2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gunaydinlar. Ruyamda erken dogum yapiyordum Daha yeni yila bile girmeden nasil gelirsin oglum diye isyan ediyordum..
Gebelikte görülen normal rüyalar canım , geçen gün ablamla konuşuyordum beni bu konuda uyardı dikkate alma o rüyalar herkeste var dedi :)

Slm kizlar dr gitsem soğuk algınlığı yada sinüzit için bir ilaç verirmi sizce başım çok ağrıyor nefes alamıyorum ates ara ara 37.7 çıkıyor iniyor gitsen mi karar veremedim bir sey vermeyecekse boşuna hastane ortamına girmiyim diye başına gelen vardır bir sorayım dedim

Canim 24 haftalik bebek boyu 24-30cm diyor zaten. Yani onu kafaya takma bence. Hem onemli olan saglikli olmasi. Masallah bidigina
Gebelikte görülen normal rüyalar canım , geçen gün ablamla konuşuyordum beni bu konuda uyardı dikkate alma o rüyalar herkeste var dedi :)
Yok canim dikkate almadim. Zaten ruyalarim hep gariptir :)

Benim 3.geliyor canim ondan ☺
Maşallah canım allah bağışlasın
Tansiyon takibi rutindir ama, once kilo bakilir sonra tansiyon ölçülür, sonra kontrol baslar, yuksek tansiyon gebelikte cok risklidir, olcmemesi cok ilginc
Kiloya bakıyor gittiğimde ama tansiyon daha hiç baktırmadım canım. Bir sonraki randevumda sorayım o halde ne diyecek bakalım

Canim 24 haftalik bebek boyu 24-30cm diyor zaten. Yani onu kafaya takma bence. Hem onemli olan saglikli olmasi. Masallah bidigina
Yok canim dikkate almadim. Zaten ruyalarim hep gariptir :)
Ben 25 haftalik arastirdim sonuna geldigimiz icin ama dedigin gibi cok fazla bakmamamiz lazim bencede hayirlisi neyse o artik
Sende ruya gormussun korkmussundur ama hayir olsun insallahhh

Oyyy maşallah ona
Ama takma şu kiloyu boyu valla bak boşuna strese sokuyorsun kendini her kontrolde, gayet normal değerlerde kilosu da boyu da

Maşallah oğluşa çok güzel çıkmış

Günaydın canım maşallah ne güzel poz vermiş gerçekten

Gunaydin canim dudaklar ben buradayin diyor masallah
Evet bal dudak olacak oğlum
Günaydın maşallah ne güzel poz vermiş

Oy minisss Masallah canim bir tosuncuk mu geliyorr nee Santim olarak kac dedi?
Baktı oo iri olacak dedi, boyunu sordum artık boyu büyüdüğü için olculemiyor ama kilosu 800 dedi.

Evet bal dudak olacak oğlum

Baktı oo iri olacak dedi, boyunu sordum artık boyu büyüdüğü için olculemiyor ama kilosu 800 dedi.
Canım bu haftalarda boyu ultrasonda FL diye bir ölçüm var. Üst bacak kemik uzunluğu. Kilo hesabı için ölçülüyor. Onu 7 ile çarpıp yaklaşık bir değer söylüyor zaten söyleyenler de. Kendin de hesaplayabilirsin
MissPeaceful a o yüzden söylüyorum boya çok takılma diye. Direk bir ölçüm alınmıyor boy için yaklaşık birşey söyleniyor böyle hesaplanıp. 10 mm eksik ölçse nerdeyse 1 cm farkediyor çarpınca

Parol onerir buyuk ihtimalle, hem agri kesici hem ateş düşürücü etkisi var. Soğuk algınlığı icinde ıhlamur kuşburnu vs içebilirsin. Mumkun olduğunca bol sıvı ilik, sıcak ve mevsim meyvesi iyi gelir

Canim sendeki bu tarz bilgilere bayiliyorum. :)

Masallah bıdığımın gelişimi gayet normal hiç kafana takacağın bir durum yok Sağlıkla gelsin prensesimiz insallah

