- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Benim ilk doğumum olacak Allahin izniyle, ablam göğüs ucu kremi almami önerdi ondan aldım ben, tecrube etmeden ne yazık ki tam bilemeyecegiz sanırım, kalkanlar kapaklar vs cok duydum ama pahali geldi biraz. Kremi al diyince bende onu aldım bakalımMerhabalar herkese, şimdiden hayırlı doğumlarımız olsun inşallah.. ben sizlere şeyi sormak istiyorum bu göğüs için, göğüs kalkanı, göğüs silikonu, göğüs vs bunlarn hangisini almalıyız hangisi tam neye yarıyor ben haala anlayamadmbenm normalde de tenim çok hassastır, bazen göğüs uçlarm kendikendine tahriş olur ve hiçbişi değmesn diye peçete falan koyarım ve emininki ilk günden cırlatacak beni göğüs ucu ağrıları.. silikon ya da kapak ya da tam olarak hangilerini temin etmem gerekiyor benim acaba:/
Merhaba , bana doktorum göğsümün yaralanma ihtimalini en aza indirmek için 32.haftamdan itibaren göğüs ucu kremi sürmemi tavsiye etti . Garmastan Pomat kullanacağım, araştırdığım kadarıyla kullananlar çok memnun kalmış genel anlamda . Avent in göğüs kalkanını aldım , tahriş olmaması ve giysilere temas etmemesi icin de onu kullanacağım . Gümüş kalkan kullanıp memnun kalan da çok ama kremi önceden kullanmaya başlayacağım için, silikonların da işimi göreceğini umarak satın almadım ben epey yüksek gümüşlerin fiyatı . Deneyimleyince memnun kalırız umarım aldıklarımızdan :)Merhabalar herkese, şimdiden hayırlı doğumlarımız olsun inşallah.. ben sizlere şeyi sormak istiyorum bu göğüs için, göğüs kalkanı, göğüs silikonu, göğüs vs bunlarn hangisini almalıyız hangisi tam neye yarıyor ben haala anlayamadmbenm normalde de tenim çok hassastır, bazen göğüs uçlarm kendikendine tahriş olur ve hiçbişi değmesn diye peçete falan koyarım ve emininki ilk günden cırlatacak beni göğüs ucu ağrıları.. silikon ya da kapak ya da tam olarak hangilerini temin etmem gerekiyor benim acaba:/
Harikalar canım güle güle kullan mutlaka bakıyorum hemen lcw yaKuzum ben waikikiden aldim, netten hamile pijama gecelik diye yaz mutlaka görürsün, takip ederek baya indirimden carktan kupondan vs aldim hatta. Önü düğmeli pijama takımı ve gecelik sabahlık ayrı ayrı takim yaptım simdiki fiyatlarıyla resimleri atıyorum bak, birde pijamanin suan grisini almıştım onu giyiyorum ama hastaneye koyar mym bilmem.
Teşekkür ederim kuzum, sürekli çark ve indirim kupon vs oluyor, at favoriye takip et bi süre, baya indirime alırsın. Memnun da kalırsın inşallahHarikalar canım güle güle kullan mutlaka bakıyorum hemen lcw ya
Lansinoh göğüs kremi qldim kızımda onu kullandım. Kremi doğumdan önce de surseniz yine de gogus uclari bir kere azıcık hassas olup can yakıyor. Sonra göğüsler alıştığı için sıkıntı olmadı bende. Bunda bakalim ne olacak bilmiyorum ama ilk hafta ne yaparsa yap yara oluyor.Merhabalar herkese, şimdiden hayırlı doğumlarımız olsun inşallah.. ben sizlere şeyi sormak istiyorum bu göğüs için, göğüs kalkanı, göğüs silikonu, göğüs vs bunlarn hangisini almalıyız hangisi tam neye yarıyor ben haala anlayamadmbenm normalde de tenim çok hassastır, bazen göğüs uçlarm kendikendine tahriş olur ve hiçbişi değmesn diye peçete falan koyarım ve emininki ilk günden cırlatacak beni göğüs ucu ağrıları.. silikon ya da kapak ya da tam olarak hangilerini temin etmem gerekiyor benim acaba:/
Benimde bi gogusumun ucu belirgin degil. Uc olmadan da bebek emer diyolar. Hatta annemin de yokmus bizi emzire emzire belirginlesmis. O slikon gogus uclari gercekten ise yariyor mu ? Cunku bi yerde okudum bu sefer bebek sadece o slikona bagli kaliyor, disarida yaninizda yoksa emmiyor diye. Birde benim biri var biri yok bebegin akli karisacak diye korkuyorum. O yuzden birini emsin digerini sagarim kasikla vs veririm diye dusundum.Sizde haklısınız ilkinde alacak çok daha şey oluyor cinsiyet değişik oldugu için beşik ve kıyafet dışında süt sağma makinası, bez, ıslak mendil, göğüs ucu ( bu arada göğüs ucu olmayanlara tavsiye ederim bemim kız hiç emmedi göğüs uçumda yoktu hastanede de yoktu gece saat 2 de eşim eczaneden alıp gelmişti çantanızda bulundurun mutlaka) alıcam ondan da acele etmiyorum açıkcası
Günaydın canım bende dün gece bu kararı almıştım hemde daha 3. Doz aşımı yaptırmadım korku saldı iyice. E bebek mağazasına gitmek istiyorum ama bir yandanda evden çıkma ya kaparsan diye kararsız kaldım. Herkese sağlık diliyorum bendeGunaydinlar. Tum gece iki gogusumun arasindaki boslukta bi sizi mi desem agri mi desem degisik bi his olustu. Cok rahatsiz bi gece gecirdim surekli uyandim. Sizlerde boyle bi agri olustu mu ?
