- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Düz krem rengi paylaştı bi arkadaşımız geçenlerde ,hoşuma gitti onu favoriledim her şeyle de uyumlu olur diye görmüş müydün onu?Dimi bence de odasini yapmak en en keyiflisi. Perdesi, halisi, dekoratif aksesuarlari derkenOzellikle kiz odalarini tasarlamak ayri bi keyifli bence Ben de su siralar karyola kenar koruyucusu bakiyorum ama bi turlu karar veremedim.
Tabi ki canım ihtiyaç ne ise ona göre ilerlemek daha mantıklı. Yoyko da güzel, fiyat olarak elele ile aynı hemen hemen. Az kullanırım diye düşünme benim yeğenim en az 2 sene kullandı sonra da Montessori yatağa geçti. Dediğin gibi kullanıp kaldırma açısında bence de çok mantıklı park yataklar.Uni baby güzelmiş canım ama yoyko şu yönden daha uygun galiba. Bu ikisinde de ara kat tek kademe. Benim bazam ve yatağım baya yüksek normalden. Bunun bir sorun olacağını hiç düşünmemiştim ama yoyko nun yorumlarında önemli olduğunu yazmışlar. Muhtemelen anne yanı için alçak kalacaktır bunlar benim yatağayoyko num ara katı 3 farklı yükseklikte ayarlanabiliyormuş.
Ne kadar çok şey varmış dikkat etmek gereken yorumları okudukça daraldım
Evet aslında böyle birşey çok daha şık kesinlikle
ama işte evimde çok fazla yerim yok kullandıktan sonrası için. Ardiye ya da bir depo gibi. Kiracıyım ve eşim memur, tayinciyim de düşününce
İster istemez ikinci çocuğu da düşünüyorum. Park yatağı çantasına koydum mu gardrop üstüne falan bile kaldırabilirim. O yüzden park yatak daha uygun olacak sanırım bize
Henüz vermedim canım ama elelenin arakat yüksekliği alçak kalıyormuş yatağıma onu öğrendim. Galiba yoyko alacağım bu yüzden. 3 farklı yükseklikte ayarlanıyormuş.Canım selam ben Elele madre aldım daha zamdan önce, kutusuyla falan kaldırıp katlayinca hiç yer kaplamiyor ve seyahate götürmek için çok uygun geldi bana malzemeside kaliteli. Bakabilirsin sende henüz karar vermediysen :)
Kalite kontrol emin ellerde canım seninBiraz deli cesareti bendekiçok şükür aldıklarımızın kalitesi falan güzel çıktı ama kalite kontrol görevlimiz (annem) çok beğendi aldıklarımızı yorumlarını oku bol bol, videolarını izle . Bak mesela yoyko nun yükseklik ayarını o yorumlar olmadan bilemeyebilirdik. Farklı görüşler epey yol gösterici oluyor , her ürüne tek tek ulaşıp gözümüzle görmek mümkün değil ne yazık ki
Sen hep rahatsız et biziHenüz vermedim canım ama elelenin arakat yüksekliği alçak kalıyormuş yatağıma onu öğrendim. Galiba yoyko alacağım bu yüzden. 3 farklı yükseklikte ayarlanıyormuş.
Kalite kontrol emin ellerde canım senin
Aynen yorumlardan gitmekten başka çözümüm yok şuan. Bir de işte sizlerden fikir alacağım. 28ten sonra sık sık rahatsız edeceğim sanırım sizleri
Simdilik en aklima yatan o zaten canim. Tam karyolanin olculerinde. Baska begendiklerim var ama karyola olcusune uymuyor. Neyse biraz daha arastirmaya devam illa bi tane bulucam.Düz krem rengi paylaştı bi arkadaşımız geçenlerde ,hoşuma gitti onu favoriledim her şeyle de uyumlu olur diye görmüş müydün onu?
