2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bende görünüşünü çok sevdim içi de kullanışlı geldi bana aslında kayınpederim herşeyin iyisi olsun ister biz evlenirken de hep iyisinden aldı hiç masraftan kaçmadı. Bebek mobilyasında çok masraf yapmak istemiyorum büyüyene kadar kullansak genç olunca zaten kendi zevki olacak değiştirmek isteyebilir yani bana mobilya için fazla para bile verseler bunu alır kalanıyla başka eksikleri alırım tabi verirlerse

Canim sen bizden ondesin o yuzden daha erken hazirlamalisin. Bize onculuk yaparsin dogum cantan ve dogum aninla. Ay mutlaka buradan irtibat halinde olalim, dogumumuzu anlatalim. Birbirimizi unutmayalim bebislere kavusunca

Çok geçmiş olsun canım inşallah annen de en kısa zamanda toparlayıp gelecek yanınıza

Canim sen bizden ondesin o yuzden daha erken hazirlamalisin. Bize onculuk yaparsin dogum cantan ve dogum aninla. Ay mutlaka buradan irtibat halinde olalim, dogumumuzu anlatalim. Birbirimizi unutmayalim bebislere kavusunca
Ayy çok heyecanlandım sen öyle deyince nasipse şubatta çantayı açarım yavaş yavaş atarım içine şubat sonuna kadar tamamlarım düzenini diye umut ediyorum ayy doğumu düşününce içim garip oluyor inşallah güzel bir an olur size de rahatlatıcı şeyler söyleyebilirim

Dün gece bende dayamadim yedim yedim baktım saat 2 ye geliyor pişman olmadım açtım yedim zaten 3 aylık ortalamayada bakılıyor Allah korusun birşey olsa o yüksek çıkar zaten cnm . En iyisini yapmışsın birgunluk yüksek çıksa tekrar yapmak isterdi doktor

Amin canim insallah. Seker yuklemeyi yarin yaptiriyosun dimi ? O Obayram sen de dimi canim ? Cok stresliyim, en son 17.30da yemek yedim. Sonra su ve magnezyum disinda agzima bisey surmedim. Saat 10 oldu daha su da icmeyecegim. Insallah 75likte yuksek cikmaz.

Ben ilk evlendigimde bos odaya dolap almıştım, simdi bebek için hazırlıyorum o dolabı, internetten bu tarz kulpta satin aldım hem beşiğin cekmecelerini hemde dolabi kulbunu degistrcem bakalim, nasıl olacak zarada cok pahalıydı kulplar internetten tanesi 4 e yakindi galiba aldım

Kuzum bana 12 den sonra birsey yeme su icebilirsin demisti, aksam 10 gibi bi meyve yemistim en son, açlık zorluyor arada çünkü. Aklinda olsun bi parça bisey yersin olmadı. İnşallah güzel çıkar

Canım iç suyunu falan o kadar sıkma valla ya. Susuzluk iyi değil bizim için. Şekeri etkilemez bence. Ben de saat 5te yemek yedim normal. Az önce bir acıktım valla. Normalde yerdim de yarın test var diye sadece yoğurt yedim bir kase içine kuru nane koyup suyumu falan da içiyorum artık sabaha hayırlısı

Kuzum bana 12 den sonra birsey yeme su icebilirsin demisti, aksam 10 gibi bi meyve yemistim en son, açlık zorluyor arada çünkü. Aklinda olsun bi parça bisey yersin olmadı. İnşallah güzel çıkar
Gecen 50lik yaptirdim oncemi aksam acikmistim yogurt dereotu otu yemistim sonuc 140in uzerinde cikmisti, bunda daha dikkat etmeye karar verdim. Suan açim ama uykum gelsin diye gozumu yoruyorum 11den once uyuyabilkrsem iyi olur :)

Gun icinde yeteri kadar su ictim canim. Az once de 2 bardak ictim artik stop Ama biliyomusun tartida 1 kilo daha gordum bugun. Disaridan kilo aldigim belli olmuyor ama 1 ayda 5 kilo cok korkuttu beni. Fiziksel olarak umrumda degil, saglik acisindan sekeri etkiledigini dusunuyorum. O yuzden artik beslenmeme daha dikkat edecegim. Ne de oksa kilo almiyorum diye ivir zivir ne bulursam yedim. Ozellikle aksamlari ekmek arasi cok yaptim. O yuzden artik dikkat edicem yarin sonuc temiz ciksa bile. Ama cikacagini sanmiyorum. bakalim doktorum 5 kiloya ne tepki verecek

