- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Çok doğru bir karar vermişsin arkadaşım. Zorda kalmış birine yardımcı olmak hele ki hastaya sadaka mukabilindedir. Ki üstelij bu sevdiğin saydığın teyzenmiş :) inşallah bu hayrının karşılığı olarak rabbim de sana minik yavrunu vaktinde zamanınde sağlıkla kavuşturur. Teyzeciğine de acil şifalar dilerim.Sagolun kizlar ben de sizlerle ayni fikirdeyim. Asla icim rahat etmezdi zaten. Doktoruna durumunu anlatmis. Yarin sabah ameliyat olacak. Yarin hastaneye birakacagiz p.tesi taburcu olunca geri gidip alacagiz. Kontrole kadar ben de kalacak sonra evine gececek. Insallah koronasiz atlatacagiz bu sureci
Inan hicbir karsilik beklemiyorum. Sadece teyzem aklimi karistirdi korona var hamilesin diye. Sagolasin Allh tum hastalara acil sifalar versinÇok doğru bir karar vermişsin arkadaşım. Zorda kalmış birine yardımcı olmak hele ki hastaya sadaka mukabilindedir. Ki üstelij bu sevdiğin saydığın teyzenmiş :) inşallah bu hayrının karşılığı olarak rabbim de sana minik yavrunu vaktinde zamanınde sağlıkla kavuşturur. Teyzeciğine de acil şifalar dilerim.
Ay artik yeter kendimi tutuyorumKızlar e-bebekte tekstil ürünlerinde 2.ürüne %50 indirim var bilginiz olsun
Hamile külotları da indirime girmiş onlara bakıyorum ben de, fiyatları uyguna geliyor bi deneyim dedim . Bebeğe daha artık ne alalım dünyayı aldıkAy artik yeter kendimi tutuyorumCok aldim coooook. Daha bisey almicam diyip indirim gorunce alanlardanim
Valla daha dogmadan cok simarttik bebislerimiziHamile külotları da indirime girmiş onlara bakıyorum ben de, fiyatları uyguna geliyor bi deneyim dedim . Bebeğe daha artık ne alalım dünyayı aldık
şımarsınlar ya olsunValla daha dogmadan cok simarttik bebislerimiziBen pentiden hamile kulotlari almistim, emzirme sutyeni gibi bunlar da cok rahatlar.
Dogru diyosun canim bende siparis verdim bakalimSaati de aksesuar olarak asarız odasınadiğer markalardan da eminim iyi olanları vardır ama şimdi düşünüyorum merak edicem kaçtı odanın nemi , derecesi dicem anlık telefondan açıp bakabilicem o yüzden bu model daha uygun geldi bana
Ben onsuz uyuyamam ki artık yastıklar, esim ve ben sığacağız yatağaBen almiyorum canim cok daha kaliteli rahat uyku cekiyorum.Ama uzulmuyor da degilim, o da sen rahat ette sorun degil diyor
Ah bu korona mahvetti bizleri. Herseyden korkar olduk ve tabi ki çok haklısın ama o da sağlık için orada sende kalması daha iyi gibi ihtiyacı olduğunda yardımcı olursunuzKizlar yerimde olsaniz ne yapardiniz ?
Teyzem bende kaliyor. Ameliyat olacak. Hastanede bi gece kalacak, sonra kontrole falan gidecek. Bugun doktoru ameliyat tarihi verecek. Eger 1 hafta sonra derse aksam otobusle kendi yazlik evime giderim, ameliyattan 1 gun once gelirim, size daha fazla yuk olmak istemiyorum, korona var ben ameliyat sonrasi kontrole kadar otelde kalirim diyor. Izmirde benden baska kimsesi yok. Asla otelde kalmasina icim el vermez. Ama koronadan dolayi korkmuyor degilim.3 doz biontech asisi var. Vicdanim asla yalniz birakmak istemiyor ama su lanet korona var ustelik hamileyim..
