Aynen pes etmemek lazimmis ben emzirmeyle alakali cok makale okuyorum. Allah nasip ederse o zaman da su an ki gucum olursa direticegim. Benden daha iyi biliyosundur ama birde kucagimiza verecekler ya gogus kismin acik olsun direk tenine temas etsin ve bol bol konus onunla sesini kokunu biliyo zaten yapisir baslar agzini acmayaŞöyle benim kızım beni hiç emmedi ucumda olmayanca uç yok diye emmedi diye düşündük uçla biraz emdi sonra onlada almadı sağıp verdim ben hep biberonla baya inatçı kendisi inşallah oğlum emer ilk bebek oluncada cahildik bilemedik gösterende olmadı aç diye sağıp verdim mama verdim ama bu sefer pes etmicem emmesi için elimden geleni yapıcam
Aynen canik dedigin gibi yapacagim. Zaten koyu rengi secebiliyolar direk oraya yoneliyolarmis emsin dursunCanım, bebeklerin emme gücü yüksek oluyor. Öncelikle ikisini de kapaksız denemen daha mantıklı geldi bana. Benm de ikisi de ufak ve ucu da varla yok arası ama çok şükür ikisi de emdi. Yeni de doğsalar o kadar gayretle emmeye çalışıyorlar ki. İnşallah hiçbişeye gerek duymadan emer bebişin
Canim ben de seker yukleme testinde cok kotu olmustum. Bunyeden bunyeye degisiyormus. Mesela polyanna pek etkilenmemisti. Su an iyi olmana sevindim.Kızlar bu açlık şekeri için tahlil durumları hamilelikte ne sıkıntılıymış nasıl dayandınız benden her şeyime bakmak icin 3 tüp kan aldılar sabah , baygınlık geçirdim tansiyon 4 oldu , çok şükür ben de bebeğim de şimdi iyiyiz ama çok korktum. Talasemi var bende aç karnıma ondan dolayı etkilendim sanırım bu kadar
Ay çok kötüydü ya bi anda terlemeye başladım gözüme perde indi, eşime ben gidiyorum dediğimi hatırlıyorum bayılmışımAynen pes etmemek lazimmis ben emzirmeyle alakali cok makale okuyorum. Allah nasip ederse o zaman da su an ki gucum olursa direticegim. Benden daha iyi biliyosundur ama birde kucagimiza verecekler ya gogus kismin acik olsun direk tenine temas etsin ve bol bol konus onunla sesini kokunu biliyo zaten yapisir baslar agzini acmaya
Aynen canik dedigin gibi yapacagim. Zaten koyu rengi secebiliyolar direk oraya yoneliyolarmis emsin dursun
Canim ben de seker yukleme testinde cok kotu olmustum. Bunyeden bunyeye degisiyormus. Mesela polyanna pek etkilenmemisti. Su an iyi olmana sevindim.
Göğüs kalkanları doğumdan önce koymaya başlayıp sonra da kullanılan kapaklar. Meme ucunun sütyen veya atlete sürtünerek tahriş olmasını engelliyor. Bu kalkanlar silikon veya gümüş olabiliyor.Bu göğüs kalkanı dediğiniz emzirme sırasında değil de sonrasında takılan değil mi
Yaaaa ne kadar guzel birr dusunceeeeKızlar kayınvalidem bi hurç yollamış içinden şunlar da çıktı çok duygulandımYelek ve patikler eşimin eşimi kız bekliyorlarmış cinsiyet öğrenmemişler doktordan . Kayınvalidem de kız icin bu elbiseyi patiği yeleği örmüş.. eşim doğunca da patikten bişey olmaz diyip giydirmiş pembe pembe fotoğrafı var baktıkça gülerim babasının pembe patikleri kızına nasip olacak şimdi hayırlısıyla Elbisemiz de 30 yıllık ama yepyeni kalmış gerçekten çok seviyorum böyle el emeklerini, hatırası olan eşyaları
Bende sunlari aldim canim belki isini gorur. Cicekli olani baya oldu alali, ama o da lcw den almistim.Kuzum ben waikikiden aldim, netten hamile pijama gecelik diye yaz mutlaka görürsün, takip ederek baya indirimden carktan kupondan vs aldim hatta. Önü düğmeli pijama takımı ve gecelik sabahlık ayrı ayrı takim yaptım simdiki fiyatlarıyla resimleri atıyorum bak, birde pijamanin suan grisini almıştım onu giyiyorum ama hastaneye koyar mym bilmem.
