Bende görünüşünü çok sevdim içi de kullanışlı geldi banaNe kadar güzel görünüyor çok beğendim benya maalesef her şeyin fiyatı çok yükseldi artık makul seçenekler ne kaldıysa onları değerlendiriyoruz napalım . Ama bence bu beğendiğin hem çok kullanışlı hem de gayet şık görünüyor
Canim sen bizden ondesin o yuzden daha erken hazirlamalisin. Bize onculuk yaparsin dogum cantan ve dogum aninla.Kızlar benim kaynanada tık yok dolap konusundakıyafetleri yıkıcam şifonyerimi boşaltıp oraya mı koysam falan dedim hiç bir şey demedi bende pes ettim 1 ay daha beklicem almazlarsa biz bakıcaz eşimle bir çaresine öyle düşündük.
pembemanolya O Obayram M mllen
@MissPeaceful
Bu arada hastane çantası için bence mart geç. Zaten benim 1 nisan ama martta doğabilir büyük ihtimalle o yüzden ben bu ayın sonuna doğru çarşaf, battaniye falan başlayıp kıyafetlerini yıkıcam çantayı da şubatta hazırlamayı düşünüyorum. Bende bavul düzenleyici aldım. Bir tek hemşireye verilecek olan kıyafetleri poşet tarzı tek kullanımlık bir şeye koymayı düşünüyorum. Tek bavul yapıcam ama bende fazla fazla koyarım. Çünkü bir aksilik olmazsa özelde değil doğumevinde olacak orada bir şey vereceklerini sanmıyorum. Evime yarım saat en az ve eşim hayatta bulamaz bir şey istesem o yüzden tam bir çanta yapmam lazımarabada yedek çanta bırakma fikri de mantıklı geldi bavula sığmazsa falan yapabilirim öyle
Çok geçmiş olsun canımHic mesajları bile okuyamıyorum canim suan moralim bozuk baya, biraz rahatsız olunca evdekilerle kovid testi yaptik, annem ve ben pozitif ciktik ama annem bugun ağırlaştı ve suan yogun bakimda, cok uzgunum ne yapacağımı şaşırdım
Ayy çok heyecanlandım sen öyle deyinceCanim sen bizden ondesin o yuzden daha erken hazirlamalisin. Bize onculuk yaparsin dogum cantan ve dogum aninla.Ay mutlaka buradan irtibat halinde olalim, dogumumuzu anlatalim. Birbirimizi unutmayalim bebislere kavusunca
Dün gece bende dayamadim yedim yedim baktım saat 2 ye geliyor pişman olmadım açtım yedimKızlar günaydın
Size bir itirafta bulunmaya geldimBugün şeker yüklemesine gidecektim. Ama ben ne yaptım dün gece uyumadan önce oturdum dünyaları yedim. Son iki gündür böyleyim. Sabah uyandım ve hiç aç değilim
Gitsem şeker yüksek çıkacak kesin. Dedim çıkmadan bir ölçeyim evde. Sonuç 122
Gitmedim.
Diyorum yine normal beslenmeme devam edeyim önceki günlerdeki gibi hani kısmim hiçbir şeyden, sonuçta kimi kandırcam da ama en azından 1-2 gün şu gece yemelerine dur diyeyim de pazartesi yaptırayım. Yanlış mı düşünüyorum
Geçici bir durum olduğuna inanmak istiyorum çünkü bu gece yemelerinin…
Amin canim insallah. Seker yuklemeyi yarin yaptiriyosun dimi ? O Obayram sen de dimi canim ? Cok stresliyim, en son 17.30da yemek yedim. Sonra su ve magnezyum disinda agzima bisey surmedim. Saat 10 oldu daha su da icmeyecegim. Insallah 75likte yuksek cikmaz.Ayy çok heyecanlandım sen öyle deyincenasipse şubatta çantayı açarım yavaş yavaş atarım içine şubat sonuna kadar tamamlarım düzenini diye umut ediyorum ayy doğumu düşününce içim garip oluyor inşallah güzel bir an olur size de rahatlatıcı şeyler söyleyebilirim