Kardesimin dun gece covid sonucu pozitif cikti ona ayri uzuldum kafayi taktim. Dun baska bi arkadasim da pozitif oldugunu soylemisti. Herkes ya covid ya domuz gribi farkinda misiniz
Disari cikmaya korkar oldum. Evimin yakinlarinda yuruyus ve market disinda artik kapali alanlara girmeme karari aldim.
Varsin su son 3 ay tamamen eve bagli kalayim..
Hepimize saglikli,sihhatli gunler diliyorum.
Kremi not aldım bende ...Aldıkların çok güzel güle güle sağlıkla kullansın minnoşGöğüs kremi için ne kullanmıştın? Garmastan krem ile lansinoh balm arasında kaldım ben. 32.haftadan itibaren kullanmaya basla dedi doktorum , garmastanın onarıcı etkisinden memnun kalan cok var ama bilemedim
Günaydın cnm bildiğin şırınga yi kafasını kesip kestiğin yere tam tersine sorunların için i takıyorlar emzirmeden önce bu siringayla meme başını çekiyorsun internetde var araştır bulursun meme başı olmayanların meme başını çıkarmak içinBenimde bi gogusumun ucu belirgin degil. Uc olmadan da bebek emer diyolar. Hatta annemin de yokmus bizi emzire emzire belirginlesmis. O slikon gogus uclari gercekten ise yariyor mu ? Cunku bi yerde okudum bu sefer bebek sadece o slikona bagli kaliyor, disarida yaninizda yoksa emmiyor diye. Birde benim biri var biri yok bebegin akli karisacak diye korkuyorum. O yuzden birini emsin digerini sagarim kasikla vs veririm diye dusundum.
ilk bebekte benimde dümdüze yakındı uç sıkıntısı oldu o silikon meme uçlarını denedim ama yinede çok verimli olmuyor en iyisi sabırla bebeği memeye tutturmak onlr çok iyi vakumluyorBenimde bi gogusumun ucu belirgin degil. Uc olmadan da bebek emer diyolar. Hatta annemin de yokmus bizi emzire emzire belirginlesmis. O slikon gogus uclari gercekten ise yariyor mu ? Cunku bi yerde okudum bu sefer bebek sadece o slikona bagli kaliyor, disarida yaninizda yoksa emmiyor diye. Birde benim biri var biri yok bebegin akli karisacak diye korkuyorum. O yuzden birini emsin digerini sagarim kasikla vs veririm diye dusundum.
Online sipqris candir canim. :) Benim de oradan depend almam lazimGünaydın canım bende dün gece bu kararı almıştım hemde daha 3. Doz aşımı yaptırmadım korku saldı iyice. E bebek mağazasına gitmek istiyorum ama bir yandanda evden çıkma ya kaparsan diye kararsız kaldım. Herkese sağlık diliyorum bende
Ben bunu denemistim canim ama hemen geri icine kaciyorKremi not aldım bende ...
