- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
- 313
Ozel sektörde misin böyle bir hakkımız var miiii
Evet o zaman haklısın canım kolay gelsinnn hepimize
Benim yatak odam aşağıda, beşiği yanıma koydum. Oda yapamadım aşağıda başka oda yok. Ayırınca nasıl yapacağım onu hiç bilmiyorum.Valla çok karışık durumlarüstüne kararsızlık daha da kötü oluyor
Sende aşağıya beşik alacak mısın canım? En kötü öyle küçük beşik ya da ana kucağı gibi bişeyler alacağım gibi duruyor. Sürekli gündüzleri yukarda yatıramam gibime geliyor
Ah keşke bilsem bende doyma duygumu kaybetmiş gibiyimKızlar hayırlı akşamlar benn.size birşey soracağım yaa ben sanki bir türlü doymuyorum ya böyle yedikçe yiyorum doymak bilmiyorum sanki ne yapacağız bilmiyorum
Ben evim dublex olmadigi halde aldim ki cok kullanışlı oluyor, senin mutlaka alman gerekliKızlar fikrinize ihtiyacım var. Bizim ev dubleks. Bebeğime beşik aldım anne yanı olanlardan yukarda yatak odasında kullancaz Allah nasip kısmet ederse. Aşağıda ise oturma odası mutfak var. Aşağıya da ayrı bir beşik mi almalıyım sizce?
Asagida baska oda olsa erken ayirabilirdin de baska bir katta oda olmasi cok zor, bence uzun bir sure sizinle yatarBenim yatak odam aşağıda, beşiği yanıma koydum. Oda yapamadım aşağıda başka oda yok. Ayırınca nasıl yapacağım onu hiç bilmiyorum.
Ana kucağıda olabilir aşağıyada bişey koyman lazım gibi geldi bana ama tecrübeli anneler daha iyi bilir.
Bemde öyle ya valla daha doğuma kaç ay var ben 70 kilo oldummAh keşke bilsem bende doyma duygumu kaybetmiş gibiyim
Keşke olsaydı valla, şimdilik 1 yaş düşünüyorum. Sonrasında aşağıyı çocuk odası yapıp yatak odamı yukarı taşımak var aklımda. Yada iki odayıda üste taşıyacağız bakalım o zaman ne mantıklı gelicek, hiç tecrübem olmadığı için düşünemiyorum daAsagida baska oda olsa erken ayirabilirdin de baska bir katta oda olmasi cok zor, bence uzun bir sure sizinle yataren zoru gece surekli üstlerini açıyorlar, gece ayakta kalırsın hep, uyku tulumu da olsa insanin ici rahat etmiyor, kamera ile kontrol etmek gerekir mutlaka ama benim için zor olurdu, uykum biraz ağır mesela ağlasa baska oda da zor duyarım yani onlar ancak o zaman belli olur, belki sen ayiramiyacaksin bebisten ayrılmak zor gelecek, belki bebek yatmiyacak yada hersey cok yolunda gidicek
Yani bende öyle düşündüm aldım valla çevremde hiç kullanan yok tecrübesiziz bakalım nolcakBeşiktense ana dizi daha mantıklı oldu gibi canım. Bi süre sonra bebek etrafa bakınmak ister gibime geldi ama tecrübesizlik işte bilemiyorumevi gereksiz şeylerle doldurup da sonradan pişman olmak istemiyorum
Bebek yüzünden dubleks evi sattırdım benValla çok karışık durumlarüstüne kararsızlık daha da kötü oluyor
Sende aşağıya beşik alacak mısın canım? En kötü öyle küçük beşik ya da ana kucağı gibi bişeyler alacağım gibi duruyor. Sürekli gündüzleri yukarda yatıramam gibime geliyor
Beşiktense ana dizi daha mantıklı oldu gibi canım. Bi süre sonra bebek etrafa bakınmak ister gibime geldi ama tecrübesizlik işte bilemiyorumevi gereksiz şeylerle doldurup da sonradan pişman olmak istemiyorum
Nasıl bir beşik aldın sen canımBen evim dublex olmadigi halde aldim ki cok kullanışlı oluyor, senin mutlaka alman gerekli
Seninki gerçekten çok kullanışlıymış canım. Bakayım olmazsa seninkinden alırım bendeYani bende öyle düşündüm aldım valla çevremde hiç kullanan yok tecrübesiziz bakalım nolcakBenim aldığım hem sağa sola hem ileri geri sallanabiliyor. Yatma oturma poziyonu var birkaç kademe. Sinekliği var altında sepeti var falan. Bebek severse baya kullanışlı olur diye düşündüm o yüzden tercih ettim.
