Inan bizimkilerin dogumu burada yap soylemlerini duymaktan ben de cok sıkıldımSaol canim benim iyi simdi annem cok sukurDogru soyluyosun esimin yaninda olmasini cok istiyorum, annem gelebilir cunku ama esim istedigi zaman gelemicek Gel de bunu herkese anlat. Bana akilsizmisim gibi davraniyor herkes surekli aciklamaya calisiyorum kendimi geldigimden beri..
Ay iyi tekrar negatif olmana cok sevindim kuzum, c vitaminine yuklen tamam mi insallah az kaldi gececek
Yolculuk fenaydi kuzu, ucakta bunaldim ates basti bana daha once de oluyordu hep ilac iciyordum (piskoloji ilaci) ucaga binerken. Bi kac yildir atlatmistim ama bu sefer yine oldu 1,5 saat surdu boyle boguluyor musum gibi oldu. Yanimda ki teyzeyle muhabbet etmistik rica ettim beni biraz okudu cok nazar varmis sende dedi.. Simdiden donusu dusunuyorum nasil gidecegim tek basima diye(dun babamla gelmistim hep uyudu o gerci ama olsun varligi biraz rahatlatti) Babami da uyandirmadim cunku o da darlaniyor ucakta, dayandim
Sen nasilsin canim bebislerimiz 30 haftalik oldu cok sukur
Yok canım 1 numaran çok değil zaten, bir paket daha fazla olabilir sadece. 1ler bitene kadar 2 numara olur diye düşündüm ben ama tabi ki en iyisini sen bilirsin. İçin nasıl rahat edecekseEvet evet daha 1 numaradan almak mantıklı olmaz bence de , epey oldu elimde . İlk zamanlar cok sık değiştiriliyormuş diye az almak istemedim bi de bez krizi yaşamak istemiyorum. 2 numara da bir tane daha alırım ya da 3 almaya başlarım direk ,bezler bu indirimden sonra pahalanır kesin o yüzden alabildiğim kadar alayım dedim
Çok geçmiş olsun, bir an önce atlatırsınız inşallah, evet kan sulandırıcıyı ben de duydum. Doktorunuzla mutlaka konuşun durumu o yöndendirir zaten.Hepinize ilginiz için teşekkür ederim kızlar. Pozitif testim malesef. Ayaktayım çok ağır geçirmiyorum. Tetanoz aşısı oldm koronayken ona aklım takıldı inşallah bişey çıkmaz. Bakalım doktora henüz iletmedim ne diyecek bilmiyorm, korona da kan sulandırıcı kullanmak gerek diye okumuştum nette.
Link paylaşabilir misin cok uygun fiyatmisKızlar bebek yatağı için alez ihtiyacınız varsa çiçeksepetinde 70*140 karaca alez ve alt açma takım kargo dahil 40tl, kendi sitesinde de aynı fiyat ama kargo ücreti çıkıyor.
Benim kızım içinde öyle dedi doktorum ama son 16 günde bir gelişti 3 kilo qnca doğar dediği bebek 3650 doğdu kendi bile inanamadı. 3 aylik bebekken 6-9 aylik kıyafetler giydi küçük qldigim kıyafetler hep elimde kaldı. Şimdi oğlum için sadece ilk 3 ay giyeceği kıyafetleri aldım sonra bedenine göre seçip alacağım. İzmir zaten sicak oluyor burda 40 çıkınca yaz gelmiş oluyor. Sağlıkla gelsin ısallah.Bizimki fit doğmaya yemin etmiş en başından beri sınırdan takip ediyor kilosu, doktor cok kilolu doğmaz dedi o yüzden 1 lazım olacak minnoşuma
Cok geçmiş olsun. Hafif şekilde geçsin ama belli olmaz gün gün durumun değişebilir. C vitamini takviye olsun diye bol meyve ye. Vitamin ilacı bile olsa doktorlar vermiyor besinlerden alıyoruz. Coraspirin 100 luk kullanman lazım korona süresince değil doguma kadar belki daha uzun süre içmek gerekiyor. Ben 4 ay önce oldum pıhtılaşma olmaması için hergun düzenli içiyorum. Doktoruna danış ama bu çok önemli sakın atlama pıhtı nereye atar belli olmuyor. Rabbım seni ve bebegini korusunHepinize ilginiz için teşekkür ederim kızlar. Pozitif testim malesef. Ayaktayım çok ağır geçirmiyorum. Tetanoz aşısı oldm koronayken ona aklım takıldı inşallah bişey çıkmaz. Bakalım doktora henüz iletmedim ne diyecek bilmiyorm, korona da kan sulandırıcı kullanmak gerek diye okumuştum nette.
