Çok geçmiş olsun allah şifa versin annen biran önce iyileşsin inşallah, sen nasılsın peki?Hic mesajları bile okuyamıyorum canim suan moralim bozuk baya, biraz rahatsız olunca evdekilerle kovid testi yaptik, annem ve ben pozitif ciktik ama annem bugun ağırlaştı ve suan yogun bakimda, cok uzgunum ne yapacağımı şaşırdım
Ne güzelmiş canım, burda kıyafet veren hastane var mı sanmıyorumBen yurtdışındayım canımburda devlet hastaneleri hariç hepsi doğumda ne lazımsa veriyorlar diş fırçası diş macunu gibi kişisel eşyalar götürülüyor sadece
Evet yarın sabah gideceğim inşallah. Valla bende akşam 6 gibi yedim acıkınca 10 gibi 2 tane meyve yedim. Çay(şekersiz) ve su içtim. En son demir şurubumu içtim şimdi yatıcam. Sabah açlık çok zorlamaz inşallah. Yarın haberleşelim sonuçlarımızı inşallah temiz çıkar hepsi.
İyi yapmışsın valla ben girişe askılık tarzı dolap yaptırınca küçük odayı boş bırakmıştım. Bir tane baza var kaynımım evlenince götürcek inşallah. 2 sene sonra falan oda yaparız diye düşünüyorum. Kulpları da trendyolda gördüm bende hoşuma gitmişti ordan alırım alırsam.Ben ilk evlendigimde bos odaya dolap almıştım, simdi bebek için hazırlıyorum o dolabı, internetten bu tarz kulpta satin aldım hem beşiğin cekmecelerini hemde dolabi kulbunu degistrcem bakalim, nasıl olacakzarada cok pahalıydı kulplar internetten tanesi 4 e yakindi galiba aldım
8 saat açlık yeterli diye biliyorum. Su etkiliyo mu ya ben gece çok susuyorumKuzum bana 12 den sonra birsey yeme su icebilirsin demisti, aksam 10 gibi bi meyve yemistim en son, açlık zorluyor arada çünkü. Aklinda olsun bi parça bisey yersin olmadı. İnşallah güzel çıkar
Bende mart sonu doğuracakmış gibi hissediyorum, nisana kalmayacak gibi geliyor bana. O yüzden şubatta çantayı hazırlarım muhtemelenBu arada hastane çantası için bence mart geç. Zaten benim 1 nisan ama martta doğabilir büyük ihtimalle o yüzden ben bu ayın sonuna doğru çarşaf, battaniye falan başlayıp kıyafetlerini yıkıcam çantayı da şubatta hazırlamayı düşünüyorum. Bende bavul düzenleyici aldım. Bir tek hemşireye verilecek olan kıyafetleri poşet tarzı tek kullanımlık bir şeye koymayı düşünüyorum. Tek bavul yapıcam ama bende fazla fazla koyarım. Çünkü bir aksilik olmazsa özelde değil doğumevinde olacak orada bir şey vereceklerini sanmıyorum. Evime yarım saat en az ve eşim hayatta bulamaz bir şey istesem o yüzden tam bir çanta yapmam lazımarabada yedek çanta bırakma fikri de mantıklı geldi bavula sığmazsa falan yapabilirim öyle
Acıbadem hastanesi veriyormuş diye duymuştum ama değişti mi bilmiyorumNe güzelmiş canım, burda kıyafet veren hastane var mı sanmıyorum
Evet 8 saat yeterli anca kan verene kadar zaten 9/10 u buluyor saat olarak açlık.Evet yarın sabah gideceğim inşallah. Valla bende akşam 6 gibi yedim acıkınca 10 gibi 2 tane meyve yedim. Çay(şekersiz) ve su içtim. En son demir şurubumu içtim şimdi yatıcam. Sabah açlık çok zorlamaz inşallah. Yarın haberleşelim sonuçlarımızı inşallah temiz çıkar hepsi.
İyi yapmışsın valla ben girişe askılık tarzı dolap yaptırınca küçük odayı boş bırakmıştım. Bir tane baza var kaynımım evlenince götürcek inşallah. 2 sene sonra falan oda yaparız diye düşünüyorum. Kulpları da trendyolda gördüm bende hoşuma gitmişti ordan alırım alırsam.
8 saat açlık yeterli diye biliyorum. Su etkiliyo mu ya ben gece çok susuyorum
Memorial gibi bazı hastaneler bebeği kendisi giydiriyor canım. Hatta eltime birde bebek çantası içinde bir sürü şey hediye ettiler. Mustela şampuan, burun aspiratörü, sudocrem pişik kremi v.s hepte iyi markalardı. Doğum yapacağın hastaneye sorabilirsin tabi sen yine de. Çünkü benim iki doğumumda da ben kendi götürdüklerimi giydirdim. Doğuma girerken bebek eşyalarını istiyolar. Anne odaya gelincede annenin eşyalarını istiyorlar ve giydiriyorlar :)Ben anlamadımşimdi benim kafamda düşündüğüm ben hastane çıkış setini vereceğim doğumdan önce, onunla getirmeyecekler mi odaya? Başka şeylerde mi vermemiz lazım ya da o ilk verdiğimiz takım mı kirleniyor
Evet canım kendi pompanı götürmelisin yoksa kiralama ücreti karşılığında veriyor bütün hastaneler buna memorial da dahil. Çünkü makina sabit oluyor fakat diğer aksamlar kişiye özel sıfırdan verildiği için hijyen açısından(sütün sağıldığı biberon filan) artı bir maliyeti oluyor.Orda kaç gün yatırıyorlar hastanede peki? Yine bi sor bakalım peçete de versinler bi zahmet o kadar doğum parası alıyorlargöğüs pompası götürmeli miyiz peki ben onu alırım belki yanıma
Senin kaynana dolap sözünü zamlardan önce mi vermişti sonra mı :) Sanırım zamlar fikrini değiştirmiş olabilir.Kızlar benim kaynanada tık yok dolap konusundakıyafetleri yıkıcam şifonyerimi boşaltıp oraya mı koysam falan dedim hiç bir şey demedi bende pes ettim 1 ay daha beklicem almazlarsa biz bakıcaz eşimle bir çaresine öyle düşündük.
