2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bebeklerınızın hareketleri nasıl ? Benım vurmaları azaldı hafifleşti iyice can yakıcı şekılde degıl güçsüz sizin?
Hareketli benimki hala karnımı oynatıyor, yavaşlamadı henüz. Sadece uykuya geçtiğim zaman gece sakin anlıyor haralde

Allah anneciğine şifalar versin bu halinle ve çocuğunla annene bakmışsın Allah razı olsun senden inşallah kizinda yaşadığın sıkıntıları bu gebeliğinde yaşamadan kucağına alırsın yavrunu strese girme üzme kendiniAllah yardımcın olsun

Kaç kilo bebeğin şu an

Çok çok geçmis olsun anneciğine Allah beterinden korusun yaparsın kendini iyi hissettikce . Sıkıldığında aç burayi illa bir nöbetçi duruyor kafan dağılır .

Allah yardimcin olsun... Cok cok gecmis olsun annecigine kisa surede atlatir umarim guzel haberlerle gel insallah bidakinde

Beni de tam 35 haftalık olduğum da nst ye soktu. Benim hareketli kız nst’ ye girince kıpırdamadı doğru düzgün zaten yatmak zor göbekten 20 dk zor dayandım her hafta nst mi isteyecek
Aynen bundan sonra her gittiğimde nst ye girecek misim. Benim nst 14 dk suruyo ama çile resmen benim için..

Ben de doktora gittim bugün. Hala üç hafta ileride 36+5 çıkıyor. 3 kg olmuş bile. Doktor şekerle ilgili bir şey demedi ama ben korkmaya başladım. Normal değil gibi geldi. Bu ileriden gitme durumu böyle devam ederse erken mi gelecek benim çocuğum?

Canım birde başka doktora mı görünsen ?Yanlış ölçüyordur belki

Doktor doktoru tutmuyor iste resmen benimki 2 h onde diye nerdeyse doguma alacakti ama tek fark var suyu fazla benimkinin sekerle alakali olarak

20 şer dk sürüyor sağlı sollu düz zaten yatamıyorum direk tansiyon düşüyor düz yatınca
Benim bugün muayene biraz uzun sürdü 30 dk kadar hemen gözüm karardı kulağım çınladı doktor ayağa kaldırdı sonra geri uzandirdi sıkıntıya gelemiyorum

Benim bugün muayene biraz uzun sürdü 30 dk kadar hemen gözüm karardı kulağım çınladı doktor ayağa kaldırdı sonra geri uzandirdi sıkıntıya gelemiyorum
Bebekler büyüdükçe basıyor damarlara benim 24. Hafta detaylı yapılırken gitti bilinç falan doktora ben gidiyorum iyi değilim diyorum hala doplerle basarak bişeyler yapıyor sonrası zaten flu en son tansiyon ölçüyorlardı

Büyüsünler annesi az kaldı kavuşmanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…