2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben de kan ilaci olarak hap değilde tüp şeklinde vişne suyuna katıp içtim ama pek bı etkisini görmedim biraktim
Ben en son geçen cuma tahlil yaptırdım şeker yüklemesiyle birlikte biraz düşük ama ciddi değil, sonraki kontrole kadar tek devam et o zaman tekrar bakalım dedi doktor. Siz hiç kullanmıyor musunuz şuan?

Kızlar LCW kazı kazan yapmış yine bilginiz olsun. Belli başlı ürünlerde geçerli ama olsun ihtiyacınız olan birşey vardır belki aralarında.
350 e 100 verdi bana. 3-6 ay almamıştım hiç. 6 takım aldım 280₺ e geldi bu da hallolmuş oldu böylece

Canııım ben olsam , ben de bırakmazdım bir yere, biz bu virüsü alacaksak dışardan da alabiliriz . Bak benim eşim her gün covidli hastalarla temas edip eve geliyor Allah’a sükürler olsun kendimizi koruyarak bir problem yaşamadık bugüne kadar Yalnız bırakma bence teyzeni, bizler de bir gün aynı şeyi yaşayabiliriz

Tatlişkoma suda yüzen banyo termometresi aldım kızlar baya eksikler tamamlandı artık çok şükür , düşünüyorum daha neyimiz var diye ama aklıma da bişey gelmiyor. Xiaomi nem ölçer sipariş vericem akşam, otribebe burun aspiratörü alacağım ,çamaşır yıkama filesi alacağım, onun dışında başka kalmadı galiba, erittik listeyi artık

Eklentiler

• FAFA944B-5E65-4288-BDD9-27DCDE34770C.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 78
Ben en son geçen cuma tahlil yaptırdım şeker yüklemesiyle birlikte biraz düşük ama ciddi değil, sonraki kontrole kadar tek devam et o zaman tekrar bakalım dedi doktor. Siz hiç kullanmıyor musunuz şuan?
Seker yüklemesi yaptırmadım canik açlık tokluk baktırdım normal dedi doktor. Bende kansızlık hep vardı ama yeni olmadı

Ben olsam evde kalmasını isterdim. Tamamen izole yaşayamıyorum zaten, siz öylemisiniz bilmiyorum ama. Destek olmak lazım böyle zamanlarda

Çok tatlışmış, bende ebebek indiriminden almıştım geçen ay, mavi almama rağmen pembemsi bir renk geldi. Neyse dedim kullanırım kalsın
Oda termometresi bende alacağım ama marka karar veremedim.

Çok tatlışmış, bende ebebek indiriminden almıştım geçen ay, mavi almama rağmen pembemsi bir renk geldi. Neyse dedim kullanırım kalsın
Oda termometresi bende alacağım ama marka karar veremedim.
Ben de epey araştırdım onu, xiaomi telefona da bağlanıyor uygulamadan takip edilebiliyor odanın derecesi ve nem oranı. Arkadaşım kullanıyor cok memnun kalmış . Ben de xiaomi nin ev ürünlerini başarılı buluyorum .akıllı terazisi,robotu,toz için küçük süpürgesinden kullanıyorum hepsinden çok memnun kaldım , telefonla eşleşme olayı çok başarılı onun icin yine aynı markadan devam edeyim dedim

Seker yüklemesi yaptırmadım canik açlık tokluk baktırdım normal dedi doktor. Bende kansızlık hep vardı ama yeni olmadı
Bende pko var, insülin direnci için hap kullandım öncesinde o yüzden yaptırdım aslında. Şükür sıkıntı çıkmadı ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum. Anladım, doktor değiştirmedi mi peki ilacı? Şeker kadar önemli bu da bence ihmal etme eğer bir şey kullanmıyorsan.

Sağol canım xiaomi ye bende bakayım o zaman

bende simdi oda termometresine bakiyodum canim varsa linkini atsana bakayim bende

Sağol canım xiaomi ye bende bakayım o zaman

bende simdi oda termometresine bakiyodum canim varsa linkini atsana bakayim bende

Kızlar benim ilk aldığım şeylerden biriydi bu termometre. Yazdıklarınızı görünce fotoğraf atmak istedim. Şimdi çektim sizin için Boyutu gerçekten küçük görünce şok olmayın benim şuan oturma odamda duruyor. Bebek doğunca o hangi odadaysa o odaya taşırız büyük ihtimalle

Eklentiler

• 20220114_193110.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 58
  • 20220114_193053.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 57
Sende kalması daha mantıklı gibi duruyor :/
Hem aynısı bizim başımıza da gelebilir sanki bilemedim.
Ben olsam bende kalmasını isterdim, otele gitmesine gönlüm el vermezdi canım. Geçmiş olsun bu arada.
Ben olsam evde kalmasını isterdim. Tamamen izole yaşayamıyorum zaten, siz öylemisiniz bilmiyorum ama. Destek olmak lazım böyle zamanlarda
Sagolun kizlar ben de sizlerle ayni fikirdeyim. Asla icim rahat etmezdi zaten. Doktoruna durumunu anlatmis. Yarin sabah ameliyat olacak. Yarin hastaneye birakacagiz p.tesi taburcu olunca geri gidip alacagiz. Kontrole kadar ben de kalacak sonra evine gececek. Insallah koronasiz atlatacagiz bu sureci

Babamızdan supriz geldi bugün tam karar veremiyoruk ismini artık ismimizde belli teyzeleri hayırla sağlıkla gelsin inslalah
Eki Görüntüle 2988440
Oy ne guzel supriiiz Adiyla buyusun minik elif
Saol canim bakayim bende bi
Keske saati de gosterseydi canim ya ama olsun bluetoothlu olmasi daha onemli, digerleri saatli ama telefondan bakilmiyor. Yine en iyisi bu alalim

Sıkıntı yok ben seviyorum böyle minimal şeyleri önemli olan doğru sonuç vermesi bi de telefondan da bakabiliyor olmam Teşekkür ederiz fotoğraf icin şimdi daha çok oturdu kafamda canım

Oy ne guzel supriiiz Adiyla buyusun minik elif

Saol canim bakayim bende bi

Keske saati de gosterseydi canim ya ama olsun bluetoothlu olmasi daha onemli, digerleri saatli ama telefondan bakilmiyor. Yine en iyisi bu alalim
Saati de aksesuar olarak asarız odasına diğer markalardan da eminim iyi olanları vardır ama şimdi düşünüyorum merak edicem kaçtı odanın nemi , derecesi dicem anlık telefondan açıp bakabilicem o yüzden bu model daha uygun geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…