Merakla bekliyoruz bakalımBu arada kapi susune basladik biz canlarr bakalim nasil bisey cikar ortaya
Ben en son geçen cuma tahlil yaptırdım şeker yüklemesiyle birlikte biraz düşük ama ciddi değil, sonraki kontrole kadar tek devam et o zaman tekrar bakalım dedi doktor. Siz hiç kullanmıyor musunuz şuan?Ben de kan ilaci olarak hap değilde tüp şeklinde vişne suyuna katıp içtim ama pek bı etkisini görmedim biraktim
Canııım ben olsam , ben de bırakmazdım bir yere, biz bu virüsü alacaksak dışardan da alabiliriz . Bak benim eşim her gün covidli hastalarla temas edip eve geliyor Allah’a sükürler olsun kendimizi koruyarak bir problem yaşamadık bugüne kadarKizlar yerimde olsaniz ne yapardiniz ?
Teyzem bende kaliyor. Ameliyat olacak. Hastanede bi gece kalacak, sonra kontrole falan gidecek. Bugun doktoru ameliyat tarihi verecek. Eger 1 hafta sonra derse aksam otobusle kendi yazlik evime giderim, ameliyattan 1 gun once gelirim, size daha fazla yuk olmak istemiyorum, korona var ben ameliyat sonrasi kontrole kadar otelde kalirim diyor. Izmirde benden baska kimsesi yok. Asla otelde kalmasina icim el vermez. Ama koronadan dolayi korkmuyor degilim.3 doz biontech asisi var. Vicdanim asla yalniz birakmak istemiyor ama su lanet korona var ustelik hamileyim..
Seker yüklemesi yaptırmadım canik açlık tokluk baktırdım normal dedi doktor. Bende kansızlık hep vardı ama yeni olmadıBen en son geçen cuma tahlil yaptırdım şeker yüklemesiyle birlikte biraz düşük ama ciddi değil, sonraki kontrole kadar tek devam et o zaman tekrar bakalım dedi doktor. Siz hiç kullanmıyor musunuz şuan?
Ben olsam evde kalmasını isterdim. Tamamen izole yaşayamıyorum zaten, siz öylemisiniz bilmiyorum ama. Destek olmak lazım böyle zamanlardaKizlar yerimde olsaniz ne yapardiniz ?
Teyzem bende kaliyor. Ameliyat olacak. Hastanede bi gece kalacak, sonra kontrole falan gidecek. Bugun doktoru ameliyat tarihi verecek. Eger 1 hafta sonra derse aksam otobusle kendi yazlik evime giderim, ameliyattan 1 gun once gelirim, size daha fazla yuk olmak istemiyorum, korona var ben ameliyat sonrasi kontrole kadar otelde kalirim diyor. Izmirde benden baska kimsesi yok. Asla otelde kalmasina icim el vermez. Ama koronadan dolayi korkmuyor degilim.3 doz biontech asisi var. Vicdanim asla yalniz birakmak istemiyor ama su lanet korona var ustelik hamileyim..
Çok tatlışmış, bende ebebek indiriminden almıştım geçen ay, mavi almama rağmen pembemsi bir renk geldi. Neyse dedim kullanırım kalsınTatlişkoma suda yüzen banyo termometresi aldımkızlar baya eksikler tamamlandı artık çok şükür , düşünüyorum daha neyimiz var diye ama aklıma da bişey gelmiyor. Xiaomi nem ölçer sipariş vericem akşam, otribebe burun aspiratörü alacağım ,çamaşır yıkama filesi alacağım, onun dışında başka kalmadı galiba, erittik listeyi artık
Ben de epey araştırdım onu, xiaomi telefona da bağlanıyor uygulamadan takip edilebiliyor odanın derecesi ve nem oranı. Arkadaşım kullanıyor cok memnun kalmış . Ben de xiaomi nin ev ürünlerini başarılı buluyorum .akıllı terazisi,robotu,toz için küçük süpürgesinden kullanıyorum hepsinden çok memnun kaldım , telefonla eşleşme olayı çok başarılı onun icin yine aynı markadan devam edeyim dedimÇok tatlışmış, bende ebebek indiriminden almıştım geçen ay, mavi almama rağmen pembemsi bir renk geldi. Neyse dedim kullanırım kalsın
Oda termometresi bende alacağım ama marka karar veremedim.