Ben hic kullanmadim canim ama uygun fiyata satan bir site vardı orda görüp paylaşmıştım, yoykoydu sanirim benimki ama Joie nin de cok çeşidi var ve genelde memnun kaliyor herkes, ebebek sayfasından bir incele istersen.Kızlar peki park yatak alan oldu mu hiç
Şimdi biz 28. haftayı bekliyoruz da alışveriş için. Kaldı 15-20 gün düşününce. Park yatağı direk almam gerekecek o zaman. Gidip bakamıyorum da
Anne yanı da olsun istiyorum çünkü daha çok ilk aylar için alacağım. Herşey yolunda giderse inşallah odasına alıştırmayı planlıyorum çok geçe kalmadan. Park yatağı da işte ailelerin yanına giderken kullanırız ondan sonra yine dedim.
sosmivida sanırım sen önermiştin joie nin bir modelini ama anne yanı olmuyor sanırım değil mi o?
English home a da müsait vaktinde bir bak istersen canımm,şimdi hatırladım annem orda görmüş fiyatı da uygunmuşSimdilik en aklima yatan o zaten canim. Tam karyolanin olculerinde. Baska begendiklerim var ama karyola olcusune uymuyor. Neyse biraz daha arastirmaya devam illa bi tane bulucam.
O Obayram bol bol rahatsiz et canim seve seve fikirlerimizi paylasiriz. Zaten bu gruptan olmasa benim daha cok eksigim olurdu. Sizlerle el ele verip baya seyler aldik. Ozellikle hepsiburadanin kasim indirimlerinden ne guzel faydalandik
Aslinda hayvan figürü olmasa daha iyi olabilir, çocuklar bazılarından korkuyorAy cok guzellermis canimm bende dusunuyordum ama ben tavsanli biseyler mi yapistirsam diye bakiyordum temasi tavsan oldugu icin ama hala kafamda oturtamadim bende
Evet beşiğimiz ahşapKesinlikle çok güzel olacak şöyle bi gözümde canlandırdım . Beşik de ahşap rengiydi sanki senin dimi ? Hepsi bir araya gelince mükemmel uyumlu olcak bence
Canım diğer konuda çok bilgim yok ama rahim boyunda kısalık olmamasına ve zarar görmemesine çok sevindim ikisini de yaşayan biri olarakMerhaba Nisan anneleri. Sizlere bı sorum olacaktı..ben Mayıs annesiyim büyük ihtimLle Nisan annesi olucam ama şuan sata göre 21 haftaligim ama geçen vajinada baskı ve vajina kemiklerinde ağrı ile Dr a gittim 19 haftalık dedi bebek için..zaten bı 9 günlük geç döllenme vardı ama bu 13 güne çıkmis dedi..bide plesanta rahim ağzını kapamış ama rahim boyu iyi kısalık yok o ağrılar rahim boyuna da zarar vermemiş normal dedi ağrılar için..şimdi o 13 gün için gerilik dedi bı perinatolog gorsun dedi hatta kendisi yapiyomus normalde ayrintiliyi ama başka bı prof var aynı hastanede o da baksın dedi..tabi ben karaları bağladım hemenaranızda böyle bişey yaşayan var mı bu ara kapanır mı plesanta yukarı çıkar mı çok üzülüyorum faydalı ne bulursam yemeye çalışıyorum haftaya Çarşamba ayrıntılı var belki biraz arayı kaptir diyorum olabilir mi acaba
Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun..bakalım inşallah düzelir benim Dr biraz didikliyo ama bazı yerlerde okudum bu plesanta ve gerilik için kan sulandırıcı yada progestan baslaniyms ama bana başlamadı..ayrıntılı sonucu göre mi artık bilmiyorm inşallah normale dönerCanım diğer konuda çok bilgim yok ama rahim boyunda kısalık olmamasına ve zarar görmemesine çok sevindim ikisini de yaşayan biri olarak
