2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba biz geldik
Çarşamba günü şeker yüklemesi yapıldı. Çok fazla kan aldılar. Bundan dolayı çok yorgundum halsiz kaldım. Şükür Sonuçlar iyi çıktı kadın doğum Doktorum da muayene mi yaptı, oğlumu gördüm ilk defa bize yüzünü gösterdi. Babasından, annesinden, ablasından üçümüz den de bir şeyler almış. Onu görmek çok güzel bir duyguydu. 800 gr olmuş iri olacak dedi. Rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip et.
Artık çok hareketli hiç durmuyor. Karnim pıt pıt atıyor, bakınca bile tekmeleri göbeğindeki sarsıntılardan belli oluyor.

Eklentiler

• IMG-20211222-WA0003.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 80
Maşallah oğluşa çok güzel çıkmış

Günaydın canım maşallah ne güzel poz vermiş gerçekten

Gunaydin canim dudaklar ben buradayin diyor masallah

Günaydın maşallah ne güzel poz vermiş

Kızlar gunaydın tansıyon takıbı yapıyormusunuz dun tesadufen olctum 13 8 cıktı.... 14 8 uzerı olmaması gerekıyor ılk hamılelıgımde doktor her gıttıgımde olcum yaptırırdı bu doktor hıc olcturmedı bı alet alıp duzenlı takıp edecegım

Gunaydinlar. Ruyamda erken dogum yapiyordum Daha yeni yila bile girmeden nasil gelirsin oglum diye isyan ediyordum..

Bir araştır canım bize kullanışlı geldi tabi bebiş doğmadan yorum yapmak zor daha önce paylaştım ama yine gör diye atayım kendi çektiğim fotoğrafını.
Sağlıklı mutlu günlerde kullanmak nasip olsun sana canım. Umarım aldığımız beşikleri bebişler sever de değiştirmek zorunda kalmayız
Sen bu konuda baya tecrübeliymişsin canım maşallah baya bi fikir aldım sizlerden ikinci beşik için

Yok canım benim doktor da hiç ölçtürmedi. Bana kendin de takibini yap falan demedi. Acaba sonlara doğru mu ölçtürmeye başlıcak bilmiyorum

canım ben her gittiğimde ölçüyorlar ama evde takip yapmıyorum

en son gittiğimde biraz yüksek çıkmıştı arada evde bakıyorum

Oy minisss Masallah canim bir tosuncuk mu geliyorr nee Santim olarak kac dedi?

Benim 3.geliyor canim ondan ☺

Kizlar bende simdi muayeneden çıktım 24+5 herseyin iyi oldugunu soyledi cok sukur Boyu 31 santim sanirim hala haftasina gore kucuk ama bisey demedi ona, kilosuna gayet iyi dedi 749 grammis minnos Renkli ultrason simdi vermiyim sirtini da donmus zaten dedi iyi dedim :)
Babasi gibi kafasini arkaya atmis

Eklentiler

• AEDE7E6F-C8E6-486D-B0D3-682A601A2CA3.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 49
Bu arada seker testine girdim kan verdim bekliyorum sanirim 2 kere daha kan vercem, aclik 82 cikti insallah bir sorun cikmaz cunku ailede sekeri olan cook

Yok canım benim doktor da hiç ölçtürmedi. Bana kendin de takibini yap falan demedi. Acaba sonlara doğru mu ölçtürmeye başlıcak bilmiyorum
Tansiyon takibi rutindir ama, once kilo bakilir sonra tansiyon ölçülür, sonra kontrol baslar, yuksek tansiyon gebelikte cok risklidir, olcmemesi cok ilginc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…