Gebelikte görülen normal rüyalar canım , geçen gün ablamla konuşuyordum beni bu konuda uyardı dikkate alma o rüyalar herkeste var dedi :)Gunaydinlar. Ruyamda erken dogum yapiyordumDaha yeni yila bile girmeden nasil gelirsin oglum diye isyan ediyordum..
Canim 24 haftalik bebek boyu 24-30cm diyor zaten. Yani onu kafaya takma bence. Hem onemli olan saglikli olmasi. Masallah bidiginaKizlar bende simdi muayeneden çıktım 24+5 herseyin iyi oldugunu soyledi cok sukurBoyu 31 santim sanirim hala haftasina gore kucuk ama bisey demedi ona, kilosuna gayet iyi dedi 749 grammis minnos Renkli ultrason simdi vermiyim sirtini da donmus zaten dedi iyi dedim :)
Babasi gibi kafasini arkaya atmis
Yok canim dikkate almadim. Zaten ruyalarim hep gariptir :)Gebelikte görülen normal rüyalar canım , geçen gün ablamla konuşuyordum beni bu konuda uyardı dikkate alma o rüyalar herkeste var dedi :)
Maşallah canım allah bağışlasınBenim 3.geliyor canim ondan ☺
Kiloya bakıyor gittiğimde ama tansiyon daha hiç baktırmadım canım. Bir sonraki randevumda sorayım o halde ne diyecek bakalımTansiyon takibi rutindir ama, once kilo bakilir sonra tansiyon ölçülür, sonra kontrol baslar, yuksek tansiyon gebelikte cok risklidir, olcmemesi cok ilginc
Ben 25 haftalik arastirdim sonuna geldigimiz icin ama dedigin gibi cok fazla bakmamamiz lazim bencede hayirlisi neyse o artikCanim 24 haftalik bebek boyu 24-30cm diyor zaten. Yani onu kafaya takma bence. Hem onemli olan saglikli olmasi. Masallah bidigina
Yok canim dikkate almadim. Zaten ruyalarim hep gariptir :)
Oyyy maşallah onaKizlar bende simdi muayeneden çıktım 24+5 herseyin iyi oldugunu soyledi cok sukurBoyu 31 santim sanirim hala haftasina gore kucuk ama bisey demedi ona, kilosuna gayet iyi dedi 749 grammis minnos Renkli ultrason simdi vermiyim sirtini da donmus zaten dedi iyi dedim :)
Maşallah oğluşa çok güzel çıkmış
Günaydın canımmaşallah ne güzel poz vermiş gerçekten
Evet bal dudak olacak oğlumGunaydin canim dudaklar ben buradayin diyor masallah
Günaydın maşallah ne güzel poz vermiş
Baktı oo iri olacak dedi, boyunu sordum artık boyu büyüdüğü için olculemiyor ama kilosu 800 dedi.Oy minisssMasallah canim bir tosuncuk mu geliyorr nee Santim olarak kac dedi?
Canım bu haftalarda boyu ultrasonda FL diye bir ölçüm var. Üst bacak kemik uzunluğu. Kilo hesabı için ölçülüyor. Onu 7 ile çarpıp yaklaşık bir değer söylüyor zaten söyleyenler de. Kendin de hesaplayabilirsin
Evet bal dudak olacak oğlum
Baktı oo iri olacak dedi, boyunu sordum artık boyu büyüdüğü için olculemiyor ama kilosu 800 dedi.
TesekkurlerMaşallah canım allah bağışlasın
Kiloya bakıyor gittiğimde ama tansiyon daha hiç baktırmadım canım. Bir sonraki randevumda sorayım o halde ne diyecek bakalım
Parol onerir buyuk ihtimalle, hem agri kesici hem ateş düşürücü etkisi var. Soğuk algınlığı icinde ıhlamur kuşburnu vs içebilirsin. Mumkun olduğunca bol sıvı ilik, sıcak ve mevsim meyvesi iyi gelirSlm kizlar dr gitsem soğuk algınlığı yada sinüzit için bir ilaç verirmi sizce başım çok ağrıyor nefes alamıyorum ates ara ara 37.7 çıkıyor iniyor gitsen mi karar veremedim bir sey vermeyecekse boşuna hastane ortamına girmiyim diye başına gelen vardır bir sorayım dedim
Canım bu haftalarda boyu ultrasonda FL diye bir ölçüm var. Üst bacak kemik uzunluğu. Kilo hesabı için ölçülüyor. Onu 7 ile çarpıp yaklaşık bir değer söylüyor zaten söyleyenler de. Kendin de hesaplayabilirsin
MissPeaceful a o yüzden söylüyorum boya çok takılma diye. Direk bir ölçüm alınmıyor boy için yaklaşık birşey söyleniyor böyle hesaplanıp. 10 mm eksik ölçse nerdeyse 1 cm farkediyor çarpınca
Masallah bıdığımın gelişimi gayet normal hiç kafana takacağın bir durum yokKizlar bende simdi muayeneden çıktım 24+5 herseyin iyi oldugunu soyledi cok sukurBoyu 31 santim sanirim hala haftasina gore kucuk ama bisey demedi ona, kilosuna gayet iyi dedi 749 grammis minnos Renkli ultrason simdi vermiyim sirtini da donmus zaten dedi iyi dedim :)
Masallah bu dudaklar ne böyleeeeMerhaba biz geldik
Çarşamba günü şeker yüklemesi yapıldı. Çok fazla kan aldılar. Bundan dolayı çok yorgundum halsiz kaldım. Şükür Sonuçlar iyi çıktı kadın doğum Doktorum da muayene mi yaptı, oğlumu gördüm ilk defa bize yüzünü gösterdi. Babasından, annesinden, ablasından üçümüz den de bir şeyler almış. Onu görmek çok güzel bir duyguydu. 800 gr olmuş iri olacak dedi. Rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip et.
