2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim yatak odam aşağıda, beşiği yanıma koydum. Oda yapamadım aşağıda başka oda yok. Ayırınca nasıl yapacağım onu hiç bilmiyorum.
Ana kucağıda olabilir aşağıyada bişey koyman lazım gibi geldi bana ama tecrübeli anneler daha iyi bilir.

Ben evim dublex olmadigi halde aldim ki cok kullanışlı oluyor, senin mutlaka alman gerekli

Asagida baska oda olsa erken ayirabilirdin de baska bir katta oda olmasi cok zor, bence uzun bir sure sizinle yatar en zoru gece surekli üstlerini açıyorlar, gece ayakta kalırsın hep, uyku tulumu da olsa insanin ici rahat etmiyor, kamera ile kontrol etmek gerekir mutlaka ama benim için zor olurdu, uykum biraz ağır mesela ağlasa baska oda da zor duyarım yani onlar ancak o zaman belli olur, belki sen ayiramiyacaksin bebisten ayrılmak zor gelecek, belki bebek yatmiyacak yada hersey cok yolunda gidicek

Kızlar bebeğin pozisyonunu nasıl değiştirebilirim? Ölüyorum saatlerdir her hateketinde acıdan. Sanırım sırtı yukarda ve elleri kolları aşağıda dikişi dövüp duruyor hareket ettikçe. Her hareketi canımı acıtıyor. Dönüp duruyorum yattığım yerde. Konuşuyorum. Okşuyorum. Duş aldım ama yok bana mısın demiyor dönmedi bi türlü

Keşke olsaydı valla, şimdilik 1 yaş düşünüyorum. Sonrasında aşağıyı çocuk odası yapıp yatak odamı yukarı taşımak var aklımda. Yada iki odayıda üste taşıyacağız bakalım o zaman ne mantıklı gelicek, hiç tecrübem olmadığı için düşünemiyorum da

Beşiktense ana dizi daha mantıklı oldu gibi canım. Bi süre sonra bebek etrafa bakınmak ister gibime geldi ama tecrübesizlik işte bilemiyorum evi gereksiz şeylerle doldurup da sonradan pişman olmak istemiyorum
Yani bende öyle düşündüm aldım valla çevremde hiç kullanan yok tecrübesiziz bakalım nolcak Benim aldığım hem sağa sola hem ileri geri sallanabiliyor. Yatma oturma poziyonu var birkaç kademe. Sinekliği var altında sepeti var falan. Bebek severse baya kullanışlı olur diye düşündüm o yüzden tercih ettim.

Bebek yüzünden dubleks evi sattırdım ben . Aşağı katta gündüz duryordum. Ana dizi ile iyi oluyordu. Uyuması dışında küçük beşikte kalması zor canm.

Ben evim dublex olmadigi halde aldim ki cok kullanışlı oluyor, senin mutlaka alman gerekli
Nasıl bir beşik aldın sen canım
Seninki gerçekten çok kullanışlıymış canım. Bakayım olmazsa seninkinden alırım bende
Bebek yüzünden dubleks evi sattırdım ben . Aşağı katta gündüz duryordum. Ana dizi ile iyi oluyordu. Uyuması dışında küçük beşikte kalması zor canm.
Biz daha taksitini ödüyoruz o zaman alt kata beşik değil de ana dizi bakmak daha mantıklı kalcak gibi

Seninki gerçekten çok kullanışlıymış canım. Bakayım olmazsa seninkinden alırım bende
Bir araştır canım bize kullanışlı geldi tabi bebiş doğmadan yorum yapmak zor daha önce paylaştım ama yine gör diye atayım kendi çektiğim fotoğrafını.

Eklentiler

• 20211217_204833.webp
    57 KB · Görüntüleme: 96
  • 20211217_204800.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 58
  • 20211217_204731.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 91
Ayy canm bnde de var o acaba yazan var mi çözüm bulan var mı diye girdim bakmaya çok çok hareketli sende de öyle mi dışarıdan belli oluyor biraz biraz
Annem dokunuyor falan anneannem diye atıyor böyle bu kız ya beni seviyor ya kavga ediyor cadı benle diyo hic durduğu yok

Ben hareketinden şikayetçi değilim de şuan bulunduğu pozisyondan dolayı aşağıdaki dikiş yerimi hissediyorum sürekli acıyla.
Bir arkadaş özelden yazmış sağolsun. Ben serklajdan dolayı yapamıyorum ama 5 dkka secde pozisyonunda beklenebilir ya da tempolu kısa bir yürüyüş yapılabilirmiş

Daha önce yazmıştım sana direk o yaziyi atayim canim :)

Yarin deneyeceğim canm

Bemde öyle ya valla daha doğuma kaç ay var ben 70 kilo oldumm birde benim canım hep çikolata kek abur cubur şeyler istiyor
Bende 10 kilo almış durumdaydım en son, tartılmaya korkar oldum artık. Tatlı benimde istiyor hep canım, fındık kremasına falan düştüm bu sıra

Sırtüstü uzanmayı önermiyorlar ama yan uzanıp poponun altına yastık koysan işe yarar mı acaba?

Sırtüstü uzanmayı önermiyorlar ama yan uzanıp poponun altına yastık koysan işe yarar mı acaba?
Ben sürekli yattığım için mecburen sırt üstü yattığım da oluyor valla yoksa çürüyecek yanlarım
Dediğini yaptıydım ben de tam ayaklarıma da daha yüksek birşey koydum. Açılı yatmış oldum aşağıya baskı azaldı. Ya da uyudu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…