2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Park yatak alacak olsaydım Yoyko alacaktım ben canım anneyanı da oluyor , onun o sade görüntüsü çok hoşuma gitmişti fikir olur belki sana da

Merhaba Arkadaşlar, yazdıklarınızın çoğunu okumaya çalıştım ama ilk defa yazıyorum şeyi merak ettim hiç giyim için alışveriş yaptınız mı hangisinden kaç tane almak lazım kısa kollumu uzun kollumu hangisini çok almak lazım acaba yardım edenim de yok bir de ilk olacak kafam çok karışık.

Yata yata elimde telefon bu bilgilerle doldurdum beynimi galiba

Çok güzel görünüyor gerçekten. Favoriye aldım valla ben de mesajını.
Bir tane örnek link verebilir misin uygulamada da eklim aklımda kalsın
Guzel bilgiler canim, bizleri de bilgilendirmis oluyosun.
Cok guzeller canim ben de odasinda bos bi duvar kalirsa bi kismini boyle yapmak istiyorum. Hatta dun aksam bi sayfa gordum soyle boy olcmeli bi sticker vardi hosuma gitti ama yazin odasiyla ilgilenecegim icin simdilik sadece favoriliyorum :)

Eklentiler

• Screenshot_20211224-140220_Instagram.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 44
Yaaa maşallah çok güzel poz vermiş bal dudak bize de dua edin çarşamba günü gidicez artık yüzünü görmek istiyorum 6 aydır göstermedi bu arada tekme konusuna katılıyorum benimde karnım baya oynuyor artık vururken gözüküyo çok net videoya bile çektim
Ben enfeksiyon için gittiğimde 14 8 di. Hastanede 11 7 ydi. O sıra 2 gün falan öyle çıktı 12 8 falan düşüyodu sonra bi daha ölçme fırsatım olmadı. Takip etmek lazım ama çok yükselmemesi gerekiyor.
Gunaydinlar. Ruyamda erken dogum yapiyordum Daha yeni yila bile girmeden nasil gelirsin oglum diye isyan ediyordum..
Ayyy o rüyalar başıma dert benimde. Uzun süredir devam ediyor. Ve genelde korkutucu ya da kafa karıştırıcı oluyor. Bi de 3 kere falan rüyamda kızdı bebeğim. Ultrasonda net görmesek şüphelencem yani kız mı diye
Sağlıklı mutlu günlerde kullanmak nasip olsun sana canım. Umarım aldığımız beşikleri bebişler sever de değiştirmek zorunda kalmayız
Amin canım inşallah hepimizin bebekleri sever beşiklerini güzel güzel uyurlar

Eveet bunları da gördüm dün , ama uzun bi süre ölçecek kadar boyumuz olmaz diye daha sonraya bıraktım bunu şifonyerine falan karar verdim halı bakıyorum şimdi de, ben sanırım en çok odasını yapmayı sevdim bu süre zarfında hayal edip gözümün önünde canlandırması çok zevkli oluyor

0 ay sadece 2 takim aldim. Gerisini 1-3 ay takimlar aldim. Cogu arkadasim istanbulda temmuz agustos sicaklarinda tek zibin giydirmisler mesela. Bence bunu yasayarak tecrube edinecegiz o yuzden cok emin konusamiyorum. :)

Park yatak alacak olsaydım Yoyko alacaktım ben canım anneyanı da oluyor , onun o sade görüntüsü çok hoşuma gitmişti fikir olur belki sana da
Şuan benim de listede en başta o var
Ama senin de gidip bakma imkanın olmadı değil mi benim gibi

0 ay sadece 2 takim aldim. Gerisini 1-3 ay takimlar aldim. Cogu arkadasim istanbulda temmuz agustos sicaklarinda tek zibin giydirmisler mesela. Bence bunu yasayarak tecrube edinecegiz o yuzden cok emin konusamiyorum. :)
Süper cevap için teşekkür ederim. sanırım İzmir de daha da erken giymeye başlayabilir tek zıbına o zaman :)

Dimi bence de odasini yapmak en en keyiflisi. Perdesi, halisi, dekoratif aksesuarlari derken Ozellikle kiz odalarini tasarlamak ayri bi keyifli bence Ben de su siralar karyola kenar koruyucusu bakiyorum ama bi turlu karar veremedim.