Ya ben yazacaktım aslında bunu ama işte sürecini çok bilmediğim için rahatlatmak isterken moralini daha da bozmak istemedim belki kullanıyorsundur zaten diyeTeşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun..bakalım inşallah düzelir benim Dr biraz didikliyo ama bazı yerlerde okudum bu plesanta ve gerilik için kan sulandırıcı yada progestan baslaniyms ama bana başlamadı..ayrıntılı sonucu göre mi artık bilmiyorm inşallah normale döner
Ya bilmiyorm aslında bu Dr u degsitrisem daha iyi olacak gibi..benim ikinci gebeliğim bu ilk oglumdada ben progestan coraspin kullandım..yeni hamileyken ben söylemesem ilacı vermeyi unuttu mesela ben deyince ilk oğlumda kullandım bu ilaçları bunda kullanmayacak miyim falan haa hemen yazalım dedi..şimdi gidince yine dicem böle böle ilaç verilmesi gerekmiyo mu diye hemen yazacak..ama hep ben mi soyluycem yani..su perinatolog ile goruseyim o normal takipli muayene de kabul ediyorsa ondan devam edicem..biraz sert biri ama katlanirim artk nabalimYa ben yazacaktım aslında bunu ama işte sürecini çok bilmediğim için rahatlatmak isterken moralini daha da bozmak istemedim belki kullanıyorsundur zaten diye
Geriden gelme benim durumumda da çok sık yaşanan birşey. Benim gördüğüm örneklerde genelde plesanta veya kordon damarları direnç gösteriyormuş. Bunu da kan sulandırıcı ile çözüyorlar. Progestan da rahim ağzını rahatlatmak için muhtemelen plesantanın yaptığı baskıyı daha az hissetmek için. Ben de kullanıyorum onu. Perinatolog doppler ile bakıp daha iyi inceleyecektir için rahat olsun
Oraya bakmistim canim ama yoktu sanki tekrar bi bakayim magazadan sordurtayim. Chakradan begendim aslinda ama 600lira da vermek istemiyorum basit bi korumaya :) En son buradan arkadasin paylastigini alicam galiba cunku fiyat kalite olarak en iyisi simdilik o.English home a da müsait vaktinde bir bak istersen canımm,şimdi hatırladım annem orda görmüş fiyatı da uygunmuş
Ben de bakayım bişeyler bulursam gönderirim canım, bulamazsak da eldeki seçenek güzelOraya bakmistim canim ama yoktu sanki tekrar bi bakayim magazadan sordurtayim. Chakradan begendim aslinda ama 600lira da vermek istemiyorum basit bi korumaya :) En son buradan arkadasin paylastigini alicam galiba cunku fiyat kalite olarak en iyisi simdilik o.
Dogru diyosun canim ozaman sizin icin en mantiklisi park yatak seklinde olan olacakUni baby güzelmiş canım ama yoyko şu yönden daha uygun galiba. Bu ikisinde de ara kat tek kademe. Benim bazam ve yatağım baya yüksek normalden. Bunun bir sorun olacağını hiç düşünmemiştim ama yoyko nun yorumlarında önemli olduğunu yazmışlar. Muhtemelen anne yanı için alçak kalacaktır bunlar benim yatağayoyko num ara katı 3 farklı yükseklikte ayarlanabiliyormuş.