Ben ilk evlendigimde bos odaya dolap almıştım, simdi bebek için hazırlıyorum o dolabı, internetten bu tarz kulpta satin aldım hem beşiğin cekmecelerini hemde dolabi kulbunu degistrcem bakalim, nasıl olacakHahah yok fişniklemedinvalla 1 ay daha beklicem bakalım şubata kadar almazlarsa biz alıcaz mecbur son ayda uğraşamam temizleyip yerleştirmekle İlk başta mobilyacılara bakıyordum da fiyatlar baya uçunca koçtaşa trendyola bakmaya başladım. Üç ya da dört kapaklı düşünüyorum bir de şifonyer istiyorum. Trendyolda bir model beğendim kulplarını falan değiştirince çok güzel olmuş resmini ekliyorum hemen
Kuzum bana 12 den sonra birsey yeme su icebilirsin demisti, aksam 10 gibi bi meyve yemistim en son, açlık zorluyor arada çünkü. Aklinda olsun bi parça bisey yersin olmadı. İnşallah güzel çıkar
Canım iç suyunu falan o kadar sıkma valla ya. Susuzluk iyi değil bizim için. Şekeri etkilemez bence. Ben de saat 5te yemek yedim normal. Az önce bir acıktım valla. Normalde yerdim de yarın test var diye sadece yoğurt yedim bir kase içine kuru nane koyup
Gecen 50lik yaptirdim oncemi aksam acikmistim yogurt dereotu otu yemistim sonuc 140in uzerinde cikmisti, bunda daha dikkat etmeye karar verdim. Suan açim ama uykum gelsin diye gozumu yoruyorumKuzum bana 12 den sonra birsey yeme su icebilirsin demisti, aksam 10 gibi bi meyve yemistim en son, açlık zorluyor arada çünkü. Aklinda olsun bi parça bisey yersin olmadı. İnşallah güzel çıkar
Gun icinde yeteri kadar su ictim canim. Az once de 2 bardak ictim artik stopCanım iç suyunu falan o kadar sıkma valla ya. Susuzluk iyi değil bizim için. Şekeri etkilemez bence. Ben de saat 5te yemek yedim normal. Az önce bir acıktım valla. Normalde yerdim de yarın test var diye sadece yoğurt yedim bir kase içine kuru nane koyupsuyumu falan da içiyorum artık sabaha hayırlısı
Susuz kalmayın aman diyimCanım iç suyunu falan o kadar sıkma valla ya. Susuzluk iyi değil bizim için. Şekeri etkilemez bence. Ben de saat 5te yemek yedim normal. Az önce bir acıktım valla. Normalde yerdim de yarın test var diye sadece yoğurt yedim bir kase içine kuru nane koyupsuyumu falan da içiyorum artık sabaha hayırlısı
Ya sorma benim açlık şekerimin 64 bile çıktığı oldu en son 3 hafta önce falan. Doktorum uyardı hatta uzun süre aç kalma biraz düşük diye. Ama işte bir 10 gündür acayip iştahım açıldı ve sürekli yiyorum. Geceleri ağzım kuruyor çok fena. Sürkeli suya uyanıyorum. Şüphelenmiştim zaten kendimden. 3 gündür biraz dikkat edip sabah ölçüyorum aç karnına 122-121-112 çıktıDün gece bende dayamadim yedim yedim baktım saat 2 ye geliyor pişman olmadım açtım yedimzaten 3 aylık ortalamayada bakılıyor Allah korusun birşey olsa o yüksek çıkar zaten cnm . En iyisini yapmışsın birgunluk yüksek çıksa tekrar yapmak isterdi doktor
Al benden de o kadar. Buralarda dert yanıyordum hatırlıyor musun kilo almıyorum diye. Kilolu başladığım için demiştik en son. 10 gün öncesine kadar öyleydi. Şimdi 1,5 kilo aldım. Şu 3 gün de devam etseydim o gece yemelere daha fazlasını alırdım muhtemelen. Benim de umudum yok, ailem de full şeker hastası. Bakalım hakkımızda hayırlısıGecen 50lik yaptirdim oncemi aksam acikmistim yogurt dereotu otu yemistim sonuc 140in uzerinde cikmisti, bunda daha dikkat etmeye karar verdim. Suan açim ama uykum gelsin diye gozumu yoruyorum11den once uyuyabilkrsem iyi olur :)