Artık çok hareketli hiç durmuyor. Karnim pıt pıt atıyor, bakınca bile tekmeleri göbeğindeki sarsıntılardan belli oluyor.
Canim sendeki bu tarz bilgilere bayiliyorum. :)
Çok güzel görünüyor gerçekten. Favoriye aldım valla ben de mesajını.Kızlar birkaç gündür oda dekorasyonu ile kafayı bozdum en son şöyle bir şey yapmaya karar verdim . Bebek odasının bir duvarını bu şekilde kaplamayı düşünüyorum. Duvar kağıdı değil stickermış bunlar, ruloda teker teker geliyor biz istediğimiz yerlere yapıştırarak kendimiz dizayn ediyoruz . Aradan belli zaman geçince değiştirmek istersek boyaya da zarar vermiyor kolayca sökülüyormuş. Trendyolda kullanıcı yorumlarına da baktım, harika şeyler çıkmış ortaya , desen karar verip sipariş vericem fiyatları da çok uygun rulosu 25-80₺ arası değişiyor . 2-3 rulo yeterli geliyormuş bir duvara. Sizlere de fikir olur belki
Tabiki canımYata yata elimde telefon bu bilgilerle doldurdum beynimi galiba
Çok güzel görünüyor gerçekten. Favoriye aldım valla ben de mesajını.
Bir tane örnek link verebilir misin uygulamada da eklim aklımda kalsın
Tamam canim tamam takmicam artik rahatladimmOyyy maşallah ona
Ama takma şu kiloyu boyu valla bak boşuna strese sokuyorsun kendini her kontrolde, gayet normal değerlerde kilosu da boyu da
Saol teyzesiii hepsi saglikla gelsin insallahhhMasallah bıdığımın gelişimi gayet normal hiç kafana takacağın bir durum yokSağlıkla gelsin prensesimiz insallah
Ay cok guzellermis canimm bende dusunuyordum ama ben tavsanli biseyler mi yapistirsam diye bakiyordum temasi tavsan oldugu icin ama hala kafamda oturtamadim bendeKızlar birkaç gündür oda dekorasyonu ile kafayı bozdum en son şöyle bir şey yapmaya karar verdim . Bebek odasının bir duvarını bu şekilde kaplamayı düşünüyorum. Duvar kağıdı değil stickermış bunlar, ruloda teker teker geliyor biz istediğimiz yerlere yapıştırarak kendimiz dizayn ediyoruz . Aradan belli zaman geçince değiştirmek istersek boyaya da zarar vermiyor kolayca sökülüyormuş. Trendyolda kullanıcı yorumlarına da baktım, harika şeyler çıkmış ortaya , desen karar verip sipariş vericem fiyatları da çok uygun rulosu 25-80₺ arası değişiyor . 2-3 rulo yeterli geliyormuş bir duvara. Sizlere de fikir olur belki
Bunların değişik hayvan desenlerinde olanları da var bi bak belki aklına yatar canım. Birkaç gündür düşün düşün ben de anca karar verdim tüm bulduklarımı favoriledim. 1 ay içinde başlarım sanırım artık .Ahşap ve beyaz tonlarına uyabilecek Puantiye-balon-çiçek bu desenlerin birinden duvar kağıdı, makromeyle süslenmiş ayna ve yine makromeden dekor amaçlı birkaç süs eşyası . Duvar icin birkaç ahşap raf,raflara kitap ve oyuncak ve pastel tonlarda tablolarAy cok guzellermis canimm bende dusunuyordum ama ben tavsanli biseyler mi yapistirsam diye bakiyordum temasi tavsan oldugu icin ama hala kafamda oturtamadim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?