2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Amin canım amin , Allah ferahlık versin bütün kayınvalidelere
2022 k.validelere yaradi ama k.pederler giciklasti. Dun goruntulu konusuyoruz, esim ailesine dedi ki "benim karim sabah bim turu yapmis daha neler alacakmista istanbula tasimasi varmis"
K.validem dedi neler gelmis ki bime. (K.validem market dolasmasini cooook sever)
Hemen atladim "ya aslinda kolun boyle olmasa bi ugra derdim de" derken,
"Sen begendiklerinin fotografini at" dedi.
K.peder oradan "aman ne acelesi var gelirsiniz istanbulda o zaman aliriz ne ihtiyaci varsa"

Hayir yani ne hevesimi kiriyosun. Kesinlikle paralik bi mevzu degil. Tamamen giciklik. Ne k.validem ne ben sesimizi cikartamadik tabi. Ama kocasi oyle demese eminim kosa kosa giderdi bu kirik koluyla.

Canım belki eşinin rahatsız olduğundan evden çıkmasını istemiyordur olamaz mı acaba :)

Merhaba canım bende 17 haftalık hamileyim. Karnıma giren kramplar için doktorum banada magnorm verdi. İlk defa bugün içtim ama karnımda biraz da böbreklerimde ağrı yaptı sanki. Sizde d dolmuş muydu
Bende öyle bir etkisi olmadı canım birkaç gün dene bakalım gerçekten ondan mı? Öyleyse doktorundan farklı bir magnezyum isteyebilirsin her ilaç herkeste farklı etki yapıyor

Canım belki eşinin rahatsız olduğundan evden çıkmasını istemiyordur olamaz mı acaba :)
1 saat ogluna "annen otur otur hepten sisti hic yuruyus yapmiyor" diye dert yakindi. :) Yani ikisi de emekli isleri yok bi bim turu atabilirlerdi torunlari icin
Artik k.pedere gicigimBirde oglumun koca burnuyla dalga geciyor. Dedim tam karadeniz burnu var. Onlar karadenizli, hemen hincimi aldim, hic altta kalir miyim

Bende öyle bir etkisi olmadı canım birkaç gün dene bakalım gerçekten ondan mı? Öyleyse doktorundan farklı bir magnezyum isteyebilirsin her ilaç herkeste farklı etki yapıyor
Yaaa. Peki bu krampların erken doğumla bi alakası var mıdır sence doktoruma doğurmam diyince güldü gerçi ama kramplar içinde biraz erken olduğunu söyledi ama

Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin ama okullar kapanmayacak gibi. Burada ogretmenler var, acaba onlar 2.donem kapanacagini dusunuyolar mi ?
Kapanması ihtimal bile değil .. zaten bakan bey kapanmaması taraftarı .. okulumuzda 6 sınıf karantina da .. diğerleri de yavaştan girer diye bekliyoruz .. alıştık ..

Kızlar bu hastalık çok beter bir şey. Serumun etkisi geçince yine ateşim yükseldi ve ağrılarım başladı. Dayanamayınca gece 11 gibi yine acile gittik. Yine parol taktılar hava verdiler. Anca eve geldik. Bir şeyler yiyip yine parol içtim. Etkisi geçmeden uyumaya çalışıcam. Çok dikkat edin kendinize gerçekten çok zor

Offf çok geçmiş olsun .. sıvı tüketimi önemli diyorlar su içebilirsen bol bol iç ve c vitamini aslında çinko takviyesi de verillyor ama gebelerde nasıl hiç bilmiyorum..

Canım benim ya cok kötü bi durum inşallah hemen geçer Çok dikkat et kendine lütfen
Benimde etrafımda herkes ya covid ya domuz gribi. Yavaş yavaş geliyor bizede yapacak bişey yok, hafif atlatalım inşallah

Offf çok geçmiş olsun .. sıvı tüketimi önemli diyorlar su içebilirsen bol bol iç ve c vitamini aslında çinko takviyesi de verillyor ama gebelerde nasıl hiç bilmiyorum..
Sağol canım zaten sürekli susuyorum ister istemez içiyorum yani. Eşim sağolsun meyve falan aldı ama hiç iştahım yok sırf çocuk aç kalmasın diye zorla yiyorum bir şeyler
Canım benim ya cok kötü bi durum inşallah hemen geçer Çok dikkat et kendine lütfen
Benimde etrafımda herkes ya covid ya domuz gribi. Yavaş yavaş geliyor bizede yapacak bişey yok, hafif atlatalım inşallah
İnşallah canım Evet herkes hasta malesef bizim çevremizde de öyle. Test sonucunu bekliyoruz bakalım inşallah negatiftir

