- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
Ayyy ewet fındık kreması bugün bende ald bimdenBende 10 kilo almış durumdaydım en son, tartılmaya korkar oldum artık. Tatlı benimde istiyor hep canım, fındık kremasına falan düştüm bu sıra
Park yatak alacak olsaydım Yoyko alacaktım ben canım anneyanı da oluyor , onun o sade görüntüsü çok hoşuma gitmişti fikir olur belki sana daKızlar peki park yatak alan oldu mu hiç
Şimdi biz 28. haftayı bekliyoruz da alışveriş için. Kaldı 15-20 gün düşününce. Park yatağı direk almam gerekecek o zaman. Gidip bakamıyorum da
Anne yanı da olsun istiyorum çünkü daha çok ilk aylar için alacağım. Herşey yolunda giderse inşallah odasına alıştırmayı planlıyorum çok geçe kalmadan. Park yatağı da işte ailelerin yanına giderken kullanırız ondan sonra yine dedim.
@sosmivida sanırım sen önermiştin joie nin bir modelini ama anne yanı olmuyor sanırım değil mi o?
Guzel bilgiler canim, bizleri de bilgilendirmis oluyosun.Yata yata elimde telefon bu bilgilerle doldurdum beynimi galiba
Çok güzel görünüyor gerçekten. Favoriye aldım valla ben de mesajını.
Bir tane örnek link verebilir misin uygulamada da eklim aklımda kalsın
Cok guzeller canim ben de odasinda bos bi duvar kalirsa bi kismini boyle yapmak istiyorum. Hatta dun aksam bi sayfa gordum soyle boy olcmeli bi sticker vardi hosuma gitti ama yazin odasiyla ilgilenecegim icin simdilik sadece favoriliyorum :)Kızlar birkaç gündür oda dekorasyonu ile kafayı bozdum en son şöyle bir şey yapmaya karar verdim . Bebek odasının bir duvarını bu şekilde kaplamayı düşünüyorum. Duvar kağıdı değil stickermış bunlar, ruloda teker teker geliyor biz istediğimiz yerlere yapıştırarak kendimiz dizayn ediyoruz . Aradan belli zaman geçince değiştirmek istersek boyaya da zarar vermiyor kolayca sökülüyormuş. Trendyolda kullanıcı yorumlarına da baktım, harika şeyler çıkmış ortaya , desen karar verip sipariş vericem fiyatları da çok uygun rulosu 25-80₺ arası değişiyor . 2-3 rulo yeterli geliyormuş bir duvara. Sizlere de fikir olur belki
Yaaa maşallah çok güzel poz vermiş bal dudakMerhaba biz geldik
Çarşamba günü şeker yüklemesi yapıldı. Çok fazla kan aldılar. Bundan dolayı çok yorgundum halsiz kaldım. Şükür Sonuçlar iyi çıktı kadın doğum Doktorum da muayene mi yaptı, oğlumu gördüm ilk defa bize yüzünü gösterdi. Babasından, annesinden, ablasından üçümüz den de bir şeyler almış. Onu görmek çok güzel bir duyguydu. 800 gr olmuş iri olacak dedi. Rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip et.
Artık çok hareketli hiç durmuyor. Karnim pıt pıt atıyor, bakınca bile tekmeleri göbeğindeki sarsıntılardan belli oluyor.
Ben enfeksiyon için gittiğimde 14 8 di. Hastanede 11 7 ydi. O sıra 2 gün falan öyle çıktı 12 8 falan düşüyodu sonra bi daha ölçme fırsatım olmadı. Takip etmek lazım ama çok yükselmemesi gerekiyor.Kızlar gunaydın tansıyon takıbı yapıyormusunuz dun tesadufen olctum 13 8 cıktı.... 14 8 uzerı olmaması gerekıyor ılk hamılelıgımde doktor her gıttıgımde olcum yaptırırdı bu doktor hıc olcturmedı bı alet alıp duzenlı takıp edecegım
Ayyy o rüyalar başıma dert benimde. Uzun süredir devam ediyor. Ve genelde korkutucu ya da kafa karıştırıcı oluyor. Bi de 3 kere falan rüyamda kızdı bebeğim. Ultrasonda net görmesek şüphelencem yani kız mı diyeGunaydinlar. Ruyamda erken dogum yapiyordumDaha yeni yila bile girmeden nasil gelirsin oglum diye isyan ediyordum..
