312E-484D-8B6E-5BF96893FD19.webp
    102,8 KB · Görüntüleme: 91
  • 6A77AC1D-ECE6-462A-943E-B889E8F0E009.webp
    48 KB · Görüntüleme: 93
  • 483E6918-EAED-4086-BA3A-490FB07B8870.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 82
  • C44F9154-0E6D-4F5C-A5B0-5682812E6DA3.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 98

Bu portbebeler çok güzel duruyor ama bebek en fazla 6 aya kadar kullanıyordur.
Bende çok araştırdım ama fiyatına göre inan fazla kullanamazdık.
Travel sistem aldım bende tek elle bile kapanıp açılabiliyor.

Güle güle kullanın canım hepsi çok güzel

Canim benim 2 haftaya kadar bile kucuk olsa bir önemi yok, unutma bunlar sadece yaklaşık olcumler son ayda her hafta250- 300 gr civari alıyordu benim bebis, karin gelisimi biraz geriydi doktor pek önemsememisti ama protein ağırlıklı beslen demisti, bende kirmizi ete ağırlık vermkstim kahvaltida bile kıymalı mememen yapiyordum☺ birde tabi herkesin önerisiyle kaşar muz ceviz tahin pekmez yiyordum bebis kilo alsın diye ve ise yaradı gercekten istersen seninde icine sinmiyorsa bunlardan yemeye baslayabilirsin ama yinede belli bir aya kadar bebek cok fazla alamiyor ozellikle son ay gaza basıyor

Güle güle kullan çok güzeller, babymall mağazasına gitmek lazım galiba

Portbebe bende almadim oyuzden canim iste yani bacaginin sigmamasi sacma olurdu
Benim de oyle tek elle kapanip aciliyor. Saol canim benim hepimiz guzel gunlerde kullanalim insallah
Ay canim saol rahatlattin sende beni, ete agirlik vermem lazim cok sevmiyorum ama seni dinleyip eti arttirayim olmazsa Kasar muz ceviz hergun tuketiyorum, beyaz eti de yiyorum artik kirmizi ette menude sık sık olacak

Güle güle kullan çok güzeller, babymall mağazasına gitmek lazım galiba
Saol canim, vallahi bir an once gidin 14 araliga kadar fiyatlar yaziyor trendyolda bazi bebek arabalarinda, cokta beklemeyin

Cok gecmis olsun .
Bu haftalarda çok hareket etmiyor canim 24 sonrası daha da çok hissedilir ama bazen bebek sakin oluyor jic hissedilmiyor
Bende senin gibiydim bir anda çok hareketlendi içimi dışıma çıkardı hatta
Güle güle kullqn çok güzeller. Bebek arabası çok uyguna gelmiş bayılırım böyle ekonomik alışverişe

Bizde iyiyiz canım çok şükür
kızlar hareket konusunu konuşmuşlar da benimki maşallah 22. Haftada başladı tekmelere 22yi doldurduktan sonra her gün hissediyorum artık. İlk gebelik ve kilolu olmama rağmen baya hissettiriyor artık kendini. Hatta bazen karnımın oynadığını bile görüyorum vururken çok hoşuma gidiyo

Kızlar anneannesi Yusuf'uma ciciler aldı anneme kalmaya gelmiştim hasta diye gelmişken bakalım beraber beğenip alalım dedi. Beşiğini de almıştı sağolsun 3 tane lastikli çarşaf ve yastık kılıfı, 2 yastık bir de alez aldık. Ben nevresim almadım. Yorgan kullanmayı düşünmüyorum kışa kadar. Mart nisanı da battaniyelerle idare ederiz dedim zaten ev sıcak oluyor. Annem de yorganını kışın diktiririz beşiğine göre dedi. Size de göstereyim dedim fikir olsun diye elime ulaşınca canlı görselini de atarım

Eklentiler

• Screenshot_20211213-184142_Trendyol.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20211213-184137_Trendyol.webp
    22 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20211213-184130_Trendyol.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20211213-184119_Trendyol.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20211213-184105_Trendyol.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…