Bende pko var, insülin direnci için hap kullandım öncesinde o yüzden yaptırdım aslında. Şükür sıkıntı çıkmadı ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum. Anladım, doktor değiştirmedi mi peki ilacı? Şeker kadar önemli bu da bence ihmal etme eğer bir şey kullanmıyorsan.Seker yüklemesi yaptırmadım canik açlık tokluk baktırdım normal dedi doktor. Bende kansızlık hep vardı ama yeni olmadı
Sağol canım xiaomi ye bende bakayım o zamanBen de epey araştırdım onu, xiaomi telefona da bağlanıyor uygulamadan takip edilebiliyor odanın derecesi ve nem oranı. Arkadaşım kullanıyor cok memnun kalmış . Ben de xiaomi nin ev ürünlerini başarılı buluyorum .akıllı terazisi,robotu,toz için küçük süpürgesinden kullanıyorum hepsinden çok memnun kaldım , telefonla eşleşme olayı çok başarılı onun icin yine aynı markadan devam edeyim dedim
bende simdi oda termometresine bakiyodum canim varsa linkini atsana bakayim bendeBen de epey araştırdım onu, xiaomi telefona da bağlanıyor uygulamadan takip edilebiliyor odanın derecesi ve nem oranı. Arkadaşım kullanıyor cok memnun kalmış . Ben de xiaomi nin ev ürünlerini başarılı buluyorum .akıllı terazisi,robotu,toz için küçük süpürgesinden kullanıyorum hepsinden çok memnun kaldım , telefonla eşleşme olayı çok başarılı onun icin yine aynı markadan devam edeyim dedim
Xiaomi Bluetooth Akıllı Sıcaklık ve Nem Ölçer Termometre - Beyazbende simdi oda termometresine bakiyodum canim varsa linkini atsana bakayim bende
Sağol canım xiaomi ye bende bakayım o zaman
bende simdi oda termometresine bakiyodum canim varsa linkini atsana bakayim bende
Xiaomi Bluetooth Akıllı Sıcaklık ve Nem Ölçer Termometre - Beyaz
Bu canımm , boyutu epeyce kücükmüş bilgin olsun
Sende kalması daha mantıklı gibi duruyor :/
Hem aynısı bizim başımıza da gelebilir sanki bilemedim.
Ben olsam bende kalmasını isterdim, otele gitmesine gönlüm el vermezdi canım. Geçmiş olsun bu arada.
Zor bi soru canim ya, heralde bende eve alirdim ama odadan cikmasini istemezdim. Kapiya ihtiyaclarini koyardim ayrilirdim oyle acardi kapisini. Ama soyle bir sknti var 1 lavabo varsa o is olmaz cok tehlikeli. Ebevyn banyosunu biz kullaniriz mesela teyzeme de diger banyoyu kullandirirdim.
Çok güzellerben de alayım bir kaç tane
Canım ben de kalmasını isterdim. Tamamen izole bir hayat yayaşayabilsem belki o zaman tereddüt ederdim ama zaten şuan hastalık heryerde. Düşünceli de davranmış kendisi ayrı kalma planları yaparak.
Yine sen bilirsin tabi ama benim de gönlüm razı olmazdı benden başka bir seçeneği yokken
Sagolun kizlar ben de sizlerle ayni fikirdeyim. Asla icim rahat etmezdi zaten. Doktoruna durumunu anlatmis. Yarin sabah ameliyat olacak. Yarin hastaneye birakacagiz p.tesi taburcu olunca geri gidip alacagiz. Kontrole kadar ben de kalacak sonra evine gececek. Insallah koronasiz atlatacagiz bu sureciBen olsam evde kalmasını isterdim. Tamamen izole yaşayamıyorum zaten, siz öylemisiniz bilmiyorum ama. Destek olmak lazım böyle zamanlarda
Oy ne guzel supriiizBabamızdan supriz geldi bugün tam karar veremiyoruk ismini artık ismimizde belli teyzeleri hayırla sağlıkla gelsin inslalah
Eki Görüntüle 2988440
Saol canim bakayim bende biKızlar LCW kazı kazan yapmış yine bilginiz olsun. Belli başlı ürünlerde geçerli ama olsun ihtiyacınız olan birşey vardır belki aralarında.
350 e 100 verdi bana. 3-6 ay almamıştım hiç. 6 takım aldım 280₺ e geldibu da hallolmuş oldu böylece
Keske saati de gosterseydi canim ya ama olsun bluetoothlu olmasi daha onemli, digerleri saatli ama telefondan bakilmiyor. Yine en iyisi bu alalimXiaomi Bluetooth Akıllı Sıcaklık ve Nem Ölçer Termometre - Beyaz
Bu canımm , boyutu epeyce kücükmüş bilgin olsun
Sıkıntı yok ben seviyorum böyle minimal şeyleriKızlar benim ilk aldığım şeylerden biriydi bu termometre. Yazdıklarınızı görünce fotoğraf atmak istedim. Şimdi çektim sizin içinBoyutu gerçekten küçük görünce şok olmayın benim şuan oturma odamda duruyor. Bebek doğunca o hangi odadaysa o odaya taşırız büyük ihtimalle
Saati de aksesuar olarak asarız odasınaOy ne guzel supriiizAdiyla buyusun minik elif
Saol canim bakayim bende bi
Keske saati de gosterseydi canim ya ama olsun bluetoothlu olmasi daha onemli, digerleri saatli ama telefondan bakilmiyor. Yine en iyisi bu alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?