Amin canım inşallah hepimizin bebekleri sever beşiklerini güzel güzel uyurlarSağlıklı mutlu günlerde kullanmak nasip olsun sana canım. Umarım aldığımız beşikleri bebişler sever de değiştirmek zorunda kalmayız
Eveet bunları da gördüm dün , ama uzun bi süre ölçecek kadar boyumuz olmaz diye daha sonraya bıraktım bunuGuzel bilgiler canim, bizleri de bilgilendirmis oluyosun.
Cok guzeller canim ben de odasinda bos bi duvar kalirsa bi kismini boyle yapmak istiyorum. Hatta dun aksam bi sayfa gordum soyle boy olcmeli bi sticker vardi hosuma gitti ama yazin odasiyla ilgilenecegim icin simdilik sadece favoriliyorum :)
0 ay sadece 2 takim aldim. Gerisini 1-3 ay takimlar aldim. Cogu arkadasim istanbulda temmuz agustos sicaklarinda tek zibin giydirmisler mesela. Bence bunu yasayarak tecrube edinecegiz o yuzden cok emin konusamiyorum. :)Merhaba Arkadaşlar, yazdıklarınızın çoğunu okumaya çalıştım ama ilk defa yazıyorum şeyi merak ettim hiç giyim için alışveriş yaptınız mı hangisinden kaç tane almak lazım kısa kollumu uzun kollumu hangisini çok almak lazım acaba yardım edenim de yok bir de ilk olacak kafam çok karışık.
Şuan benim de listede en başta o varPark yatak alacak olsaydım Yoyko alacaktım ben canım anneyanı da oluyor , onun o sade görüntüsü çok hoşuma gitmişti fikir olur belki sana da
Süper cevap için teşekkür ederim. sanırım İzmir de daha da erken giymeye başlayabilir tek zıbına o zaman :)0 ay sadece 2 takim aldim. Gerisini 1-3 ay takimlar aldim. Cogu arkadasim istanbulda temmuz agustos sicaklarinda tek zibin giydirmisler mesela. Bence bunu yasayarak tecrube edinecegiz o yuzden cok emin konusamiyorum. :)
Dimi bence de odasini yapmak en en keyiflisi. Perdesi, halisi, dekoratif aksesuarlari derkenEveet bunları da gördüm dün , ama uzun bi süre ölçecek kadar boyumuz olmaz diye daha sonraya bıraktım bunuşifonyerine falan karar verdim halı bakıyorum şimdi de, ben sanırım en çok odasını yapmayı sevdim bu süre zarfında hayal edip gözümün önünde canlandırması çok zevkli oluyor
Uni baby anne yanı park yatak ve elele madre var benim aklımda. Uni baby 1050, diğeri 1550 civarında. Eğer uzun süre kullanmam dersen uni baby daha uygun, yorumları da gayet güzel.Kızlar peki park yatak alan oldu mu hiç
Şimdi biz 28. haftayı bekliyoruz da alışveriş için. Kaldı 15-20 gün düşününce. Park yatağı direk almam gerekecek o zaman. Gidip bakamıyorum da
Anne yanı da olsun istiyorum çünkü daha çok ilk aylar için alacağım. Herşey yolunda giderse inşallah odasına alıştırmayı planlıyorum çok geçe kalmadan. Park yatağı da işte ailelerin yanına giderken kullanırız ondan sonra yine dedim.
@sosmivida sanırım sen önermiştin joie nin bir modelini ama anne yanı olmuyor sanırım değil mi o?