Aa cok gecmis olsun canim, nasil bayildin yaKızlar bu açlık şekeri için tahlil durumları hamilelikte ne sıkıntılıymış nasıl dayandınız benden her şeyime bakmak icin 3 tüp kan aldılar sabah , baygınlık geçirdim tansiyon 4 oldu , çok şükür ben de bebeğim de şimdi iyiyiz ama çok korktum. Talasemi var bende aç karnıma ondan dolayı etkilendim sanırım bu kadar
Sağol canımm, iyiyim şimdi çok şükürAa cok gecmis olsun canim, nasil bayildin yaAman bidaha gerek kalmaz insallah. Simdi iyisin demi?
Benim de çok hoşuma gitti gerçekten , eşimin doğduğunda ilk kez giydiği tulumunu da göndermiş, ben de ilk doğduğunda giydiricemYaaaa ne kadar guzel birr dusunceeeeSaolsun saklamis size Icinde gormek icin sabirsizlandim minigiii Baska neler vardiii?
Bende sunlari aldim canim belki isini gorur. Cicekli olani baya oldu alali, ama o da lcw den almistim.
Hepsini belki giyemeyecegim hastanede ama mutlaka evde de isimize yarayacaktir. Evde pijama da olsa ozenli olmasina dikkat ederim
Kiz valla helal olsun kadincagizin biraz gunahini aldik gibiBenim de çok hoşuma gitti gerçekten , eşimin doğduğunda ilk kez giydiği tulumunu da göndermiş, ben de ilk doğduğunda giydiricemonun dışında e bebekten yazlık tulum,peştemal gibi kapşonlu bir havlu, triko ve penye battaniye , tek altlardan falan almış biraz daha iyi olayım gönderirim fotoğraflarını Havlusunu çok sevdim değişik bir şey dışı peştemal gibi içi havlu .Onun dışında yelek hırka patik örmüş hiç bana dememişti şunu şunu yapıyorum diye ben de çok şaşırdım beklemezdim ne cevherler varmış meğer benim kayınvalidede
Ay gecmis olsun sanada canim ya, insallah negatif cikar sonucupembemanolya geçmiş olsun canım
bende eşimle ayrı yatmama rağmen hastalığa yakalandım. Sabahtan beri üşüme yüksek ateş vücut ağrısı bulantı çok kötüydüm. Öğleden sonra acile gittik parol verdiler serumla o baya kendime getirdi ama hala ağrım var. Çok şükür bebeğim hareket ediyor da içim rahat o konuda. Covid testi aldılar bakalım sonuç ne çıkacak
Çok geçmiş olsun canıım , eş hasta olunca kaçınılmaz bir şey illa ki kapıyoruz , bağışıklığımız da düşük zaten hamilelikten dolayı . Bol bol sıvı tüketin , aman ateş konusunda dikkat edin bi ter atıp ılık bir de duş alsan ne iyi gelirpembemanolya geçmiş olsun canım
bende eşimle ayrı yatmama rağmen hastalığa yakalandım. Sabahtan beri üşüme yüksek ateş vücut ağrısı bulantı çok kötüydüm. Öğleden sonra acile gittik parol verdiler serumla o baya kendime getirdi ama hala ağrım var. Çok şükür bebeğim hareket ediyor da içim rahat o konuda. Covid testi aldılar bakalım sonuç ne çıkacak
Hamileyim diye benimle ilgili düşünceleri mi değişti ne oldu anlamadım ki . Kız torun çok istiyordu aileleri hep erkek . Kız oldu diye mi heveslendi acabaKiz valla helal olsun kadincagizin biraz gunahini aldik gibiSaolsun hicbisey de yapmayabilirdi. Dinlen sen dinlen sonra gosterirsin kusum