Nasıl birsey olacak merakla bekliyorum.Bu arada kapi susune basladik biz canlarr bakalim nasil bisey cikar ortaya
İnsallah memnun kalırız ben de verdim siparişDogru diyosun canim bende siparis verdim bakalim
Lohusa taci icin burada instagram sayfalari paylasilmisti ya oradakiler hosuma gitti ama kesin karar vermedim canim.şımarsınlar ya olsunpentiye de bir bakayım, e bebekten külotlu çorap falan buldum onlar da hep indirime girmiş. Lohusa tacı buldunuz mu kızlar
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda düzelirsin inşallah yaKızlar sol tarafımda yatarken kapı çaldı irkildim sağa doğru yonelecekken sol omzumdan küt diye bir ses geldi, dedim omzum çıktı kesin öyle cok korktum ki. Hemen hastane acil ortopedi vs derken rontgen de cekinemedim tabi, kas yırtılması dedi doktor sadece parol ve bir krem yazabildi. İki gündür canim çok yanıyor, özellikle geceleri solda yatarken agriyor sagda ben rahat değilim bebek için en rahat sol taraf diye bildiğimden. Kendi kendimi sakatladim, beterinden korusun rabbim. Duaniza talibim
Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun bir an önce iyileşirsin umarımKızlar sol tarafımda yatarken kapı çaldı irkildim sağa doğru yonelecekken sol omzumdan küt diye bir ses geldi, dedim omzum çıktı kesin öyle cok korktum ki. Hemen hastane acil ortopedi vs derken rontgen de cekinemedim tabi, kas yırtılması dedi doktor sadece parol ve bir krem yazabildi. İki gündür canim çok yanıyor, özellikle geceleri solda yatarken agriyor sagda ben rahat değilim bebek için en rahat sol taraf diye bildiğimden. Kendi kendimi sakatladim, beterinden korusun rabbim. Duaniza talibim
Cok gecmis olsun canim ya insallah hemen duzelirsinKızlar sol tarafımda yatarken kapı çaldı irkildim sağa doğru yonelecekken sol omzumdan küt diye bir ses geldi, dedim omzum çıktı kesin öyle cok korktum ki. Hemen hastane acil ortopedi vs derken rontgen de cekinemedim tabi, kas yırtılması dedi doktor sadece parol ve bir krem yazabildi. İki gündür canim çok yanıyor, özellikle geceleri solda yatarken agriyor sagda ben rahat değilim bebek için en rahat sol taraf diye bildiğimden. Kendi kendimi sakatladim, beterinden korusun rabbim. Duaniza talibim
Aaa ne diyosun sen canim yaaaKızlar Bulgaristan Türkiye’yi kırmızı listeye almış vakalar çok yüksek diye. Bulgar vatandaşlarıyla , oturum hakkına sahip olanlar sadece giriş yapabilecekmiş . Bu demek oluyor ki annem doğuma gelemeyecek gerçekten cok moralim bozuk,ben tek basıma nasıl yapıcam nasıl üstesinden gelicem onca şeyin
Yok hiç sanmıyorum 3 aydan az kaldı . Bu böyle yaza kadar gidicekCok gecmis olsun canim ya insallah hemen duzelirsin
Aaa ne diyosun sen canim yaaaDur bakalim daha cok var belki o zamana kadar cikar kirmizi listedeen
Ya hayirrr duzelcek insallahh dur sennnYok hiç sanmıyorum 3 aydan az kaldı . Bu böyle yaza kadar gidicekbi önüne geçemediler önlem alamadılar her şeyi saldılar işte sonucu …. Valla çok kızgınım çok üzgünüm resmen tek basıma doğum yapıcam
Kızlar sol tarafımda yatarken kapı çaldı irkildim sağa doğru yonelecekken sol omzumdan küt diye bir ses geldi, dedim omzum çıktı kesin öyle cok korktum ki. Hemen hastane acil ortopedi vs derken rontgen de cekinemedim tabi, kas yırtılması dedi doktor sadece parol ve bir krem yazabildi. İki gündür canim çok yanıyor, özellikle geceleri solda yatarken agriyor sagda ben rahat değilim bebek için en rahat sol taraf diye bildiğimden. Kendi kendimi sakatladim, beterinden korusun rabbim. Duaniza talibim
Kızlar Bulgaristan Türkiye’yi kırmızı listeye almış vakalar çok yüksek diye. Bulgar vatandaşlarıyla , oturum hakkına sahip olanlar sadece giriş yapabilecekmiş . Bu demek oluyor ki annem doğuma gelemeyecek gerçekten cok moralim bozuk,ben tek basıma nasıl yapıcam nasıl üstesinden gelicem onca şeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?