Yaaa işte bu basıma gelir diye ben de yazın giyeceklerini hep 3-6 ve 6-9 aldım . İlk 1 ay icin sadece 0-3 kıyafetlerimiz var. Şimdi biraz daha rahatladım cok büyük mü olur acaba diye düşünüyordum. Bez de daha fazla almıcam 1 numara elimdekiler yetecek gibi geliyor bana günde 10 taneden hesaplıyorum sayı tam tutuyor . Cok sıkışırsak marketten 1 paket alırız fazla alıp israf etmek de istemiyorum . Ben 3 numaraya çalışayım artık biraz , başka eksik kalmadı zaten doğuma kadar ne alsam kar fiyatlar indirimdeykennLink paylaşabilir misin cok uygun fiyatmis
Benim kızım içinde öyle dedi doktorum ama son 16 günde bir gelişti 3 kilo qnca doğar dediği bebek 3650 doğdu kendi bile inanamadı. 3 aylik bebekken 6-9 aylik kıyafetler giydi küçük qldigim kıyafetler hep elimde kaldı. Şimdi oğlum için sadece ilk 3 ay giyeceği kıyafetleri aldım sonra bedenine göre seçip alacağım. İzmir zaten sicak oluyor burda 40 çıkınca yaz gelmiş oluyor. Sağlıkla gelsin ısallah.
Cok geçmiş olsun. Hafif şekilde geçsin ama belli olmaz gün gün durumun değişebilir. C vitamini takviye olsun diye bol meyve ye. Vitamin ilacı bile olsa doktorlar vermiyor besinlerden alıyoruz. Coraspirin 100 luk kullanman lazım korona süresince değil doguma kadar belki daha uzun süre içmek gerekiyor. Ben 4 ay önce oldum pıhtılaşma olmaması için hergun düzenli içiyorum. Doktoruna danış ama bu çok önemli sakın atlama pıhtı nereye atar belli olmuyor. Rabbım seni ve bebegini korusun❤
Ben simdi baktim ama detay kisminda sivi gecirir yaziyor diye almadim.Kızlar bebek yatağı için alez ihtiyacınız varsa çiçeksepetinde 70*140 karaca alez ve alt açma takım kargo dahil 40tl, kendi sitesinde de aynı fiyat ama kargo ücreti çıkıyor.
Gecmis olsun canim umarim hafif atlatirsin.Hepinize ilginiz için teşekkür ederim kızlar. Pozitif testim malesef. Ayaktayım çok ağır geçirmiyorum. Tetanoz aşısı oldm koronayken ona aklım takıldı inşallah bişey çıkmaz. Bakalım doktora henüz iletmedim ne diyecek bilmiyorm, korona da kan sulandırıcı kullanmak gerek diye okumuştum nette.
Cok geçmiş olsun, hafif atlatıyor olmana çok sevindimHepinize ilginiz için teşekkür ederim kızlar. Pozitif testim malesef. Ayaktayım çok ağır geçirmiyorum. Tetanoz aşısı oldm koronayken ona aklım takıldı inşallah bişey çıkmaz. Bakalım doktora henüz iletmedim ne diyecek bilmiyorm, korona da kan sulandırıcı kullanmak gerek diye okumuştum nette.