Günaydın cnm bildiğin şırınga yi kafasını kesip kestiğin yere tam tersine sorunların için i takıyorlar emzirmeden önce bu siringayla meme başını çekiyorsun internetde var araştır bulursun meme başı olmayanların meme başını çıkarmak için
Evet evet bebekler icin elektrikli pompolardan bile daha iyi vakumlayan varliklardir yeter ki sabirli olun diyolar. Benim allahtan biri var onunla sorun yasamam da digerini de artik sabirla agzina tutturcam. Bu arada ben de aventin kalkanini aldim 3lu set halinde. Tek sorun goguslerim zaten buyuk sayilirdi suan iyice buyuduler, kalkani sutyen altindan takinca cok cok buyuk duruyolar o hosuma gitmedi ama napalim mecbur :) Ozellikle yazin ince tshirtla o goruntu cok rahatsiz edecek beni :)ilk bebekte benimde dümdüze yakındı uç sıkıntısı oldu o silikon meme uçlarını denedim ama yinede çok verimli olmuyor en iyisi sabırla bebeği memeye tutturmak onlr çok iyi vakumluyor. Sonra çıkarıp attım kullanmadım bebek emdikçe zaten çıkıyor. 2. Bebekte hiç gerek kalmadı uçlar daha belirgindi önceki uzun soluklu emzirmemden sanırım ikisinide 33 ay emzirdim . Bakalım kızım ne kadar emecek inşallah buda öyle olur
Şöyle benim kızım beni hiç emmedi ucumda olmayanca uç yok diye emmedi diye düşündük uçla biraz emdi sonra onlada almadı sağıp verdim ben hep biberonla baya inatçı kendisi inşallah oğlum emer ilk bebek oluncada cahildik bilemedik gösterende olmadı aç diye sağıp verdim mama verdim ama bu sefer pes etmicem emmesi için elimden geleni yapıcamBenimde bi gogusumun ucu belirgin degil. Uc olmadan da bebek emer diyolar. Hatta annemin de yokmus bizi emzire emzire belirginlesmis. O slikon gogus uclari gercekten ise yariyor mu ? Cunku bi yerde okudum bu sefer bebek sadece o slikona bagli kaliyor, disarida yaninizda yoksa emmiyor diye. Birde benim biri var biri yok bebegin akli karisacak diye korkuyorum. O yuzden birini emsin digerini sagarim kasikla vs veririm diye dusundum.
Bu göğüs kalkanı dediğiniz emzirme sırasında değil de sonrasında takılan değil miBir de emzirirken meme acısı yaşayıp acı çekenler bebek emerken ben krem süremiyordum çok zor oluyo uçları zaten kanıyo yarılmış vahim durumdayken kıyafet bile giyemiyosun değdiği için, derkenn beni kurtaran Avent göğüs kalkanı oldu . Yapana icat edene dua etmiştim. O meme ucu acısı başka bşyde yaşamadım. Ağlayarak emziriyordum . Kalkan aldıktan sonra aydınlanma yaşadım ohh be demiştim ve meme çabucak iyileşmişti. Şimdi hastane çantama bile koyucam onu tedbirimi önceden almam lazım . Tavsiye ederim. Herkesin aynı olmuyor ama acıdığını hissederseniz ilerlemeden kalkan alın derim
Canım, bebeklerin emme gücü yüksek oluyor. Öncelikle ikisini de kapaksız denemen daha mantıklı geldi bana. Benm de ikisi de ufak ve ucu da varla yok arası ama çok şükür ikisi de emdi. Yeni de doğsalar o kadar gayretle emmeye çalışıyorlar ki. İnşallah hiçbişeye gerek duymadan emer bebişinBenimde bi gogusumun ucu belirgin degil. Uc olmadan da bebek emer diyolar. Hatta annemin de yokmus bizi emzire emzire belirginlesmis. O slikon gogus uclari gercekten ise yariyor mu ? Cunku bi yerde okudum bu sefer bebek sadece o slikona bagli kaliyor, disarida yaninizda yoksa emmiyor diye. Birde benim biri var biri yok bebegin akli karisacak diye korkuyorum. O yuzden birini emsin digerini sagarim kasikla vs veririm diye dusundum.
Merhaba canım bende 17 haftalık hamileyim. Karnıma giren kramplar için doktorum banada magnorm verdi. İlk defa bugün içtim ama karnımda biraz da böbreklerimde ağrı yaptı sanki. Sizde d dolmuş muyduCanım o ilacı bilmiyorum ama magnezyum içmeyi atladığımda hemen eklem ağrılarımın arttığını farkediyorum. Bende huzursuz bacakta var kullandığımdan beri yaşamıyorum bu sorunu pek. Hatta son gittiğimde kalsiyumda istedim ona da başladım şimdi.
Benim kullandığım magnorm efervesan tablet, sgk karşılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?