2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen pes etmemek lazimmis ben emzirmeyle alakali cok makale okuyorum. Allah nasip ederse o zaman da su an ki gucum olursa direticegim. Benden daha iyi biliyosundur ama birde kucagimiza verecekler ya gogus kismin acik olsun direk tenine temas etsin ve bol bol konus onunla sesini kokunu biliyo zaten yapisir baslar agzini acmaya

Aynen canik dedigin gibi yapacagim. Zaten koyu rengi secebiliyolar direk oraya yoneliyolarmis emsin dursun

Canim ben de seker yukleme testinde cok kotu olmustum. Bunyeden bunyeye degisiyormus. Mesela polyanna pek etkilenmemisti. Su an iyi olmana sevindim.

Ay çok kötüydü ya bi anda terlemeye başladım gözüme perde indi, eşime ben gidiyorum dediğimi hatırlıyorum bayılmışım Aman aman bi daha aç karnıma gidip kan vermek zorunda kalmam insallah çok zor şeyler

Bu göğüs kalkanı dediğiniz emzirme sırasında değil de sonrasında takılan değil mi
Göğüs kalkanları doğumdan önce koymaya başlayıp sonra da kullanılan kapaklar. Meme ucunun sütyen veya atlete sürtünerek tahriş olmasını engelliyor. Bu kalkanlar silikon veya gümüş olabiliyor.

Bir de bunların dışında silikon göğüs uçları var, o da eğer meme ucu küçükse bebek ememiyorsa yardımcı olan bir aparat.

Yaaaa ne kadar guzel birr dusunceeee Saolsun saklamis size Icinde gormek icin sabirsizlandim minigiii Baska neler vardiii?
Bende sunlari aldim canim belki isini gorur. Cicekli olani baya oldu alali, ama o da lcw den almistim.

Hepsini belki giyemeyecegim hastanede ama mutlaka evde de isimize yarayacaktir. Evde pijama da olsa ozenli olmasina dikkat ederim

Eklentiler

• C4B91CEC-ED55-4994-BEBE-9683963BA53F.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 71
  • 166366E3-1B3F-4509-B5F7-0CE2978EC67C.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 72
  • 2D55C39F-6550-4B74-AED5-B87C8C55958B.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 71
  • 18C3C038-A7D8-4AFE-96E9-99922E57ABE5.webp
    104,5 KB · Görüntüleme: 64
  • E53F057F-C030-4C19-A3EC-1DB96516AA8C.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 61
  • 30110BB0-4CEC-447B-8E0D-A836AF2BF86C.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 68
Aa cok gecmis olsun canim, nasil bayildin ya Aman bidaha gerek kalmaz insallah. Simdi iyisin demi?

Aa cok gecmis olsun canim, nasil bayildin ya Aman bidaha gerek kalmaz insallah. Simdi iyisin demi?
Sağol canımm, iyiyim şimdi çok şükür Aç karnıma bi dünya kanımı aldılar içim kötü oldu valla oturduğum yerde gitmişim Sonuçlarım temiz çıkar da inşallah bunca sıkıntıdan sonra o iyi gelir bana

Benim de çok hoşuma gitti gerçekten , eşimin doğduğunda ilk kez giydiği tulumunu da göndermiş, ben de ilk doğduğunda giydiricem onun dışında e bebekten yazlık tulum,peştemal gibi kapşonlu bir havlu, triko ve penye battaniye , tek altlardan falan almış biraz daha iyi olayım gönderirim fotoğraflarını Havlusunu çok sevdim değişik bir şey dışı peştemal gibi içi havlu .Onun dışında yelek hırka patik örmüş hiç bana dememişti şunu şunu yapıyorum diye ben de çok şaşırdım beklemezdim ne cevherler varmış meğer benim kayınvalidede

pembemanolya geçmiş olsun canım
bende eşimle ayrı yatmama rağmen hastalığa yakalandım. Sabahtan beri üşüme yüksek ateş vücut ağrısı bulantı çok kötüydüm. Öğleden sonra acile gittik parol verdiler serumla o baya kendime getirdi ama hala ağrım var. Çok şükür bebeğim hareket ediyor da içim rahat o konuda. Covid testi aldılar bakalım sonuç ne çıkacak

Kiz valla helal olsun kadincagizin biraz gunahini aldik gibi Saolsun hicbisey de yapmayabilirdi. Dinlen sen dinlen sonra gosterirsin kusum

Ay gecmis olsun sanada canim ya, insallah negatif cikar sonucu

Çok geçmiş olsun canıım , eş hasta olunca kaçınılmaz bir şey illa ki kapıyoruz , bağışıklığımız da düşük zaten hamilelikten dolayı . Bol bol sıvı tüketin , aman ateş konusunda dikkat edin bi ter atıp ılık bir de duş alsan ne iyi gelir İnsallah negatif gelir sonuç bir an önce toparlarsınız

Kiz valla helal olsun kadincagizin biraz gunahini aldik gibi Saolsun hicbisey de yapmayabilirdi. Dinlen sen dinlen sonra gosterirsin kusum

Hamileyim diye benimle ilgili düşünceleri mi değişti ne oldu anlamadım ki . Kız torun çok istiyordu aileleri hep erkek . Kız oldu diye mi heveslendi acaba Allah bozmasın yine de nazardan sakınsın şekerpare kıvamında son zamanlar

Sağol canım inşallah
Evet malesef çok kaçındım ama kaptım. Daha yeni kendime geliyo gibiyim hala vücudum ağrıyo. İnşallah canım

Geçen hafta domuz gribi atlattık ailecek. Bugün büyük oğlum tekrar ateşlendi bu seferde covid testi verdik sonuç bekliyoruz bakalım
2 yıldır koruduk kendimizi şimdi hepsi peşpeşe geliyor. Bi kendimize gelemedik. Okullar hayırlısıyla bi kapansaydı

Çok geçmiş olsun , vakalar bu kadar artmışken okullar çok büyük risk su an gerçekten Allah yardımcınız olsun zor bir süreç

Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin ama okullar kapanmayacak gibi. Burada ogretmenler var, acaba onlar 2.donem kapanacagini dusunuyolar mi ?

Eklentiler

• Screenshot_20220108_210416_trendyol.com.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…