Ayy evet bunlara bende baya bakmıştım. Bende şu iki modeli beğenmiştim. Bir duvarın alt yarısını ıhlamur yeşili boyayıp üstüne bunları yapıştırmayı düşünüyorum. Ne zaman yaparım bilmiyorum tabiKızlar birkaç gündür oda dekorasyonu ile kafayı bozdum en son şöyle bir şey yapmaya karar verdim . Bebek odasının bir duvarını bu şekilde kaplamayı düşünüyorum. Duvar kağıdı değil stickermış bunlar, ruloda teker teker geliyor biz istediğimiz yerlere yapıştırarak kendimiz dizayn ediyoruz . Aradan belli zaman geçince değiştirmek istersek boyaya da zarar vermiyor kolayca sökülüyormuş. Trendyolda kullanıcı yorumlarına da baktım, harika şeyler çıkmış ortaya , desen karar verip sipariş vericem fiyatları da çok uygun rulosu 25-80₺ arası değişiyor . 2-3 rulo yeterli geliyormuş bir duvara. Sizlere de fikir olur belki
Evet canim sunlari kaydettim ama kararsizim hala :) Onun yerine 3 cerceve de dusunebilirim. Sanirim cerceve dusuncem yataginin ustune, kaydettigim stickerler cok karisik durcak gibiBunların değişik hayvan desenlerinde olanları da var bi bak belki aklına yatar canım. Birkaç gündür düşün düşün ben de anca karar verdim tüm bulduklarımı favoriledim. 1 ay içinde başlarım sanırım artık .Ahşap ve beyaz tonlarına uyabilecek Puantiye-balon-çiçek bu desenlerin birinden duvar kağıdı, makromeyle süslenmiş ayna ve yine makromeden dekor amaçlı birkaç süs eşyası . Duvar icin birkaç ahşap raf,raflara kitap ve oyuncak ve pastel tonlarda tablolaren son bu şekilde bi dekor oturttum kafamda . Sen de bi gez dolaş bi odana bak onu oraya koyarım bunu buraya koyarım diye gözünde canlandır gerekirse çiz aklındaki şeyleri , mutlaka oluşacak bişeyler
Canim bende anne yani park almaya gittigimde hicbirini begenmedim cok kaba geldiler gozumeKızlar peki park yatak alan oldu mu hiç
Uni baby anne yanı park yatak ve elele madre var benim aklımda. Uni baby 1050, diğeri 1550 civarında. Eğer uzun süre kullanmam dersen uni baby daha uygun, yorumları da gayet güzel.
Evet aslında böyle birşey çok daha şık kesinlikleCanim bende anne yani park almaya gittigimde hicbirini begenmedim cok kaba geldiler gozume60x120 de yoktu oyuzden su modeli aldim ilerde de salonda park olarak kullanmak icin. Park cok lazim olursa tatil yada ailelerin yaninda ozaman cok uyguna bisey alabiliriz belki ilerde
Yok canım ya nerdeeee, ah orda olsam sabahtan akşama kadar gezerdim ne var ne yok diyeŞuan benim de listede en başta o var
Ama senin de gidip bakma imkanın olmadı değil mi benim gibi
Sen yine baya tamamladın eksikleri uzaktan uzaktanYok canım ya nerdeeee, ah orda olsam sabahtan akşama kadar gezerdim ne var ne yok diye
Canım selam ben Elele madre aldım daha zamdan önce, kutusuyla falan kaldırıp katlayinca hiç yer kaplamiyor ve seyahate götürmek için çok uygun geldi bana malzemeside kaliteli. Bakabilirsin sende henüz karar vermediysen :)Kızlar peki park yatak alan oldu mu hiç
Biraz deli cesareti bendekiSen yine baya tamamladın eksikleri uzaktan uzaktangüle güle kullan inşallah hepsini.
Ben hiç emin olamıyorum görmeden yasiz de önermeseniz birşeyler hiç bişi alamam muhtemelen
Kesinlikle çok güzel olacak şöyle bi gözümde canlandırdım . Beşik de ahşap rengiydi sanki senin dimi ? Hepsi bir araya gelince mükemmel uyumlu olcak benceAyy evet bunlara bende baya bakmıştım. Bende şu iki modeli beğenmiştim. Bir duvarın alt yarısını ıhlamur yeşili boyayıp üstüne bunları yapıştırmayı düşünüyorum. Ne zaman yaparım bilmiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?