2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Tatlişkoma lcw den hırka buldum azıcık büyüyünce giyer baharlık bişey odamıza da asmak icin ledli pano buldum bi de böyle bi çerçeve aldım ultrason fotoğraflarımızdan seçip yerleştiricem içine

Eklentiler

• A1B1BD93-9ECA-42DC-9FAA-9ECF8EBDCD87.webp
    100,7 KB · Görüntüleme: 85
  • 46F2C156-6933-4378-8A22-523F5227A3A2.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 76
Çok doğru bir karar vermişsin arkadaşım. Zorda kalmış birine yardımcı olmak hele ki hastaya sadaka mukabilindedir. Ki üstelij bu sevdiğin saydığın teyzenmiş :) inşallah bu hayrının karşılığı olarak rabbim de sana minik yavrunu vaktinde zamanınde sağlıkla kavuşturur. Teyzeciğine de acil şifalar dilerim.

Inan hicbir karsilik beklemiyorum. Sadece teyzem aklimi karistirdi korona var hamilesin diye. Sagolasin Allh tum hastalara acil sifalar versin

Ay artik yeter kendimi tutuyorum Cok aldim coooook. Daha bisey almicam diyip indirim gorunce alanlardanim
Hamile külotları da indirime girmiş onlara bakıyorum ben de, fiyatları uyguna geliyor bi deneyim dedim . Bebeğe daha artık ne alalım dünyayı aldık

Hamile külotları da indirime girmiş onlara bakıyorum ben de, fiyatları uyguna geliyor bi deneyim dedim . Bebeğe daha artık ne alalım dünyayı aldık
Valla daha dogmadan cok simarttik bebislerimizi Ben pentiden hamile kulotlari almistim, emzirme sutyeni gibi bunlar da cok rahatlar.

Valla daha dogmadan cok simarttik bebislerimizi Ben pentiden hamile kulotlari almistim, emzirme sutyeni gibi bunlar da cok rahatlar.
şımarsınlar ya olsun pentiye de bir bakayım, e bebekten külotlu çorap falan buldum onlar da hep indirime girmiş. Lohusa tacı buldunuz mu kızlar

Dogru diyosun canim bende siparis verdim bakalim

Ben almiyorum canim cok daha kaliteli rahat uyku cekiyorum. Ama uzulmuyor da degilim, o da sen rahat ette sorun degil diyor
Ben onsuz uyuyamam ki artık yastıklar, esim ve ben sığacağız yatağa
Ah bu korona mahvetti bizleri. Herseyden korkar olduk ve tabi ki çok haklısın ama o da sağlık için orada sende kalması daha iyi gibi ihtiyacı olduğunda yardımcı olursunuz
Bu arada kapi susune basladik biz canlarr bakalim nasil bisey cikar ortaya
Nasıl birsey olacak merakla bekliyorum.

Kızlar sol tarafımda yatarken kapı çaldı irkildim sağa doğru yonelecekken sol omzumdan küt diye bir ses geldi, dedim omzum çıktı kesin öyle cok korktum ki. Hemen hastane acil ortopedi vs derken rontgen de cekinemedim tabi, kas yırtılması dedi doktor sadece parol ve bir krem yazabildi. İki gündür canim çok yanıyor, özellikle geceleri solda yatarken agriyor sagda ben rahat değilim bebek için en rahat sol taraf diye bildiğimden. Kendi kendimi sakatladim, beterinden korusun rabbim. Duaniza talibim

şımarsınlar ya olsun pentiye de bir bakayım, e bebekten külotlu çorap falan buldum onlar da hep indirime girmiş. Lohusa tacı buldunuz mu kızlar
Lohusa taci icin burada instagram sayfalari paylasilmisti ya oradakiler hosuma gitti ama kesin karar vermedim canim.

Çok geçmiş olsun canım tez zamanda düzelirsin inşallah ya Bende geçen sağ omzumu incittim bazı hareketleri yaparken ağrım oluyordu, kaslarımız hassas oluyor galiba bu dönem.

Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun bir an önce iyileşirsin umarım

Kızlar Bulgaristan Türkiye’yi kırmızı listeye almış vakalar çok yüksek diye. Bulgar vatandaşlarıyla , oturum hakkına sahip olanlar sadece giriş yapabilecekmiş . Bu demek oluyor ki annem doğuma gelemeyecek gerçekten cok moralim bozuk,ben tek basıma nasıl yapıcam nasıl üstesinden gelicem onca şeyin

Cok gecmis olsun canim ya insallah hemen duzelirsin
Aaa ne diyosun sen canim yaaa Dur bakalim daha cok var belki o zamana kadar cikar kirmizi listedeen

Cok gecmis olsun canim ya insallah hemen duzelirsin

Aaa ne diyosun sen canim yaaa Dur bakalim daha cok var belki o zamana kadar cikar kirmizi listedeen
Yok hiç sanmıyorum 3 aydan az kaldı . Bu böyle yaza kadar gidicek bi önüne geçemediler önlem alamadılar her şeyi saldılar işte sonucu …. Valla çok kızgınım çok üzgünüm resmen tek basıma doğum yapıcam

Ya hayirrr duzelcek insallahh dur sennn vaka sayilari bi once ki gune gore azalmisti ben inaniyorum azalmaya baslayacak Tek basina olmayacaksinn insallah merak edip bebisini de uzme kuzummm

Canım çok geçmiş olsun doktorlar genel olarak sağa veya sola yatmanın çok da bir farkı olmadığını söylüyorlar. Bence toparlayana kadar sen yine çok ağırlık verme omzuna. Daha kötü olmasın

Kuzum daha çok var değişir bence o zamana. Bizimkiler zaten vaka sayısının az görünmesi için ellerinden geleni yapmaya başladılar. Semptom yoksa test yok artık falan. Sen strese sokma kendini şimdiden bebişini de düşün istikrarlı düşüş olunca kaldırırlar yasağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…