Maşallah oğluşa çok güzel çıkmışMerhaba biz geldik
Çarşamba günü şeker yüklemesi yapıldı. Çok fazla kan aldılar. Bundan dolayı çok yorgundum halsiz kaldım. Şükür Sonuçlar iyi çıktı kadın doğum Doktorum da muayene mi yaptı, oğlumu gördüm ilk defa bize yüzünü gösterdi. Babasından, annesinden, ablasından üçümüz den de bir şeyler almış. Onu görmek çok güzel bir duyguydu. 800 gr olmuş iri olacak dedi. Rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip et.
Artık çok hareketli hiç durmuyor. Karnim pıt pıt atıyor, bakınca bile tekmeleri göbeğindeki sarsıntılardan belli oluyor.
Günaydın canımMerhaba biz geldik
Çarşamba günü şeker yüklemesi yapıldı. Çok fazla kan aldılar. Bundan dolayı çok yorgundum halsiz kaldım. Şükür Sonuçlar iyi çıktı kadın doğum Doktorum da muayene mi yaptı, oğlumu gördüm ilk defa bize yüzünü gösterdi. Babasından, annesinden, ablasından üçümüz den de bir şeyler almış. Onu görmek çok güzel bir duyguydu. 800 gr olmuş iri olacak dedi. Rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip et.
Artık çok hareketli hiç durmuyor. Karnim pıt pıt atıyor, bakınca bile tekmeleri göbeğindeki sarsıntılardan belli oluyor.
Gunaydin canim dudaklar ben buradayin diyor masallahMerhaba biz geldik
Merhaba biz geldik
Sağlıklı mutlu günlerde kullanmak nasip olsun sana canım. Umarım aldığımız beşikleri bebişler sever de değiştirmek zorunda kalmayızBir araştır canım bize kullanışlı geldi tabi bebiş doğmadan yorum yapmak zordaha önce paylaştım ama yine gör diye atayım kendi çektiğim fotoğrafını.
Sen bu konuda baya tecrübeliymişsin canım maşallahDaha önce yazmıştım sana direk o yaziyi atayim canim :)
2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı
bende doruk düşünüyorum :) Ya dorukta güzelmiş valla 😁 @Obayram başka isim öneriniz var mı kızlar kız için çok vardı düşündüğüm ama erkekte sıfırim 😁😁www.kadinlarkulubu.com
Bende bu gece rüyamda üçüz doğurdumGunaydinlar. Ruyamda erken dogum yapiyordumDaha yeni yila bile girmeden nasil gelirsin oglum diye isyan ediyordum..
Yok canım benim doktor da hiç ölçtürmedi. Bana kendin de takibini yap falan demedi. Acaba sonlara doğru mu ölçtürmeye başlıcak bilmiyorumKızlar gunaydın tansıyon takıbı yapıyormusunuz dun tesadufen olctum 13 8 cıktı.... 14 8 uzerı olmaması gerekıyor ılk hamılelıgımde doktor her gıttıgımde olcum yaptırırdı bu doktor hıc olcturmedı bı alet alıp duzenlı takıp edecegım
canım ben her gittiğimde ölçüyorlar ama evde takip yapmıyorumKızlar gunaydın tansıyon takıbı yapıyormusunuz dun tesadufen olctum 13 8 cıktı.... 14 8 uzerı olmaması gerekıyor ılk hamılelıgımde doktor her gıttıgımde olcum yaptırırdı bu doktor hıc olcturmedı bı alet alıp duzenlı takıp edecegım
Canim ben ruyamda ikiz de gormustum ama ilk aylar :) uyumadan dogumla ilgili seyler okuyorum onun bilincaltima etkisi buyuk sanirim :)Bende bu gece rüyamda üçüz doğurdumanlaşılan doğum rüyalarımız başladı artık
en son gittiğimde biraz yüksek çıkmıştı arada evde bakıyorumKızlar gunaydın tansıyon takıbı yapıyormusunuz dun tesadufen olctum 13 8 cıktı.... 14 8 uzerı olmaması gerekıyor ılk hamılelıgımde doktor her gıttıgımde olcum yaptırırdı bu doktor hıc olcturmedı bı alet alıp duzenlı takıp edecegım
Oy minisssMerhaba biz geldik
Benim 3.geliyor canim ondan ☺Sağlıklı mutlu günlerde kullanmak nasip olsun sana canım. Umarım aldığımız beşikleri bebişler sever de değiştirmek zorunda kalmayız
Sen bu konuda baya tecrübeliymişsin canım maşallahbaya bi fikir aldım sizlerden ikinci beşik için
Rekor bende sanırım 12 kilo aldım nasıl başardım bilmiyorumBende 10 kilo almış durumdaydım en son, tartılmaya korkar oldum artık. Tatlı benimde istiyor hep canım, fındık kremasına falan düştüm bu sıra
Tansiyon takibi rutindir ama, once kilo bakilir sonra tansiyon ölçülür, sonra kontrol baslar, yuksek tansiyon gebelikte cok risklidir, olcmemesi cok ilgincYok canım benim doktor da hiç ölçtürmedi. Bana kendin de takibini yap falan demedi. Acaba sonlara doğru mu ölçtürmeye başlıcak bilmiyorum
Aclik şekeri gayet güzel, benim doktorum 91 alti olsun istiyorBu arada seker testine girdim kan verdim bekliyorum sanirim 2 kere daha kan vercem, aclik 82 cikti insallah bir sorun cikmaz cunku ailede sekeri olan cook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?