Masallah bu dudaklar ne böyleeee çok tatlı bi oğlan olacak Allah esirgesin sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar birkaç gündür oda dekorasyonu ile kafayı bozdum en son şöyle bir şey yapmaya karar verdim . Bebek odasının bir duvarını bu şekilde kaplamayı düşünüyorum. Duvar kağıdı değil stickermış bunlar, ruloda teker teker geliyor biz istediğimiz yerlere yapıştırarak kendimiz dizayn ediyoruz . Aradan belli zaman geçince değiştirmek istersek boyaya da zarar vermiyor kolayca sökülüyormuş. Trendyolda kullanıcı yorumlarına da baktım, harika şeyler çıkmış ortaya , desen karar verip sipariş vericem fiyatları da çok uygun rulosu 25-80₺ arası değişiyor . 2-3 rulo yeterli geliyormuş bir duvara. Sizlere de fikir olur belki

Eklentiler

• BED02832-E083-4AC1-9E18-6F4443F0A2E1.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 0030827E-BAC3-4888-A9CE-46BE09D910BF.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 68
  • 94054B43-46D9-41ED-8A7B-729CDEC86CAB.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 22461AFD-22B6-48AC-B72E-A5213A222BE7.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 67
Canim sendeki bu tarz bilgilere bayiliyorum. :)

Yata yata elimde telefon bu bilgilerle doldurdum beynimi galiba

Çok güzel görünüyor gerçekten. Favoriye aldım valla ben de mesajını.
Bir tane örnek link verebilir misin uygulamada da eklim aklımda kalsın

Oyyy maşallah ona
Ama takma şu kiloyu boyu valla bak boşuna strese sokuyorsun kendini her kontrolde, gayet normal değerlerde kilosu da boyu da
Tamam canim tamam takmicam artik rahatladimm
Masallah bıdığımın gelişimi gayet normal hiç kafana takacağın bir durum yok Sağlıkla gelsin prensesimiz insallah
Saol teyzesiii hepsi saglikla gelsin insallahhh

Ay cok guzellermis canimm bende dusunuyordum ama ben tavsanli biseyler mi yapistirsam diye bakiyordum temasi tavsan oldugu icin ama hala kafamda oturtamadim bende

Ay cok guzellermis canimm bende dusunuyordum ama ben tavsanli biseyler mi yapistirsam diye bakiyordum temasi tavsan oldugu icin ama hala kafamda oturtamadim bende
Bunların değişik hayvan desenlerinde olanları da var bi bak belki aklına yatar canım. Birkaç gündür düşün düşün ben de anca karar verdim tüm bulduklarımı favoriledim. 1 ay içinde başlarım sanırım artık .Ahşap ve beyaz tonlarına uyabilecek Puantiye-balon-çiçek bu desenlerin birinden duvar kağıdı, makromeyle süslenmiş ayna ve yine makromeden dekor amaçlı birkaç süs eşyası . Duvar icin birkaç ahşap raf,raflara kitap ve oyuncak ve pastel tonlarda tablolar en son bu şekilde bi dekor oturttum kafamda . Sen de bi gez dolaş bi odana bak onu oraya koyarım bunu buraya koyarım diye gözünde canlandır gerekirse çiz aklındaki şeyleri , mutlaka oluşacak bişeyler

Kızlar peki park yatak alan oldu mu hiç
Şimdi biz 28. haftayı bekliyoruz da alışveriş için. Kaldı 15-20 gün düşününce. Park yatağı direk almam gerekecek o zaman. Gidip bakamıyorum da
Anne yanı da olsun istiyorum çünkü daha çok ilk aylar için alacağım. Herşey yolunda giderse inşallah odasına alıştırmayı planlıyorum çok geçe kalmadan. Park yatağı da işte ailelerin yanına giderken kullanırız ondan sonra yine dedim.
sosmivida sanırım sen önermiştin joie nin bir modelini ama anne yanı olmuyor sanırım değil mi o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…