Ne kadar çok şey varmış dikkat etmek gereken yorumları okudukça daraldım
Evet aslında böyle birşey çok daha şık kesinlikle
ama işte evimde çok fazla yerim yok kullandıktan sonrası için. Ardiye ya da bir depo gibi. Kiracıyım ve eşim memur, tayinciyim de düşününce
İster istemez ikinci çocuğu da düşünüyorum. Park yatağı çantasına koydum mu gardrop üstüne falan bile kaldırabilirim. O yüzden park yatak daha uygun olacak sanırım bize
aa hadi yaa bunu arastirayim ben canim saol uyardigin icinAslinda hayvan figürü olmasa daha iyi olabilir, çocuklar bazılarından korkuyor
Belki yazılı bir bilgi yoktur, daha cok tecrübe, belli bir zamana kadar bazi oyuncaklardan da korkuyorlar, kalabalik odalar rahatsiz ediyor, mumkun olduğunca sade olmak gerekir, o yuzden soft renkler daha rahatlatıcı oluyor, etiketler guzel ama biraz büyüyünce onun hoşlandığı hayvan figurlerine bakman belki daha iyi bir seçim oluraa hadi yaa bunu arastirayim ben canim saol uyardigin icin
Genelde 2 haftaya kadar doktorlar normal karsiliyor ileri yada geri olmasını, ilk gebeligimde 5 gun gec döllenme demisti sonra detaylida bebegi besleyen bir damarda direnç çıktığını gördüler ve aspirin başlattılar. O yuzden iyi bir perinatolog gormesi iyi olur ve plesanta icin takibinin riskli gebelik takibi yapan bir doktor tarafından yapılması gerekir. Eğer rahmi kapatmışlar buyuk ihtimal sezeryan gozukuyor, bazılarının yukari cikiyor ama tamamen kişisel inşallah çıkar canim. Kilo icin acele etme ozellikle son ay en çok kilo aldıkları zaman ki zaten 2500 kg ve 4kg arasını doktorlar normal kabul ediyor. Saglikli olduktan sonra kilosunun bir önemi yok. İlk kizim 2410 dogmustu 35.hftada ilk ay 1.5 kg aldi arayı kapadı ve sonra hep yasitlarindan one gecti gelişimi. Bir önceki gebeligimde de mesela karin 10 gün gerideydi, bacak boyu haftasiyla uyumlu, baş ölçüsü öndeydi, yani bazen ölçümler baya karışık olabiliyor. Doktor o zaman protein ağırlıklı beslen dedi, 3 ogun protein ağırlıklı beslendim son ay, yaninda tahin pekmez, kaşar, muz vs yedım, her hafta 200 300 gr civari aldi. Seninde aklında olsun ama simdiden kendine cok yüklenme cunku bebek belli bir zamana kadar sadece ihtiyaci olan kadar alıyorMerhaba Nisan anneleri. Sizlere bı sorum olacaktı..ben Mayıs annesiyim büyük ihtimLle Nisan annesi olucam ama şuan sata göre 21 haftaligim ama geçen vajinada baskı ve vajina kemiklerinde ağrı ile Dr a gittim 19 haftalık dedi bebek için..zaten bı 9 günlük geç döllenme vardı ama bu 13 güne çıkmis dedi..bide plesanta rahim ağzını kapamış ama rahim boyu iyi kısalık yok o ağrılar rahim boyuna da zarar vermemiş normal dedi ağrılar için..şimdi o 13 gün için gerilik dedi bı perinatolog gorsun dedi hatta kendisi yapiyomus normalde ayrintiliyi ama başka bı prof var aynı hastanede o da baksın dedi..tabi ben karaları bağladım hemenaranızda böyle bişey yaşayan var mı bu ara kapanır mı plesanta yukarı çıkar mı çok üzülüyorum faydalı ne bulursam yemeye çalışıyorum haftaya Çarşamba ayrıntılı var belki biraz arayı kaptir diyorum olabilir mi acaba
Bende riskli kategoride oldugum için hep progestan kullandim ama doktorlar vajenden daha etkili olduğunu söylüyorlar, senin ki kapali oldugu icin belki o yuzden vermemiştir ama hatırlatmak gerekir tabiTeşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun..bakalım inşallah düzelir benim Dr biraz didikliyo ama bazı yerlerde okudum bu plesanta ve gerilik için kan sulandırıcı yada progestan baslaniyms ama bana başlamadı..ayrıntılı sonucu göre mi artık bilmiyorm inşallah normale döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?