Gun icinde yeteri kadar su ictim canim. Az once de 2 bardak ictim artik stopAma biliyomusun tartida 1 kilo daha gordum bugun. Disaridan kilo aldigim belli olmuyor ama 1 ayda 5 kilo cok korkuttu beni. Fiziksel olarak umrumda degil, saglik acisindan sekeri etkiledigini dusunuyorum. O yuzden artik beslenmeme daha dikkat edecegim. Ne de oksa kilo almiyorum diye ivir zivir ne bulursam yedim. Ozellikle aksamlari ekmek arasi cok yaptim. O yuzden artik dikkat edicem yarin sonuc temiz ciksa bile. Ama cikacagini sanmiyorum. bakalim doktorum 5 kiloya ne tepki verecek
Yarın yükleme olmasa bir akşam yemeği daha yerdim o yoğurt yerine işte sorun orda. Napıcam bilmiyorumSusuz kalmayın aman diyimYoğurt yiyerek iyi yapmışsın. Meyve şeker barındırdığı icin özellikle aksam yemeklerinden sonra , geç vakitte tüketilince sindirimi zor olur ve vücutta yağ olarak depolanır , kan şekerini daha da yükseltir . Meyveyi daha çok gündüz tüketmek lazım
Bu tamamen psikolojik . Yetersiz beslenmek bize ve bebeğimize ne kadar zararlıysa , fazla beslenmek de o kadar zararlı . Olaya bu pencereden bakarsak bence daha rahat kontrol altına alırız kendimiziYarın yükleme olmasa bir akşam yemeği daha yerdim o yoğurt yerine işte sorun orda. Napıcam bilmiyorum
Kontrol altına almam lazım gerçekten. Çünkü ben bir de artık hareketsizim tamamen. Bu yoğurtla da gayet idare ettim mesela ve uyuyacağım düşününceBu tamamen psikolojik . Yetersiz beslenmek bize ve bebeğimize ne kadar zararlıysa , fazla beslenmek de o kadar zararlı . Olaya bu pencereden bakarsak bence daha rahat kontrol altına alırız kendimizi
Ay canim yine de moral bozmamaya calisalim, bol sebze ve proteinle beslenmeye calisalim. Nefsimizi koreltelim kaldi 3 ay kadar vaktimiz.Al benden de o kadar. Buralarda dert yanıyordum hatırlıyor musun kilo almıyorum diye. Kilolu başladığım için demiştik en son. 10 gün öncesine kadar öyleydi. Şimdi 1,5 kilo aldım. Şu 3 gün de devam etseydim o gece yemelere daha fazlasını alırdım muhtemelen. Benim de umudum yok, ailem de full şeker hastası. Bakalım hakkımızda hayırlısıİnşallah diyetle yoluna koyabileceğim bir seviyede çıkar. Kullandığım 18632992 ilaca bir de insülin eklenirse üzülürüm gerçekten
Yaparsın, kendin için yapmıyorsan bebeğinin daha sağlıklı olması icin yaparsın canımKontrol altına almam lazım gerçekten. Çünkü ben bir de artık hareketsizim tamamen. Bu yoğurtla da gayet idare ettim mesela ve uyuyacağım düşününceİnşallah yapabilirim
Hangi hastane de dogum yapican cnnYa bezine kadar her şeyi vericez dediler . Ne marka diye sordum prima dediler. Bebek icin her güne ayrı takım da veriyorlarmış hepsi sıfır paketli baktım . Ben yanıma 1 tane takım almayı düşünüyorum çıkarken giydirmek için , bir de ıvır zıvır birkaç işime yarayacak şeyi alırım hastaneyle bir kez daha konuşup emin olayım da . Çantayı Martta değil şubatta hazırlasak daha iyi olmaz mı çok korkuyorum erken doğum yaparım kocam evde hiçbir şeyi bulamaz ortada kalırım öyle dependsiz geceliksiz diye
Cok geçmiş olsun en hafif şekilde anlatırsınız inşallahHic mesajları bile okuyamıyorum canim suan moralim bozuk baya, biraz rahatsız olunca evdekilerle kovid testi yaptik, annem ve ben pozitif ciktik ama annem bugun ağırlaştı ve suan yogun bakimda, cok uzgunum ne yapacağımı şaşırdım
Ben yurtdışındayım canımHangi hastane de dogum yapican cnn
Cok geçmiş olsun en hafif şekilde anlatırsınız inşallah
Kizlar taksim ve fulya acibadem yada bahcelievler memorialde doğum yapacak arkadas varmi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?