Biz daha taksitini ödüyoruzBebek yüzünden dubleks evi sattırdım ben. Aşağı katta gündüz duryordum. Ana dizi ile iyi oluyordu. Uyuması dışında küçük beşikte kalması zor canm.
Bir araştır canım bize kullanışlı geldi tabi bebiş doğmadan yorum yapmak zorSeninki gerçekten çok kullanışlıymış canım. Bakayım olmazsa seninkinden alırım bende
Ayy canm bnde de var o acaba yazan var mi çözüm bulan var mı diye girdim bakmaya çok çok hareketli sende de öyle mi dışarıdan belli oluyor biraz birazKızlar bebeğin pozisyonunu nasıl değiştirebilirim? Ölüyorum saatlerdir her hateketinde acıdan. Sanırım sırtı yukarda ve elleri kolları aşağıda dikişi dövüp duruyor hareket ettikçe. Her hareketi canımı acıtıyor. Dönüp duruyorum yattığım yerde. Konuşuyorum. Okşuyorum. Duş aldım ama yok bana mısın demiyor dönmedi bi türlü
Ben hareketinden şikayetçi değilim de şuan bulunduğu pozisyondan dolayı aşağıdaki dikiş yerimi hissediyorum sürekli acıyla.Ayy canm bnde de var o acaba yazan var mi çözüm bulan var mı diye girdim bakmaya çok çok hareketli sende de öyle mi dışarıdan belli oluyor biraz biraz
Annem dokunuyor falan anneannem diye atıyor böyle bu kız ya beni seviyor ya kavga ediyor cadı benle diyo hic durduğu yok
Daha önce yazmıştım sana direk o yaziyi atayim canim :)Nasıl bir beşik aldın sen canım
Seninki gerçekten çok kullanışlıymış canım. Bakayım olmazsa seninkinden alırım bende
Biz daha taksitini ödüyoruzo zaman alt kata beşik değil de ana dizi bakmak daha mantıklı kalcak gibi
Yarin deneyeceğim canmBen hareketinden şikayetçi değilim de şuan bulunduğu pozisyondan dolayı aşağıdaki dikiş yerimi hissediyorum sürekli acıyla.
Bir arkadaş özelden yazmış sağolsun. Ben serklajdan dolayı yapamıyorum ama 5 dkka secde pozisyonunda beklenebilir ya da tempolu kısa bir yürüyüş yapılabilirmiş
Bende 10 kilo almış durumdaydım en son, tartılmaya korkar oldum artık. Tatlı benimde istiyor hep canım, fındık kremasına falan düştüm bu sıraBemde öyle ya valla daha doğuma kaç ay var ben 70 kilo oldummbirde benim canım hep çikolata kek abur cubur şeyler istiyor
Sırtüstü uzanmayı önermiyorlar ama yan uzanıp poponun altına yastık koysan işe yarar mı acaba?Ben hareketinden şikayetçi değilim de şuan bulunduğu pozisyondan dolayı aşağıdaki dikiş yerimi hissediyorum sürekli acıyla.
Bir arkadaş özelden yazmış sağolsun. Ben serklajdan dolayı yapamıyorum ama 5 dkka secde pozisyonunda beklenebilir ya da tempolu kısa bir yürüyüş yapılabilirmiş
Ben sürekli yattığım için mecburen sırt üstü yattığım da oluyor valla yoksa çürüyecek yanlarımSırtüstü uzanmayı önermiyorlar ama yan uzanıp poponun altına yastık koysan işe yarar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?