Susuz kalmayın aman diyim Yoğurt yiyerek iyi yapmışsın. Meyve şeker barındırdığı icin özellikle aksam yemeklerinden sonra , geç vakitte tüketilince sindirimi zor olur ve vücutta yağ olarak depolanır , kan şekerini daha da yükseltir . Meyveyi daha çok gündüz tüketmek lazım

Ya sorma benim açlık şekerimin 64 bile çıktığı oldu en son 3 hafta önce falan. Doktorum uyardı hatta uzun süre aç kalma biraz düşük diye. Ama işte bir 10 gündür acayip iştahım açıldı ve sürekli yiyorum. Geceleri ağzım kuruyor çok fena. Sürkeli suya uyanıyorum. Şüphelenmiştim zaten kendimden. 3 gündür biraz dikkat edip sabah ölçüyorum aç karnına 122-121-112 çıktı ilk gün tokluk 169 çıktı.
O yüzden yarınki yüklemeden pek umutlu değilim. Hayırlısı bakalım İnşallah elimdeki cihaz bozuktur ‍♀

Al benden de o kadar. Buralarda dert yanıyordum hatırlıyor musun kilo almıyorum diye. Kilolu başladığım için demiştik en son. 10 gün öncesine kadar öyleydi. Şimdi 1,5 kilo aldım. Şu 3 gün de devam etseydim o gece yemelere daha fazlasını alırdım muhtemelen. Benim de umudum yok, ailem de full şeker hastası. Bakalım hakkımızda hayırlısı İnşallah diyetle yoluna koyabileceğim bir seviyede çıkar. Kullandığım 18632992 ilaca bir de insülin eklenirse üzülürüm gerçekten

Yarın yükleme olmasa bir akşam yemeği daha yerdim o yoğurt yerine işte sorun orda. Napıcam bilmiyorum

Yarın yükleme olmasa bir akşam yemeği daha yerdim o yoğurt yerine işte sorun orda. Napıcam bilmiyorum
Bu tamamen psikolojik . Yetersiz beslenmek bize ve bebeğimize ne kadar zararlıysa , fazla beslenmek de o kadar zararlı . Olaya bu pencereden bakarsak bence daha rahat kontrol altına alırız kendimizi

Bu tamamen psikolojik . Yetersiz beslenmek bize ve bebeğimize ne kadar zararlıysa , fazla beslenmek de o kadar zararlı . Olaya bu pencereden bakarsak bence daha rahat kontrol altına alırız kendimizi
Kontrol altına almam lazım gerçekten. Çünkü ben bir de artık hareketsizim tamamen. Bu yoğurtla da gayet idare ettim mesela ve uyuyacağım düşününce İnşallah yapabilirim

Ay canim yine de moral bozmamaya calisalim, bol sebze ve proteinle beslenmeye calisalim. Nefsimizi koreltelim kaldi 3 ay kadar vaktimiz.

Kontrol altına almam lazım gerçekten. Çünkü ben bir de artık hareketsizim tamamen. Bu yoğurtla da gayet idare ettim mesela ve uyuyacağım düşününce İnşallah yapabilirim
Yaparsın, kendin için yapmıyorsan bebeğinin daha sağlıklı olması icin yaparsın canım

Hangi hastane de dogum yapican cnn
Cok geçmiş olsun en hafif şekilde anlatırsınız inşallah

Kizlar taksim ve fulya acibadem yada bahcelievler memorialde doğum yapacak arkadas varmi aranizda

Hangi hastane de dogum yapican cnn

Cok geçmiş olsun en hafif şekilde anlatırsınız inşallah

Kizlar taksim ve fulya acibadem yada bahcelievler memorialde doğum yapacak arkadas varmi aranizda
Ben yurtdışındayım canım burda devlet hastaneleri hariç hepsi doğumda ne lazımsa veriyorlar diş fırçası diş macunu gibi kişisel eşyalar götürülüyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…