Ay gecmis olsun sanada canim ya, insallah negatif cikar sonucu
Sağol canım inşallahAy gecmis olsun sanada canim ya, insallah negatif cikar sonucu
Evet malesef çok kaçındım ama kaptım. Daha yeni kendime geliyo gibiyim hala vücudum ağrıyo. İnşallah canımÇok geçmiş olsun canıım , eş hasta olunca kaçınılmaz bir şey illa ki kapıyoruz , bağışıklığımız da düşük zaten hamilelikten dolayı . Bol bol sıvı tüketin , aman ateş konusunda dikkat edin bi ter atıp ılık bir de duş alsan ne iyi gelirİnsallah negatif gelir sonuç bir an önce toparlarsınız
Geçen hafta domuz gribi atlattık ailecek. Bugün büyük oğlum tekrar ateşlendi bu seferde covid testi verdik sonuç bekliyoruz bakalımGunaydinlar. Tum gece iki gogusumun arasindaki boslukta bi sizi mi desem agri mi desem degisik bi his olustu. Cok rahatsiz bi gece gecirdim surekli uyandim. Sizlerde boyle bi agri olustu mu ?
Kardesimin dun gece covid sonucu pozitif cikti ona ayri uzuldum kafayi taktim. Dun baska bi arkadasim da pozitif oldugunu soylemisti. Herkes ya covid ya domuz gribi farkinda misiniz
Disari cikmaya korkar oldum. Evimin yakinlarinda yuruyus ve market disinda artik kapali alanlara girmeme karari aldim.
Varsin su son 3 ay tamamen eve bagli kalayim..
Hepimize saglikli,sihhatli gunler diliyorum.
Çok ama çok geçmiş olsun ..Sağol canım inşallah
Evet malesef çok kaçındım ama kaptım. Daha yeni kendime geliyo gibiyim hala vücudum ağrıyo. İnşallah canım
Darısı benim kayınvalideciğimeHamileyim diye benimle ilgili düşünceleri mi değişti ne oldu anlamadım ki . Kız torun çok istiyordu aileleri hep erkek . Kız oldu diye mi heveslendi acabaAllah bozmasın yine de nazardan sakınsın şekerpare kıvamında son zamanlar
Çok geçmiş olsun , vakalar bu kadar artmışken okullar çok büyük risk su an gerçekten Allah yardımcınız olsun zor bir süreçGeçen hafta domuz gribi atlattık ailecek. Bugün büyük oğlum tekrar ateşlendi bu seferde covid testi verdik sonuç bekliyoruz bakalım
2 yıldır koruduk kendimizi şimdi hepsi peşpeşe geliyor. Bi kendimize gelemedik. Okullar hayırlısıyla bi kapansaydı
Amin. Benim bide 2tane okullum var biri domuz gribi getirdi diğeride yüksek ihtimal covidi getirdi. Allahtan başka virüs kalmadı sanırım piyasadaÇok geçmiş olsun , vakalar bu kadar artmışken okullar çok büyük risk su an gerçekten Allah yardımcınız olsun zor bir süreç
Amin canım amin , Allah ferahlık versin bütün kayınvalidelereDarısı benim kayınvalideciğime
Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versinGeçen hafta domuz gribi atlattık ailecek. Bugün büyük oğlum tekrar ateşlendi bu seferde covid testi verdik sonuç bekliyoruz bakalım
2 yıldır koruduk kendimizi şimdi hepsi peşpeşe geliyor. Bi kendimize gelemedik. Okullar hayırlısıyla bi kapansaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?