pembemanolya O Obayram @mllen
@MissPeaceful
Bu arada hastane çantası için bence mart geç. Zaten benim 1 nisan ama martta doğabilir büyük ihtimalle o yüzden ben bu ayın sonuna doğru çarşaf, battaniye falan başlayıp kıyafetlerini yıkıcam çantayı da şubatta hazırlamayı düşünüyorum. Bende bavul düzenleyici aldım. Bir tek hemşireye verilecek olan kıyafetleri poşet tarzı tek kullanımlık bir şeye koymayı düşünüyorum. Tek bavul yapıcam ama bende fazla fazla koyarım. Çünkü bir aksilik olmazsa özelde değil doğumevinde olacak orada bir şey vereceklerini sanmıyorum. Evime yarım saat en az ve eşim hayatta bulamaz bir şey istesem o yüzden tam bir çanta yapmam lazımarabada yedek çanta bırakma fikri de mantıklı geldi bavula sığmazsa falan yapabilirim öyle
Hic mesajları bile okuyamıyorum canim suan moralim bozuk baya, biraz rahatsız olunca evdekilerle kovid testi yaptik, annem ve ben pozitif ciktik ama annem bugun ağırlaştı ve suan yogun bakimda, cok uzgunum ne yapacağımı şaşırdım
Yarın kendi cihazını da götürüp her ölçümden sonra sen de ölçersen cihazının doğruluk payını anlarsın canım. Benm ilk kızımda cihaz hep fazla ölçtüğü için bir hafta insülin kullandım ve 2 gün hastnede kaldı boşuna.Ya sorma benim açlık şekerimin 64 bile çıktığı oldu en son 3 hafta önce falan. Doktorum uyardı hatta uzun süre aç kalma biraz düşük diye. Ama işte bir 10 gündür acayip iştahım açıldı ve sürekli yiyorum. Geceleri ağzım kuruyor çok fena. Sürkeli suya uyanıyorum. Şüphelenmiştim zaten kendimden. 3 gündür biraz dikkat edip sabah ölçüyorum aç karnına 122-121-112 çıktıilk gün tokluk 169 çıktı.
O yüzden yarınki yüklemeden pek umutlu değilim. Hayırlısı bakalımİnşallah elimdeki cihaz bozuktur ♀
Önceydi ama sanmıyorum parayla dertleri yok pekSenin kaynana dolap sözünü zamlardan önce mi vermişti sonra mı :) Sanırım zamlar fikrini değiştirmiş olabilir.
Acıbadem memorial falan veriyordur heralde, ama fiyat olarak çok yüksek zaten bir zahmet versinlerAcıbadem hastanesi veriyormuş diye duymuştum ama değişti mi bilmiyorum
Özel sektör böyle maalesef herkes kendini düşünüyor. İnşallah zora girmiyorsundur. Biraz hazırlıklarla falan ilgilenirsin bu süreçte, en azından işten çıkarmamışlarGunaydin kizlar keyfim iyimi kotumu bilemiyorum yilbasi gunu patronum benimle konustu ve isler biliyosun kotu ocak ayi da durgun gececek seni ucretsiz izne cikariyoruz 3 hafta dedi muhtemelen kalan 2 de de devam edecek ve dogum iznine kadar 1 ay ise gitmeyecegim. Ozel sektor cok acimasiz hic dusunmuyorlar bu kiz dogum yapacak ihtiyaci vardir kendileri trilyonerneyse simdi aile hekimine gidip rapor alacagim ki en azindan kesintilide olsa maasimi alabileyim....
Öyle yaptım canım ama cihazım sıkıntılı galiba. 07:30 da ölçtüm 129 çıktı. Şimdi açlık kanını verdim içeceği içmeden yanıma aldım yine ölçtüm yine 129 çıktı. Yani 2 saatte hiç düşmez miYarın kendi cihazını da götürüp her ölçümden sonra sen de ölçersen cihazının doğruluk payını anlarsın canım. Benm ilk kızımda cihaz hep fazla ölçtüğü için bir hafta insülin kullandım ve 2 gün hastnede kaldı boşuna.
Günaydın canım iyi yapmışsın çünkü bu içecek de mide bulandırıyor gerçekten aç karnınaGünaydın kızlar. Ben bugün şeker yüklemesine gidecektim. Ancak geceden beri hafif mide bulantım var. Sabah da devam ediyordu. Ayıptır söylemesi yatmadan fitil kullanmıştım ilk defa ondan şüphelendim yan etki herhalde. Yani yarına kaldı benim şeker
Hadi bakalım sonuçlar güzel gelir inşallahGünaydın canım iyi yapmışsın çünkü bu içecek de mide bulandırıyor gerçekten aç karnınaben de şimdi içtim. Bir de çilekliymiş
İnşallah canım çok sağolHadi bakalım sonuçlar güzel gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?