Uni baby anne yanı park yatak ve elele madre var benim aklımda. Uni baby 1050, diğeri 1550 civarında. Eğer uzun süre kullanmam dersen uni baby daha uygun, yorumları da gayet güzel.

Ayy evet bunlara bende baya bakmıştım. Bende şu iki modeli beğenmiştim. Bir duvarın alt yarısını ıhlamur yeşili boyayıp üstüne bunları yapıştırmayı düşünüyorum. Ne zaman yaparım bilmiyorum tabi

Eklentiler

• Screenshot_20211224-141038_Trendyol.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20211224-141005_Trendyol.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 54
Evet canim sunlari kaydettim ama kararsizim hala :) Onun yerine 3 cerceve de dusunebilirim. Sanirim cerceve dusuncem yataginin ustune, kaydettigim stickerler cok karisik durcak gibi

Eklentiler

• 97031EA7-C5BB-4394-8B32-3B674D077578.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 49
  • D88D8CE7-6B14-4AA4-9D17-03FD7812C850.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 43
  • F2159000-EA2C-4F8C-8F7B-7AA90AA650D2.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 54
Canim bende anne yani park almaya gittigimde hicbirini begenmedim cok kaba geldiler gozume 60x120 de yoktu oyuzden su modeli aldim ilerde de salonda park olarak kullanmak icin. Park cok lazim olursa tatil yada ailelerin yaninda ozaman cok uyguna bisey alabiliriz belki ilerde

Eklentiler

• 370284BB-A789-493A-A370-EBA692E4C340.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 63
Uni baby anne yanı park yatak ve elele madre var benim aklımda. Uni baby 1050, diğeri 1550 civarında. Eğer uzun süre kullanmam dersen uni baby daha uygun, yorumları da gayet güzel.

Uni baby güzelmiş canım ama yoyko şu yönden daha uygun galiba. Bu ikisinde de ara kat tek kademe. Benim bazam ve yatağım baya yüksek normalden. Bunun bir sorun olacağını hiç düşünmemiştim ama yoyko nun yorumlarında önemli olduğunu yazmışlar. Muhtemelen anne yanı için alçak kalacaktır bunlar benim yatağa yoyko num ara katı 3 farklı yükseklikte ayarlanabiliyormuş.
Ne kadar çok şey varmış dikkat etmek gereken yorumları okudukça daraldım

Evet aslında böyle birşey çok daha şık kesinlikle
ama işte evimde çok fazla yerim yok kullandıktan sonrası için. Ardiye ya da bir depo gibi. Kiracıyım ve eşim memur, tayinciyim de düşününce
İster istemez ikinci çocuğu da düşünüyorum. Park yatağı çantasına koydum mu gardrop üstüne falan bile kaldırabilirim. O yüzden park yatak daha uygun olacak sanırım bize

Yok canım ya nerdeeee, ah orda olsam sabahtan akşama kadar gezerdim ne var ne yok diye
Sen yine baya tamamladın eksikleri uzaktan uzaktan güle güle kullan inşallah hepsini.
Ben hiç emin olamıyorum görmeden ya siz de önermeseniz birşeyler hiç bişi alamam muhtemelen

Canım selam ben Elele madre aldım daha zamdan önce, kutusuyla falan kaldırıp katlayinca hiç yer kaplamiyor ve seyahate götürmek için çok uygun geldi bana malzemeside kaliteli. Bakabilirsin sende henüz karar vermediysen :)

Sen yine baya tamamladın eksikleri uzaktan uzaktan güle güle kullan inşallah hepsini.
Ben hiç emin olamıyorum görmeden ya siz de önermeseniz birşeyler hiç bişi alamam muhtemelen
Biraz deli cesareti bendeki çok şükür aldıklarımızın kalitesi falan güzel çıktı ama kalite kontrol görevlimiz (annem) çok beğendi aldıklarımızı yorumlarını oku bol bol, videolarını izle . Bak mesela yoyko nun yükseklik ayarını o yorumlar olmadan bilemeyebilirdik. Farklı görüşler epey yol gösterici oluyor , her ürüne tek tek ulaşıp gözümüzle görmek mümkün değil ne yazık ki

Kesinlikle çok güzel olacak şöyle bi gözümde canlandırdım . Beşik de ahşap rengiydi sanki senin dimi ? Hepsi bir araya gelince mükemmel uyumlu olcak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…