Bu ne hevessizlik ya valla ben de gıcık oldum her şeyin fiyatı yükseliyor yani yoksa biz de biliriz doğumdan 1-2 ay önce gidelim her şeyi tek seferde alıp çıkalım oh mis . İnsan bir de bişey görünce aklı kalıyor, heves yapıyor,kendi çocuğunun üstünde hayal ediyor o yüzden alıp koyuyoruz kenara . İlk çocuğumuz sonuçta heves yapıyoruz . Erkeklerin büyük bir kısmı da gereksiz ve fazla duygusallık olarak görüyor bunları . Neyseki kocalarımız öyle değil kayınpederleri de çok görmüyoruz zaten boşver sıkma tatlı canını

Bende de aynı durum tam iyileştim diyorum tekrar ediyor çocuklarım da hasta zor allah yardımcımız olsun

Bizimkinin de burnu büyük , arkadaşım hamile benden 1 ay önde , onun bebeğinin de burnu büyük. Yaw dedim niye herkesin çocuğunun burnu büyük böyle amniyon sıvısının içinde o öyle görünürmüş, küçücük bişey yoksa dediler , epey bi rahatladım sonrasında

Oy canım benim çok dikkat et kendine , bol bol sıvı takviyesi al. Bize yapılan serumların içinde az miktarda ilaç bol miktarda sıvı olduğunu söyledi eşim. Serum taktıklarında ilaçtan ziyade sıvı toparlanmamızı sağlıyor yani . Sen de evde devamlı takviye yap kendine insallah toparlayacaksın bir an önce

Kızlar çok şükür açlık tokluk şekerim çok iyi çıktı hatta alt sınıra yakın,hep böyle devam eder umarım . Sağlıklı beslenmeye, geceleri yememeye devam Kan değerlerim kötü çıktı Akdeniz anemisinden dolayı zaten düşüktü , hamilelikle beraber de iyice düştü her geçen ay daha da düşüyor Demir ilaçlarına devam ama hiç de etki etmiyor sonuçlarıma Crp iltihap değerim de 18 den 1 e düşmüş, iltihap yoktu böbrekte şişme vardı ondan yüksek çıkıyordu onun çözümünü de bol su içerek sağladım cok şükür kalmadı ağrısı sızısı . Lütfen sizler de bol bol su için hiç ihmal etmeyin ilaç içemiyoruz bizim en iyi ilacımız su,şu an .

Cok gecmis olsun canim bol sivi ve c vitamini oneriliyor. Bol bol uyuyup terlemeye de calisabilirsin. Hasta olmak hamileyken ayri bi zor Inan oyle korkuyorum ki hastalanicam diye. Disari cikmaya korkar oldum.

Aynen canim burunlari sisiyormus varsin koca burunlu olsunlar, yeterki saglikli olsunlar. Bu arada benim de arkadasim benden tam 1 ay onde subatin ortasinda sezeryan olacak ondan cok ben heyecanliyim

Bende de aynı durum tam iyileştim diyorum tekrar ediyor çocuklarım da hasta zor allah yardımcımız olsun
Valla Allah yardımcın olsun. Ben çocukla böyle hasta olsaydım ne yapardım diye düşündüm gerçekten daha da zor
Zaten hemşire dedi ya bol serum ya da parol takabiliyoruz diye. Parol taktılar o biraz ağrımı geçirdi ama etkisi geçince yine başlıyor malesef. İnşallah canım çok sağol
Cok gecmis olsun canim bol sivi ve c vitamini oneriliyor. Bol bol uyuyup terlemeye de calisabilirsin. Hasta olmak hamileyken ayri bi zor Inan oyle korkuyorum ki hastalanicam diye. Disari cikmaya korkar oldum.
Sağol canım elimden geleni yapıyorum bebeğim hareketli de çok şükür içim rahat en azından
Ben dışarı çıkmadım ama eşimden geçti o yüzden dikkat et kendine canım

Aynen canim burunlari sisiyormus varsin koca burunlu olsunlar, yeterki saglikli olsunlar. Bu arada benim de arkadasim benden tam 1 ay onde subatin ortasinda sezeryan olacak ondan cok ben heyecanliyim
Eveet çok az kaldı onların doğumuna, insallah sorunsuz atlatırlar bu süreci insanın arkadaşıyla aynı zamanlarda hamile olması iyi bişey. Biz mesela en basından beri aynı doktora gidiyoruz , aramızda 1 ay olduğu icin , 1 sonraki muayenemde bana neler yapılacak bebeğin nasıl olması gerekir falan referans olarak arkadaşımı aldım kendime çok iyi oldu o açıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…