Herkese merhaba nasılsınız kızlar yazılanların hepsini okuyorum ama malesef yazamıyorum iki haftadır annem rahatsızlandı ona bakmam gerekti kimse yoktu kızım da durmuyor bu hamileliğim hep böyle stresle hastalık ile geçti Allah başka dert vermesin buna şükür diyorum. Bugün bizimde kontrolümüz vardı haftası ile uyumlu 2230gr dedi kilosu iyi dedi ama beni korku sardı kızımda bu haftadan sonra gelişim geriliği başlamıştı bu sebepten dolayı iki hafta sonraya randewu verdi beslenmene dha çok dikkat etmelisin dedi umarım kızımda yaşadığım aynı şeyleri yasamam oğlumda durumlar böyle annem hala hasta bnm hazırlıklarım var die gelmek zorunda kaldım aklım annemde beşiği kurduk evi temizledik halıları serdik. Çamaşırlar yıkanmışti utum kaldı onuda yaparsam çantamı hazirlicam ama artık çok yoruldum oturup saatlerce ağlamak istiyorum kendimi çok yalnız ve yorgun hissediyorum
yazamasam herkesin duacisiyim doğum yapan arkadaşların yapacak olanların hepimizin Allah yardımcısı olsun sağlıkla bu hamilelik süreçlerimizi atlatalim bebislerimizi sağlıkla büyütelim inşallah