Önemli olan gece gündüz bir şekilde geçiyor da gece kıpır kıpır aşırı rahatsız ediyor insaniBenim bebis şimdi kıpır kıpır hoc durmuyor şu anda midem kemiklerim neresi varsa vuruyor. Birde kolu mu, bacagi mi anlamıyorum ama uzatıyor ve sipsivri kemiği karnımdan çıkacak gibi oluyor ama gece mışıl mışıl uyuyor
Link paylaşabilir misin cok uygun fiyatmis
Benim kızım içinde öyle dedi doktorum ama son 16 günde bir gelişti 3 kilo qnca doğar dediği bebek 3650 doğdu kendi bile inanamadı. 3 aylik bebekken 6-9 aylik kıyafetler giydi küçük qldigim kıyafetler hep elimde kaldı. Şimdi oğlum için sadece ilk 3 ay giyeceği kıyafetleri aldım sonra bedenine göre seçip alacağım. İzmir zaten sicak oluyor burda 40 çıkınca yaz gelmiş oluyor. Sağlıkla gelsin ısallah.
Cok geçmiş olsun. Hafif şekilde geçsin ama belli olmaz gün gün durumun değişebilir. C vitamini takviye olsun diye bol meyve ye. Vitamin ilacı bile olsa doktorlar vermiyor besinlerden alıyoruz. Coraspirin 100 luk kullanman lazım korona süresince değil doguma kadar belki daha uzun süre içmek gerekiyor. Ben 4 ay önce oldum pıhtılaşma olmaması için hergun düzenli içiyorum. Doktoruna danış ama bu çok önemli sakın atlama pıhtı nereye atar belli olmuyor. Rabbım seni ve bebegini korusun❤
Hem adında hem de aşağıda sıvı geçirmez diye yazıyor ben ona dayanarak aldım bilmiyorum. Bu da karacanın kendi sitesinde yazan.Ben simdi baktim ama detay kisminda sivi gecirir yaziyor diye almadim.
Günde 10 tane çok olur gibi geliyor. Her bebek de kullanım miktarı değişiyor tabi ilk günler fazla kullanır 20 gün sonra o da azalır. Pişik olur kullanamazsın uygun fiyata alayim derken bezler elinde kalmasın.Yaaa işte bu basıma gelir diye ben de yazın giyeceklerini hep 3-6 ve 6-9 aldım . İlk 1 ay icin sadece 0-3 kıyafetlerimiz var. Şimdi biraz daha rahatladım cok büyük mü olur acaba diye düşünüyordum. Bez de daha fazla almıcam 1 numara elimdekiler yetecek gibi geliyor bana günde 10 taneden hesaplıyorum sayı tam tutuyor . Cok sıkışırsak marketten 1 paket alırız fazla alıp israf etmek de istemiyorum . Ben 3 numaraya çalışayım artık biraz , başka eksik kalmadı zaten doğuma kadar ne alsam kar fiyatlar indirimdeykennhepimizin evlatları sağlıkla vaktinde gelsin inşallah
Sıvı geçirmez diye yazıyor. Yorumlar var kullananlar memnunBen simdi baktim ama detay kisminda sivi gecirir yaziyor diye almadim.
Aldım bende çok teşekkür ederim. Yatak olcumuzden büyük ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum olmadi kisaltirim.Hem adında hem de aşağıda sıvı geçirmez diye yazıyor ben ona dayanarak aldım bilmiyorum. Bu da karacanın kendi sitesinde yazan.
Karaca Home Sıvı Geçirmez Pamuk Alez ve Alt Açma Bebek Seti
Pamuk Alez: 70 cm x 140 cm
Alt Açma: 60 cm x 90 cm
Özellikler
Sıvı geçirmez özelliği vardır.
Karaca Home Sıvı Geçirmez Pamuk Alez ve Alt Açma Bebek Seti ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Bunun etrafı tüllü sanırım, kenarlarını saran şekilde. Kısaltma nasıl olur bilmiyorum ama benim yatak 70*120 altına kıvırıp kullanırım sorun değil. Adı bilinmeyen markalar bile en az 2 katı o yüzden sorun etmedim benGünde 10 tane çok olur gibi geliyor. Her bebek de kullanım miktarı değişiyor tabi ilk günler fazla kullanır 20 gün sonra o da azalır. Pişik olur kullanamazsın uygun fiyata alayim derken bezler elinde kalmasın.
Sıvı geçirmez diye yazıyor. Yorumlar var kullananlar memnun
Aldım bende çok teşekkür ederim. Yatak olcumuzden büyük ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum olmadi kisaltirim.
Ben mi yanlis okudum yoksa farkli urune mi baktim emin olamadim. Oyleyse gayet iyi fiyat.Hem adında hem de aşağıda sıvı geçirmez diye yazıyor ben ona dayanarak aldım bilmiyorum. Bu da karacanın kendi sitesinde yazan.
Pamuk Alez: 70 cm x 140 cm
Alt Açma: 60 cm x 90 cm
Özellikler
Sıvı geçirmez özelliği vardır.
Karaca Home Sıvı Geçirmez Pamuk Alez ve Alt Açma Bebek Seti ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Olabilir canım, link koymamıştım başka ürün çıkmış olabilir.Ben mi yanlis okudum yoksa farkli urune mi baktim emin olamadim. Oyleyse gayet iyi fiyat.
Bende öyle düşündüm altına katlarim iyi olmazsa boyunu kısaltır kullanırım ama sorun olmaz diye düşünüyorumBunun etrafı tüllü sanırım, kenarlarını saran şekilde. Kısaltma nasıl olur bilmiyorum ama benim yatak 70*120 altına kıvırıp kullanırım sorun değil. Adı bilinmeyen markalar bile en az 2 katı o yüzden sorun etmedim ben
Evet ben de 1 ve 2 numara icin günde 10dan hesapladımGünde 10 tane çok olur gibi geliyor. Her bebek de kullanım miktarı değişiyor tabi ilk günler fazla kullanır 20 gün sonra o da azalır. Pişik olur kullanamazsın uygun fiyata alayim derken bezler elinde kalmasın.
Sıvı geçirmez diye yazıyor. Yorumlar var kullananlar memnun
Aldım bende çok teşekkür ederim. Yatak olcumuzden büyük ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum olmadi kisaltirim.
Bebişle ilk defa yolcuk etmen de tekrar tetiklemiştir muhtemelen canım. Annemden biliyorum ben de nasıl bir korku olduğunu. Ama dönüşte biraz daha rahat olursun. Yanına da hoş sohbet biri gelir inşallah. En kötü biniş sırasında hosteslere bahsedersen durumundan uçuş boyu onlar da ilgilenirler senle. Annem de ilk defa yalnız bindi bu gelişinde. Çok gergindi. Hosteslere söylemiş. Baya gelip gidip ilgilenmişler sağolsun. En azından yalnız hissetmezsinSaol canim benim iyi simdi annem cok sukurDogru soyluyosun esimin yaninda olmasini cok istiyorum, annem gelebilir cunku ama esim istedigi zaman gelemicek Gel de bunu herkese anlat. Bana akilsizmisim gibi davraniyor herkes surekli aciklamaya calisiyorum kendimi geldigimden beri..
Ay iyi tekrar negatif olmana cok sevindim kuzum, c vitaminine yuklen tamam mi insallah az kaldi gececek
Yolculuk fenaydi kuzu, ucakta bunaldim ates basti bana daha once de oluyordu hep ilac iciyordum (piskoloji ilaci) ucaga binerken. Bi kac yildir atlatmistim ama bu sefer yine oldu 1,5 saat surdu boyle boguluyor musum gibi oldu. Yanimda ki teyzeyle muhabbet etmistik rica ettim beni biraz okudu cok nazar varmis sende dedi.. Simdiden donusu dusunuyorum nasil gidecegim tek basima diye(dun babamla gelmistim hep uyudu o gerci ama olsun varligi biraz rahatlatti) Babami da uyandirmadim cunku o da darlaniyor ucakta, dayandim
Sen nasilsin canim bebislerimiz 30 haftalik oldu cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?